2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar dogum odasi icin organizasyon sirketi dusundunuz mu hic ? Brn odayi nasil susleyecegimi bilemiyorum bir turlu

Bende hastane odasini suslemicem.. Hatta sadece kapı süsü filan koycam.. Ama mevlude fena hazirliyorum allahin izniyle vazolar cicekler herşeyi ayarlamaya çalışıyorum.. 1 yaş dogumgunu yapmicam.. Mevludu guzel olsun istiyorum

Benim omuzlar ense tisort ipislak uyaniyorum.. Hatta kokular asiri derecede rahatsz ediyo ya kendi ter kokum bile mahvediyor beni.. Hemen duşa atiyorum kendimi
Aynısı dün sabah oldu bı ter kokusu hissettim baktım kendimden gelio. Hemen duşa atıyorum kendimi sabahlari yoksa. Gün geciremem. İlk oglumun hamilelegi de aynı aylara gelmişti o zaman tabi çocuk yok ilk gebelik sıcak bastikca duşa girerdm günde kesin iki kere. Bunda anca oğlum uyurken yada çizgi film açıp bütün kapilari kitleyi p öyle giriyorum hızlıca

Merhaba taze anneler size bir sorum olacaktı hamileliğinizin ilk zamanlarında adet zamanlarına doğru ara ara adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu

Adet zamanini bilmiyorum ama benim geç döllenme oldu.. Öğrendikten sonra 3 4 hafta alt karnimi biseyler yirtiyor gibi ağrı vardi.. Hakikatten sanki elleri varda tutunmaya çalışıyor gibime geliyordu sonra geçti o ağrılar.. Daha da olmadi.

Ayy ben işte.. O kadar çok duşa giriyorum ki.. Bazen vucudumu ıslatıyorum.. Saçlarımı kestiremedim.. Ugursuzlukmuş dediler güya.. İyice uzadı.. Belimi geçti nerdeyse.. Saclarimla ugrasmaktan da sıkıldım.. Sabrediyorum iki ay sonra dogumdan hemen sonra kestircem valla.. Öyle bunaldm saclardan.. Bi de temizlik yaparken aşırı terliyorum ya.. Saclarda acayip islaniyo.. Mecburen duşa giriyorum.. Yoksa vucudumu ıslatcam sadece

Merhaba taze anneler size bir sorum olacaktı hamileliğinizin ilk zamanlarında adet zamanlarına doğru ara ara adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu
Evet bende oldu hatta ben gebeliği adet öncesinden öğrenmiştim ve ağrılar başlayınca belli ki kimyasal gebelik olacak diye düşünmüştüm. Şükürler olsun ki meleğim benimle

Ya benim çok hafif sancı gibi ara ara gelip gidiyor 5 gündür dün test yaptım birşey çıkmadı ama inşAllah sizin gibi tutunmaya çalışıyordur

Evet bende oldu hatta ben gebeliği adet öncesinden öğrenmiştim ve ağrılar başlayınca belli ki kimyasal gebelik olacak diye düşünmüştüm. Şükürler olsun ki meleğim benimle
Rabbim bağışlasın o zaman ben dün test yaptım ama birşey çıkmadı negatif o yüzden pek ümitlide değilim açıkçası

Benim de saçlarım belimdeydi artık rahatsız ediyordu beni iki gün önce bana gelenler geldi eşimin eline makası verdim kes dedim akşamdı kuaföre falan gitmeye bile sabrım kalmadı. Ben inanmıyorum öyle şeylere o yüzden hiç kafama takmıyorum

Ay bende inanmiyorum da gecen kestircektim annem bu kadar kestirmedin bari iki ay daha bekle dedi.. Bende gidemedm kuaföre kaldi öyle.. Sürekli anne topuzuyla dolasiyorum.. Allahtan evim yayla gibi serin.. Yoksa benim durumun fenaydi

Ay bende inanmiyorum da gecen kestircektim annem bu kadar kestirmedin bari iki ay daha bekle dedi.. Bende gidemedm kuaföre kaldi öyle.. Sürekli anne topuzuyla dolasiyorum.. Allahtan evim yayla gibi serin.. Yoksa benim durumun fenaydi
Bu arada seninle Allah nasip ederse beklenen doğum tarihimiz aynı şimdi fark ettim

Bugün yarın olmam lazım işte bekliyorum

Canım bisey diyim mi? Ben nerdeyse 6 ay hep içimden istedim bebek.. Tabi karar vermemistik o zmn eşimle.. Yinede icimden hep kazayla olur ümidi vardi.. Kac kere test aldim yaptim, her ay acaba mı?demekten kurtaramiyordum kendimi.. Neyse en sonunda karar verdik eşimle evlat sahibi olmaya.. İlk ay adet oldum.. Biraz üzüldüm.. Belkide fazla üzüldüm.. Bir gece normalde kuran çok okuyan birisi değilim.. Hz.zekeriyya'nın Allahtan evlat istemesiyle ilgili ayetleri okudum.. Rastgele açtığım bir sureydi.. Okumayi bitirince dedim koskoca peygamber bile evlat sahibi olamamış onu bile Allah imtihana tabi tutmuş biz kimiz ki? Olmazsa olmasın, hayatta başka keder olmasin dedim.. Ve o geceden sonra hiç takmadim bu durumu niyeyse.. Folik asit bile icmiyo gibiydim son zamanlar.. Meğerse işte o adet son adetim oldu.. Sorun bence bizim istediğimiz vakitte olmasını istemek.. Allah burada senin değil benim dedigim vakitte olacak demek istiyor.. Kesinlikle tevekkül gerekli.. Umarım bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…