Ben de bilmiyordum o gün öğrendim canım ama en azından hamilelerde okadar sıkı davranılmamalı hangi değerimizin nezaman düşeceği belli olmuyor sonuçta ve buaralar bende aşırı halsizlik uyku halim var geçenlerde de başım döndü hamileliğimin başından beri hiç öyle birşey olmamıştı belki birşeyim eksik ama haberim yok kadın doğum doktorumdan da randevumu öğleden sonraya alabildim aç karnına olmayınca orada da tahlil yaptırmamın manası olmayacak mecburen sağlık ocağından kontrol için çağırmalarını bekliyorum
Canım deneyimli ev hanımı sayılmam ama bi leğene leke çıkarıcıyla suyu koyup elimle biraz karıştırıp bekletirim sonra durularim. Renk attirmayan bir leke çıkarıcı tercih etmeye dikkat et. Ben kosla venish kullanıyorum lekeler için çok etkili renleride koruyoDeneyimli ev hanımları.. Ben yarın salon takımımı yıkamayı düşünüyorum ama nasıl yapcamı bilmiyorum.. Çok boncuklu.. Ve nerdeyse iki senedir elimi sürmedimartık yıka beni diyorlar.. Bu konuda bilen birileri varsa yöntemini söyleyebilir mi? Aşırı boncuklu benim takım ama.. Aşağıya bırakıyorum resmini.
Ben en iyisini yapmışım konsol vs almadım sadece yemek masası aldımBana kalırsa aslında örtüye falan da hiç gerek yok. Gümüşlük konsol falan hepsini çöpe atmak istiyorum çok yer kaplıyor
Aynıymışız senle ben de almadım hiç dantel sermeye gerek olcak bişey, dediğin gibi iki yıla yaklaşınca susuyolarCanım deneyimli ev hanımı sayılmam ama bi leğene leke çıkarıcıyla suyu koyup elimle biraz karıştırıp bekletirim sonra durularim. Renk attirmayan bir leke çıkarıcı tercih etmeye dikkat et. Ben kosla venish kullanıyorum lekeler için çok etkili renleride koruyo
Ben en iyisini yapmışım konsol vs almadım sadece yemek masası aldımevimin hiç bir yerinde de örtü dantel vs yok ama çeyiz dolu tabi. Annem falan suralara ser de yeni gelin olduğun belli olsun derdi artık 2 yılı dolduruyorum pek laf etmiyolar
Amin çok amin, baya nedense gözümde büyüdü yani yarın gitmekAy bende öyle yarın ise dönecek olmanın mahzunlugu var. Gittikçe ağırlaşıyorum ana çalışmaya devam etmek istiyorum rabbim gücümüzü artırsın.
Biz de nikahı 25 Ekim'de yapmıştıkAynıymışız senle ben de almadım hiç dantel sermeye gerek olcak bişey, dediğin gibi iki yıla yaklaşınca susuyolarhatta 14 ekim evlilik yıldönümümüz belki bizim kız o gün pırtlar diye geçiriyoruz aklımızdan hediyenin adı konmuş olur
Ben dedim bana çeyiz yapmayın diye çok olmasada herşeyden yapıldı. Havlulara dantel örülmesi çarşaf takimlarina üç danteller. El emeği sırf millet aaa neler var ceyizde desin diye yapılan şeyler. O üç nevresimlere verilen parayla taç tan Özdilek ten otuz tane nevresim takımı alırdım. Bütün havlular dantelli eşim hep boş tarafını bulup yüzünü silio. Dantelli yastk kılıfı dan yün yorgandan hiç haz etmiyorumCanım deneyimli ev hanımı sayılmam ama bi leğene leke çıkarıcıyla suyu koyup elimle biraz karıştırıp bekletirim sonra durularim. Renk attirmayan bir leke çıkarıcı tercih etmeye dikkat et. Ben kosla venish kullanıyorum lekeler için çok etkili renleride koruyo
Ben en iyisini yapmışım konsol vs almadım sadece yemek masası aldımevimin hiç bir yerinde de örtü dantel vs yok ama çeyiz dolu tabi. Annem falan suralara ser de yeni gelin olduğun belli olsun derdi artık 2 yılı dolduruyorum pek laf etmiyolar
Saat olmuş 2 sanırım artık dogurana kadar uyku yok. Artık oturup kalkarken zorlanıyorum. Karnim sert, bebek kabutgalarima ve mideme çok baskı yapıyo. Yaklaşık 2 ay sonra gelecek sanırım ama şuan 2 ay çok fazla geliyo
