2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizde 4-5 aydır istiyoruz işte bir kere kimyasal oldu mayısta nasip olmadı insan her adet olduğunda üzülüyo ama Rabbim in bir bildiği vardır muhakkak herşeyin bir zamanı vardr ama insanoğlu işte isteyince hemen olsun istiyor hayırlısı beklemekten başka çare yok bu güzel msjınız için ayriyeten teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.

İnşallah senin için hayırlısı olur

Ben ilk gebeligimde inat olsun diye kestirdim asla inanmam böyle şeylere. Bu sefer kesmedim çünkü hamile kalmadan önce ki ay baya kısa kestirip rofle yaptirdim. Şimdi anca uzuyor.rofle oldu ombre kısa olmasaydı yine kestirirdm. İnsan kuaföre gidip fön cektirse bile mutlu oluo

Kizlar dogum odasi icin organizasyon sirketi dusundunuz mu hic ? Brn odayi nasil susleyecegimi bilemiyorum bir turlu
Hastanede 1 gece kalacağım. Bulundugum ilde akraba falan yok. Yani hastaneye gelecek kimse yok. Hastane odasini süslemeyeceğim. Evde bebegimin odasini süslerim. Gelen zaten eve gelecek. Birde 1 gece icin organizasyona verecegim para ile bebegime birseyler alirim. Yada aldigim bir seyin daha kalitelusini alirim. Aciyorum onlara verilen paraya

Bende kestircektim.. Ne bileyim hemen bebis olcani millet de kestirme diye tutturunca durdum bi süre.. Gecen sicaklarda canima tak etti kestircem dedim.. Annem durdurdu.. Valla dogumdan sonra normal olursa eve gelince ertesi gun gidip kestircem.. Sezeryan olursa toparlaninca direkt gidip kestircem.. Hiç bu kadar uzatmamistim ömrümde saclarimi

Ben kızımda kestirdim. Bayramdan sonrada bu seferde kestircem. Bosver inanma kimseyi de bu konuda dinleme bence.

Kesinlikle ben 3.yü çok istiyordum eşim nasıl olsa 2 tane var gerek yok modundaydı. Verimli dönemlerde eşimi uyandırdım bıle olurdu hadi kalk diye ya da gezmeye giderdik erken dönerdim ki verimli zaman geçmesin diye diye artık adam bıkmıştı... 6 yedi ay öyle geçti... Baktım artık olmuyor 15 tatil oldu ben annemlere gidecegım verimli zaman bile değil. Daha adetim yeni bitmiş. Tek ilişki ve bebek.. Ben 15 tatile gittim, ağır şeyler taşıdım hiç aklımda bile yok adete 1 gün var ama bende nasıl uyku hali. Evde uyuyorum okulda uyuyorum elim ayagim kalkmıyor.. Ben hep öyle Olurum içime şüphe düştü test yaptım inanmadım 4 farklı test aldım kırmızı net cıktı hem nasıl kırmızı. Edemedim hemen hastaneye gittim kan testi sonuc 986..labaront bıle dedi adet 10 gün gecmiş herhalde yooo dedim 1 gün var. O zaman erken döllenme dedi hakikaten de da aynısını dedi. Şükürler olsun Bu günümüze... Eşim bile diyor beni daralttın olmadı cocuk, bak rahat bıraktın tek sefer de tutturdum

Herkese hayırlı bayramlar yorucu bı deniz tatilinden sonra memlekete geldik İki gün önce doktora gittim vajinamin dışında biraz şişlik vardi bı aydır, İstanbul daki doktor bebeğin baskısı demişti pek ikna olamamistim. Burdaki doktorum bakar bakmaz varis bu dedi, bayağı şiddetlisiymis, doğumda da bu damarlar patlayabilirmis Yine de normal doğumdan vazgeçme dedi. İlki normal doğumdu, hemen ayağa kalkmıştım Bu sefer nasıl olcak diye icime bı tasa çöktü. Kizimda var beni en çok o endiselendiriyor 4yasinda ama hiç ayrı kalmadık düşünüp düşünüp ağlıyorum Doğumuma geleceklermi kimse belli değil, zaten kayınvalidem gelmez. Allah im ele ayağa düşurmesin hiç kimseyi.
Tatile çıkmadan bayağı bı evi ayarladım düzenledim, buzluğa bı şeyler attım. Kıyafetleri de dolaba yerleştirip geldim Dönünce yıkar ütüler im. Hastane odası çikolata si kapı süsü vs. Hiç önemsemiyor dum şimdide olmasa olur yani Zaten gelecek ne akraba var ne anne baba Sağlık olsun

En önemlisi sağlık elbette . Öncelikle geçmiş olsun muhtemelen bende de var çünkü fark ediyorum. Ayrıca doğum vakti yaklaşınca zaten çatı muayenesi falan yapıyorlar ya ben o zaman soracağım. Zaten durum uygun degilse öyle damarı patlatacak bir normal doğumu onermiyorlar. Bakalım durum ne olacak beni hep o kan ilaçları bu hale getirdi hem de hiç faydasını göremedim. Bayramdan sonra da serum tedavisine gecicez varislerde bana kaldı

Benimde erkek ayni gün dogarlar mi acaba
Nasip bakalım bekleyip gorucez. Sağlıkla gelsinler de.
Beni uyutmuyo fildir fildir içerde. Kurban mevzusuna o kadar yorgundum gece gece odaları gezdiriyo. Herkesin bebeği uyumaya başlamış benimki plesantadan salıncak falan yapmış galiba ya da ip atlıyo.

Kesinlikle dusunmeyeceksin.. Başka türlü olmuyo bence.. Hırs yapıp kendini telef edince de olmuyo.. En iyisi hiç düşünmemek zaten Allah dilediğinde olacak.. Ona bırakmak en güzeli

Benimki gündüz uslu.. Gece fena.. Kasıklarım öyle bir agriyo ki adım atamiyorm.. Gece uyaninca kilitleniyorum açılınca adım atabiliyorum.. Bak şimdi o kadar uslu ki sıpa gece gene canıma okuycak
Ya insallah pozisyonunu almıştır.. Bayramdan sonra gidince sorcam doktora insallah

Geçmiş olsun.. Tam olarak anlamadm ama endiselenme bence.. Ne kadar endiselenirsen hersey sarpa sarar.. Kötüyü cagirmamak lazim.. Dogumunda güzel olcak, rahatca evine de gitceksin kizina da bakabileceksin

Kendini bu kadar üzme. Ben sezeryanla oldum ve hic yatmadim. Hastaneden çıktım ertesi gun o halde mecbur disari çıktım. Sadece 1 hafta oturma odasinda uzandim. Cekilmez bir agrim olmadi. Agri kesici bile almadim. Saglikla dogsun onemli olan o

Benim de hamilelik gibi bi düşüncem ya da öyle bir durumum yoktu, belimin ağrısından ağlaya ağlaya yürüyodum kutu kutu kas gevşeticiler en ağırından ağrı kesiciler kullandım, belki de bebişimin tutunma ağrılarıydı bilmiyodum. Sonra adetim gecikti bi baktık hamileyim oturdum ağladım bi zarar verdim mi diye, doktorum geçmişi düşünme herşey yolunda artık kullanmazsın ilaç dedi rahatlattı beni.. inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza artık az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…