2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Valla ben anlamadm bu işten bişey.. Huysuz yaşlı bi kadın zaten.. Bayramdan sonra gittigim hastanede tahlil yaptrcam zaten.. Cekemicem aile hekimini
Ben de yarın aile hekimime gidip tüm degerlerime baktiricam sonra 21 inde hastane randevum var. Sonuçları kadın doğum uzmanima gostericem. Genelde böyle yapıyorum böylece hastanede sonuç çıkmasını beklemiyorum ya da sonradan sonuçları göstermek için gitmek zorunda kalmıyorum

Canım endişelenme, ben de senin gibi karbonhidratsız doymayanlardanım. Kahvaltıda ekmek yerim muhakkak hem de her seferinde sıcak bişeyler yapmama rağmen. Ama tam buğday ekmeği ya da bazen kepekli ekmek tüketmeye çalışıyorum. Diğer öğünlerde de tükettiğim oluyor. Pilav makarna falan hep yerim. Ama ara öğünlerini iyi ayarlayabilirsen mesela meyve, kuruyemiş, süt ya da yoğurt falan. O zaman daha az ihtiyaç duyuyor insan. Benim de şekerim çıkmadı. Ve bu ay kontrole gittiğimde ben hiç kilo almamışım ama meleğim bir kilodan fazla almış, önden bile gidiyor. Sıcaklardan dolayı iştahlar değişti. Ama rabbim onları rızıklandırıyor. Hiç üzülme.

Kızlar bişey sorucam ben de aklım çok karıştı bu bebek kıyafetleriyle ilgili. Uzun kollu zıbın giydirdikten sonra alt giydiriyoruz. Üstüne? Ekimde üstü öyle tek olur mu evde yoksa o uzun kollunun üstüne bi tane daha mı uzun kollu diğer türlü de tek uzun kollu zıbın yeter mi atletsiz falan direkt? Bir de hastane çıkışlarının içinde kruvaze uzun kollular var çok ince. Onu da tek giydirmiyoruz herhalde. Onun üstüne ne giydireceğiz? HELPPPPPP!

Canm yok bi sirt cantasi bide kabin valizlerin en kucuk boyundan aldim onlara hazirlamayi dusunuyorum daha hazirlamadim. Koyacaklarimiz bence kucuk boy valize sigar diye dusunuyorum. Emzik biberon tarzi seyler icinde dedigin gbi sirt cantasi aldim oda ona yeter. Kendi pijamalarimi da aldiktan sonra hazirlicam hastane valizimizi. Ben organizer aldim boy boy cekmece icleri icin. Cok duzenli guzel oldu. N11 den getirttim

Hava durumuna göre gerekirse öyle uzun kollu zıbın+ alt pijamayla durur gerekirse battaniyeye sarılır ya da yelek hırka giydirilebilir

Hiç öyle düşünmeyin ben en başından beri sadece 5 kilo almışım ve normalde de zayıf bir insanım.suan hamileyim ve hala öyleyim. Şuan normal kiloma yeni geldim 63.1 gösteriyo tartı. Ben kilo almadığım zamanlar da meleğim büyümesi gerektiği kadar büyüyo. Alması gereken kiloyu alıyo.siz tedirgin olmayın

Ben de hiç bişey almadım . Belden bağlamalı elbiselerim vardı şimdi kemeri göğüs altından bağlıyorum
İki tane kumaş yazlık pantolon aldım ama doğumdan sonra da giyebilirim öyle şeyler. İki tane de büyük boy atlet aldım. Açıkçası çok kilo alacağımı düşünüyordum ama karnıma bi top sokulmuş gibiyim

Ayni bende 7 aydan sonra basladim agirlasmaya bide sicakta hic cekilmiyor

Ben hastane cikisindan çıkan kruvaze uzun kollu olani giydirdim. Uzerine alttan degilde yandan citcitli badi giydirdim. Alttan patikli 1 tane pijama giydirdim. Üzerinede ta tulum yads alt ust takimini giydirdim. 40 ciktiktan sonra kruvaze yakali hastane cikislarindan cikani giydirmedim. Evin sicakiligina gore alttaki pijamayi da cikardim. Citcitli padi uzerine tulum yada alt ust giydirirdim. Yeni uyandiginda yada biraz serin olsa yelek giyerdi.

