Kestir gitsin insan hafifliyor. Bebek doğunca insan bı sure saç baş dusunemiyor. Yani ben öyle oldum bebegim iki aylikti duş aldm sacimi taramaya kalktm tarak kaldi kafamda saçım top olmuş. Demekki iki ay sadece yıkanıp çıkmışım hiç saçımı taramak aklıma gelmemis kesmek zorunda kaldım . Kimse kınamasın. İnsan bı saçını yaramaz mı diye. Ben önceden gece uykum tutmasa kalkp saçımı tarar tekrar yatardm tesettürlü yum bu arada. Oluo yani bazen. Sosyal medyada doğumdan çıkıp kuaför e koşanlar roflesini boyasını yaptıranlar var. Ama onların genelde yardımcısı oluyor dışardan bakınca insan zannediyor ki ne mükemmel kadın mükemmel anne evi pırıl pırıl hep bakımlı güzel sofralar kuruyor gerçek hayat öyle olmuyor malesefAy valla aklima girdiniz.. Bayram bitince kestireyim bari
Herkese hayırlı bayramlaryorucu bı deniz tatilinden sonra memlekete geldik İki gün önce doktora gittim vajinamin dışında biraz şişlik vardi bı aydır, İstanbul daki doktor bebeğin baskısı demişti pek ikna olamamistim. Burdaki doktorum bakar bakmaz varis bu dedi, bayağı şiddetlisiymis, doğumda da bu damarlar patlayabilirmis Yine de normal doğumdan vazgeçme dedi. İlki normal doğumdu, hemen ayağa kalkmıştım Bu sefer nasıl olcak diye icime bı tasa çöktü. Kizimda var beni en çok o endiselendiriyor 4yasinda ama hiç ayrı kalmadık düşünüp düşünüp ağlıyorum Doğumuma geleceklermi kimse belli değil, zaten kayınvalidem gelmez. Allah im ele ayağa düşurmesin hiç kimseyi.
Tatile çıkmadan bayağı bı evi ayarladım düzenledim, buzluğa bı şeyler attım. Kıyafetleri de dolaba yerleştirip geldim Dönünce yıkar ütüler im. Hastane odası çikolata si kapı süsü vs. Hiç önemsemiyor dum şimdide olmasa olur yani Zaten gelecek ne akraba var ne anne baba Sağlık olsun
Kestir gitsin insan hafifliyor. Bebek doğunca insan bı sure saç baş dusunemiyor. Yani ben öyle oldum bebegim iki aylikti duş aldm sacimi taramaya kalktm tarak kaldi kafamda saçım top olmuş. Demekki iki ay sadece yıkanıp çıkmışım hiç saçımı taramak aklıma gelmemis kesmek zorunda kaldım . Kimse kınamasın. İnsan bı saçını yaramaz mı diye. Ben önceden gece uykum tutmasa kalkp saçımı tarar tekrar yatardm tesettürlü yum bu arada. Oluo yani bazen. Sosyal medyada doğumdan çıkıp kuaför e koşanlar roflesini boyasını yaptıranlar var. Ama onların genelde yardımcısı oluyor dışardan bakınca insan zannediyor ki ne mükemmel kadın mükemmel anne evi pırıl pırıl hep bakımlı güzel sofralar kuruyor gerçek hayat öyle olmuyor malesef
Valla bende kendim için yaşıyorum.Dimi doğru diosun.. Canimin oglumun derdine duscem belki.. En iyisi dogumdan önce halledeyim.. Ya valla benim su an cocugum yokken ben kendime bakima eve temizlige yemege kocaya zor yetisiyorum.. Hiç öyle herseye yeten bi kadin olmadim.. Sürekli planli programli olmayi da sevmiyorum.. Asiri rahatligi da sevmiyorum.. Ayda bir ağda tirnak bakimi vsvs yapiyorum yetiyo banasurekli bakima da para dayanmaz yani.. Kendimle zamaninda cok ugrastgm için şimdi icimden gelmiyo galiba bi de kendimi herturlu seviyorum ben.. Toplumun baskisini sevmiyorum ben.. Yok yeni gelin şoyle olur tak takistir.. Şıkır şıkır giyin filan.. Icimden geliosa yaparim gelmiosa yapmam valla.. Kilo ver diyenlere hele uyuz oluyorum.. Diyenler de genelde kilolu olanlar istesem bu kiloyu verir çıtır çerez de olurum.. Canım istemiyor napim.. Zamaninda 8 sene fitness plates yapinca surekli yedigine ictigine dikkat edince artik sıkılıyor insan herkes kendine baksın sekerim boşver.. Herşey dış güzellik dış görüntüyle olsaydi bu dunyada yasanmazdi..
Valla bende kendim için yaşıyorum.
