2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben bazen sling kullaniyorum. Kucakta sallamaya göre daha kolay oluyor. Sımsıkı olduğu için kendini güvende hissediyor ileri geri salınım hareketi yapıp biraz ninni bir kaç dakikada mayisiyor masallah. Bu son çarem ama buna bile şükrediyorum. Deneyebilirsiniz

Bu arada kızlar bizim kızın cildi çok hassas atopik diyorlar sanırım siz her banyo sonrası yada aralarda hep krem sürüyor musun yada bebek yağı

Canım bizimkş de aynı şekilde ama biz daha yeni 4 aylık olucaz diye endişelenmedim ben doktora sorunca cevabını buraya da yazar mısın

Sling kullanırken vücut agriniz oluyor mu? Bi ara başından ayrılsam ağlıyordu hemen uyanıyordu sürekli sallama isteği yüzünden Sling almayı düşündüm ama vücudum tartabilir mi ağrı yapar mı diye dusundum

Bugün inanılmaz zor geçiyo kakasını yapamıyo kimyon zeytinyağı falan içirdim ama yapamıyo 4 5 gündür sıkıntısı var tam yapamıyo iki kere yaptı ama bu ıkı gündür hiç yapamıyo kolik ağlamaları yine başladı çok mutsuzum @ Nilsen89 geldi o günler

denizbenimadim golgefeslegeni doktora videosunu gönderdim kızlar kafası düşmüyo yorulunca koyuyo geri kaldırıyo göz takibi önemli dedi oda var bizde birde kilosu olduğu içinde korkma geç dönücek büyük ihtimal dedi buna şükür doktora götürememek aşırı endişe yaptı bende bide uzaktayız ya

N Nehir-derin2 canım biizmde akşamları arada oluyo tam geçmedi kuzum kaka sıkıntısı çekiyo demekki bence artık gazdan diil bunların sıkıntısı huyları böle başka bişey anlatmaya çalışıyolar ben bide diş etlerine masaj yapmaya başlıcam canım artık ağlama ve hırslanma ondan gibi geliyo

Sling cok rahat oluyor benimki 7 kiloyu geçti kucağımda zorlanıyorum ama slingde ağırlığı bayağı azalıyor hem vücuda daha dengeli dağılıyor ağırlık hem de ağırlık merkezine daha yakın olduğu için daha az hissediliyor. Ben hazır almadım 4-5 metre kumaş aldım kendim öyle kullanıyorum

Ne gece ne gündüz kesintisiz 1 saat uyumuyohiiç dinlenemiyoruz çokzor hiç geçmeyecek gibi

Ben de bi göz takibine bakayım oğlum hemen geri kalkmıyor ama bi süre öyle duruyor bazen yeri yalamaya çalışıyor biz de kiloluyız biraz daha yarım dönüyor tam dönmeyi yapamıyor

Ne gece ne gündüz kesintisiz 1 saat uyumuyohiiç dinlenemiyoruz çokzor hiç geçmeyecek gibi
Ahh cnm ya ben artık yürüme yada konuşma zamanı geçiceğini düşünüyorum artık ki bana burda yardım eden annem var ona rağmen zor oluyo
Mama veriyomusun sen bu arada ben mama yı biraz arttırdım uyuma süresi arttı aslında şimdi 3 saattr bir 120 ml içiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…