2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
AA benim oğlan da aynı Bi baktım salona yatıp uyumuş hayırlı bayramlar canlar

Eşime aldirayim o zaman denemek te fayda var
Dene canim memnun kalirsin.
Leke cikaricidan daha etkili denemeni tavsiye ederim.
Canim ben kiyafetleri ilk 30 derecede 15dk yikadim. Sabun tozunu az attim. Eridi bir sıkıntı olmadi. Kullandigi zamanlar 40 derecede yikadim yine eridi ve sıkıntı olmadı. Kiyafetler eskimedi. 40 derecede yikayabilirsin.
Bi de çamaşır deterjani olarak duru granül aldım.. Eğer memnun kalmazsam hacı şakir alcam.. Artık şansa bayramdan sonra maratonum başlıyor allahin izniyle
Duruyla ben
Ben gecen hafta duru sabun tozu aldım. Direk makineye 1 yemek kasıgı attım ustunde öyle yazıyor. 30 derece ve 40 derece de bıle yıkama yaptım. Eridi deterjan. Tabı Kendı çamasırlarımIda kullandım. Hatta oğluşların tshırtlerini 30 derecede 15 dk yıkama yaptım gene leke olmadı. Ama 15 dklık programa bıraz daha az attım.. Kokusu cok güzel aşırı kokusu yok.. Bir de temizliyor 1 saatlık yıkamada... Ben bebek kıyafetine hep 30 derece de 1 saat yıkarım. İlk yıkamada 2 kere durulama yaparım. Ondan sonra da 40 ı cıkana kadar cift durulama ve utulerım. Ama 40 ı cıkınca cift durulama ve ütüleme biter. Yoksa teni alısı yor ve hemen hasta oluyorlar
[/QUOTE]
Ben kiziminkileri hala utuluyorum.
Benim kızında sizden farki yok. Gece 4 de uyandi oturdu. 5 bucukta geri uyudu 8 de kalkti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…