• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Doğdu doğalı aynı kolik çok ağlamaları bitti ama gaz sancısı bitmedi bu ara bide diş var heralde
O gaz walla bitmiyo biz bittik o bitmedi ya bide değişik ağlamalar eklendi bugün tam uyucak dalamadı bende sevdim öptüm gülüyodu bi an bir çığlık kıyamet sanki biyerine bişey oldu anlamıyorum noluyo sonra tekrar kucakta bi saat hoplatma🤷🏻‍♀️

O gaz walla bitmiyo biz bittik o bitmedi ya bide değişik ağlamalar eklendi bugün tam uyucak dalamadı bende sevdim öptüm gülüyodu bi an bir çığlık kıyamet sanki biyerine bişey oldu anlamıyorum noluyo sonra tekrar kucakta bi saat hoplatma🤷🏻‍♀️
Benim kızım uykusuzluktan perişan oluyor ama uyuyamıyor. Çok şaşkınım. Sadece bebek arabasına bindirip dışarı çıkarırsam güneşe doğru yatıyor. Arabayı durdurduğum an basıyor çığlığı. Demek ki bi şey var ki dışarda ve arabada dolaşırken rahatlıyor🤔 sizce ne olabilir ya

Sorma hem de nasıl İstanbul da çalışıyordum eşimin peşine takılıp küçük bir iç Anadolu şehrine geldim onun memleketi diye :KK11: Daha önce hiç küçük bi şehirde yaşamamıştım o nedenle cahil cesaretiyle kalktım geldim. Tabi 1 ay dolmadan bunalım. Baktım adamı boşayıp gitcem zaten yaşım da geçiyor o da çok istiyordu çocuk yaptım 😂😂😂
Şimdiki aklın olda yapmazsın😂yani gitmezsin

Kizlar merhaba kizimin altini degistirecektim ki yesil bi sivi gordum bezinde ozel bolgesinde de vardi boyle bir durumla karsilastiniz mi yarin da tatil napacagimi bilemiyorum

Benim kızım uykusuzluktan perişan oluyor ama uyuyamıyor. Çok şaşkınım. Sadece bebek arabasına bindirip dışarı çıkarırsam güneşe doğru yatıyor. Arabayı durdurduğum an basıyor çığlığı. Demek ki bi şey var ki dışarda ve arabada dolaşırken rahatlıyor🤔 sizce ne olabilir ya
Benimkide aynı uykuya karşı koyuyo 1 buçuk saattr uğraşıyorum yeni dalıyo gibi gözünü kapattı birazdan basar çığlığı bence dişler

Şimdiki aklın olda yapmazsın😂yani gitmezsin
Deli misin asla :KK51: sen gel yA da en kötü Ank ya gidelim benim ailem orda diye şart koşardım. Gelirdi o zaman beni kaybetmemek için ama şimdi geçti😒 bi de mantıklı derdim kendime böyle bi salaklığı nasıl yaptım aklım almıyor baya aşık oldum demek ki🤷‍♀️ Arkadaşlarım sen orda yapamazsın emin misin dediler baya. Beni benden iyi tanıyorlarmış ya:21:

Deli misin asla :KK51: sen gel yA da en kötü Ank ya gidelim benim ailem orda diye şart koşardım. Gelirdi o zaman beni kaybetmemek için ama şimdi geçti😒 bi de mantıklı derdim kendime böyle bi salaklığı nasıl yaptım aklım almıyor baya aşık oldum demek ki🤷‍♀️ Arkadaşlarım sen orda yapamazsın emin misin dediler baya. Beni benden iyi tanıyorlarmış ya:21:
Aman yanında aşkım olsunda dünyanın heryerinde yaşarım saflığı🙄😇bende evlenmek için kendimi paralamıştım geçen düşündüm bişeyde yokmuş yani hatta yaşlı bi teyzeden duymuştum kızım bekarlık kısada evlilik uzun diye duyduğumda bekar değildim ama😂

Ben 6.aydan sonra ayırmayı düşünüyorum ama yanına yatmayacağım yatak odamız hemen yanında ağlarsa gidip bakarım . Zaten sepet beşiğe zor sığıyor artık sıpa
Aynen biz de sepet beşik kullanıyoruz hem küçülüyor artık hem de odası daha serin rahat uyur diye düşünüyorum. Bugün kırk dereceye yakındı buralar sıcaktan doğru düzgün uyuyamadı yavrum sanırım bir de diş geliyor hafif bir kabarıklık var

