Denk geldi seninkine alinti yaptim aslinda ya kusura bakma.duştan falan bahsedilmis ya o yüzden yazdim aslinda.HAvlunun banyo havlusu olduğunu söylemedim ki
Hemşire de el havlusu olsun dedi
Ben bi tane banyo havlusu goturucem . Acaba bornoz mu götürsem diye düşündüm ebemiz zaten kurulanip hemen size verilen önlüğü giyeceksiniz bornoz sizin için külfet olur onu giy çıkart yapacaksınız gerek yok demişti. Yani bi tane büyük boy götürürüm. Hastaneye evim arabayla 15 dk o yüzden bir şeye ihtiyaç duyarsam getirirler ama ben zaten Allah nasip ederse sancilarimi evde çekmek istiyorum. Suyum gelmediği sürece erkenden yatış yapmayı istemiyorum.Kaç tane havlu götürmeyi düşünüyorsun. Büyük mü küçük mü göütürceksin
Canm doğum anı gelince insan kendini hiç düşünmüyor o an normal olsun sezeryan olsun sadece sonuca odaklaniyo insn bı an önce bebegim sağlıklı doğsun diosun. Korkma hiç biseydenBen ilk drfa yaşadım diğerleri hep hafifdi bu sefer ağlattı beni . Bi yandan da kendimi teskin etmeye çalıştım .kendime herşey normal artmicak bu sadece hazırlık dedim.
Geceleri ben de ağrım sızım olmamasına rağmen uyuyamiyordum. Sağlıkla gelsinler umarım sağlıklı kolay ve huzurlu bir doğum yaşarız hepimiz.
Ne yalan söyliyim zaman zaman bana acaba gerçeğine dayanamayacak mıyım düşüncesi de gelmedi değil. Hep ebelerin motivasyon cümleleri geldi aklıma
Ben afacan bı tane. Önce sabah çişini yapıyor ama donunu cekemio anne donumu çek dio. Sonra yatağa ya lego yada arabalari tasio bı yarm saat oynuo yanımda gobegimde araba sürüyor al bebek oyna diyip karnımın üstüne bırakıyor. Sonra baslio anne karnım cooookkk acikti lütfen mama ver demeyeMaşallah deliksiz uyuyabilmeyi özledim. Zaten 6 yıldır tam deliksiz uyuduğum da söylenemez. Sizin ora neresi ki serin, buralar yanıyor. Klima tüm gün açık. Sanırım ilk çocuk. Bizim yerimize de uyu canım. Ben uyumak istesem de sabah anne kalk karnımız açıktı diyen 2 afacan beni uyandırmak ıcın yatakta zıplıyor
Dün akşam mercimek çorbası yaptım gören baklava börek açmış zanneder öyle gururla anlatıyorum kocam a bende çorba yaptim diyeValla gece uyumadım cabasi bir de tüm gün tansiyonum düşüktü eşim üç günlük nöbetten dönecek diye yemek yaptım inanılmaz büyük iş yapmış gibi hissediyorum kendimi . Zannedersiniz el açması börek yaptım. Şimdi koltukta uzandım dinlenmeye çalışıyorum ama rahat pozisyon bulamadım yine dönüp duruyorum
Benm hastane hiç istemedi bilemiyorum.BEnim hastane de havlu istiyor niye bilmiyorum. Özel olarak istemeseler götürmek aklıma gelmezdi. Kağıt havlu alıcam yanıma zaten.
Havluyu a pilates topunu kullanırken falan kullanırım belki. Terlesersem enseye sırtıma koyarım. Yıkanırsam kurulanmak için kullanırım.
Valla niyet istediler bilmiyorumTecrübeliler yardım etsin ne işe yarıyor bu havlu
Ay kimse gelmesin kısmı kesinlikle bendede var ve gelmesinler ya özellikle kaynana kayinbaba:)Hahaha benim en büyük sorunum sıcak ter bu aralar giyinmek asla isteniyorum evde gecelik klima tek mutluluğum. Kimse gelmesin kimseye gitmeyelim modu
Benim danam 10 yaşında onun bile beni yataktan kaldırma taktiği 3 yaşından beri acıktım demesi.oyun oynasa tv açsa izlese yook ben evde dolanmiyirsam rahat edemiyor illa o uyanıksa bende uyanik olucam.Ben afacan bı tane. Önce sabah çişini yapıyor ama donunu cekemio anne donumu çek dio. Sonra yatağa ya lego yada arabalari tasio bı yarm saat oynuo yanımda gobegimde araba sürüyor al bebek oyna diyip karnımın üstüne bırakıyor. Sonra baslio anne karnım cooookkk acikti lütfen mama ver demeyeher ne kadar gözümü acamasamda yuvarlanarak iniom yataktan sabahin yedisinde uyanıyor en geç sekiz kahvaltı saatimiz. İnşallah ikinci bebiş uykucu olur
Anne karnım aç deyince de insan yatamiyorBenim danam 10 yaşında onun bile beni yataktan kaldırma taktiği 3 yaşından beri acıktım demesi.oyun oynasa tv açsa izlese yook ben evde dolanmiyirsam rahat edemiyor illa o uyanıksa bende uyanik olucam.
