Hastane de el, yüz havlusu oluyor ama almak istersen al yanına.Kızlar hastane çantası hazırlıyorum. Bazı listelerde havlu falan yazıyor ama gerek var mı havluya cidden ?
Erken döllenme evet 2 hafta önde hep.. Dr sadece normal bıraz zorlayabılır 4 kgyu gecerse normal yapmam dedi.zaten muane surem 3 haftaya ındı. 2 eylulde ıtıbaren 2 haftada bır olacak. Bakalım zaman ne gösterecek
Kızlar ya ben acayip duygusalmoddayimoturup tüm gün ağlasam ağlayasıml var herşeye ağlamak geliyor daha önce böyle.duygu değişimi olmamıştı şimdi nerden çıktı ki
Kızlar hastane çantası hazırlıyorum. Bazı listelerde havlu falan yazıyor ama gerek var mı havluya cidden ?
Valla gece uyumadım cabasi bir de tüm gün tansiyonum düşüktü eşim üç günlük nöbetten dönecek diye yemek yaptım inanılmaz büyük iş yapmış gibi hissediyorum kendimi . Zannedersiniz el açması börek yaptım. Şimdi koltukta uzandım dinlenmeye çalışıyorum ama rahat pozisyon bulamadım yine dönüp duruyorumEkim anneleri olarak uyumamisiz bu gece vallahiben yine uyumusum valla.. Uyandim saat 3tu serinledi ya hava vurdum kendimi uykuya bir sürü iş yapcaktim bi de peeeeh
Benimde cumartesi randevum var akşam 4,20 de :) bana da sadece miyon bir bebek ne iri ne ufak senin gibi bizim için böyle olması daha iyi doğumda dedi bende 4 kilo aldım toplam şeker çıkmasına rağmen. Bakalım sorucam bende ona göre kendimi hazırlarım korse falan almam gerekir sezeryan olursa.Henüz görüşmedim canım cumartesi randevum var. Belki bişeyler söyler o gün. Şekerim çıkmadı benim. çok kilo da almadım o yüzden sezeryan diye bi yönlendirmesi yok şu an şahin beyin. Hatta bebeğimin kafası yukardaydı gecen görüşmemizde. Normal dogum için son haftalara kadar döner merak etme dedi
Hiç korkmayın iki yeğenim de 42 . Haftayı doldurup geldiler her ikisi de 4200 gr civarında doğdu ve normal doğum oldu. Sancılarını evde çekti hastaneye gittik bir saat içinde doğum gerçekleşti.Erken döllenme evet 2 hafta önde hep.. Dr sadece normal bıraz zorlayabılır 4 kgyu gecerse normal yapmam dedi.zaten muane surem 3 haftaya ındı. 2 eylulde ıtıbaren 2 haftada bır olacak. Bakalım zaman ne gösterecek
Canım benimde öyle son 10 gündür halsizlik uyku hali arada başım dönüyor ağırlaştık iyice ben ona bağladım hiç tahlil yaptırladım sonucun çıkınca buruya yazarmısınBen de bilmiyordum o gün öğrendim canım ama en azından hamilelerde okadar sıkı davranılmamalı hangi değerimizin nezaman düşeceği belli olmuyor sonuçta ve buaralar bende aşırı halsizlik uyku halim var geçenlerde de başım döndü hamileliğimin başından beri hiç öyle birşey olmamıştı belki birşeyim eksik ama haberim yok kadın doğum doktorumdan da randevumu öğleden sonraya alabildim aç karnına olmayınca orada da tahlil yaptırmamın manası olmayacak mecburen sağlık ocağından kontrol için çağırmalarını bekliyorum
Ya akşam hiç bişey yokken eşime kırıldım icimden küstüm hiç konuşmadan adam işten geldi kaynanamgilde bendeydi anlam veremedi o da konuşmadı benimle sabah konuştuk ancaBenim de herseye aglayasım var. Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım. Astıkça ağladımeşim iyi davranıyor çok iyisin diye ağlıyorum. Tartışıyoruz sen nasıl kötü bi kocasın diye ağlıyorum hormonlar coştu bu ara
Hepsi var bide dalgınım kafam üstümde değil leyla gibiyim ne yerdeyim ne gokte:)hormonlar is comingbenim de çok değişken sinir stres duygusallık bazen duygusuzluğun dibi
Bende beni dışarı çıkarmıyorsun diye agliyorum Allahım ya ne garip ruh halimiz bide bana bisey olursa nasıl.olacak eşim tekrar evlenirmi çocuğuma kim bakacak bi değişik seyler:)Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı ile gelsin de paşan unuturuz bu zor günlerimizi de kısmetse
Valla dün eşim dışarı çıkalım dedi diye giyindim cok sıcak dayanamıyorum diye agladım. Yollarda doğurtacaksınız beni diye bagırınıyordum en son
Ben eklemedim ve bence de gereksiz. Bebeği yıkamıyorlar ama bazı hastanelerde anneye Doğum öncesi sıcak su ile kasları gevşetmek icin suya tutuyorlar. Anne icin gerekli olabilir belki ama hastanede mutlaka vardır o anda pek kendi havlum olsun diye de tutturacağımı düşünmem herhalde
Amin canm inşallahAaa sizinle de beklenen doğum tarihlerimiz aynı.
