2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimki de bu ara galiba dizini çok dayiyor karnima

Baya iş yapmışsın yarn güzelce dinlen

Merhaba, iyi bayramlar; bu topiki ben niye atlamisim. Ikiz olup bekleyen de var midir burada?

Benimkiler 1 kiz 1 oglan ikiz, 28 Aralik SAT; beni de listeye alir misiniz?
Hoşgeldin cnm. İkiz bekleyen bı iki arkadaş daha vardı galiba. Hayırlı olsun bebisler. İsimiler belli mi

Hoşgeldin cnm. İkiz bekleyen bı iki arkadaş daha vardı galiba. Hayırlı olsun bebisler. İsimiler belli mi
Hosbuldum, belli canim evet ama dogduktan sonra paylasayim; buna dair bir totemim var da :)
Ayy sorma.. Gene eşim yardim etti ama yinede yoruldum.. Sırf neyi nereye koycami düşünmek bile yordu yarin dinlenirim ama persembe bu sefer börek sarmam lazim.. Durursam eger tembellige alisirim
Hic kolay degil, bu bayram annemle ben de o ise giristik; daha cok annem, benim pek halim kalmiyor kocaman oldugumdan... Ama cok zevkli, dileyen isteyen herkes bu zevki tatsin dilerim :)

Merhaba, iyi bayramlar; bu topiki ben niye atlamisim. Ikiz olup bekleyen de var midir burada?

Benimkiler 1 kiz 1 oglan ikiz, 28 Aralik SAT; beni de listeye alir misiniz?
Hoşgeldiniz. Sağlıkla sıhhatle gelsin melekleriniz. Valla ben de çok isterdim ikizlerim olsun diye ama şuan bir tanesi bile benim hakkımdan geliyo. Allah kolaylık versin

Biz o işleri hallettik sağ olsun eşim halletti . Biz oraya herşey odası diyorduk şimdi melegimizin eşyaları var. Benim şimdi bebeğin kıyafetlerini yikamam lazım ve camtalarimizi hazirlicam hep bayramdan sonraya ertelemistim. Su anda da henüz bayram bitmedi diyorum kendime

Benimki de bu ara galiba dizini çok dayiyor karnima

Canımı yakıyo ama onu hissetmek pahabicilemez

Sağol cnm Benm zaten gezme yasagm var. Evde tatlı bile yapmadım hoş yapicak halim de yok. Biz genciz diye çok gelen de olmuyor zaten. Bidahaki bayram kucağımizda bebisle gezeriz inşallah
Ay inşallah ya
Heyecanla beklıyorum

Bizim baya çocuk geldi kapıya ama ven her geldiğinde içimden kızdım çünlü sevmıyorum kapıya gelmelerini tamam biz düzgün insanalrız ya kötü niyetli insanalrın kapılarına giderlerse

Evde 2 kedim var çocuklar görünce deliyiorlar gelin içeir sevin desem 1 dk düşünemden gelirler

Allahım hepsini korusun

Benım kızımın odası hazır sadece kıyafetleri yıkanxak 32. Haftayı beklıyorum beklemesem iyi olcak aslında baya ağırlaştım 1 iş yapıyorum her yerım ağrıyo

Bende esimin ailesinin yanindayim.Bir is yaptirmiyolar bana.Cay,corba hersey onume geliyor.Eve donuste balkabagina donucem

Benım kızımın odası hazır sadece kıyafetleri yıkanxak 32. Haftayı beklıyorum beklemesem iyi olcak aslında baya ağırlaştım 1 iş yapıyorum her yerım ağrıyo
Aynı durumdayız hep 32. Hafta demiştim şimdi totomu kaldırmak iş oluyo bana . Üstelik öyle kilolu değilim ve 5 buçuk kilo falan aldım.

Ben bebeğimin hareketlerini çok özleyeceğim yaa vakit azaldıkça bir hüzün alıyor beni
Kızıma şimdilik oda yapmayacağım taşınma ihtimalimizden dolayı ama hala yıkayıp ütüleyemedim eşyalarını. Ne yazık ki evimde olmayacağım 28 Ağustos’a kadar. Umarım geç kalmam hiç bişey için

Aynı durumdayız hep 32. Hafta demiştim şimdi totomu kaldırmak iş oluyo bana . Üstelik öyle kilolu değilim ve 5 buçuk kilo falan aldım. ☺
Ben 3 kilo aldım ama sorsan 100 derim karnım büyüdü birde benım sırtımda fıtık var ondan zorluyor maalesef
Ablam yardım edecekyi o taa eylülde gelcek tatilden
Bana kldı yani

Bende esimin ailesinin yanindayim.Bir is yaptirmiyolar bana.Cay,corba hersey onume geliyor.Eve donuste balkabagina donucem
Çok sanslısın
Bende ramazan bayramında annemin yanında böyleysim eve döndüğümde baya zorlanmıltım .
Annem geleyim yanına ddiyor ama ben doğumdan sonra gel dedim asılmozaman ihtiyacım oluxak

Yani tek bebek hamileligini bilemiyorum ama iki biraz zorluyor bu haftalarda gercekten :)
Hosgeldin.Cidden neden buraya ugramadin.Keske deseydim ikiz topiginde ben ekim anneleri diye.Burada cok aktifiz :)
Evet ya keske haberim olsaymis; daha cok konusmaya ihtiyacim oluyor hep :) Nasil gidiyor senin?

Ay evet valla bu uğraşlar bile insanin hosuna gidiyo eve yeni biri gelcek ve yaşam alanimizi ona göre ayarliyoruz

Ay bende bayram bitmedi diye kendimi yatistirsaydim iyice buyuycekti gözümde çok şükür başlangıcı yaptim.. Bundan sonra diger yapilacaklar ikram hazirliklari, alinacak ufak tefek şeyler, ev temizliği kaldi.. Ins hızım kesilmez 2 3 haftada herseyi yoluna koymayi düşünüyorum

Yani tek bebek hamileligini bilemiyorum ama iki biraz zorluyor bu haftalarda gercekten :)

Evet ya keske haberim olsaymis; daha cok konusmaya ihtiyacim oluyor hep :) Nasil gidiyor senin?

Olsun.Az kaldi senin ama diledigince takil.
Valla 26. Hftadan sonra her hafta bu hafta en agirmis diyorum.30 olucak ve kontrol var.Meraktan catliyorum.Kilolari ne oldu,aradaki fark az olsun diye.34-35-36 yi simdilik dusunemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…