2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaç tane havlu götürmeyi düşünüyorsun. Büyük mü küçük mü göütürceksin
Ben bi tane banyo havlusu goturucem . Acaba bornoz mu götürsem diye düşündüm ebemiz zaten kurulanip hemen size verilen önlüğü giyeceksiniz bornoz sizin için külfet olur onu giy çıkart yapacaksınız gerek yok demişti. Yani bi tane büyük boy götürürüm. Hastaneye evim arabayla 15 dk o yüzden bir şeye ihtiyaç duyarsam getirirler ama ben zaten Allah nasip ederse sancilarimi evde çekmek istiyorum. Suyum gelmediği sürece erkenden yatış yapmayı istemiyorum.

Canm doğum anı gelince insan kendini hiç düşünmüyor o an normal olsun sezeryan olsun sadece sonuca odaklaniyo insn bı an önce bebegim sağlıklı doğsun diosun. Korkma hiç biseyden

Ben afacan bı tane. Önce sabah çişini yapıyor ama donunu cekemio anne donumu çek dio. Sonra yatağa ya lego yada arabalari tasio bı yarm saat oynuo yanımda gobegimde araba sürüyor al bebek oyna diyip karnımın üstüne bırakıyor. Sonra baslio anne karnım cooookkk acikti lütfen mama ver demeye her ne kadar gözümü acamasamda yuvarlanarak iniom yataktan sabahin yedisinde uyanıyor en geç sekiz kahvaltı saatimiz. İnşallah ikinci bebiş uykucu olur

Dün akşam mercimek çorbası yaptım gören baklava börek açmış zanneder öyle gururla anlatıyorum kocam a bende çorba yaptim diye

Benm hastane hiç istemedi bilemiyorum.

Benim danam 10 yaşında onun bile beni yataktan kaldırma taktiği 3 yaşından beri acıktım demesi.oyun oynasa tv açsa izlese yook ben evde dolanmiyirsam rahat edemiyor illa o uyanıksa bende uyanik olucam.

Benim danam 10 yaşında onun bile beni yataktan kaldırma taktiği 3 yaşından beri acıktım demesi.oyun oynasa tv açsa izlese yook ben evde dolanmiyirsam rahat edemiyor illa o uyanıksa bende uyanik olucam.
Anne karnım aç deyince de insan yatamiyor onlar da işini biliyor. Benimki Eylül de dört yaşında olacak ama beni parmağında oynatıyor şimdiden.

Ay kimse gelmesin kısmı kesinlikle bendede var ve gelmesinler ya özellikle kaynana kayinbaba:)
Ben zil çalınca bakmıyorum artk giyinip cama çıkıncaya kadar gelen geri gider diyip yatmaya devam ediyorum. Habersiz kimse gelmesin zaten.

Canım benimde öyle son 10 gündür halsizlik uyku hali arada başım dönüyor ağırlaştık iyice ben ona bağladım hiç tahlil yaptırladım sonucun çıkınca buruya yazarmısın
Tahlil yapmadı ki işte canım keşke yapsaydı zaten panik bir insanım kontrollere gitmeyi iple çekiyorum hem sağlık ocağına hem kadın doğum uzmanıma, sorun olmadığını duyunca rahatlıyorum bebeğim de az hareket ediyor buaralar zaten ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür en kısa zamanda tahlilleri de yaptırsam dahada rahatlayacağım
Bu pilates topu konusunu ilkkez burada duydum canım bütün hastanelerde kullanılıyormu beni daha doğumla ilgili kimse bilgilendirmedi şunu getir falan diyen olmadı normalde pilates yapanlar mı kullanıyor bütün normal doğum isteyenlerde lazım oluyor mu ona göre ben de benimkini kaldırmıştım lazım olacaksa çıkarıp tekrar şişireyim doğuma yakın

Ben bayram öncesi devlet hastanesine bağlı polikliniğe kadin doğuma gittim gebelikte 8.ayim dr kan idrar tahlillerine bakılmasını istedi diye söyledim birsuru tetkikte talepte bulunmuş.
bende halsizim gebelikte normal, hava sicak evet ama daha bi bitap hissediyorum kendimi birkaç tahlilimde eksiklik çıktı az su
İciyormusum onu anladim diğerlerini crs kontrolde dr a gostericem.drun dediğin halde tahlil istemiyorsa bence sende direk hst randevu al tetkik ver.bebek iyidir evet ama senin değerlerin iyimi acaba eksik fazlalik varmi bakilmali.bazi dr lar her ay düzenli tahlil istiyor.

Kızlar ya ben acayip duygusalmoddayimoturup tüm gün ağlasam ağlayasıml var herşeye ağlamak geliyor daha önce böyle.duygu değişimi olmamıştı şimdi nerden çıktı ki

Bende şehit haberlerine ve hayvanlarin yaptığı annelik videolarina ağlıyorum görünce normalde de aglak biriydim.. Eşim garipaemiyor

Ben zil çalınca bakmıyorum artk giyinip cama çıkıncaya kadar gelen geri gider diyip yatmaya devam ediyorum. Habersiz kimse gelmesin zaten.
Ben acmasamda bahcenin anhatari var onlarda garajdan griyolar malesef evimde zemin kat:)tak tak arka kapıdan vurunca duymazdan gelemiyorun

Bu arada ebebekte okiedog bebek cantasi 100tl indirimde.. Demin sampuan krem bi sürü şey ufak tefek sipariş verdim..avmye ebebege gitmek bile gözümde büyüyor bebek bezi çöp posetine varana kadar aldim valla

Bu arada ebebekte okiedog bebek cantasi 100tl indirimde.. Demin sampuan krem bi sürü şey ufak tefek sipariş verdim..avmye ebebege gitmek bile gözümde büyüyor bebek bezi çöp posetine varana kadar aldim valla
Bende ebebekten krafttın bakım çantasını aldım gerçekten çok güzel nette 65 aldım mağaza da baktım 130 liraydı internet fiyatları çok daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…