Ben zil çalınca bakmıyorum artkAy kimse gelmesin kısmı kesinlikle bendede var ve gelmesinler ya özellikle kaynana kayinbaba:)
Aynen öyle çocuk açim derken sıkıysa yat yatabilirsen.hepsinin taktiği aynıAnne karnım aç deyince de insan yatamiyoronlar da işini biliyor. Benimki Eylül de dört yaşında olacak ama beni parmağında oynatıyor şimdiden.
Tahlil yapmadı ki işte canım keşke yapsaydı zaten panik bir insanım kontrollere gitmeyi iple çekiyorum hem sağlık ocağına hem kadın doğum uzmanıma, sorun olmadığını duyunca rahatlıyorum bebeğim de az hareket ediyor buaralar zaten ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür en kısa zamanda tahlilleri de yaptırsam dahada rahatlayacağımCanım benimde öyle son 10 gündür halsizlik uyku hali arada başım dönüyor ağırlaştık iyice ben ona bağladım hiç tahlil yaptırladım sonucun çıkınca buruya yazarmısın
Bu pilates topu konusunu ilkkez burada duydum canım bütün hastanelerde kullanılıyormu beni daha doğumla ilgili kimse bilgilendirmedi şunu getir falan diyen olmadı normalde pilates yapanlar mı kullanıyor bütün normal doğum isteyenlerde lazım oluyor mu ona göre ben de benimkini kaldırmıştım lazım olacaksa çıkarıp tekrar şişireyim doğuma yakınBenim hastanem de istedi . Siz sancıyla gelince biz sizi nst ye bağlı yatirmiyoruz sancı hareket ister dedi. Sıcak duş alırsınız . Başka amacı olacağını da sanmıyorum zaten. Pilates topumu da kendim goturucem hijyen ve sağlık açısından en doğru bu dedi ki mantıklı . Hem idrar kaçırma hem de büyük tuvalet yapılabiliyor dedi .
Ben bayram öncesi devlet hastanesine bağlı polikliniğe kadin doğuma gittim gebelikte 8.ayim dr kan idrar tahlillerine bakılmasını istedi diye söyledim birsuru tetkikte talepte bulunmuş.Tahlil yapmadı ki işte canım keşke yapsaydı zaten panik bir insanım kontrollere gitmeyi iple çekiyorum hem sağlık ocağına hem kadın doğum uzmanıma, sorun olmadığını duyunca rahatlıyorum bebeğim de az hareket ediyor buaralar zaten ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür en kısa zamanda tahlilleri de yaptırsam dahada rahatlayacağım
Bu pilates topu konusunu ilkkez burada duydum canım bütün hastanelerde kullanılıyormu beni daha doğumla ilgili kimse bilgilendirmedi şunu getir falan diyen olmadı normalde pilates yapanlar mı kullanıyor bütün normal doğum isteyenlerde lazım oluyor mu ona göre ben de benimkini kaldırmıştım lazım olacaksa çıkarıp tekrar şişireyim doğuma yakın
Kızlar ya ben acayip duygusalmoddayimoturup tüm gün ağlasam ağlayasıml var herşeye ağlamak geliyor daha önce böyle.duygu değişimi olmamıştı şimdi nerden çıktı ki
Ben acmasamda bahcenin anhatari var onlarda garajdan griyolar malesef evimde zemin kat:)tak tak arka kapıdan vurunca duymazdan gelemiyorunBen zil çalınca bakmıyorum artkgiyinip cama çıkıncaya kadar gelen geri gider diyip yatmaya devam ediyorum. Habersiz kimse gelmesin zaten.
Hassasligin zirvesindeyiz benim eşim ağlayınca seni mutlu edemiyormuyum diye başlıyorBende şehit haberlerine ve hayvanlarin yaptığı annelik videolarina ağlıyorum görüncenormalde de aglak biriydim.. Eşim garipaemiyor
Hassasligin zirvesindeyiz benim eşim ağlayınca seni mutlu edemiyormuyum diye başlıyor
Bende ebebekten krafttın bakım çantasını aldım gerçekten çok güzel nette 65 aldım mağaza da baktım 130 liraydı internet fiyatları çok daha iyi oluyorBu arada ebebekte okiedog bebek cantasi 100tl indirimde.. Demin sampuan krem bi sürü şey ufak tefek sipariş verdim..avmye ebebege gitmek bile gözümde büyüyorbebek bezi çöp posetine varana kadar aldim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?