- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Yaptırıp stresinden kurtulayım o zaman nedense bu aşıdan geriliyorum yaYoo çok ağlamadı biraz ağladı kucağıma alınca sustu . Eve geçince akşama doğru huysuzlandı sonra da uyudu zaten
Ben de haftaya yaptırıcam 2. Dozu ama şimdiden gerilmeye başladım. 9.aya kadar yaptıralım bence en çok ilk 9ayda yakalanıyotlarmış. Allah göstermesinYaptırıp stresinden kurtulayım o zaman nedense bu aşıdan geriliyorum ya
Benim aklımdaki soruyu sordun bizim bez sayısı günlük toplamda rahat 7 yi buluyorKızlar günlük kaç saatte bir bez değştiriyosunuz ben 3 4 saatte gecede hiç değiştirmiyorum az mı 3 4 saat
Gece derken kızlar mesela kaçtan kaça ben genelde akşam 9 gibi değişiyorum sabah 6 da açıyorum çok mu kalıyorBen de aynı senin gibi yapıyorum canım gündüz 3 4 saatte bir değiştiriyorum gece hiç açmıyorum
Menenjit aşısı dan mı bahsediyorsunuz sanırım ben yaptırıcam sağlık ocağındaki ebe resmen yeni bit aşı, Türkiye ye yeni geldi çok bir şey söyleyemem siz bilirsiniz dediBen de haftaya yaptırıcam 2. Dozu ama şimdiden gerilmeye başladım. 9.aya kadar yaptıralım bence en çok ilk 9ayda yakalanıyotlarmış. Allah göstermesin
Evet bexsero. İlk doz yaptırdım zaten 2. Dozu haftaya. Aşı sonrası huzursuzluk ateş garanti. O yğzden de geriliyorum şimdiden. Aşıdan 6-8 saat sonra ateş başlıyor. Obyüzden sabah yaptırın yaptırracaksanız ki geceyi rahat geçirinMenenjit aşısı dan mı bahsediyorsunuz sanırım ben yaptırıcam sağlık ocağındaki ebe resmen yeni bit aşı, Türkiye ye yeni geldi çok bir şey söyleyemem siz bilirsiniz dedi
Evet yeni, 3 yaşındakine bu aşı yapılmamıştı mesela, belki o zamanlar türkiyede hastalığın bu cinsi gözükmüyordu, sadece nimerix yaptırmıştık. Bexsero bu aşıda türkiyede tekel o yüzden bazı doktorlar uzak duruyor.Evet bexsero. İlk doz yaptırdım zaten 2. Dozu haftaya. Aşı sonrası huzursuzluk ateş garanti. O yğzden de geriliyorum şimdiden. Aşıdan 6-8 saat sonra ateş başlıyor. Obyüzden sabah yaptırın yaptırracaksanız ki geceyi rahat geçirin
Doktorumuz ülkee görülme sıklığı arttı yakında takvime işlenir demişti yaptırcamda valla hiç bi aşıda böyle gerilmemiştimEvet yeni, 3 yaşındakine bu aşı yapılmamıştı mesela, belki o zamanlar türkiyede hastalığın bu cinsi gözükmüyordu, sadece nimerix yaptırmıştık. Bexsero bu aşıda türkiyede tekel o yüzden bazı doktorlar uzak duruyor.
Gece derken kızlar mesela kaçtan kaça ben genelde akşam 9 gibi değişiyorum sabah 6 da açıyorum çok mu kalıyor
Bizimde rotanın 2. Dozu yapılcak ikisi aynı zaman yaparlar mı kiEvet yeni, 3 yaşındakine bu aşı yapılmamıştı mesela, belki o zamanlar türkiyede hastalığın bu cinsi gözükmüyordu, sadece nimerix yaptırmıştık. Bexsero bu aşıda türkiyede tekel o yüzden bazı doktorlar uzak duruyor.
Yok bence çok değil benim de öyle oluyor aşağı yukarıGece derken kızlar mesela kaçtan kaça ben genelde akşam 9 gibi değişiyorum sabah 6 da açıyorum çok mu kalıyor
Bence yapılır ama bilemem tabiiBizimde rotanın 2. Dozu yapılcak ikisi aynı zaman yaparlar mı ki
Ben 2 saatte bir değiştiriyorm ama gece hiç değiştirmiyorm cnmKızlar günlük kaç saatte bir bez değştiriyosunuz ben 3 4 saatte gecede hiç değiştirmiyorum az mı 3 4 saat
Menenjit b tipiKızlar bu bahsettiğiniz bexsero ne aşısı bşzm doktor hiç söylemedi
Livin bütün doktorları yaptırıyor tüm aşıları. Benim kurum ücretini de karşıladığı için ben de yaptırıyorum hepsiniDoktorumuz ülkee görülme sıklığı arttı yakında takvime işlenir demişti yaptırcamda valla hiç bi aşıda böyle gerilmemiştimilacın ismi bexsero mu eczaneden alıcamda sizede emil bey tavsiye etmişti
Kizmiyor mum zannediyorsun ama cok sinirli eli kalkacak bile oluyor bu da asiri zoruma gidiyor ya arami iyi tutacagim yada hep kus kalacagiz kv be kizlarida esimin onunde sevip arkamdan atip turuyolardir neler neler oldu bi bilsen hep icime atiyorum ona soylesem boyle boyle oldu diye onlara degil bana kizarSende ona bağır kusura bakma ama hadsiz annenin tırnağı olamaz ben benimkini annedir diye başımda gezdirdim annem hep derdi onlara daha git yok bilmem hediye al sevinsin falan filan çok yaptım karşılığını çok yanlış alınca artık söyletmiyorum bişey söyleyemez eşim çok nankör babam dün bize tatlı bıraktı çok zahmetli biyerdem almış biz seviyoruz diye baktım insan bi arar yok aramıyo bi arada teşekkür et seni düşünüp almış bu bi görgüdür dedim ee ben mi dedim almasaydı diyo öküz öyle bi kocayla evliyim ama yüzlerine melek gibi davranır iki yüzlüsün dedim aradı ama zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?