2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyi akşamlar hanımlar. Kızlar benim kız hala ters duruyor doktor pozisyonunu tam bulmuş zor döner dedi daha önce sezeryan olanlar ne gibi zorlukları var acaba?

Canim eger normal dogum istiyorsan simdiden vazgecme. Son ana kadar bebekler donebiliyor. Sen internetten biraz egzersizleri arastir. Secde pozisyonunda bebekler donebiliyormus mesela. Biraz ugras eger yine donmezse sezeryani dusunursun.

Bende ebebekten krafttın bakım çantasını aldım gerçekten çok güzel nette 65 aldım mağaza da baktım 130 liraydı internet fiyatları çok daha iyi oluyor

Hiç kiyaslayamadim fiyatlari ben.. Yakinsam ebebege ugradgmda fiyatlara göz atiyodum bazi seyler aklimda kaliodu.. Cantalarda pahali olunca bu yine uygun geldi.. Bebeceyiz sarayinda 400küsur okiedog marka cantalar

Canim eger normal dogum istiyorsan simdiden vazgecme. Son ana kadar bebekler donebiliyor. Sen internetten biraz egzersizleri arastir. Secde pozisyonunda bebekler donebiliyormus mesela. Biraz ugras eger yine donmezse sezeryani dusunursun.
Canım ben ilk günden beri normal doğum istiyorum son güne kadarda bekliyecez doktorumla ama benim kinin dönmeye niyeti yok gibi. Bende sezeryan ihtimaline kendimi alıştırmak istiyorum ne olur ne olmaz diye İnşallah benim kız döner

Hiç kiyaslayamadim fiyatlari ben.. Yakinsam ebebege ugradgmda fiyatlara göz atiyodum bazi seyler aklimda kaliodu.. Cantalarda pahali olunca bu yine uygun geldi.. Bebeceyiz sarayinda 400küsur okiedog marka cantalar
Valla ben o markayı bilmiyorum da ne kadar pahalıymış o öyle

Ondan bir tanede bende var. Nedeni anlamiyorum ama 1 haftadır saat 4 bucuk 5 arasi uyaniyoruz. Ayaklarini uzerime uzatiyor vuruyor bir sekilde uyandiriyor. Acıktığını düşünerek gözler kapalı kalkıp süt getiriyorum. Biberonu veriyorum sütünü icince ayagimda salliyorum. Allahtan direnmiyor. 15 dk içinde uyuyor. Tabi benim uyku dağılıyor. Zaten yarim yamalak uyuyorum. Sabah 7 bucuk 8 de ayakta. Oyuncaklari alip geliyor yataga. Kendi oynarken benide dahil etmeye caliyor. Galiba birde 2 yas sendromu var. Isim zor.
İyi akşamlar hanımlar. Kızlar benim kız hala ters duruyor doktor pozisyonunu tam bulmuş zor döner dedi daha önce sezeryan olanlar ne gibi zorlukları var acaba?
Ben sezeryanla oldum. Spinal oldum. Cok rahat gecti. Cekilmez bir agri yaşamadım. Dogru durust yatmadim bile. Oturma odasinda 1 hafta uzandim dikislerime dikkat ettim. Hastaneden cikinca 1 kez bile agri kesici almadim. Sıkıntım 1 gun oldu oda ilk ayaga kalktıgımda ve karnima bastirdiklarimda. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma anlatildigi gibi degil

Çok sağol canım böyle örnekleri götünce içim rahatlıyor Ablam normal doğum yaptı ve üstelik dikişsiz 1 hafta yataktan kalkamadı baya sancısı vardı. Sanki biraz bu insanın vücuduna bağlı yoksa çok sezeryan olupta aynı gün içinde yürüyen de var Rabbim yardım eder inşallah

Hayırlısı olsun inşallah sizin için, umarım gönlünüze
göre olur. İNŞİKAK suresi var içerisinde secde ayeti geçiyor, bebeğin secde şeklini almasına vesile oluyormuş. Eğer aklınıza uyuyorsa dinlemenizi tavsiye ederim daha önce sezaryen olanlar da tecrübelerini aktarırlar zannımca

Ayyy inşallah benimkine de fayda eder Allah razı olsun seve seve dinlerim kızıma da dinleticem

İki yaş sendromu anamizi aglatti bizim üç yaş sendromu ayrı. Biz şimdi dört sendromu na girdik galiba yada abi olcak diyemidir bilmiom son iki üç aydır acayip agliyor herşeye sabrım tukeniyor. Şimdi diyorum ki iki yaş sendromu nda ne varmış ki insan bazen içinde yaşadığı durum çıkılmaz bir dert sanıyor ama içinden çıkıp dışardan baktığımızda aslında o kadar zor olmadığını görüyoruz. Sabır lazım ama bazen bende tukeniyor. Bende spinal sezeryan olmuştum yine istiyorm inşallah bebeğin doğduğu anı görmek koklamak öpmek sesini ilk duymak bunlar çok güzel. Benm oğlum doğduğunda çok ağladı sol yanagima getirdiler üç kere öptüm ve sustu Allah'ım dedim işte benm bebegim bu ben opunce susuyor beni tanıyor . Oyyy oyyyy duygulandım yine