İnşallah huzurlu bebekler olurlarda doğunca birlikte uyuruz
Bende beni dışarı çıkarmıyorsun diye agliyorum Allahım ya ne garip ruh halimiz bide bana bisey olursa nasıl.olacak eşim tekrar evlenirmi çocuğuma kim bakacak bi değişik seyler:)
Kesinlikle ben de öyleyim koltukta uzaninca bile bir bacağım başka bir tarafa bakiyo diğeri başka, kollarım benden bağımsız duruyo . Hiç denemediğim uzanma teknikleri ve göbek foraHahaha benim en büyük sorunum sıcak ter bu aralar giyinmek asla isteniyorum evde gecelik klima tek mutluluğum. Kimse gelmesin kimseye gitmeyelim modu
BEnim hastane de havlu istiyor niye bilmiyorum. Özel olarak istemeseler götürmek aklıma gelmezdi. Kağıt havlu alıcam yanıma zaten.Kızlar hastane çantası hazırlıyorum. Bazı listelerde havlu falan yazıyor ama gerek var mı havluya cidden ?
Benim hastanem de istedi . Siz sancıyla gelince biz sizi nst ye bağlı yatirmiyoruz sancı hareket ister dedi. Sıcak duş alırsınız . Başka amacı olacağını da sanmıyorum zaten. Pilates topumu da kendim goturucem hijyen ve sağlık açısından en doğru bu dedi ki mantıklı . Hem idrar kaçırma hem de büyük tuvalet yapılabiliyor dedi .BEnim hastane de havlu istiyor niye bilmiyorum. Özel olarak istemeseler götürmek aklıma gelmezdi. Kağıt havlu alıcam yanıma zaten.
Havluyu a pilates topunu kullanırken falan kullanırım belki. Terlesersem enseye sırtıma koyarım. Yıkanırsam kurulanmak için kullanırım.
Valla niyet istediler bilmiyorumTecrübeliler yardım etsin ne işe yarıyor bu havlu
Kesinlikle ben de öyleyim koltukta uzaninca bile bir bacağım başka bir tarafa bakiyo diğeri başka, kollarım benden bağımsız duruyo . Hiç denemediğim uzanma teknikleri ve göbek fora. Gündüz dışarı Zaten çıkamıyorum koltuğun başına bi elbise koydum kapı çalınca hemen onu giyiyorum
Ahahahah yaa çok iyisin diye ağlamak valla tam tarif olmuşBenim de herseye aglayasım var. Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım. Astıkça ağladımeşim iyi davranıyor çok iyisin diye ağlıyorum. Tartışıyoruz sen nasıl kötü bi kocasın diye ağlıyorum hormonlar coştu bu ara
Kaç tane havlu götürmeyi düşünüyorsun. Büyük mü küçük mü göütürceksinBenim hastanem de istedi . Siz sancıyla gelince biz sizi nst ye bağlı yatirmiyoruz sancı hareket ister dedi. Sıcak duş alırsınız . Başka amacı olacağını da sanmıyorum zaten. Pilates topumu da kendim goturucem hijyen ve sağlık açısından en doğru bu dedi ki mantıklı . Hem idrar kaçırma hem de büyük tuvalet yapılabiliyor dedi .
Havlunun banyo havlusu olduğuna eminmisiniz.el yüz havlusu olmali.ben kagit havluya yüzümü silmek istemem mesela ben yanima yüz havlusu alicam.BEnim hastane de havlu istiyor niye bilmiyorum. Özel olarak istemeseler götürmek aklıma gelmezdi. Kağıt havlu alıcam yanıma zaten.
Havluyu a pilates topunu kullanırken falan kullanırım belki. Terlesersem enseye sırtıma koyarım. Yıkanırsam kurulanmak için kullanırım.
Valla niyet istediler bilmiyorumTecrübeliler yardım etsin ne işe yarıyor bu havlu
HAvlunun banyo havlusu olduğunu söylemedim kiHavlunun banyo havlusu olduğuna eminmisiniz.el yüz havlusu olmali.ben kagit havluya yüzümü silmek istemem mesela ben yanima yüz havlusu alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?