2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Öyle bişey varsa benim kıza baya dolanırdı, hep söylediğin gibi dönüyorum ben son kontrolümde sorun yoktu

Ben ilk drfa yaşadım diğerleri hep hafifdi bu sefer ağlattı beni . Bi yandan da kendimi teskin etmeye çalıştım .kendime herşey normal artmicak bu sadece hazırlık dedim.
Geceleri ben de ağrım sızım olmamasına rağmen uyuyamiyordum. Sağlıkla gelsinler umarım sağlıklı kolay ve huzurlu bir doğum yaşarız hepimiz.
Ne yalan söyliyim zaman zaman bana acaba gerçeğine dayanamayacak mıyım düşüncesi de gelmedi değil. Hep ebelerin motivasyon cümleleri geldi aklıma

Günaydın, hatta tünaydın kızceler
Ben hamile yastığı kullanıyorum bel ve bacak ağrıları icin baya iyi.

Yarında kızcem ile randevum var heyecanlıyım biraz :)) 32 hafta çalışabilir raporu almaya gidecegim. Açıkcası cok zorlanıyorum ama 2 3 hafta daha direneyim en azından diyorum. Oğlum 2 Eylül’de okula başlayacak en azından ilk hedefim oraya kadar okula gidip gelirken belki eşlik etmek icin işten çıkarım koca göbekle okulda doğurmam inşallah

Eklentiler

• 5E393EC3-AF75-41A5-8E4A-E18E889E1172.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben de gece uyuyamıyorum. Oğlum gündüz sakin gece tam bir canavar resmen horon çekıyor.. Bugün de ütüye devam.... Ne çok şey varmış ütülebecek. Daha yenı alınanlara geçemedim... Ya da ben yavaşım... Annem arıyor yap kızım yap biz gelmeden bıtır, Bız dogumdan 1 gün önce gelecegız ucak bıletı aldık. Anne 2.ci de ki gıbı erken doğarsa keşke almasaydın dedim. Yok yok bu iri bebek normal yapmaz Dr dedi... İyi anne Dr da oldun ya dedim. Kimseden fayda yok ütüye devam

Olmadi al yarim gun birini canim.Yapsin utuleri vs.Cok yorma kendini.Dedigin gibi kimseden fayda yok.

ben yaptıracağım canım. benim anlaştıgım yerde de albümsüz 900 tl. bence iyi fiyat almışsın :)
Merhaba canım hocayla doğum hakkında görüştün mü hiç normal mi olucak sezeryan mı ? sanki hep sezeryan yapıyor gibi hissettim ben daha konuşamadım birde bende şeker çıktı diyetle kontrol altına aldım evde ölçtüğümde yüksek çıkmıyor ama inşallah normal olur en önemlisi sağlıkla gelsin tabi de

Henüz görüşmedim canım cumartesi randevum var. Belki bişeyler söyler o gün. Şekerim çıkmadı benim. çok kilo da almadım o yüzden sezeryan diye bi yönlendirmesi yok şu an şahin beyin. Hatta bebeğimin kafası yukardaydı gecen görüşmemizde. Normal dogum için son haftalara kadar döner merak etme dedi

Tamamen beni anlatmışsın canm dün gece belki 10 kere kalktim dolandım mahvoldum ..

Vay arkadaş ya ne kadar da emin iri bebek olunca erken gelme ihtimali bence daha cok çünkü sadece kilo olarak degil gelişim olarak da öndeydi senin diye hatırlıyorum

Olmadi al yarim gun birini canim.Yapsin utuleri vs.Cok yorma kendini.Dedigin gibi kimseden fayda yok.
Canım bana gelen ablaya dedim de yok bu sıcakta temızlık olur da ütüye gelemem. Zaten o ütuden nefret eder, kac yıldır gelır utu yapmaz. Zaten ben eşimin gömlek pantolonları utucuye yolluyorum. Hergun farklı gıtmek zorunda. Bır de benım utumu begenmıyor benım de işime gelıyor.. ben bır kendımle, oğlanların utusunu yaparım... Zaten artık carsafta utulemıyorum bır yastıklara basıyorum o kadar... Bu bebek kıyafetlerı mınık ve cok ya zaman alıyor

Vay arkadaş ya ne kadar da emin iri bebek olunca erken gelme ihtimali bence daha cok çünkü sadece kilo olarak degil gelişim olarak da öndeydi senin diye hatırlıyorum
Erken döllenme evet 2 hafta önde hep.. Dr sadece normal bıraz zorlayabılır 4 kgyu gecerse normal yapmam dedi.zaten muane surem 3 haftaya ındı. 2 eylulde ıtıbaren 2 haftada bır olacak. Bakalım zaman ne gösterecek

Ekim anneleri olarak uyumamisiz bu gece vallahi ben yine uyumusum valla.. Uyandim saat 3tu serinledi ya hava vurdum kendimi uykuya bir sürü iş yapcaktim bi de peeeeh
Maşallah deliksiz uyuyabilmeyi özledim. Zaten 6 yıldır tam deliksiz uyuduğum da söylenemez. Sizin ora neresi ki serin, buralar yanıyor. Klima tüm gün açık. Sanırım ilk çocuk. Bizim yerimize de uyu canım. Ben uyumak istesem de sabah anne kalk karnımız açıktı diyen 2 afacan beni uyandırmak ıcın yatakta zıplıyor

Ay valla sabah 5 gibi yagmur yagdi serinledi.. 5e kadar acayip bi sicak vardi ama yagmur oncesi oyle bastiriyor ya.. Uyuyamadm.. 5Ten sonra koltukta sizmisim.. Sabah gibide yataga geçtim 12ye kadar uyudum.. Uyandm tekrar 3e kadar uyumusum simdide ne yemek yapcami dusunuyorum Istanbul umraniyedeyim.. Aynen ilk cocuk olcak nasipse..

Kızlar ya ben acayip duygusalmoddayimoturup tüm gün ağlasam ağlayasıml var herşeye ağlamak geliyor daha önce böyle.duygu değişimi olmamıştı şimdi nerden çıktı ki
Benim de herseye aglayasım var. Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım. Astıkça ağladım eşim iyi davranıyor çok iyisin diye ağlıyorum. Tartışıyoruz sen nasıl kötü bi kocasın diye ağlıyorum hormonlar coştu bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…