Benm sezeryan olcak ama bebeğim ters ayaklar kasıkta doktor keseyi fazla zorluo yirtabilir su gelir erken doğum olabilir dedi. Bende okuyum bebeğime sayısı varmı peki insikak suresinin

Hayalimde canlandı ve gözlerim doldu yine en çok o kavuşma anı insanı ağlatıyor

Ben hastaneden çıktım . Ertesi gün hastaneye bebegimi gormeye gittim.(bebegim 2 gun kuvezde kaldi) 2.gun kapı çaldı kapıyı ben açtım komsum şok olmustu

Bazen tahammülüm kalmıyor. Ama sabrediyorum

Normalde devlete gitmediğim için gitsem tahlil yaparlarmı ilgilenirlermi ki bazen doktorlar aşırı kompleksli davranabiliyorlar ondan çekiniyorum açıkçası canım ters birşey söylerse kafama takarım çünkü ben
Benim doktoruma ben nezaman pozisyonunu sorsam daha döner şimdiden kesin olmaz diyor canım hatta şuan olması gerektiği gibi durduğu halde kesin birşey söyleyemem sonlarda önemli pozisyonu demişti içini ferah tut doğru pozisyonu alır inşallah

Benm sezeryan olcak ama bebeğim ters ayaklar kasıkta doktor keseyi fazla zorluo yirtabilir su gelir erken doğum olabilir dedi. Bende okuyum bebeğime sayısı varmı peki insikak suresinin

İnşirah suresi normalde de okuyorum ben içim daraldikca.. Ve çok faydasini gördüm diyebilirim.. İki ayetinde üst üste her zorlukla kolaylik vardir diyor en sonunda da rabbine yönel diyor.. Doğum esnasında okunması gerekir aslında.. Ve bebek doğumda ruhlar aleminden dünya alemine geçtiği için konusulmamasi konusulsa da güzel şeyler soylenmesi gerekirmis.. Hipotalamusa kaydoluyormus orada konusulanlar.. Ben hep bildigim sureleri okuycam insallah

İnşallah döner daha önce de yazmıştınız dinlenin bol bol herhangi bir sayısı yok sadece devamlı olması önemli. Ben her gün bir defa dinlemeye veya okumaya çalışıyorum. Hem inşikak suresini hem Meryem suresini. Meryem suresi biraz uzun ama inşikak suresi sadece 2.5 dk kadar umarım bebeğiniz döner

Allah kabul etsin dualarınızı ama inşirah ayrı. Benim dediğim inşikak suresi yine de bildiklerimizi okuyalım tabi faydası olacağına inanıyorum

Arkadaşlar sonunda hastane valizimi bebeğimin cantasini hazırlayıp köşeye koydum. Kapı süsü ve takı yastığı yaptirdim. Hepsi hazır çok şükür. Baby me bebek bezi almıştım. Açıp baktım kalitesine ama çok haz etmedim bimin bezini hatırlattı doku olarak. Büyük ihtimalle molfiks yeni doğan alicam . Hastanede iki gün kalicakmisim bebek için altı tane takım hazırladım. Dört tanesi zaten beşli hastane çıkışı zıbın çorap önlük eldiven şapka hepsi dahil set şeklinde . İki tane tulum koydum onlar içinde zıbın şapka eldiven çorap ayarladım . Alti set oldu böylece. Bıberon emzik karbonatla kaynattm kuruladim koydum. Emzik hastanede vermem zaten ama onuda koydum işte kendim için üç takım picama. Picama Lara uygun başörtüsü. Fotoğraf cekilmek için iğne oyali bebek mavisi şal koydum. Terlik. Depend hasta bezi. Ayrı bir poşete iç çamaşırlarim coraplarim iki tane el örgüsü patik. Bir tane süslü el yüz havlusu mavi boncuk islemeli ceyizimde ben islemistim bir tane dize kadar ince triko hirka. Göğüs pedi . Meme ucu kremi. Bebek için üç tane battnaniye. Biri muslin pusetin üstünü örtmek için. Biri hastane çıkışında olan penye battaniye birde daha kalın hastaneden çıkarken örtmek için battaniye . Beş tane ağız mendili aldım muslin. İki paket Dalin yenidoğan ıslak mendil. Yirmi tane bebek bezi. Kirli çamaşırlar için dört beş tane temiz mağaza poşeti. Eksigim yok sanırım rabbm sağlıkla kullanmayı nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…