Ben hala yaptırmadım Pazaryeri giderim de geç kalmadım inşallahBen yaptrdm.. Öyle kolum çok acimadi da şükür.. Ama dogumdan sonra devam etcem ben diger dozlarina
Ben de yarın aile hekimime gidip tüm degerlerime baktiricam sonra 21 inde hastane randevum var. Sonuçları kadın doğum uzmanima gostericem. Genelde böyle yapıyorum böylece hastanede sonuç çıkmasını beklemiyorum ya da sonradan sonuçları göstermek için gitmek zorunda kalmıyorumValla ben anlamadm bu işten bişey.. Huysuz yaşlı bi kadın zaten.. Bayramdan sonra gittigim hastanede tahlil yaptrcam zaten.. Cekemicem aile hekimini
Canım endişelenme, ben de senin gibi karbonhidratsız doymayanlardanım. Kahvaltıda ekmek yerim muhakkak hem de her seferinde sıcak bişeyler yapmama rağmen. Ama tam buğday ekmeği ya da bazen kepekli ekmek tüketmeye çalışıyorum. Diğer öğünlerde de tükettiğim oluyor. Pilav makarna falan hep yerim. Ama ara öğünlerini iyi ayarlayabilirsen mesela meyve, kuruyemiş, süt ya da yoğurt falan. O zaman daha az ihtiyaç duyuyor insan. Benim de şekerim çıkmadı. Ve bu ay kontrole gittiğimde ben hiç kilo almamışım ama meleğim bir kilodan fazla almış, önden bile gidiyor. Sıcaklardan dolayı iştahlar değişti. Ama rabbim onları rızıklandırıyor. Hiç üzülme.Sıcak şeyler hazirlasam d kahvalti da aynısı zaten.. Doymuyorum vallahi.. Bi sorun var anlamiyorum ne olduğunukahvaltiyi sevmemeye basladim zaten.. Zevk alarak da yemiyorum belki de ondan.. Bu ara sicaklardan da iştah yok zaten tam düzgün değildi.. Simdi daha beter oldum geceleri bile atistirasim gelmiyo.. Kesin geriliycek oğlum
Canm yok bi sirt cantasi bide kabin valizlerin en kucuk boyundan aldim onlara hazirlamayi dusunuyorum daha hazirlamadim. Koyacaklarimiz bence kucuk boy valize sigar diye dusunuyorum. Emzik biberon tarzi seyler icinde dedigin gbi sirt cantasi aldim oda ona yeter. Kendi pijamalarimi da aldiktan sonra hazirlicam hastane valizimizi. Ben organizer aldim boy boy cekmece icleri icin. Cok duzenli guzel oldu. N11 den getirttimBebeğe ve kendine ayrı çanta m yaptın??
Bende her şeyi yıkadım hazır çantaya yerleştirme kaldı. Bebek kıyafetlerini ayrı ayrı gün gün keselere koymak istiyorum ama öyle keseler de bulamadım hala.
Kabin boy valize ikimizin de eşyaları sığar diye düşündüm?
Emzik biberon bez gibi malzemeler için de bi sırt çantası yeter???
Sizin düşünceniz ne? Nasıl Bi çanta yapıyorsunuz
Hava durumuna göre gerekirse öyle uzun kollu zıbın+ alt pijamayla durur gerekirse battaniyeye sarılır ya da yelek hırka giydirilebilirKızlar bişey sorucam ben de aklım çok karıştı bu bebek kıyafetleriyle ilgili. Uzun kollu zıbın giydirdikten sonra alt giydiriyoruz. Üstüne? Ekimde üstü öyle tek olur mu evde yoksa o uzun kollunun üstüne bi tane daha mı uzun kolludiğer türlü de tek uzun kollu zıbın yeter mi atletsiz falan direkt? Bir de hastane çıkışlarının içinde kruvaze uzun kollular var çok ince. Onu da tek giydirmiyoruz herhalde. Onun üstüne ne giydireceğiz? HELPPPPPP!
Hiç öyle düşünmeyin ben en başından beri sadece 5 kilo almışım ve normalde de zayıf bir insanım.suan hamileyim ve hala öyleyim. Şuan normal kiloma yeni geldim 63.1 gösteriyo tartı. Ben kilo almadığım zamanlar da meleğim büyümesi gerektiği kadar büyüyo. Alması gereken kiloyu alıyo.siz tedirgin olmayınSıcak şeyler hazirlasam d kahvalti da aynısı zaten.. Doymuyorum vallahi.. Bi sorun var anlamiyorum ne olduğunukahvaltiyi sevmemeye basladim zaten.. Zevk alarak da yemiyorum belki de ondan.. Bu ara sicaklardan da iştah yok zaten tam düzgün değildi.. Simdi daha beter oldum geceleri bile atistirasim gelmiyo.. Kesin geriliycek oğlum
Ben de hiç bişey almadım . Belden bağlamalı elbiselerim vardı şimdi kemeri göğüs altından bağlıyorumBen hiç
Kıyafet almadım desem yeridir sadece 1 tane hamile pantalonu aldım .