Hava durumuna göre gerekirse öyle uzun kollu zıbın+ alt pijamayla durur gerekirse battaniyeye sarılır ya da yelek hırka giydirilebilir

Çok teşekkür ederim

Evet işte.. Ayniyiz.. Bende arada meyve biseyler yiyorum belki de ondan az yiyorum.. Ama yemeyince olmuyo ben zaten doktoruma demistim.. Ilk gittgm doktor direkt hamurisi makarna pilav yemiyceksin demişti.. Doktoru degistirdim. Dedim bu benim yaşantım.. Pat diye degistiremiyorum ki zaten benim kilolu olmamin sebebi karbonhidrat agirlikli yemem dedim.. Doktor da o zmn salata yap onlari yemeden önce salatadan ye daha az yemiş olursun demişti.. Bi süre öyle yaptim... Sicaklar fena yaptı cidden ya yemek duzenim degisti tamamen

Tabi ki bi anda yeme düzenini değiştiremezsin netice de yılların birikimi zaten annelik iç güdüsüyle dikkat etmeye çalışıyoruz. Yani mesela paket ürünlerden falan uzak durup evde yemeye çalışıyoruz falan. Mesela ben bu yaşıma kadar süt içmişliğim yok ama sırf kızım için içiyorum şu an. Ya da et sevmem ama kızım için yiyorum. Her şeyi de değiştirip düzeltmek mümkün olmuyor. Canını sıkma Canım bebek için. O zaten bizden çekiyor ama kendin için dikkat edebilirsin belki

Atnı bende öyleyim resimlerde genelde saklıyorum anlaşılmıyor
Hatta alışverişe çıktığımda herkes ablamı hamile sandı ablam ben değil kardeşim hamile deyince hadi canım neresi 7 aylık deyip baya dalga geçtikler

Napalım bizde zayıf hamile olalım
Ama ben ilk 3 ayda çok kilo verdim onun ekmeğini yiyorum şuan

Valla ben hamile kalınca herşeyden vazgeçtim
Arada tabi kaçamaklar yapıyorum yalan yok ama çoğunlukla sağlıklı besleniyorum özellikle annem bu halime şoklar içinde bakıyor

Valla ben hamile kalınca herşeyden vazgeçtim
Arada tabi kaçamaklar yapıyorum yalan yok ama çoğunlukla sağlıklı besleniyorum özellikle annem bu halime şoklar içinde bakıyor

Yaa ne güzel Benim en büyük ve tek başarım çikolatadan vazgeçebilmek oldu günde iki üç tane tüketen biri olarak Gerisi de orta halli işte tamamen sağlıklı denilemez.

Canim asagidaki resimde ortamin sicakligina gore nasil giydirmen gerektigi ile ilgili gorsel bilgi var. Umarim faydali olur. Ben oda termometresi alip buna gore giydircem

Eklentiler

• Screenshot_20190814-191113_Gallery.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 92
Benim de aile hekimim sıklıkla tahlil yapmıyor canım geçenlerde kan hapım bitmişti onu yazdırmaya gittiğimde tahlil de yapsanız dedim daha 1 ay geçmemiş yapamam ozaman benim puanım düşer diye açıklama yaptı açıkça yani aslında devlet izin vermiyor sanırım ve onlar da kendilerini de düşünmek zorunda oldukları için yapmıyorlar benim anladığım

Canim ben de acemiyim bu ayagi kapali altlardan haberim yoktu. Ailemin uyarisiyla 4 5 tane aldim. Ekim biraz serin olur zibin + ayakli alt + tulum veya alt ust giydiririm diye dusunuyorum. Kisa dogru gittikce kasim aralik gibi sapkasi ve icine ekstra corap eksik olmaz. O zamanlarda hirka da giydirilir battaniyesi de olur. Bir de kulotlu corap almis ablam erkek bebege de kiz bebege de giydiriliyormus. Bir tane de ondan var alt giydirmedigimde ayaksiz tulumlarda deneyebilirim

kulotlu corap ben de aldım 3 tane (erkek) hm de çok tatlılardı ben de hiç ayaksız alt almadım yavruma. Çok çabuk uzuyolarmış 1-2 tane alıcam sanırım. Uzun kollu zıbın da almadım. Hepsi kısa kollu. İki uzun kollu üst üste giydirilmez diye düşünmüştüm ama @Erlen_88 in attığı ss ye göre giyilebiliyo. Bitmiyorduu alışverişşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…