Çok güzel bir soru sordunbunu bende bilmiyorum nasil kullanmam lazım hakkaten yauv tecrubeli anneler yardim please
Evet canım heran bir süprizle karşılaşa biliriz sende elini çabuk tut miniğin süpriz severse kötü olurCanm ben bayramdan sonra hazirlicam insallah once bebegin kiyafetlerini filan yikayp utuleyip sonra valiz hazirlicam. Surekli eksiklerim bitsinde hazirlayim mantigindaydim benden 1 hafta buyuk hamile akrabamizin dun suyu gelmis apar topar hastaneye almislar heran doguma alabilirlermis valla gozum korktu oyuzden hemen 5-6 gun icinde hazirlicam insallah dun tum eksiklerimi almaya gittim onu duyunca
İnşallah düzeltir canım yaaaBebegimin ayaklari aşağıda keseyi çok zorluyomus duzelmezse keseyi delebilir suyun gelir erken doğum olur dedi. O yüzden istirahat verdi. Yatarak yer cekimine karşı koymaya calisicaz
Birkaç yerde okudum granül deterjanlar erimiyor elbiselerde kalıyor diye. Sıcak suyla eritip kullanıyormuş bazılar bu yüzden.
Kıyafetlerin etiketinde 30 derecede yıkanır yazıyor. 30 derecede erimez ki deterjan. 40ta yıkasam çeker ağzı yüzü kayar diye korkuyorum. Ayrıntılarda boğuluyorum
Haklısın canım sıcaklar hele bitirdi bizi. Bende hemen bayramdan sonra çantaya yerleştireyim sonuçta bebekler her an gelemeye karar verebilirler iki ayağımızı bir papuça sokmaya gerek yokBen şuan 30+3 oldum kurban mevzularini geçirip hastane cantamizj hazirlicam. Erken diye bişey yok her gün agirlasiyoruz, günümüz günümüzü tutmuyo. Artık hiç birşeyi yapmaya gücüm yetmiyor havalarda sıcak tüm enerjimi alıyo.
Valla benim de daha eksiğim çok canım ama yavaştan en azından yenidoğan eşyalarını hazır etmek lazım biz büyük eşyaları aldık yatak bebek arabası falan ama kıyafet ben de yeterli almadım daha ama süpriz falan ihtimaline karşı en azından aldıklarımı yıkayıp hazır edeyim diyorum onada vaktim yok çok koşuşturmacam var buaralar sen de enazından doğduğunda giyeceklerini hazır et ki süpriz yapmaya kalkarsa geri kalan eksikler yinede alınır ama en azından ilk 1 haftalık kıyafeti hazır olsun ne olur ne olmaz ben de panik oluyorum aynı senin gibiKizlar siz boyle yaziyosunz ya ben cok stres oluyorum çunku ben daha hic bisey yapmadim 3 4 tane zibin aldim bi de bebek olmadan kurutma makinesi
Bende aşırı terliyorumKızlar sürekli terleme sorunu yaşayan varmı bana aşırı terleme geliyor boş otururken
Ben gecen hafta duru sabun tozu aldım. Direk makineye 1 yemek kasıgı attım ustunde öyle yazıyor. 30 derece ve 40 derece de bıle yıkama yaptım. Eridi deterjan. Tabı Kendı çamasırlarımIda kullandım. Hatta oğluşların tshırtlerini 30 derecede 15 dk yıkama yaptım gene leke olmadı. Ama 15 dklık programa bıraz daha az attım.. Kokusu cok güzel aşırı kokusu yok.. Bir de temizliyor 1 saatlık yıkamada... Ben bebek kıyafetine hep 30 derece de 1 saat yıkarım. İlk yıkamada 2 kere durulama yaparım. Ondan sonra da 40 ı cıkana kadar cift durulama ve utulerım. Ama 40 ı cıkınca cift durulama ve ütüleme biter. Yoksa teni alısı yor ve hemen hasta oluyorlar
Birkaç yerde okudum granül deterjanlar erimiyor elbiselerde kalıyor diye. Sıcak suyla eritip kullanıyormuş bazılar bu yüzden.
