2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen öyle sitressiz olunca bebek tutup. Ama çok takip Edip ugrasinca olmuo nedense

Kizlar dogum odasi icin organizasyon sirketi dusundunuz mu hic ? Brn odayi nasil susleyecegimi bilemiyorum bir turlu
Bana organizasyon fazla olur gibi geliyor canım.
Kapı süsü yaptım kendim bi de bi kaç balon ve tütü gibi birşey yetecek..
İkramlık olarak da sadece ismi yazan çikolata dağıtıcam bi de kolonya şişesi alıp süslerim yeter

Bende Hacı Şerif e isimli bebek çikolatası ve kolanya yaptircam. Beyaz cam dantelli şişede mavi kolonya 25 TL . Pembesi de var tabi. Bide kapı süsü o kadar

Benimki 26. Haftadan beri pozisyon aldı ve gece gündüz rahat vermiyo.
İnşallah doğunca birlikte uyuruz

Arkadaşlar daha önce doğum sancısı yaşamış olanlar özellikle bı sorum olcak bu iki haftadır çok agrilarim var bazen kasigima girio bı dakika kadar sürüyor günde üç dört kere . İki üç gündür sırtıma çok sancı girio ama nefes alamıyorum o an sonra bı anda gecio doğum sancısı sırt ağrısıyla başlar mi acaba

Bende göremedim ama carsiya cikinca bakayim. Ben denizlideyim devamli giderim oraya
Hatta geçen lokum çikolata falan aldım ordan tatmak için beğendim . Nette çok var satan ama tadına bakmadan almak mantıklı gelmiyor bayat olabilir kalitesiz olabilir. Bilindik yerden almak daha iyi olur diye düşünüyorum

Bencede öyle. Haciserifin tum urunleri guzel denedim hem taze

Izmirde Kemal Kutucu var.Onunki de şahane.Ben antep fistikli kalin cikolata yaptiricam.Kuzrnimin bebek cikolatasi da ondandi.Doyamamistim yemege.Bir karede en az 5 6 tane butun antep fistigi var..Online siparis var bir goz atabilirsiniz isterseniz.

Ben ilk hamileliğimde de,bunda da kestirdim sacimi inanmam oyle uğursuzluğa falan
Kisa sac kadar rahat bisey yok

Bende Hacı Şerif e isimli bebek çikolatası ve kolanya yaptircam. Beyaz cam dantelli şişede mavi kolonya 25 TL . Pembesi de var tabi. Bide kapı süsü o kadar
Hacı şerifi emily07 de söylüyordu
Ama kuzenin eşinin pastanesi var ona yaptırcam etiketi de kendim tasarladım hoşgeldin gülce yazıyor
Ama kolonya için o siteye bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…