2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kızlar. Bugün bebeğim için kapı süsü ve takı yastığını aldım. Hastane odası için masa örtüsü süse uygun renklerde bardak tabak peçete ikram için. Oğlumu n doğum gününe de bı ay kaldı onun için doğum günü için tabak bardak peçete balon aldık. Bu sene çekirdek aile olarak kutlucaz doğum gününü malum ikinci bebeğimin dogumu çok yakın. Birde hastanede giymek için terlik aldım deri beş nokta rahat bı terlik tercih ettim. Hastaneden çıkarken de giyebileyim diye sezeryanli ayakkabı giymek eziyet çünkü en rahatı terlik olcak inşallah. Bugün yada yarn valizimi hazirlicam hersey tamam çok şükür. Minigim de zamanında sağlıklı bı şekilde aramıza katılır inşallah. Bayramin tadı yok bu sene herkes ya koyde ya tatilde. Sanki haftasonu tatili gibi gecio.

Hayırlı olsun aldiklariniz. Ben hastane odası için birşey almicam ama evde eşimin ve benim ailem içi. Küçük hediyelikler ve çikolata düşünüyorum yaşadığımız yerde çok büyük bi çevremiz yok ama bi kaç arkadaşımız gelir onlara ikram için . Onun dışında kapı süsü istiyorum ama mazemesini falan düşününce bana çok pahalı geliyo.kendim yapmak istiyorum ama bu aralar halim yok bakalım neler yapabilicem.
Yaşadığım yerde sizin de dediğiniz gibi herkes ya memlekette ya da tatile çıkmış. Geçen yıl kapımızı çalıp bayram kutlayan çocuk olmamıştı bu yıl 4 çocuk geldi çok mutlu oldum

Aldıkların hayırlı olsun .
Aynen bu bayram tadı yok hiçbirşeyin
Yolculuğu kaldıramıyorum diye brş yere gitmeidm ama canım sıkıldı böyle de .. neyse geçen bayramlarda hep gezdik bu bayramda böyle olsun

Ben de sizler gibiyim, Uşak’ta yeğenimin sünnet düğünü var herkes orada ben 88 yaşındaki babannemle İstanbul’da evde kaldım, karşılıklı terliyoruz hayatımda hiç bu kadar sıcaklamamıştım oturduğum yerde su oluyorum

Bu yıl hiç çocuk gelmedi bizede. Hediyelik yaptirmicam ben. Sadece isme özel bebek çikolatası. Kapı süsünu önce hastane odasına sonra eve gelince çocuk odasının kapısına takicaz inşallah. Takı yastığını da hem hastanede hem bebek mevlutunde kullaniriz diye düşündük. Bizim de hastaneye çok gelen olmaz heralde biraz uzak bı hastane çünkü gelenlere çikolata meyve suyu ikram ederiz yeter bence düşünmesi bile heycanli

Sağol cnm Benm zaten gezme yasagm var. Evde tatlı bile yapmadım hoş yapicak halim de yok. Biz genciz diye çok gelen de olmuyor zaten. Bidahaki bayram kucağımizda bebisle gezeriz inşallah

Kizlar kiyafetleri nasil aldiniz 52 cm den kac tane 62 cm den kac tane bi tanidigin bebegi olmustu 2 aylik ama 6 aylik kiyafetler bile oluyormus nasil kiyafetler almak lazim ekimde sogukmu olur nasil giydirilir ay cok karisik ve cok heyecanli
Hastane çıkışı onlu olandan iki takım beşli olandan on takim vardır heralde. Ama ilk oğlumdan kalmalar da çok var fazla almadim yani. Şöyle soyliyim sıfır üç ay beş altı tane olsun beşli takım. Bikac tane tulum. Besli takım haricinde yine beş altı tane citcitli zıbın alın. Birde içine giymesi için ayriyeten bikac tane ayakli picama da almıştım ben. Benm tavsiyem ilk üç aylık kıyafet alın yeter. Doğumdan sonra illaki hediyeler gelir. Mevsimine göre uyanlari ayirirsiniz. Uc aydan sonra eksik olanları alırsınız. Mesela hediye gelenler lcw gibi bilindik mağazadan olunca ayı uymayanlari kenid ihtiyacina gire değişim yaparsınız çok iyi oluo

Evet gerçekten heyecanlı. Bayramın ikinci günü annemlere gittik . Annem bebeğe iki farklı boyutta yastık yapmış yorganını yapmış dosegini yapmış. Onlarda da bi heyecan. Benimde içimde öyle ittiriyo ki dışardan insanlar şaşırıyor ben de heycanla o ittirdigi elini ayağını totosunu seviyorum

Selamlar hanimlar

Sonunda biz de bebek arabamizi aldik cocuk ilkokula falan baslamadan Mamas papas ocarro aldik oto koltukla beraber. Basimdan bir tanecik de olsa stresi atmis oldum Agiz tadiyla sorunsuzca kullanmak nasip olsun insallah.

Hayırlı olsun Canım.. Güle güle kullanın insallah

Tekrar iyi bayramlar hanımlar

Bu bayram bende tuhaf hissediyorum.. Diğer bayramlarda gezip tozardım bu bayram bişey yapmadım ondan sanırım bana bayramda çocuk uğramaz.. Hatta komsularim kapimi dahi çalmaz.. O yüzden alıştım kapimin calinmamasina büyük sitede oturuyorum ama en azindan aileden 4 haneyiz burada.. Yine de yalnız hissetmiyorum

Bende bugün evdeydim.. Esimde evde olunca firsattan istifade başka geniş zaman bulamam diye eymenin odasını toparladik biraz.. Dolabi sifonyeri beşiği sildik.. Yine silcem inşallah.. Etraftaki poşetleri alinanlari toparlayip dolabina koydum.. Sonra ardiyedeyi duzenledik.. Şimdi artik boş odaya koydugum supurgemi, camasir telimi, ütü masami ardiyeye koycam bu yüzden yer açtık.. Bazanin altini kaldrdik.. Yorganlari havalandirdim.. Kisaca duzen tertip yaptik ama canım çıktı.. Şimdi oturdum vallahi neyseki değdi.. En azindan başlamış oldum.. Yoksa benim gözümde büyüyordu oralari duzenlemek

Merhaba, iyi bayramlar; bu topiki ben niye atlamisim. Ikiz olup bekleyen de var midir burada?

Benimkiler 1 kiz 1 oglan ikiz, 28 Aralik SAT; beni de listeye alir misiniz?

Iyi bayramlar hosgeldin

Masallah ne guzel 1 kiz 1 erkek. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Topikte ikiz bekleyen 1-2 kisi var evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…