Kıyafetlerin etiketinde 30 derecede yıkanır yazıyor. 30 derecede erimez ki deterjan. 40ta yıkasam çeker ağzı yüzü kayar diye korkuyorum. Ayrıntılarda boğuluyorum
Cok haklisin ama bi türlü sira gelmiyoValla benim de daha eksiğim çok canım ama yavaştan en azından yenidoğan eşyalarını hazır etmek lazım biz büyük eşyaları aldık yatak bebek arabası falan ama kıyafet ben de yeterli almadım daha ama süpriz falan ihtimaline karşı en azından aldıklarımı yıkayıp hazır edeyim diyorum onada vaktim yok çok koşuşturmacam var buaralar sen de enazından doğduğunda giyeceklerini hazır et ki süpriz yapmaya kalkarsa geri kalan eksikler yinede alınır ama en azından ilk 1 haftalık kıyafeti hazır olsun ne olur ne olmaz ben de panik oluyorum aynı senin gibi
Canım bende duru granül deterjan aldım kullandım direk makinanın deterjan gözüne koydum direk eridi eritme falan yapmadım
Kızlar kaç kilo aldınız toplamda merak ettim hadi cevaplar lütfen :) ben 29. Hafta 8 kilo fazla mı acaba bilmiyorum
Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Eylül anneleri doğuma başladısıra bize geliyo kızlar 🗣 çantalar bavullar odalar hazırlansın EKİM anneleri bebekleri geliyoooo
Alışverişlerin hepsi bitti bizim yaklaşık olarak. Geçen hafta da ilk nst me girdim hatta dr renkli doppler a soktu beni. Başını biraz büyük karnını da biraz küçük gördü hem de bebeğin ensesinde kordon gördü. Neyse ki tam tur değilmiş arkadan geçiyormuş sadece. Nasıl beslendiğimi sordu. Yetersizmiş biraz daha artırmam lazım besinleri
Biz bu sene direk hayır vakfına verdik . Zaten karnım burnumda erken doğum riski var artı aylardır ellerim uyuşuyor. Amaç ibadetse et eve girmese de olur yerine ulaşsın yeter. Seneye eve keseriz inşallah
Kizlar artik kizimn ismine karar verdim
Selin meva olacak ins
Bi degisiklk olmazsa
Cnm beklemiyorum o kadar yogunlk vardi kiNeden bekliyorsun 30.haftadasın isin zorlaşacak.
Canim ebebekte bebekler icin camasir suyu tozu var. Kokusuz ben surekli kullaniyorum hatta yeri geliyor kendi camasirlarima da kullaniyorum. Istersen bir dene
Benm bebeğim genel olarak aşağıda geçen ay başıyla kasiklara çok baskı yapiodu. Bu ay ters dönmüş ama ayaklar keseyi çok zorladığı için tehlikeli ymisİnşallah düzeltir canım yaaaBenimki de ters duruyor ama doktor bir sakınca yok diyor inşallah da bir sorun yaşamayız
Amin cnmm31 haftam dün doldu 9 kg aldım sanırım cok almamışız normal
Ben çantayı değilde gidecekleri hazırladım hepsi dolapta ütülü bi durum olursa hop çantaya atarız kısmetse.
Oy oy Eylül anneleri basladı mı? Erkenci bebeler geliyor desenize sıcaklara dayanamadılar
Bende eşime dedim bu sene ben eti doğra kes payla yapamam kokusu da zorlar en güzeli bağışlamak diye allah kabul etsin hepimizin insallah.
Adıyla gelsin minik hanım :))
Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. İlk yazan ben olayım dedim. Benm oğlan altıda uyandı sanki namaza gidicek gibiodasına goturemedim salonun ortasında uyudu kaldı. İnşallah babası giderken bende gidicem diye tuttrumaz bebisler karnimizda son bayram bidahaki bayramda kucağımizda gezicez inşallah. Hepinizi öpüyorum
Amin cnmGenlerde bayram namazına gitmek var demekki erkeklerde
Seninde bayramın mübarek olsun
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.. Allah seneye de çıkmamızı nasip eder inşallah
Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. İlk yazan ben olayım dedim. Benm oğlan altıda uyandı sanki namaza gidicek gibiodasına goturemedim salonun ortasında uyudu kaldı. İnşallah babası giderken bende gidicem diye tuttrumaz bebisler karnimizda son bayram bidahaki bayramda kucağımizda gezicez inşallah. Hepinizi öpüyorum
Genlerde bayram namazına gitmek var demekki erkeklerde
Seninde bayramın mübarek olsun
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun.. Allah seneye de çıkmamızı nasip eder inşallah
Selin çok hoş canımKizlar artik kizimn ismine karar verdim
Selin meva olacak ins
Bi degisiklk olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?