Kendi kıyafetlerim hep oluyor çünkü pijamalarımd oluyor en kötü eşiminkileir giyerim evdehiç fuzuli masraf yapamıcam zaten nelere para verdik
Ayni bende 7 aydan sonra basladim agirlasmaya bide sicakta hic cekilmiyorMeyveyi kahvalti bitince cila niyetine yiyorumtatli olsun diye.. Ama zaten kuvvetli yemedgm için mide yine boş hissi geliyo..
Ya ben yeni farkına vardim.. Bilmiyorum sicaklardan midir nedir.. Hamilelik beni yeni vurdu.. 7 aydan önce hamile değilmişim ben onu anladim.. Her yerimde bisey görüyorum.. Dun de degajımda et benleri çoğalmış onu farkettim.. Cabucak doktor teyzemize gitmek istiyoruz
Ben hastane cikisindan çıkan kruvaze uzun kollu olani giydirdim. Uzerine alttan degilde yandan citcitli badi giydirdim. Alttan patikli 1 tane pijama giydirdim. Üzerinede ta tulum yads alt ust takimini giydirdim. 40 ciktiktan sonra kruvaze yakali hastane cikislarindan cikani giydirmedim. Evin sicakiligina gore alttaki pijamayi da cikardim. Citcitli padi uzerine tulum yada alt ust giydirirdim. Yeni uyandiginda yada biraz serin olsa yelek giyerdi.Kızlar bişey sorucam ben de aklım çok karıştı bu bebek kıyafetleriyle ilgili. Uzun kollu zıbın giydirdikten sonra alt giydiriyoruz. Üstüne? Ekimde üstü öyle tek olur mu evde yoksa o uzun kollunun üstüne bi tane daha mı uzun kolludiğer türlü de tek uzun kollu zıbın yeter mi atletsiz falan direkt? Bir de hastane çıkışlarının içinde kruvaze uzun kollular var çok ince. Onu da tek giydirmiyoruz herhalde. Onun üstüne ne giydireceğiz? HELPPPPPP!
Hava durumuna göre gerekirse öyle uzun kollu zıbın+ alt pijamayla durur gerekirse battaniyeye sarılır ya da yelek hırka giydirilebilir
Ben hastane cikisindan çıkan kruvaze uzun kollu olani giydirdim. Uzerine alttan degilde yandan citcitli badi giydirdim. Alttan patikli 1 tane pijama giydirdim. Üzerinede ta tulum yads alt ust takimini giydirdim. 40 ciktiktan sonra kruvaze yakali hastane cikislarindan cikani giydirmedim. Evin sicakiligina gore alttaki pijamayi da cikardim. Citcitli padi uzerine tulum yada alt ust giydirirdim. Yeni uyandiginda yada biraz serin olsa yelek giyerdi.
Canım endişelenme, ben de senin gibi karbonhidratsız doymayanlardanım. Kahvaltıda ekmek yerim muhakkak hem de her seferinde sıcak bişeyler yapmama rağmen. Ama tam buğday ekmeği ya da bazen kepekli ekmek tüketmeye çalışıyorum. Diğer öğünlerde de tükettiğim oluyor. Pilav makarna falan hep yerim. Ama ara öğünlerini iyi ayarlayabilirsen mesela meyve, kuruyemiş, süt ya da yoğurt falan. O zaman daha az ihtiyaç duyuyor insan. Benim de şekerim çıkmadı. Ve bu ay kontrole gittiğimde ben hiç kilo almamışım ama meleğim bir kilodan fazla almış, önden bile gidiyor. Sıcaklardan dolayı iştahlar değişti. Ama rabbim onları rızıklandırıyor. Hiç üzülme.
