2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de bi göz takibine bakayım oğlum hemen geri kalkmıyor ama bi süre öyle duruyor bazen yeri yalamaya çalışıyor biz de kiloluyız biraz daha yarım dönüyor tam dönmeyi yapamıyor
Biizmde elini yalıyo ya okdr sert kafasını koyuyoduki korktum bende otururken falan tutuyo ben ztn erken doğduğu için hep tetikteyim kilo çok etkilomuş cnm bebişlere zaman vermek lazım

Biizmde elini yalıyo ya okdr sert kafasını koyuyoduki korktum bende otururken falan tutuyo ben ztn erken doğduğu için hep tetikteyim kilo çok etkilomuş cnm bebişlere zaman vermek lazım
Aynen anca yapacaklar demekki

Benimki emiyo canım emmek istiyo sürekli

Bende evde yapılanlardan baktım esnek kumaş var evde de esnek öyle bişey yok ki ufak çarşafla yapabilir miyim

Ağlayarak banyo ağlayarak mama ağlayarak uyku yok ya gerçekten tahamül sınırlarım bitmiş bende ağlama krizine girdim artık ters gidene ne anlamıyorum en çok ta eşime kızgınım ya bi insan hiçbişeyde destek olmazmı moralim bozuk diyorum umrunda diil ya bana traş makinesiyle ilgili konuşuyo banane senden ya bu ne rahatlık anlamıyorum insan ne zor büyüyomuş biz bu yaşa nası gelmişsiz hayret

Demir ilacı başladın mı o yapmış olabilir belki
Biz de dün aldık daha içirmedim. Zaten 10 günde bir yapıyordu artık ayda bire Çıkar sanırım

Tahmin etmiştim. Bi sıkıntı olsa Allah korusun çoktan anlardın

Bende evde yapılanlardan baktım esnek kumaş var evde de esnek öyle bişey yok ki ufak çarşafla yapabilir miyim
4-5 metre uzunluğunda olması lazım bir çarşafı ikiye bölüp uçtan uca dikebilirsiniz 50-60 cm genişlik yeterli oluyor ama esneklik konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü onu dar bağlayıp çocuğun bedenine göre esniyor böylelikle sıkı duruyor ama esnemeyen kumaşta ring sling gibi kullanilabilir çocuğu oturtup ona göre ayarlamak şeklinde

Kızlar bi şey sorcam
Demir damlasının üstünde süt ve süt ürünleriyle birlikte kullanmayın yazıyor. Muhtemelen kalsiyum Demir’i tuttuğundan. E bizim bebeklerin tek besini anne sütü. Çok saçma değil mi

Bu arada kızlar bizim kızın cildi çok hassas atopik diyorlar sanırım siz her banyo sonrası yada aralarda hep krem sürüyor musun yada bebek yağı
Ben her banyo sonrası mustelanın atopik ciltler için olan kremi yüzüne sürüyorum. Her gün bir defa altını açtığımda bebek yağını bacaklarına sürüp masaj yapıyorum. Hem hoşuna gidiyor hemde bacaklarında kuruluğa iyi geliyor
Aynen bizimkide yana dönüyo çabalıyo dönemiyincede sinirlenip ağlama krizi oluyo işte
kızım yelkovan gibi saat yönünde kendi etrafında dönüyor tek taraflı yani. Dün ilk defa tam döndü yüzü yere geldi bir kolunu kurtaramadı ter içinde kaldı acıdım kaldırdım kolunu altından çıkarsa tam dönmüş olacaz
EŞinden destek almış olsaydın bu kadar tahammülsüz olmazdın. Bebeğinde senin gergin halinden etkileniyor olabilir

Demek istediği o tür yiyeceklere karıştırıp vermeyin. Ek besine geçtiğinde anneler genelde meyvelerin sularına karıştırıp içiriyorlar.

Ay yok onuda içirmiyorum çok zormuş yapmaması Allah yardımcımz oksun
Canım Chedarice nin tavsiye ettiği kaşık biberonu e bebekten almıştım bugün geldi. Yumuşak Kullanışlı bi şey. En uygun da e bebekteydi bak sen de istersen. Baby plus

Kızlar benım bı sıkıntım var ya bı hafta once adetim bıtmıstı bı haftadır bışi yoktu suan yıne kanamam var ve korktum açıkcası sızınde basınıza boyle bısı geldı mı acaba daha tam duzene gırmedıgı ıcın olabılır mı yada baska bı sıkıntım mı var sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…