Kilo alımımız aynı canım ama hiç göstermiyorum ben topbik bi hamile olamadım
Kizlar dogum odasi icin organizasyon sirketi dusundunuz mu hic ? Brn odayi nasil susleyecegimi bilemiyorum bir turlu
Yok canım herhangi bir ağrım sızım yok. Kendi doktorum biraz umursamaz, bebeğin baskısı dedi geçti. Burdaki doktorum normal doğum yanlısı 10senedir tanıdığım bı insan olduğu için , normal doğum dan vazgeçme gene de dedi. Demek ki muayene de öyle gördü benim için riskli değil mi bilemiyorum Ama bu Dr a güveniyorum. İstanbul'a gidince degistircem zaten menmun değildim Şimdi gitsem o da sezeryan der kestirip atar.İyi bayramlar cnm bende bir süredir vajinal varis hissediyorum kendimde zaten yıllardır bacaklarımda vardı simdi özellikle ilişki sonrası inanılmaz şişiyor ve acıyor. Dönem dönem ciddi şişmeler oluyor bu sefer gittiğimde sorarım diyorum. Ama arkadaşımda vardı asla normal Doğum önermem anne icin cok riskli damar patlarsa anneyi kaybedebiliriz bile diyip sezeryan yapmıştı. Senin durumun kesinleşmiş kendi doktorun nasıl anlamamış acaba. Bu arada zaten bebeğin baskısı sonucu daha cok olabilen birdeymiş. Sende de var mıydı ilişki sonrası şişme oluyor muydu?
Aynen bende oyle inanmiyorum aslinda ama iste kestirmedim gene belimi gecti cok sikildim lohusalik bitsin hemen kestirecegimAy bende inanmiyorum da gecen kestircektim annem bu kadar kestirmedin bari iki ay daha bekle dedi.. Bende gidemedm kuaföre kaldi öyle.. Sürekli anne topuzuyla dolasiyorum.. Allahtan evim yayla gibi serin.. Yoksa benim durumun fenaydi
Bi aralar bende öyleKızlar sürekli terleme sorunu yaşayan varmı bana aşırı terleme geliyor boş otururken
İnşallah canım benimGülce ismini çok beğendim adı gibi cici bı kız olsun inşallah.
Hanımlar gece gündüz inanılmaz hareketli bi bebeğim var resmen uykuya hasret kaldım napcam artık bilmiyorum. Son iki ay böyle mi gecicek??
Resmen uykusuzluktan dolayı hastalanma belirtileri yaşamaya başladım. Boğazım şişmeye başladı, dudağımda uçuk çıktı, zaten güç takat hak getire. Resmen karnımla konuşup yalvarıyorum uyu diye. Nini soylemisligim bile var ,totosunda hafifçe dokuna dokuna ama yok .
İnan gozleeim sızlıyo yorgunluktan takatim kalmıyo ama durmuyo. Ufak hareketler olsa yine sızıp kalırım ama bazen canımı yakacak kadar kuvvetli hareketler yapıyor.Gunaydin herkese.
Canim biraz kendini yormayi dene. Gun icerisinde hareketli olup yoruldugumda aksam dinlenmeye gecince sesi solugu bir sure cikmiyor benimkinin. Tabi yorulmaktan kastim agir isler degil dikkat et.
İnan gozleeim sızlıyo yorgunluktan takatim kalmıyo ama durmuyo. Ufak hareketler olsa yine sızıp kalırım ama bazen canımı yakacak kadar kuvvetli hareketler yapıyor.
Tam bir hafta sonra randevum var. Doktorum da o zaman gelicek. Bana söylenenDoktora sordun mu bunu ? Az harekette de asiri hareket te de doktorunuza bildirin diye bir yazi okudum gecenlerde.
Tam bir hafta sonra randevum var. Doktorum da o zaman gelicek. Bana söylenen
Bu bebeğinizde oksojen sıkıntısı olmadığını, sinir sisteminin iyi geliştiğini gösterir dendi. Ben de miyom var o yüzden bir yandan aspirin kullanıyordum bebeğe kan akışı ve oksijen sorunu yaşanmasın diye.
Normalde bir gün tamamen uykusuz kalsam koltukta falan sizardim artık sizamiyorum
Bende çok aç kalınca bayağı hareketli oluyorHanımlar gece gündüz inanılmaz hareketli bi bebeğim var resmen uykuya hasret kaldım napcam artık bilmiyorum. Son iki ay böyle mi gecicek??
Resmen uykusuzluktan dolayı hastalanma belirtileri yaşamaya başladım. Boğazım şişmeye başladı, dudağımda uçuk çıktı, zaten güç takat hak getire. Resmen karnımla konuşup yalvarıyorum uyu diye. Nini soylemisligim bile var ,totosunda hafifçe dokuna dokuna ama yok .
İnşallah canım yaGeçmiş olsun.. Tam olarak anlamadm ama endiselenme bence.. Ne kadar endiselenirsen hersey sarpa sarar.. Kötüyü cagirmamak lazim.. Dogumunda güzel olcak, rahatca evine de gitceksin kizina da bakabileceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?