Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. İlk yazan ben olayım dedim. Benm oğlan altıda uyandı sanki namaza gidicek gibi odasına goturemedim salonun ortasında uyudu kaldı. İnşallah babası giderken bende gidicem diye tuttrumaz bebisler karnimizda son bayram bidahaki bayramda kucağımizda gezicez inşallah. Hepinizi öpüyorum
Sevdiklerimizin yanıbaşımızda olduğu, artarak çoğaldığımız ama bölünmediğimiz nice güzel bayramlar görelim inşallah...
Seneye bayramımızda, evlatlarımız kucağımızda mutlulukla dolu olsun.
Canim ben kiyafetleri ilk 30 derecede 15dk yikadim. Sabun tozunu az attim. Eridi bir sıkıntı olmadi. Kullandigi zamanlar 40 derecede yikadim yine eridi ve sıkıntı olmadı. Kiyafetler eskimedi. 40 derecede yikayabilirsin.
Bi de çamaşır deterjani olarak duru granül aldım.. Eğer memnun kalmazsam hacı şakir alcam.. Artık şansa bayramdan sonra maratonum başlıyor allahin izniyle
Duruyla ben
Ben gecen hafta duru sabun tozu aldım. Direk makineye 1 yemek kasıgı attım ustunde öyle yazıyor. 30 derece ve 40 derece de bıle yıkama yaptım. Eridi deterjan. Tabı Kendı çamasırlarımIda kullandım. Hatta oğluşların tshırtlerini 30 derecede 15 dk yıkama yaptım gene leke olmadı. Ama 15 dklık programa bıraz daha az attım.. Kokusu cok güzel aşırı kokusu yok.. Bir de temizliyor 1 saatlık yıkamada... Ben bebek kıyafetine hep 30 derece de 1 saat yıkarım. İlk yıkamada 2 kere durulama yaparım. Ondan sonra da 40 ı cıkana kadar cift durulama ve utulerım. Ama 40 ı cıkınca cift durulama ve ütüleme biter. Yoksa teni alısı yor ve hemen hasta oluyorlar
[/QUOTE]
Ben kiziminkileri hala utuluyorum.
Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. İlk yazan ben olayım dedim. Benm oğlan altıda uyandı sanki namaza gidicek gibi odasına goturemedim salonun ortasında uyudu kaldı. İnşallah babası giderken bende gidicem diye tuttrumaz bebisler karnimizda son bayram bidahaki bayramda kucağımizda gezicez inşallah. Hepinizi öpüyorum
Bayrama cuma günü kızımı görerek girdim bende çifte bayram yapıyorum o yüzden ❤ 2076 gram 45 cm olmuş miniğim. Ben hiç kilo almamışım. Şimdilik 8 kilo ile devam. 10 kilo ile kapanış yapsam pek bi güzel olacak