Merhaba,
Size simdilerde okudugum bir kitabi tavsiye edeyim istedim : Bebek Bakimi Sorunlarina Mucizevi Cozumler. Bayildim, bence kesinlikle okunmasi gereken bir kitap; kadinin bakis acisi ve tavsiyeleri cok aklima yatti.
Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Ben yiyorum ya abartmadan, eski beslenme alışkanlıklarımı pek değiştirmedim yani abur cuburu falan epey kestim de evde yaptığım bulgurdu makarnaydı ya da pirinç yiyorum yani bence karbonhidratta gerekli ölçüyü kaçırmadanYa kızlar bişey sorcam.. Ben karbonhidrat türü bisey yemeden doydugumu hissetmiyorum.. Sulu yemek yemediysem o gün mutlaka karbonhidrat içeren bisey yemem gerekiyor.. Midem aç kalıyor ve bi süre sonra kavruluyor.. Mesela sabah kahvalti yaptim.. Ama doymadim.. Sonrasında doyurucu bisey yemem gerekiyor.. Bu bir şeker belirtisi mi?
Bebeklerin karbonhidrata da ihtiyaci var ama gün içinde mutlaka bir sefer ekmek makarna pilav gibi bisey yemem gerekiyorkorkuyorum şeker çıkacak diye
Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Ben yiyorum ya abartmadan, eski beslenme alışkanlıklarımı pek değiştirmedim yani abur cuburu falan epey kestim de evde yaptığım bulgurdu makarnaydı ya da pirinç yiyorum yani bence karbonhidratta gerekli ölçüyü kaçırmadan
Hıçkırık bana da geldiBenimkiler hic hickirmiyo ya.Onlarin yerine ben hickiriyorumnasil biseyse hamileligim boyunca surekli hickiriyorum.insan uykusunda hickirir mi ya sesli sesli.
Yok açlık şekerim normal çıkınca yapmadi doktor.. Bende gerekiyor diye yiyorum arada.. Sulu yemek varsa yemiyorum ama olmayinca doymuyorum sanrm makarna filan yiyorum.. Abartamiyorum zaten istesemde en fazla bir tabakta tikaniyorumama özellikle kahvaltida doymuyorum.. Yani yumurta zeytin peynir vsvs yedigimde doymuyorum enteresan bi sekilde.. Şeker mi yukseliyor diye korkuyorum abur cubur hamilelikten beri yemiyorum.. Hiç canım istemiyor vallahi
Hayır şeker belirtisi değil . Hatta gebelikte şeker çok sinsi olurmuş. Açlık tokluk sekeri aile hekimlerinde bakılıyor sabah başlayıp 11 e kadar bakıyorlar.Ya kızlar bişey sorcam.. Ben karbonhidrat türü bisey yemeden doydugumu hissetmiyorum.. Sulu yemek yemediysem o gün mutlaka karbonhidrat içeren bisey yemem gerekiyor.. Midem aç kalıyor ve bi süre sonra kavruluyor.. Mesela sabah kahvalti yaptim.. Ama doymadim.. Sonrasında doyurucu bisey yemem gerekiyor.. Bu bir şeker belirtisi mi?
Bebeklerin karbonhidrata da ihtiyaci var ama gün içinde mutlaka bir sefer ekmek makarna pilav gibi bisey yemem gerekiyorkorkuyorum şeker çıkacak diye
Kahvaltiyi biraz daha saglam yap canim gun icinde acikman daha az olacaktir. Her gun kahvaltida bir cesit olsun. Bir gun haslanmis yumurta, bir gun menemen bir gun peynirli yumurta diger gun kavurma vs. Olabilir. Hazir kurban bayrami :) yani peynir zeytin domates disinda bir cesit olunca ben doyuyorum kesinlikle. Diger turlu senin gibi 1 2 saate midede canlar caliyor.
Hayır şeker belirtisi değil . Hatta gebelikte şeker çok sinsi olurmuş. Açlık tokluk sekeri aile hekimlerinde bakılıyor sabah başlayıp 11 e kadar bakıyorlar.