Evet işte.. Ayniyiz.. Bende arada meyve biseyler yiyorum belki de ondan az yiyorum.. Ama yemeyince olmuyoben zaten doktoruma demistim.. Ilk gittgm doktor direkt hamurisi makarna pilav yemiyceksin demişti.. Doktoru degistirdim. Dedim bu benim yaşantım.. Pat diye degistiremiyorum ki zaten benim kilolu olmamin sebebi karbonhidrat agirlikli yemem dedim.. Doktor da o zmn salata yap onlari yemeden önce salatadan ye daha az yemiş olursun demişti.. Bi süre öyle yaptim... Sicaklar fena yaptı cidden ya yemek duzenim degisti tamamen
Atnı bende öyleyim resimlerde genelde saklıyorum anlaşılmıyorHiç öyle düşünmeyin ben en başından beri sadece 5 kilo almışım ve normalde de zayıf bir insanım.suan hamileyim ve hala öyleyim. Şuan normal kiloma yeni geldim 63.1 gösteriyo tartı. Ben kilo almadığım zamanlar da meleğim büyümesi gerektiği kadar büyüyo. Alması gereken kiloyu alıyo.siz tedirgin olmayın
Ben de hiç bişey almadım . Belden bağlamalı elbiselerim vardı şimdi kemeri göğüs altından bağlıyorum
İki tane kumaş yazlık pantolon aldım ama doğumdan sonra da giyebilirim öyle şeyler. İki tane de büyük boy atlet aldım. Açıkçası çok kilo alacağımı düşünüyordum ama karnıma bi top sokulmuş gibiyim ☺
Valla ben hamile kalınca herşeyden vazgeçtimTabi ki bi anda yeme düzenini değiştiremezsin netice de yılların birikimizaten annelik iç güdüsüyle dikkat etmeye çalışıyoruz. Yani mesela paket ürünlerden falan uzak durup evde yemeye çalışıyoruz falan. Mesela ben bu yaşıma kadar süt içmişliğim yok ama sırf kızım için içiyorum şu an. Ya da et sevmem ama kızım için yiyorum. Her şeyi de değiştirip düzeltmek mümkün olmuyor. Canını sıkma Canım bebek için. O zaten bizden çekiyor ama kendin için dikkat edebilirsin belki
Valla ben hamile kalınca herşeyden vazgeçtim
Arada tabi kaçamaklar yapıyorum yalan yok ama çoğunlukla sağlıklı besleniyorum özellikle annem bu halime şoklar içinde bakıyor
Canim asagidaki resimde ortamin sicakligina gore nasil giydirmen gerektigi ile ilgili gorsel bilgi var. Umarim faydali olur. Ben oda termometresi alip buna gore giydircemKızlar bişey sorucam ben de aklım çok karıştı bu bebek kıyafetleriyle ilgili. Uzun kollu zıbın giydirdikten sonra alt giydiriyoruz. Üstüne? Ekimde üstü öyle tek olur mu evde yoksa o uzun kollunun üstüne bi tane daha mı uzun kolludiğer türlü de tek uzun kollu zıbın yeter mi atletsiz falan direkt? Bir de hastane çıkışlarının içinde kruvaze uzun kollular var çok ince. Onu da tek giydirmiyoruz herhalde. Onun üstüne ne giydireceğiz? HELPPPPPP!
Benim de aile hekimim sıklıkla tahlil yapmıyor canım geçenlerde kan hapım bitmişti onu yazdırmaya gittiğimde tahlil de yapsanız dedim daha 1 ay geçmemiş yapamam ozaman benim puanım düşer diye açıklama yaptı açıkça yani aslında devlet izin vermiyor sanırım ve onlar da kendilerini de düşünmek zorunda oldukları için yapmıyorlar benim anladığımBaktrmistm açlık sekerine saglik ocaginda ama tokluk yapmiyoruz dedi bana aile hekimi.. Benim aile hekimi biraz gıcıkmesela 1 ay önce kan tahlili yaptrdiysam bi daha yapmio tahlil.. Eski tahlilleri götürüyorum doktoruma devleti ve laboratuvarlari fazladan meşgul etmemek için yapılmış enabiz sistemi öyle dedi.. Aslnda mantıklı ama bir ayda değerler de değişebilir bi tuhaf geliyo yaklaşımı doktorun.
Canim asagidaki resimde ortamin sicakligina gore nasil giydirmen gerektigi ile ilgili gorsel bilgi var. Umarim faydali olur. Ben oda termometresi alip buna gore giydircem
Kızlar bişey sorucam ben de aklım çok karıştı bu bebek kıyafetleriyle ilgili. Uzun kollu zıbın giydirdikten sonra alt giydiriyoruz. Üstüne? Ekimde üstü öyle tek olur mu evde yoksa o uzun kollunun üstüne bi tane daha mı uzun kolludiğer türlü de tek uzun kollu zıbın yeter mi atletsiz falan direkt? Bir de hastane çıkışlarının içinde kruvaze uzun kollular var çok ince. Onu da tek giydirmiyoruz herhalde. Onun üstüne ne giydireceğiz? HELPPPPPP!
Canim ben de acemiyim bu ayagi kapali altlardan haberim yoktu. Ailemin uyarisiyla 4 5 tane aldim. Ekim biraz serin olur zibin + ayakli alt + tulum veya alt ust giydiririm diye dusunuyorum. Kisa dogru gittikce kasim aralik gibi sapkasi ve icine ekstra corap eksik olmaz. O zamanlarda hirka da giydirilir battaniyesi de olur. Bir de kulotlu corap almis ablam erkek bebege de kiz bebege de giydiriliyormus. Bir tane de ondan var alt giydirmedigimde ayaksiz tulumlarda deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?