Bende hazır yufkadan buzluk böreği sarmak istiyorm ama bakalım benm sagm solum belli olmaz.Ayy sorma.. Gene eşim yardim etti ama yinede yoruldum.. Sırf neyi nereye koycami düşünmek bile yorduyarin dinlenirim ama persembe bu sefer börek sarmam lazim.. Durursam eger tembellige alisirim
Çok güzel duygular.Hoşgeldiniz. Sağlıkla sıhhatle gelsin melekleriniz. Valla ben de çok isterdim ikizlerim olsun diye ama şuan bir tanesi bile benim hakkımdan geliyo. Allah kolaylık versin
Biz o işleri hallettik sağ olsun eşim halletti . Biz oraya herşey odası diyorduk şimdi melegimizin eşyaları var. Benim şimdi bebeğin kıyafetlerini yikamam lazım ve camtalarimizi hazirlicam hep bayramdan sonraya ertelemistim. Su anda da henüz bayram bitmedi diyorum kendime
Canımı yakıyo ama onu hissetmek pahabicilemez
Biz çocukken babam bizi hiç kimsenin kapısına göndermedi biz üzülürdü k bugün çocuklar ev ev dolaşıp poşet dolusu çikolata şeker toplardı biz asla. Çok hakiliymis meğer babam Allah rahmet eylesin. Çocukları korumak lazim.Ay inşallah ya ♥
Heyecanla beklıyorum
Bizim baya çocuk geldi kapıya ama ven her geldiğinde içimden kızdım çünlü sevmıyorum kapıya gelmelerini tamam biz düzgün insanalrız ya kötü niyetli insanalrın kapılarına giderlerse
Evde 2 kedim var çocuklar görünce deliyiorlar gelin içeir sevin desem 1 dk düşünemden gelirler
Allahım hepsini korusun
Bende böyle düşünüyordum bugün gittim FLO ya beş nokta özelliği olan bi terlik aldım siyah deri çok rahat geldiKızlar bu terlikler hastane için sizce nasıl. Hafif olduğu için önerenler var
Eki Görüntüle 2298343
Benim de annem gelecek Eylül'de eşim goteve gidek diye. Artık zaman zaman tansiyonum düşüyo falan kötü oluyorum yalnız kalmamı istemiyolar. Eşim tam 17 Ekim'de gelecek ve beklenen doğum tarihi de 17 Ekim bakalım erken gelirse meleğimiz izin alacak.Ben 3 kilo aldımama sorsan 100 derim karnım büyüdü birde benım sırtımda fıtık var ondan zorluyor maalesef
Ablam yardım edecekyi o taa eylülde gelcek tatilden
Bana kldı yani
Ay bende bayram bitmedi diye kendimi yatistirsaydim iyice buyuycekti gözümdeçok şükür başlangıcı yaptim.. Bundan sonra diger yapilacaklar ikram hazirliklari, alinacak ufak tefek şeyler, ev temizliği kaldi.. Ins hızım kesilmez 2 3 haftada herseyi yoluna koymayi düşünüyorum
Bugün bende eşimin evde olmasını fırsat bildim internetten bayağı birsey aldım. Bebek bezi,islak havlu,losyon,depend,pijama,kızıma bez islak havlu. iyi para gitti az gibi görünse deama eksik bitmiyor.
Yok öyle bir şey. Bebek doğana kadar o kordon defalarca kez boynuna dolanır bebek de bundan aralanmasını bilirmiş. Bu normalde olan bir hadiseymiş yani. Bende de alışkanlık hep sağa sola yaslanıp destek almadan direk karın gücü kullanarak kalkıyorum, böyle daha kolayıma geliyor.Ya kizlar bir de bisey sorucam.Kayinvalidem ve eve gelen konu komsusu falan sey dedi kafama takildi.Yatarken sagdan sola donerken doğrulup oyle dön yoksa kordon dolanirmis boynuna diyolar.Bende zaten anksiyete var.Sinirlerim bozulmadi degil.Boyle bisey var mi cidden ? Yoksa yeminle oturarak uyurum daha iyi panikataga donmeden bendeki kaygi.