Ben hiçAynen.Bende oyle dusundum.Yani hastanede de yıllanmayacagiz ;1 gece hepi topu kalicaz.Su dependler de sizdirmiyomus.Dereler ,caglar gibi de hemen süt biraz imkansiz gibi.O yuzden 2 takim yeter bence.Oyle aman aman kilo alan da yok Evdekilerle idare edilir ama pijama.takimlari cok pahaliyken bu 65 lira cidden uygun.Alinabilir 1 tane daha.
2.doz Tetenozu yaptırmayan var mı hala
Sıcak şeyler hazirlasam d kahvalti da aynısı zaten.. Doymuyorum vallahi.. Bi sorun var anlamiyorum ne olduğunukahvaltiyi sevmemeye basladim zaten.. Zevk alarak da yemiyorum belki de ondan.. Bu ara sicaklardan da iştah yok zaten tam düzgün değildi.. Simdi daha beter oldum geceleri bile atistirasim gelmiyo.. Kesin geriliycek oğlum
Bende devam etmeyi planlıyorum diğer dozlaraBen yaptrdm.. Öyle kolum çok acimadi da şükür.. Ama dogumdan sonra devam etcem ben diger dozlarina
Canim gunluk yiyecegin ekmekleri de kahvaltiya ekle. Tavsiyem tam bugday ekmegi yemen. Onun disinda da bir porsiyon meyve ekleyebilirsin recel vs yerine. Ben kahvaltida tatli seyler de istiyorum genelde. Uzum vs ekliyorum o yuzden arada.
Valla ben Kocaeli'nde yaşıyorum aile hekimim açlık tokluk bakiyo. Hatta bazen bazı değerlerin takibi için iki hafta sonra tekrar gel bakalım diyo.Baktrmistm açlık sekerine saglik ocaginda ama tokluk yapmiyoruz dedi bana aile hekimi.. Benim aile hekimi biraz gıcıkmesela 1 ay önce kan tahlili yaptrdiysam bi daha yapmio tahlil.. Eski tahlilleri götürüyorum doktoruma devleti ve laboratuvarlari fazladan meşgul etmemek için yapılmış enabiz sistemi öyle dedi.. Aslnda mantıklı ama bir ayda değerler de değişebilir bi tuhaf geliyo yaklaşımı doktorun.
Valla ben Kocaeli'nde yaşıyorum aile hekimim açlık tokluk bakiyo. Hatta bazen bazı değerlerin takibi için iki hafta sonra tekrar gel bakalım diyo.
Benim de aclik 89 tokluk ,1.saat tokluk 90 cikinca icimde suphe hala var.Bayram bitsin aclik olcturup,sıkı kahvalti yapıp 2 saat sonra baktırıcam.Tanidik bir doktor yukleme yapmadan boyle bakalim bir de dedi.Bakalim sanki yanlislik var diyor icimdeki bir ses yuklememde.Gerci hamurisi,tatli minimum tuketiyorum ya da tuketmiyorum ama olsun daha dikkat ederim sayet cikarsa
İster istemez kendimizi fazla inceliyip dinliyoruz bu dönemMeyveyi kahvalti bitince cila niyetine yiyorumtatli olsun diye.. Ama zaten kuvvetli yemedgm için mide yine boş hissi geliyo..
Ya ben yeni farkına vardim.. Bilmiyorum sicaklardan midir nedir.. Hamilelik beni yeni vurdu.. 7 aydan önce hamile değilmişim ben onu anladim.. Her yerimde bisey görüyorum.. Dun de degajımda et benleri çoğalmış onu farkettim.. Cabucak doktor teyzemize gitmek istiyoruz
İster istemez kendimizi fazla inceliyip dinliyoruz bu dönem☺ Et benleri bende de çoğaldı kollarımda göğüs kısmımda zaten vardı arttı, normal diye okumuştum bir yerde sen sor tabiki doktoruna.. kahvaltıda da ye gitsin valli takma hiç kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?