- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Liv hospital ankara dr emil aliyevHangi doktor canım. Ben de yeni doktor arayısındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liv hospital ankara dr emil aliyevHangi doktor canım. Ben de yeni doktor arayısındayım
Çocukların bu kadar ince düşünmeyi gerektiren varlıklar olduğunu cidden yeni yeni öğreniyorumBebeğe çiğnemeyi öğretmeden çiğ şey verirsen takılması çok olası. Blw de bile ki çiğnemeyi ilk günden öğretir salatalık direkt verilmez. Belli bir aydan sonra sert kenarları alınır çekirdekli o iç yumuşak kısmı verilir. Çiğ havuç diş kaşımak için bile verilmez.
Bir yandan da her an soluk borumuza bir şey kaçabilir 7-8 yada 13 yaşında falan fındık fıstık kaçıp engelli kalan çok insan var. Allah korusun, evlerden ırak. İlk yardım bilip, serin kanlı olup, gözümüzü çocuktan ayırmıcaz, ötesi kader artık.
Bu arada ben de bu sefer klasik ağırlıklı blw gitmek istiyorum. Belki günde 1 öğün eline verip diğer öğünler ben yediririm. Dengeyi kurabilirsem. Büyüğü sulu yemek yemediği için hala (salça domates karşıtı) bunda ilk hedefim yemek yedirebilmek olacak![]()
Bu görüşü çok fazla uzmandan duydum ben de. Süt yavru için üretilir diyorlar bana da mantıklı geldi zira hamilelik dönemimde asla içemiyordum ve eksik hissediyordum. Bunları okuyunca rahatlamıştımHem laktoz hassasiyetim var. Hem tadını sevmiyorum.
Faydası tartışılır. Diyorlar ya ineğin sütünü ineğin yavrusu içsinben biraz o görüşe yakınım, sütün sek halinin faydalı olduğunu düşünmüyorum ama bu şahşi fikrim.
Bu görüşü çok fazla uzmandan duydum ben de. Süt yda mantıklı geldi zira hamilelik dönemimde asla içemiyordum ve eksik hissediyordum. Bunları okuyunca rahatlamıştımHem laktoz hassasiyetim var. Hem tadını sevmiyorum.
Faydası tartışılır. Diyorlar ya ineğin sütünü ineğin yavrusu içsinben biraz o görüşe yakınım, sütün sek halinin faydalı olduğunu düşünmüyorum ama bu şahşi fikrim.
Numarasını veriyor mu? İlgili bir doktor mu? Hastanede yapılan tahlil ücretleri ne kadar aşağı yukarı?Liv hospital ankara dr emil aliyev![]()
Ben sigorta yaptırmıştım özel sağlık sigortası bir senelik 10 muayene hakkı var 800 gibi bi rakamdı içinde kalça ultrasonu falanda vardı mesela göz doktoruna gidicez bi muayene hakkımız gidecek gibi ama bir sene yetiyo tahlillerde ücretsiz oluyo öyle bi araştır bence normalde biraz pahalı bi hastane numara konusuda veriyo tabiki hemen ulaşıyosun resim falan atınca cevap veriyo ilgili bi doktorNumarasını veriyor mu? İlgili bir doktor mu? Hastanede yapılan tahlil ücretleri ne kadar aşağı yukarı?
Oy oy ayağımda pranga varmış gibi hissediyorum sıfır özgürlükÇocukların bu kadar ince düşünmeyi gerektiren varlıklar olduğunu cidden yeni yeni öğreniyorumbakalım 20 sinde 5 ayımız doluyor doktora götürüp bi değerlendirme yapmayı düşünüyorum inş
Aylık ne kadar uzuyor kac cm suan . Insaallah bısı yoktur canım bebısınde deBoyunun da yeterince uzamadığını söyledi doktor maalesef. Bir videoda alerji belirtilerinin her çocukta farklı olduğunu, bazılarında çok hafif görüldüğünü söylüyordu. Bizimkinde mukuslu kaka ve hırıltı var sadece. Bayramdan sonra test yaptıracağım ben ya kafama göre olmuyor böyle
Çok çok uyguna yapmışsın ciddenBen sigorta yaptırmıştım özel sağlık sigortası bir senelik 10 muayene hakkı var 800 gibi bi rakamdı içinde kalça ultrasonu falanda vardı mesela göz doktoruna gidicez bi muayene hakkımız gidecek gibi ama bir sene yetiyo tahlillerde ücretsiz oluyo öyle bi araştır bence normalde biraz pahalı bi hastane numara konusuda veriyo tabiki hemen ulaşıyosun resim falan atınca cevap veriyo ilgili bi doktorChedarice de ona götürüyo ben memnunum
Benim her şeyi kurum karşılıyor o yüzden ücretleri hiç bilmiyorum. koruda influenza testi için 200 tl ödedim ama livde ssk kapsamındaydı sanırım hiç para ödemedim.Numarasını veriyor mu? İlgili bir doktor mu? Hastanede yapılan tahlil ücretleri ne kadar aşağı yukarı?
Aynen oğlumuda yaptırdım ikisi 1650 tutmuştu bitince tekrar düşünüyorumÇok çok uyguna yapmışsın cidden
Bizde fikir çatşması yaşıyoruz ama olsunBenim her şeyi kurum karşılıyor o yüzden ücretleri hiç bilmiyorum. koruda influenza testi için 200 tl ödedim ama livde ssk kapsamındaydı sanırım hiç para ödemedim.
Dr. Telini veriyor. Ve ne zaman yazsam en geç 1 saat içinde dönüyor. Gayet kibar ve anlaşılır yazıyor.
Büyük kızımı ağlatmadan muayene edebilen tek doktor şimdiye kadar bu bile bnm için yeterli bir kriter. Azıcık da fikirlerimiz uyuşsaydu çok güzel olacaktı))
Nasıl bi çatışmaBizde fikir çatşması yaşıyoruz ama olsun![]()
Ben bu çocuk çok emiyo diye dert yanarken aferim benim kızıma emecek tabi sende emzireceksin o ne zaman isterse diyen ilk başta hiç sütüm yoktu mama veriyodum onu duyduğunda çok kızdı bidaha verdirmedi gibi tatlı çatışmalarNasıl bi çatışmadoğma büyüme ank faydım ben de ailem de orda. Gidince bi gidebilirim merak ettim
Hiç bi fikrim yokKızlar bizde de mukuslu kaka var ama çok değil ben disten diyodum hirilti vardı onu da balgam heralde diyodum şimdi gıda alerjisinden şüphelenmeli miyim? Bu arada hala bio gaia kullanıyorum
Sorma hem de nasıl İstanbul da çalışıyordum eşimin peşine takılıp küçük bir iç Anadolu şehrine geldim onun memleketi diyeBen bu çocuk çok emiyo diye dert yanarken aferim benim kızıma emecek tabi sende emzireceksin o ne zaman isterse diyen ilk başta hiç sütüm yoktu mama veriyodum onu duyduğunda çok kızdı bidaha verdirmedi gibi tatlı çatışmalarinş tanışırsın şimdi nerdesin ankarayı özlemişsindir
Ben 6.aydan sonra ayırmayı düşünüyorum ama yanına yatmayacağım yatak odamız hemen yanında ağlarsa gidip bakarım . Zaten sepet beşiğe zor sığıyor artık sıpaKızlar bir de ben yarın odasını düzenleyip oraya geçirmeyi düşünüyorum artık oğlumu ben de bi süre orda yanında yatarım erken mi daha sizce siz nasıl düşünüyorsunuz bu konuda