Hayir, oyle bir sey yok rahat ol. Yalnizca sol tarafinda uyumak daha iyi diye biliyorum bebekler ve senin icin kan akisi ile alakali, daha iyi pompalaniyor vucuda... Mumkun oldugunca sol tarafina dogru yatarsan daha iyi olur :)Ya kizlar bir de bisey sorucam.Kayinvalidem ve eve gelen konu komsusu falan sey dedi kafama takildi.Yatarken sagdan sola donerken doğrulup oyle dön yoksa kordon dolanirmis boynuna diyolar.Bende zaten anksiyete var.Sinirlerim bozulmadi degil.Boyle bisey var mi cidden ? Yoksa yeminle oturarak uyurum daha iyi panikataga donmeden bendeki kaygi.
Eğer eşin izne gidicekse annenin gelmesi çok iyi tabi ki .Benim de annem gelecek Eylül'de eşim goteve gidek diye. Artık zaman zaman tansiyonum düşüyo falan kötü oluyorum yalnız kalmamı istemiyolar. Eşim tam 17 Ekim'de gelecek ve beklenen doğum tarihi de 17 Ekim bakalım erken gelirse meleğimiz izin alacak.
Ben de eğer işlerimi halledemezsem annemin gelmesini beklicem
Chelzy sorduğun soruyla ilgili banu çiftçioğlu geçenlerde bir video paylaştı .
Sağ veya sol hiç farketmez sadece sırt üstü yatmayın diyor .
Videoyu paylaşıyorum bir izle istersen.
Kizlar herkese mutlu bayramlarRabbim saglikla sihhatle huzurla nice bayramlar gecirmeyi nasip etsin.
Esim bayramin 2.gunu aksami gorev yerine dondu bende bugun bebisin 0-3 aylik butun kiyafetlerini annemle birlikte nevresim battaniye dahil herseyini yikayip utuledik. Sonra cekmece ici organizerlara yerlestirdim. Hastaneye gidecek olanlari ayirdim. 32.haftayi bekliyordum hep bugun itibariyle 32 oldum ve sozumde durdum :) sadece kendi pijamalarımı alip hastane cantami hazirlamak kaldi cok sukur. Onlrida alip valiz hazirlaninca ay sonunda besigimizi de kurdurmayi düşünüyorum insallah bir mani olmazsa.
Ben böyle olmaması için her yanına yastık sokuyorum o yğzden gece her pozisyon değiştirsiğimde uyanıyorumBen gece ne zMan uyansam sırt üstü yatar pozisyondayım, bazen eşim gece beni uyandırıp yan yat diyor.Doktora da sordum çok takılma bunlara bedenin nasıl rahatsa uyku esnasında ona göre yatarsın ama uyanıkken, farkındayken yan yat dedi.
Biz de normal istiyoruz bakalım ama meleğimiz nasıl isterse öyle gelicek . Sağlıkla gelsinlerEğer eşin izne gidicekse annenin gelmesi çok iyi tabi ki .
Benım çok şükür pek sorunum yok sadece sırt ağrım falan oluyor oda gayet normal .
Eşinde zaten yanımda .. Normal doğum düşündüğüm için tam zmaanıda bilemiyoruz o yüzden ben doğum yaparken inşallah koyulsun yola
Bebeğe ve kendine ayrı çanta m yaptın??
Bende her şeyi yıkadım hazır çantaya yerleştirme kaldı. Bebek kıyafetlerini ayrı ayrı gün gün keselere koymak istiyorum ama öyle keseler de bulamadım hala.
Kabin boy valize ikimizin de eşyaları sığar diye düşündüm?
Emzik biberon bez gibi malzemeler için de bi sırt çantası yeter???
Sizin düşünceniz ne? Nasıl Bi çanta yapıyorsunuz
Bende hazır yufkadan buzluk böreği sarmak istiyorm ama bakalım benm sagm solum belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?