2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bnde katiliyorum ona.. O kadarda ustune dusmemek lazim.. Zaten surtustu olunca ters bi durum olunca allah korusun bi sekilde hissederiz heralde diyorum.. Bn uyanikken mumkun mertebe sol uyurken dusunmuyorum pek

Benımde şuan 2 adet var . Hastane için evde kendi kıayfetkerimle idare ederim diye almadım .
AMa fiyatı gayet uygub alınabılır

Aynen.Bende oyle dusundum.Yani hastanede de yıllanmayacagiz ;1 gece hepi topu kalicaz.Su dependler de sizdirmiyomus.Dereler ,caglar gibi de hemen süt biraz imkansiz gibi.O yuzden 2 takim yeter bence.Oyle aman aman kilo alan da yok Evdekilerle idare edilir ama pijama.takimlari cok pahaliyken bu 65 lira cidden uygun.Alinabilir 1 tane daha.

Kizlar,yarin a101 e bu oyun halisi geliyor.Su anda bayram icin kucuk bir ilcede oldugumuzdan kayinpederim tanidik gorevliye soylemisti, ayirtmisti.Sagolsun getirmisler.Hani oyle aman aman bisey degil ama 300-400 lira vermek bana mantikli gelmiyor cunku kullanmama ihtimalleri varmis.50 lira bisey bu.Digerini de bimden almistim.Ikisinin de var artik degisik degisik yatmak isterlerse yatarlar.
Aclik oyunlari yasanmadan a101lerde yarin sabah bir bakin ya da gorevliye ayirtmasini rica edin isterseniz.

Eklentiler

• 20190814_115341.webp
    84 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba,

Size simdilerde okudugum bir kitabi tavsiye edeyim istedim : Bebek Bakimi Sorunlarina Mucizevi Cozumler. Bayildim, bence kesinlikle okunmasi gereken bir kitap; kadinin bakis acisi ve tavsiyeleri cok aklima yatti.
Tam üzerine geldi, ben de onu okuyordum an itibari ile

Merhaba,

Size simdilerde okudugum bir kitabi tavsiye edeyim istedim : Bebek Bakimi Sorunlarina Mucizevi Cozumler. Bayildim, bence kesinlikle okunmasi gereken bir kitap; kadinin bakis acisi ve tavsiyeleri cok aklima yatti.
Tam üzerine geldi, ben de onu okuyordum an itibari ile

Internetten siparis var midir ki ? Vereyim olmadi da okuyayim bende kizlar.

Ya kızlar bişey sorcam.. Ben karbonhidrat türü bisey yemeden doydugumu hissetmiyorum.. Sulu yemek yemediysem o gün mutlaka karbonhidrat içeren bisey yemem gerekiyor.. Midem aç kalıyor ve bi süre sonra kavruluyor.. Mesela sabah kahvalti yaptim.. Ama doymadim.. Sonrasında doyurucu bisey yemem gerekiyor.. Bu bir şeker belirtisi mi?
Bebeklerin karbonhidrata da ihtiyaci var ama gün içinde mutlaka bir sefer ekmek makarna pilav gibi bisey yemem gerekiyor korkuyorum şeker çıkacak diye

Hangi site ? Benim 1 gecelik var bir de dugmeli pijama takimim.1 tane daha mi alsam ki ?
Trendyol canim

Ben de daha ne gecelik ne pijama aldım hangi site? Hastanede de yedek olarak kullanılabilir mi sizce
Neden olmasin bende hastane icin aldim. Dantelli seyleri sevmiyorum. Trendyoldan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…