kulotlu corap ben de aldım 3 tane (erkek) hm de çok tatlılardı ben de hiç ayaksız alt almadım yavruma. Çok çabuk uzuyolarmış 1-2 tane alıcam sanırım. Uzun kollu zıbın da almadım. Hepsi kısa kollu. İki uzun kollu üst üste giydirilmez diye düşünmüştüm ama @Erlen_88 in attığı ss ye göre giyilebiliyo. Bitmiyorduu alışverişşşşş.
Tabi ki bi anda yeme düzenini değiştiremezsin netice de yılların birikimizaten annelik iç güdüsüyle dikkat etmeye çalışıyoruz. Yani mesela paket ürünlerden falan uzak durup evde yemeye çalışıyoruz falan. Mesela ben bu yaşıma kadar süt içmişliğim yok ama sırf kızım için içiyorum şu an. Ya da et sevmem ama kızım için yiyorum. Her şeyi de değiştirip düzeltmek mümkün olmuyor. Canını sıkma Canım bebek için. O zaten bizden çekiyor ama kendin için dikkat edebilirsin belki
Benim de aile hekimim sıklıkla tahlil yapmıyor canım geçenlerde kan hapım bitmişti onu yazdırmaya gittiğimde tahlil de yapsanız dedim daha 1 ay geçmemiş yapamam ozaman benim puanım düşer diye açıklama yaptı açıkça yani aslında devlet izin vermiyor sanırım ve onlar da kendilerini de düşünmek zorunda oldukları için yapmıyorlar benim anladığım
Duruma gore bir iki kulotlu corap ben de ekleyebilirim.bu arada iki uzun kollu giyilir tabi kis olsun o iki uzun kollu ustune hirka bile giyilir 5 6 tane uzun kollu zibin al kesinlikle. En cok kirlenecek o gibi geliyor alisveris biter mi ya. Onca sey aldim ev karman corban ama su gun itibariyle bile hic alisveris yapmamisim gibi eksigim var. Kendileri minik ama simdiden servet harcadik para harcamanin en tatli mutlu eden yolu
Herkese günaydıın bayramın son günü, yarın işe nasıl gitcem diye üşenmeye başladım bileiş yerinde son zamanlarda hep ayaklarım şişiyo gün boyu sallanmaktan, evde olduğumda en ufak şişlik yok poaça ayaklık zor oluyo
Bebek giydirmede klasik bı söz var. Anne kendine ne giyiyosa bebeğe bı kat fazla giydirin çünkü bebek hareketsiz olduğu için üşür bize göre bı kat fazla giymesi gerekir.kulotlu corap ben de aldım 3 tane (erkek) hm de çok tatlılardı ben de hiç ayaksız alt almadım yavruma. Çok çabuk uzuyolarmış 1-2 tane alıcam sanırım. Uzun kollu zıbın da almadım. Hepsi kısa kollu. İki uzun kollu üst üste giydirilmez diye düşünmüştüm ama @Erlen_88 in attığı ss ye göre giyilebiliyo. Bitmiyorduu alışverişşşşş.
Bazı emekli kesim özellikle teyzeler amcalar canı sıkıldıkça sağlık ocağına gidip tahlil yaptıranlar var. Gözümle gördüm hac kere bı şikayetim yok ama bı tahlil yapalım dio hastaAaa bilmiyodum.. Demekki devlet hakikatten laboratuvar masrafini azaltmak niyetindeki bunu da puanlamaya katmislar.. Düşününce mantıklı aslnda sürekli kan verince de aşırı meşgul oluyo laboratuvarlar hemde bosuna masraf.. Ama bazende gerekli oluyo.. Doktorun insiyatifine birakilsa bence daha iyi..
Bazı emekli kesim özellikle teyzeler amcalar canı sıkıldıkça sağlık ocağına gidip tahlil yaptıranlar var. Gözümle gördüm hac kere bı şikayetim yok ama bı tahlil yapalım dio hasta
Bendeki de bunun siyahi bı kovaya sıcak su ve şampuan koyuyorum dantelleri içince atio Hafif ovaliyorum hatta ovalamak bile değil sangir singir karistiyorum desem yeridir bikac saat o suda beklio sonra soguk suda duruluyorum yine sikmadan duşakabin de suyu süzülen kadar bekleyip sonra sererek kurutuyorum tersten tülbent örtüp hafif bı ütü tamamdırDeneyimli ev hanımları.. Ben yarın salon takımımı yıkamayı düşünüyorum ama nasıl yapcamı bilmiyorum.. Çok boncuklu.. Ve nerdeyse iki senedir elimi sürmedimartık yıka beni diyorlar.. Bu konuda bilen birileri varsa yöntemini söyleyebilir mi? Aşırı boncuklu benim takım ama.. Aşağıya bırakıyorum resmini.
