2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok tesk hic birini duymamisim
Bnm bildigim ariel domestos ve cif
Bunlarin disinda ne alirsam alayim temizlemiyomus kafasindayim maalesef
Anway biobelinda farmasi gibi markalarin bircok urununu alsam da yok bosuna duruyolar

Canim camasir suyu ve cif kullandigim zamanlar oldu ama artik asla sokmuyorum eve. Hepsinin dengi bir malzeme var bu saydigim markalarda. Cif, banyo temizleyicisi, yuzey temizleyicisi, genel temizleyici, tuvalet temizleyici, camsil vs. var hepsi. Ev buram buram deterjan kokmuyor ama benim icim rahat. Zaten deterjan solumaktan bin kat iyi :) gerci su aralar hamilelikten yeni insaat boya kokusu, deterjan kokulari falan nasil koklayasim var anlatamam. Kesin bir seyim eksik

Cnm senin yaptigin dogru tabi
Ben yanls yaptigmn farkndaym ama yapcak bisey yok

Kizlar,cok yakin arkadasimin annesi bebelerime yelek ormus ama dolapta sirt kismi sararmis.Yikamis arkadasim ama gecmemis.Nasil gecer,gecer mi ?Var mi boyle bisey yasayan ?

Eklentiler

• IMG-20190810-WA0022.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20190810-WA0023.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar,cok yakin arkadasimin annesi bebelerime yelek ormus ama dolapta sirt kismi sararmis.Yikamis arkadasim ama gecmemis.Nasil gecer,gecer mi ?Var mi boyle bisey yasayan ?
Canım ya kodla leke cıkarıcıya ıslat beklet ya da bulasık deterjanı ile lekeli kısmı citile ve durumla. Sonra bebe deterjanı ile yıka cnm

Canm ben ilk oğlumdan kalma kıyafetlerin bazılarında sararma vardi. Beyaz kalıp sabunu ıslatıp sarı yerlere iyice surttum sonra makinada yıkadım. Çıkan oldu çıkmayan oldu.daha iyi çözümü olan varsa yazsın çünkü sadece ilk altı ay kıyafet leri yıkadım altı ay sonrası duruyor

Fairy ile ovalayip makineye atin bi de

Beyaz sirkeye batirin yaziyor nette simdi okudum.Denemekte fayda var.

Kizlar siz boyle yaziyosunz ya ben cok stres oluyorum çunku ben daha hic bisey yapmadim 3 4 tane zibin aldim bi de bebek olmadan kurutma makinesi
Neden bekliyorsun 30.haftadasın isin zorlaşacak.
Canim ebebekte bebekler icin camasir suyu tozu var. Kokusuz ben surekli kullaniyorum hatta yeri geliyor kendi camasirlarima da kullaniyorum. Istersen bir dene

Neden bekliyorsun 30.haftadasın isin zorlaşacak.

Canim ebebekte bebekler icin camasir suyu tozu var. Kokusuz ben surekli kullaniyorum hatta yeri geliyor kendi camasirlarima da kullaniyorum. Istersen bir dene
Çamaşır suyu tozu etkili mi gerçekten hiç denemedim ben. Hele altı aydan sonra yemek lekeleri baslicak

Çamaşır suyu tozu etkili mi gerçekten hiç denemedim ben. Hele altı aydan sonra yemek lekeleri baslicak
Etkili canim. Leke kalmiyor. Esimin beyaz gomleklerini yikarkende kullaniyorum bembeyaz çıkıyor. Dene istersen. Baby me leke cikaricidan daha iyi bence

Ay hanımlar.. Benimde kasıklara baskı başladı.. Yürürken bile rahatsiz ediyor bazen.. Aşırı terleme bende de var.. Hareket ettiğimde su gibi oluyorum orası ayrı.. Bazen otururken de sıcak bastığı oluyor.. Ama ben aşırı bunalmaya gelemiyorum.. Bu zamana kadar iki kere ödem yaşadım.. O da aşırı sıcaktan bunaldigim zamanda oldu.. Sıcak beni mahvediyor

Bugun ogluşuma uzun kollu çıtçıtlı body aldım 5 tane.. Ucuz alt üst takim bi de tulum aldım çok sevindirik olduk

Bi de çamaşır deterjani olarak duru granül aldım.. Eğer memnun kalmazsam hacı şakir alcam.. Artık şansa bayramdan sonra maratonum başlıyor allahin izniyle

Etkili canim. Leke kalmiyor. Esimin beyaz gomleklerini yikarkende kullaniyorum bembeyaz çıkıyor. Dene istersen. Baby me leke cikaricidan daha iyi bence
ÇAMAŞIR suyu tozunu hiç duymadım mağazada da dikkatimi çekmemiş. Ek gıdaya geçince alırım büyük ihtimalle.

Şimdilik baby me leke çıkarıcı aldım kaka kusmuk lekesi için. oğlum doğmadan her şeye kyllandım memnun kaldım. Bitince çamaşır suyu tozu deneyeyim

Hayırlı olsun güle güle kullan aldıklarını
Granül deterjanı nasıl kullanmayı düşünüyorsun. Dİrekt deterjan gözüne mi dökeceksin yoksa suyla eritip sıvı hale getirip mi

Hayırlı olsun güle güle kullan aldıklarını
Granül deterjanı nasıl kullanmayı düşünüyorsun. Dİrekt deterjan gözüne mi dökeceksin yoksa suyla eritip sıvı hale getirip mi

Çok güzel bir soru sordun bunu bende bilmiyorum nasil kullanmam lazım hakkaten yauv tecrubeli anneler yardim please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…