Benimki de bu ara galiba dizini çok dayiyor karnimaEvet gerçekten heyecanlı. Bayramın ikinci günü annemlere gittik . Annem bebeğe iki farklı boyutta yastık yapmış yorganını yapmış dosegini yapmış. Onlarda da bi heyecan. Benimde içimde öyle ittiriyo ki dışardan insanlar şaşırıyor ben de heycanla o ittirdigi elini ayağını totosunu seviyorum
Baya iş yapmışsın yarn güzelce dinlenTekrar iyi bayramlar hanımlar
Bu bayram bende tuhaf hissediyorum.. Diğer bayramlarda gezip tozardım bu bayram bişey yapmadım ondan sanırımbana bayramda çocuk uğramaz.. Hatta komsularim kapimi dahi çalmaz.. O yüzden alıştım kapimin calinmamasina büyük sitede oturuyorum ama en azindan aileden 4 haneyiz burada.. Yine de yalnız hissetmiyorum
Bende bugün evdeydim.. Esimde evde olunca firsattan istifade başka geniş zaman bulamam diye eymenin odasını toparladik biraz.. Dolabi sifonyeri beşiği sildik.. Yine silcem inşallah.. Etraftaki poşetleri alinanlari toparlayip dolabina koydum.. Sonra ardiyedeyi duzenledik.. Şimdi artik boş odaya koydugum supurgemi, camasir telimi, ütü masami ardiyeye koycam bu yüzden yer açtık.. Bazanin altini kaldrdik.. Yorganlari havalandirdim.. Kisaca duzen tertip yaptikama canım çıktı.. Şimdi oturdum vallahi neyseki değdi.. En azindan başlamış oldum.. Yoksa benim gözümde büyüyordu oralari duzenlemek
Hoşgeldin cnm. İkiz bekleyen bı iki arkadaş daha vardı galiba. Hayırlı olsun bebisler. İsimiler belli miMerhaba, iyi bayramlar; bu topiki ben niye atlamisim. Ikiz olup bekleyen de var midir burada?
Benimkiler 1 kiz 1 oglan ikiz, 28 Aralik SAT; beni de listeye alir misiniz?
Baya iş yapmışsın yarn güzelce dinlen
Hosbuldum, belli canim evet ama dogduktan sonra paylasayim; buna dair bir totemim var da :)Hoşgeldin cnm. İkiz bekleyen bı iki arkadaş daha vardı galiba. Hayırlı olsun bebisler. İsimiler belli mi
Hic kolay degil, bu bayram annemle ben de o ise giristik; daha cok annem, benim pek halim kalmiyor kocaman oldugumdan... Ama cok zevkli, dileyen isteyen herkes bu zevki tatsin dilerim :)Ayy sorma.. Gene eşim yardim etti ama yinede yoruldum.. Sırf neyi nereye koycami düşünmek bile yorduyarin dinlenirim ama persembe bu sefer börek sarmam lazim.. Durursam eger tembellige alisirim
Hoşgeldiniz. Sağlıkla sıhhatle gelsin melekleriniz. Valla ben de çok isterdim ikizlerim olsun diye ama şuan bir tanesi bile benim hakkımdan geliyo. Allah kolaylık versinMerhaba, iyi bayramlar; bu topiki ben niye atlamisim. Ikiz olup bekleyen de var midir burada?
Biz o işleri hallettik sağ olsun eşim halletti . Biz oraya herşey odası diyorduk şimdi melegimizin eşyaları var. Benim şimdi bebeğin kıyafetlerini yikamam lazım ve camtalarimizi hazirlicam hep bayramdan sonraya ertelemistim. Su anda da henüz bayram bitmedi diyorum kendimeTekrar iyi bayramlar hanımlar
Bu bayram bende tuhaf hissediyorum.. Diğer bayramlarda gezip tozardım bu bayram bişey yapmadım ondan sanırımbana bayramda çocuk uğramaz.. Hatta komsularim kapimi dahi çalmaz.. O yüzden alıştım kapimin calinmamasina büyük sitede oturuyorum ama en azindan aileden 4 haneyiz burada.. Yine de yalnız hissetmiyorum
Bende bugün evdeydim.. Esimde evde olunca firsattan istifade başka geniş zaman bulamam diye eymenin odasını toparladik biraz.. Dolabi sifonyeri beşiği sildik.. Yine silcem inşallah.. Etraftaki poşetleri alinanlari toparlayip dolabina koydum.. Sonra ardiyedeyi duzenledik.. Şimdi artik boş odaya koydugum supurgemi, camasir telimi, ütü masami ardiyeye koycam bu yüzden yer açtık.. Bazanin altini kaldrdik.. Yorganlari havalandirdim.. Kisaca duzen tertip yaptikama canım çıktı.. Şimdi oturdum vallahi neyseki değdi.. En azindan başlamış oldum.. Yoksa benim gözümde büyüyordu oralari duzenlemek
Benimki de bu ara galiba dizini çok dayiyor karnima
Merhaba, iyi bayramlar; bu topiki ben niye atlamisim. Ikiz olup bekleyen de var midir burada?