Yaşlılar sağlık ocagini çay ocağı zannediyor bazenYuhh.. Hasta ne derse o hemiahh yaşlılar ahh.
Bendeki de bunun siyahi bı kovaya sıcak su ve şampuan koyuyorum dantelleri içince atio Hafif ovaliyorum hatta ovalamak bile değil sangir singir karistiyorum desem yeridir bikac saat o suda beklio sonra soguk suda duruluyorum yine sikmadan duşakabin de suyu süzülen kadar bekleyip sonra sererek kurutuyorum tersten tülbent örtüp hafif bı ütü tamamdır
Ben dokuz senedir bu şekilde yıkıyorum . Benm de bazı boncuklar ip yerinden açıldı elde saglamlastirdim ben evlenirken çok modaydi bunlar çok severek almıştımSıcak su ve sampuan diosun.. Öyle yapayim o zmn ya.. Tozu çıksa bile yeter.. Hep korktum boncuklar gitcek diye elimi suremedim iki senedir.. Gelen cocuklar bazi boncuklari soktuler gerçi ama.. Yarin yikiycam insallah.. Yarin bi sürü iş yapcam güya.. Hadi bakalim
Çok fazla giydirmenizi tavsiye etmem. Evlerimiz zaten doğal gazlı ve sıcak. Terleyen bebek hemen hasta oluyor. Ben kızıma evde hic hirka ve külotlu corap giydirmedim. Evimin ısısını 23 derecenin uzerine çıkarmadım. Kızım 22 aylik 2 kere hafif nezle oldu grip bile olmadı. Sicaga alisirsa bir uflemede hasta olur. Nasil alisirsa oyle gider.Canim ben de acemiyim bu ayagi kapali altlardan haberim yoktu. Ailemin uyarisiyla 4 5 tane aldim. Ekim biraz serin olur zibin + ayakli alt + tulum veya alt ust giydiririm diye dusunuyorum. Kisa dogru gittikce kasim aralik gibi sapkasi ve icine ekstra corap eksik olmaz. O zamanlarda hirka da giydirilir battaniyesi de olur. Bir de kulotlu corap almis ablam erkek bebege de kiz bebege de giydiriliyormus. Bir tane de ondan var alt giydirmedigimde ayaksiz tulumlarda deneyebilirim
Ben dokuz senedir bu şekilde yıkıyorum . Benm de bazı boncuklar ip yerinden açıldı elde saglamlastirdim ben evlenirken çok modaydi bunlar çok severek almıştım
Ben de bilmiyordum o gün öğrendim canım ama en azından hamilelerde okadar sıkı davranılmamalı hangi değerimizin nezaman düşeceği belli olmuyor sonuçta ve buaralar bende aşırı halsizlik uyku halim var geçenlerde de başım döndü hamileliğimin başından beri hiç öyle birşey olmamıştı belki birşeyim eksik ama haberim yok kadın doğum doktorumdan da randevumu öğleden sonraya alabildim aç karnına olmayınca orada da tahlil yaptırmamın manası olmayacak mecburen sağlık ocağından kontrol için çağırmalarını bekliyorumAaa bilmiyodum.. Demekki devlet hakikatten laboratuvar masrafini azaltmak niyetindeki bunu da puanlamaya katmislar.. Düşününce mantıklı aslnda sürekli kan verince de aşırı meşgul oluyo laboratuvarlar hemde bosuna masraf.. Ama bazende gerekli oluyo.. Doktorun insiyatifine birakilsa bence daha iyi..
Bana kalırsa aslında örtüye falan da hiç gerek yok. Gümüşlük konsol falan hepsini çöpe atmak istiyorum çok yer kaplıyorValla benim hiçbir etkim yok alınırken.. Annem gitmiş eminonunden almış getirmiş.. Bende serdim öyle.. Başka takım yok diye.. Yoksa bu kadar boncuklu almazdim ben.. Ben daha çok böyle naturel mi denir ne denir işlemeli şeyleri seviyorum.. Şimdide bebekten dolayı bunlara para veremem.. Anca mutfak halimi yenilesem öpüp başıma koycammakinede yikanan halilardan istiyorum.. Para biriktirdim yakinda alcam insallah
Bende de göbek deliğinde ağrısı var iki gündür geçmiyor yatarken ve yürürken daha çok ağrıyor sizdeki belirtiler neydi acaba fıtığın bebişe zararı olurmu birazda morarma var sankibenim de acıyorfıtık varmış o yüzden ağrıyormuş benim göbeğim
Bana kalırsa aslında örtüye falan da hiç gerek yok. Gümüşlük konsol falan hepsini çöpe atmak istiyorum çok yer kaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?