2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimki çocuğa arada yarım saat bakmak dışında tek bir şey yapmıyor. Bana sunduğu çözüm yapma Ev temizleme çamaşır yıkama yemek yapma. Bıraksam kendi küflü bekar evine çevirecek evi
Benimki de öyle yorma kendini hayatım der ama kendide yapmaz kimin yapmasını bekliyor bilmiyorum

Be gecen ayin 9 da oldum ya hamileyim yada duzensiz nedenini bilmedigim icin merak ettim bebegim
Daha once gunu gunune oluyosan bu ay boyle olduysa bısı vardır canım ya hamılelık yada baska bısı ama senjn daha cok gecmemıs yanı bı kac gunden bısıde olmayabılır bekle sen ama benımkı cok erken olmaya basladı bı sıkıntı var yani

Son düzenleme:
Ben biberona çok az su koydum verdim hoşuna gitti dişini kaşıyor onunla

Çilek alerjen bir gıda bir yaşından önce verilmiyor bildiğim dikkat edin isterseniz. Elmayi dondurup meyve filesi içinde vermiştik biz dişlerini kasisin diye

Kizlar hepsino okuyamadim.artik bitap dusuyorum gunduz 3 kez 10 15 dk uyuyor baska yok. Ve balkonu istiyor hep. Ya da evin onunde gezmeyi. Eli agzinda kuziyor bagiriyor. Nevrim döndü dis kasiyici almiyor sogan almiyor ne versek onu yutmak istiyor kopariyor cikariyoruz agzindan kiziyor. Bunlarin ustune hataya gidicez napicaksak bu donemde Allahim.yaaa.. esim de ayagini burktu yardimci olamiyor gece 5 ben mutfaktayim.... hof. Gecsin Allahim

Geçmiş olsun canım bizdede durum aynı ben oyun halısını kaldırdım yere kendi battaniyesinin üstüne koyuyorum arada 5 10 dk oyalanıyo dönencenin oyuncaklarını veriyorum bi dene istersen

Hepimiz aynıyız inan ben de 1 haftadır yazamıyordum bir de bence tek olanlar daha zorlanıyor yani biz eşimle tekiz gece 3,4 saat bakıyorda uyuyorum yoksa tüm gün aşırı yorgun olurum hepimiz bu hallerini dişi yorumluyoruz

O kadar haklsiin ki annesi hakkinda tek bir kelime bile konusamiyorum esim anneyle ilgili bir saka yapti bende annenin yapinca ortaligi ayaga kaldirdi o kadar uzuluyorum ki annem hakkinda istedigini soyluyor ben soyleyince kiziyor bagiriyor of of
Sende ona bağır kusura bakma ama hadsiz annenin tırnağı olamaz ben benimkini annedir diye başımda gezdirdim annem hep derdi onlara daha git yok bilmem hediye al sevinsin falan filan çok yaptım karşılığını çok yanlış alınca artık söyletmiyorum bişey söyleyemez eşim çok nankör babam dün bize tatlı bıraktı çok zahmetli biyerdem almış biz seviyoruz diye baktım insan bi arar yok aramıyo bi arada teşekkür et seni düşünüp almış bu bi görgüdür dedim ee ben mi dedim almasaydı diyo öküz öyle bi kocayla evliyim ama yüzlerine melek gibi davranır iki yüzlüsün dedim aradı ama zorla

Kızlar sün bexsero yaptırdık . Doktor ateşi huysuzluğu olmasa da 4 saatte bir 3 kere calpol verin sonra ateşi Çıkarsa duruma göre verirsin dedi . 3.doz calpolden sonra hiç ateşi çıkmadı normale döndü biraz huysuzluk yaptı tabi ama olur o kadar dedik .

Kızlar günlük kaç saatte bir bez değştiriyosunuz ben 3 4 saatte gecede hiç değiştirmiyorum az mı 3 4 saat
Ben de aynı senin gibi yapıyorum canım gündüz 3 4 saatte bir değiştiriyorum gece hiç açmıyorum

Maşallah çok yaktı mı ağladı mı baya çok korkuyorum

Çilek alerjen bir gıda bir yaşından önce verilmiyor bildiğim dikkat edin isterseniz. Elmayi dondurup meyve filesi içinde vermiştik biz dişlerini kasisin diye
Eşim geçen hafta aldığında ucundan yalatti biraz bi alerjik tepki vermediği için bende dün gece huysuzluga çare biraz yalattim tavsiyenizi de denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…