Ay inşallah yaSağol cnm Benm zaten gezme yasagm var. Evde tatlı bile yapmadım hoş yapicak halim de yok. Biz genciz diye çok gelen de olmuyor zaten. Bidahaki bayram kucağımizda bebisle gezeriz inşallah
Benım kızımın odası hazır sadece kıyafetleri yıkanxak 32. Haftayı beklıyorum beklemesem iyi olcak aslında baya ağırlaştım 1 iş yapıyorum her yerım ağrıyo
Aynı durumdayızBenım kızımın odası hazır sadece kıyafetleri yıkanxak 32. Haftayı beklıyorum beklemesem iyi olcak aslında baya ağırlaştım 1 iş yapıyorum her yerım ağrıyo
Ben 3 kilo aldımAynı durumdayızhep 32. Hafta demiştim şimdi totomu kaldırmak iş oluyo bana . Üstelik öyle kilolu değilim ve 5 buçuk kilo falan aldım. ☺
Çok sanslısınBende esimin ailesinin yanindayim.Bir is yaptirmiyolar bana.Cay,corba hersey onume geliyor.Eve donuste balkabagina donucem
Yani tek bebek hamileligini bilemiyorum ama iki biraz zorluyor bu haftalarda gercekten :)Hoşgeldiniz. Sağlıkla sıhhatle gelsin melekleriniz. Valla ben de çok isterdim ikizlerim olsun diye ama şuan bir tanesi bile benim hakkımdan geliyo. Allah kolaylık versin
Biz o işleri hallettik sağ olsun eşim halletti . Biz oraya herşey odası diyorduk şimdi melegimizin eşyaları var. Benim şimdi bebeğin kıyafetlerini yikamam lazım ve camtalarimizi hazirlicam hep bayramdan sonraya ertelemistim. Su anda da henüz bayram bitmedi diyorum kendime
Canımı yakıyo ama onu hissetmek pahabicilemez
Evet ya keske haberim olsaymis; daha cok konusmaya ihtiyacim oluyor hep :) Nasil gidiyor senin?Hosgeldin.Cidden neden buraya ugramadin.Keske deseydim ikiz topiginde ben ekim anneleri diye.Burada cok aktifiz :)
Hosbuldum, belli canim evet ama dogduktan sonra paylasayim; buna dair bir totemim var da :)
Hic kolay degil, bu bayram annemle ben de o ise giristik; daha cok annem, benim pek halim kalmiyor kocaman oldugumdan... Ama cok zevkli, dileyen isteyen herkes bu zevki tatsin dilerim :)
Hoşgeldiniz. Sağlıkla sıhhatle gelsin melekleriniz. Valla ben de çok isterdim ikizlerim olsun diye ama şuan bir tanesi bile benim hakkımdan geliyo. Allah kolaylık versin
Biz o işleri hallettik sağ olsun eşim halletti . Biz oraya herşey odası diyorduk şimdi melegimizin eşyaları var. Benim şimdi bebeğin kıyafetlerini yikamam lazım ve camtalarimizi hazirlicam hep bayramdan sonraya ertelemistim. Su anda da henüz bayram bitmedi diyorum kendime
Canımı yakıyo ama onu hissetmek pahabicilemez
Yani tek bebek hamileligini bilemiyorum ama iki biraz zorluyor bu haftalarda gercekten :)
Evet ya keske haberim olsaymis; daha cok konusmaya ihtiyacim oluyor hep :) Nasil gidiyor senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?