Ben karnımı kapatamiyorum yoksa aşırı bunaliyorum. Evde karnım sürekli açık , gündüz çamaşır asmak ya da toplamak için bile balkona çıkamıyorum aşırı sıcaktan ama uyuyamamamin tek nedeni bebeğin hareketli olması ve ne sağda ne solda rahat bir pozisyon bulamamam. Nereye dönsem ne yapsam bişey rahatsız ediyo, batıyo... Ben de şu büyük simitlerden alıp karnımı onun boşluğuna yerleştirip yüz üstü uyuyabilir miyim diye düşünüyorumBende sicaktan uyuyamiyorm.. Gözümden uyku akiyo halbuki.. Keske balkonda uyuyabilsem
Ben cok guzel uyuyordum aslinda baslangicta sinra lavaboya gitmem gerekti o andan sonra da bebek tepindi durdu uyutmadi. Simdi bebek uyudu bacagim agriyor uyuyamiyorum. Ozetle rahat pozisyon bulmam 5 saat suruyor bulunca da baska bir sey cikiyor. UyuyamiyorumBen karnımı kapatamiyorum yoksa aşırı bunaliyorum. Evde karnım sürekli açık , gündüz çamaşır asmak ya da toplamak için bile balkona çıkamıyorum aşırı sıcaktan ama uyuyamamamin tek nedeni bebeğin hareketli olması ve ne sağda ne solda rahat bir pozisyon bulamamam. Nereye dönsem ne yapsam bişey rahatsız ediyo, batıyo... Ben de şu büyük simitlerden alıp karnımı onun boşluğuna yerleştirip yüz üstü uyuyabilir miyim diye düşünüyorumhava da uyuyabilecegim mühendislik gerektiren sistemler kuruyorum kafamda.
Ben cok guzel uyuyordum aslinda baslangicta sinra lavaboya gitmem gerekti o andan sonra da bebek tepindi durdu uyutmadi. Simdi bebek uyudu bacagim agriyor uyuyamiyorum. Ozetle rahat pozisyon bulmam 5 saat suruyor bulunca da baska bir sey cikiyor. Uyuyamiyorum
Dr a sorudm ben asiri hareketli normal mi diye hareketli bebek iyidir sagliklidir dedi. Bu arada bu aralikta bir de acikmam var ki sormayin. 7 aydan sonra bir de bitmeyen aclik basladiDün gece sağ bacağıma baldır kısmına Bi kramp girdi çığlık atmamak için elimle ağzımı kapattım ve hala sızlıyor hissettiriyor.
Bugün de aşırı sıcak ve bebek zıpzıpzıppppp
Acaba çok hareket edince rahat m oluyor bebek yoksa rahatsız olduğu için mi o kadar itiyor...
Sağ tarafıma yatınca soldan çıkacak gibi oluyor
Dr a sorudm ben asiri hareketli normal mi diye hareketli bebek iyidir sagliklidir dedi. Bu arada bu aralikta bir de acikmam var ki sormayin. 7 aydan sonra bir de bitmeyen aclik basladi
Az once ceyrek ekmekten az bir kepekli ekmek ile bir domates 6 tane leblebi yedim. Evde ekmek olmadigi icin su an hala ac yatiyor hissediyorum. İnan bilmiyorum spor yapan ve saglikli beslenme takintisi olan biriydim ama son 2 haftada inanilmaz bir karbonhidrata dustum. Her yer patates kizartmasi borek ve ekmek olabilir. Bu beni cok mutlu ederAmannn onu kontrol etmeye çalış acııkınca kuruyemiş falan ye. Bu aylarda kilo almaya bende korkuyorum. Bende de mide yanması çok şiddetli bir şey yiyemiyorum.
Yalancı sancıları en az iki haftadır yaşıyorum geceleri inleye inleye bı hal oluyorum. Sırt ağrısı hat safhada. Acıdan nefes alamıyorum resmen. Kalça ağrısı da vurmaya başladı. Yatarken hiç bı yerim agrimasa bile ne sağda ne solda rahat yatamıyorum. İlk gebelikte bu kadar sıkıntı çekmedim ben. Eşim üç dört çocuğumuz olsun ıstio bende öyle düşünüyodm ama bu gebeligim beni o kadar yordu ki bilmem bı daha dusunebilirmiyim. Sağ salim melegimi kucağıma alayım da başka bişey istemiyorum suanŞuanda yalancı sancıları yaşıyorum hiç bu kadar şiddetli olmamıştı. Memelgim kendisinden çok beni hazırlıyo. Sanki beni neyin beklediğini bilmemi istiyo.
benim hep varmış doğuştan gelen yani sadece hamilelikte daha çok dışarı çıktığı için ağrı oluşmuş. doktor gebelerin bir kısımında olabiliyor doğumdan sonra geçiyor demiştiBende de göbek deliğinde ağrısı var iki gündür geçmiyor yatarken ve yürürken daha çok ağrıyor sizdeki belirtiler neydi acaba fıtığın bebişe zararı olurmu birazda morarma var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?