Aman yanında aşkım olsunda dünyanın heryerinde yaşarım saflığı🙄😇bende evlenmek için kendimi paralamıştım geçen düşündüm bişeyde yokmuş yani hatta yaşlı bi teyzeden duymuştum kızım bekarlık kısada evlilik uzun diye duyduğumda bekar değildim ama😂
Yok ben evlenmek için sonuna kadar direndim Allah var hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım😁 ama işte son yaptığım ağır salaklıktı :KK76: neyse kısmet🤷‍♀️

Genelde arabada rahatlıyorsa gazdan dolayı diyorlar hani o tıkır tıkır titreşimler rahatlatıyormuş ama şu an sıcaktan dolayı da olabilir dışarda rahatlıyordur

Ben sigorta yaptırmıştım özel sağlık sigortası bir senelik 10 muayene hakkı var 800 gibi bi rakamdı içinde kalça ultrasonu falanda vardı mesela göz doktoruna gidicez bi muayene hakkımız gidecek gibi ama bir sene yetiyo tahlillerde ücretsiz oluyo öyle bi araştır bence normalde biraz pahalı bi hastane numara konusuda veriyo tabiki hemen ulaşıyosun resim falan atınca cevap veriyo ilgili bi doktor @Cedarice de ona götürüyo ben memnunum
Çok iyiymiş ya hangi sigortaymis bu. Bizim bir muayenemiz zaten 250 lira

Ben dünkü doktorun da etkisinde kalarak ek gıda tadimlarina başladım kızlar. 4 aydan itibaren başlayınca alerji ve gıda reddi ihtimali azaliyormus.
Bugün haşlanmış patates ve yoğurt verdim. Yoğurdu da daha önce tattirmistim alerji olmadı patatesi de üç gün devam ettirip havuca gececegim inşallah. 5 ay bir haftalık oldu bence yeterli bir süre zaten üç gün üç gün derken 6 aya ancak normal öğüne geçeriz herhalde.
Ben blw karışık gitmeyi düşünüyorum kaşığı istediği yerde eline vericem kisitlamayacagim ama direkt kesip eline vermem yumuşak şeyleri önüne koyup kendi avuclasin yesin biraz ortalık batacak ama olsun

Sizin paylaştığınız doktoru dinledim az önce. Mukuslu kaka ile beraber kilo kaybı varsa alerji olabilir diyor. Doktoru çalışıyorsa yarın test yaptıracağım. Kendim süt ürünlerini kestim ama mamasında süt var, kendi kafama göre olmuyor böyle
Alerji testi nasıl yapılıyor bilen var mı? Kan tahlili mi yapıyorlar kakasına mı bakıyorlar

Çok iyiymiş ya hangi sigortaymis bu. Bizim bir muayenemiz zaten 250 lira
Büyük ihtimal bizimde öyledir ak sigorta benim kendime yaptırdığımda halk sigorta kendimde gidiyorum bi sıkıntı yaşamadım eşinin sigortacısı vardır arabayı sigorta ettiriyosa tc ile sorgulatıyosun bi fiyat veriyokar mesela benim kalça ultrasonu ve işitme testide içinde zaten kalça ultrasonu 300 liraydı heralde işitmede 230 falandı

Ben dünkü doktorun da etkisinde kalarak ek gıda tadimlarina başladım kızlar. 4 aydan itibaren başlayınca alerji ve gıda reddi ihtimali azaliyormus.
Bugün haşlanmış patates ve yoğurt verdim. Yoğurdu da daha önce tattirmistim alerji olmadı patatesi de üç gün devam ettirip havuca gececegim inşallah. 5 ay bir haftalık oldu bence yeterli bir süre zaten üç gün üç gün derken 6 aya ancak normal öğüne geçeriz herhalde.
Ben blw karışık gitmeyi düşünüyorum kaşığı istediği yerde eline vericem kisitlamayacagim ama direkt kesip eline vermem yumuşak şeyleri önüne koyup kendi avuclasin yesin biraz ortalık batacak ama olsun
Ay bende bugün başladım geç bile kaldım 😔yoğurdu öğürerek yedi zorlandı benim çok zor geçecek gibi

Back
X