Biizmde elini yalıyo ya okdr sert kafasını koyuyoduki korktum bende otururken falan tutuyo ben ztn erken doğduğu için hep tetikteyim kilo çok etkilomuş cnm bebişlere zaman vermek lazımBen de bi göz takibine bakayım oğlum hemen geri kalkmıyor ama bi süre öyle duruyor bazen yeri yalamaya çalışıyorbiz de kiloluyız biraz daha yarım dönüyor tam dönmeyi yapamıyor
Aynen anca yapacaklar demekkiBiizmde elini yalıyo ya okdr sert kafasını koyuyoduki korktum bende otururken falan tutuyo ben ztn erken doğduğu için hep tetikteyim kilo çok etkilomuş cnm bebişlere zaman vermek lazım
Benimki emiyo canım emmek istiyo sürekliAhh cnm ya ben artık yürüme yada konuşma zamanı geçiceğini düşünüyorum artık ki bana burda yardım eden annem var ona rağmen zor oluyo
Mama veriyomusun sen bu arada ben mama yı biraz arttırdım uyuma süresi arttı aslında şimdi 3 saattr bir 120 ml içiyo
Dönmesi gerekmiyor ki çabalaması yeter diye biliyorum. Bizimki sırtüstünden yana doğru hamle yapıyor orda kalıyor, popoyu çeviremiyorKızlar benimkide öyle dönmüyo
Ya cnm bunların huyu bu ya walla Emziğede alıştıramadık biz inan 4 kişi zor oyalıyoruz benim duam bizim sağlığımıZ gitmesinde yoksa bakıcak kimse yokBenimki emiyo canım emmek istiyo sürekli
Aynen bizimkide yana dönüyo çabalıyo dönemiyincede sinirlenip ağlama krizi oluyo işteDönmesi gerekmiyor ki çabalaması yeter diye biliyorum. Bizimki sırtüstünden yana doğru hamle yapıyor orda kalıyor, popoyu çeviremiyor) zamanla olur.
Bende evde yapılanlardan baktım esnek kumaş var evde de esnek öyle bişey yok ki ufak çarşafla yapabilir miyimSling cok rahat oluyor benimki 7 kiloyu geçti kucağımda zorlanıyorum ama slingde ağırlığı bayağı azalıyor hem vücuda daha dengeli dağılıyor ağırlık hem de ağırlık merkezine daha yakın olduğu için daha az hissediliyor. Ben hazır almadım 4-5 metre kumaş aldım kendim öyle kullanıyorum
Demir ilacı başladın mı o yapmış olabilir belkiBugün inanılmaz zor geçiyo kakasını yapamıyo kimyon zeytinyağı falan içirdim ama yapamıyo 4 5 gündür sıkıntısı var tam yapamıyo iki kere yaptı ama bu ıkı gündür hiç yapamıyo kolik ağlamaları yine başladı çok mutsuzum@ Nilsen89 geldi o günler
Tahmin etmiştim. Bi sıkıntı olsa Allah korusun çoktan anlardındenizbenimadim golgefeslegeni doktora videosunu gönderdim kızlar kafası düşmüyo yorulunca koyuyo geri kaldırıyo göz takibi önemli dedi oda var bizde birde kilosu olduğu içinde korkma geç dönücek büyük ihtimal dedi buna şükür doktora götürememek aşırı endişe yaptı bende bide uzaktayız ya
N Nehir-derin2 canım biizmde akşamları arada oluyo tam geçmedi kuzum kaka sıkıntısı çekiyo demekki bence artık gazdan diil bunların sıkıntısı huyları böle başka bişey anlatmaya çalışıyolar ben bide diş etlerine masaj yapmaya başlıcam canım artık ağlama ve hırslanma ondan gibi geliyo
4-5 metre uzunluğunda olması lazım bir çarşafı ikiye bölüp uçtan uca dikebilirsiniz 50-60 cm genişlik yeterli oluyor ama esneklik konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü onu dar bağlayıp çocuğun bedenine göre esniyor böylelikle sıkı duruyor ama esnemeyen kumaşta ring sling gibi kullanilabilir çocuğu oturtup ona göre ayarlamak şeklindeBende evde yapılanlardan baktım esnek kumaş var evde de esnek öyle bişey yok ki ufak çarşafla yapabilir miyim
Ay yok onuda içirmiyorum çok zormuş yapmaması Allah yardımcımz oksunDemir ilacı başladın mı o yapmış olabilir belki
Biz de dün aldık daha içirmedim. Zaten 10 günde bir yapıyordu artık ayda bire Çıkar sanırım
Ben her banyo sonrası mustelanın atopik ciltler için olan kremi yüzüne sürüyorum. Her gün bir defa altını açtığımda bebek yağını bacaklarına sürüp masaj yapıyorum. Hem hoşuna gidiyor hemde bacaklarında kuruluğa iyi geliyorBu arada kızlar bizim kızın cildi çok hassas atopik diyorlar sanırım siz her banyo sonrası yada aralarda hep krem sürüyor musun yada bebek yağı
kızım yelkovan gibi saat yönünde kendi etrafında dönüyor tek taraflı yani. Dün ilk defa tam döndü yüzü yere geldi bir kolunu kurtaramadı ter içinde kaldı acıdım kaldırdım kolunu altından çıkarsa tam dönmüş olacazAynen bizimkide yana dönüyo çabalıyo dönemiyincede sinirlenip ağlama krizi oluyo işte
EŞinden destek almış olsaydın bu kadar tahammülsüz olmazdın. Bebeğinde senin gergin halinden etkileniyor olabilirAğlayarak banyo ağlayarak mama ağlayarak uyku yok ya gerçekten tahamül sınırlarım bitmiş bende ağlama krizine girdim artık ters gidene ne anlamıyorum en çok ta reşime kızgınım ya bi insan hiçbişeyde destek olmazmı moralim bozuk diyorum umrunda diil ya bana traş makinesiyle ilgili konuşuyo banane senden ya bu ne rahatlık anlamıyorum insan ne zor büyüyomuş biz bu yaşa nası gelmişsiz hayret
Demek istediği o tür yiyeceklere karıştırıp vermeyin. Ek besine geçtiğinde anneler genelde meyvelerin sularına karıştırıp içiriyorlar.Kızlar bi şey sorcam
Demir damlasının üstünde süt ve süt ürünleriyle birlikte kullanmayın yazıyor. Muhtemelen kalsiyum Demir’i tuttuğundan. E bizim bebeklerin tek besini anne sütü. Çok saçma değil mi
CanımAy yok onuda içirmiyorum çok zormuş yapmaması Allah yardımcımz oksun
Teşekkür ederim canımDemek istediği o tür yiyeceklere karıştırıp vermeyin. Ek besine geçtiğinde anneler genelde meyvelerin sularına karıştırıp içiriyorlar.
Maşallah canım3200kusurdu
3200küsür. İlk 5 ay doğum kilosunu 2ye katlamasını bekleriz sizinki 4.ayda katlamış dedi, yeterli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?