İyi akşamlar hanımlar. Kızlar benim kız hala ters duruyor doktor pozisyonunu tam bulmuş zor döner dedi daha önce sezeryan olanlar ne gibi zorlukları var acaba?
Bende ebebekten krafttın bakım çantasını aldım gerçekten çok güzel nette 65 aldım mağaza da baktım 130 liraydı internet fiyatları çok daha iyi oluyor
Canım ben ilk günden beri normal doğum istiyorum son güne kadarda bekliyecez doktorumla ama benim kinin dönmeye niyeti yok gibi. Bende sezeryan ihtimaline kendimi alıştırmak istiyorum ne olur ne olmaz diyeCanim eger normal dogum istiyorsan simdiden vazgecme. Son ana kadar bebekler donebiliyor. Sen internetten biraz egzersizleri arastir. Secde pozisyonunda bebekler donebiliyormus mesela. Biraz ugras eger yine donmezse sezeryani dusunursun.
Valla ben o markayı bilmiyorum da ne kadar pahalıymış o öyleHiç kiyaslayamadim fiyatlari ben.. Yakinsam ebebege ugradgmda fiyatlara göz atiyodum bazi seyler aklimda kaliodu.. Cantalarda pahali olunca bu yine uygun geldi.. Bebeceyiz sarayinda 400küsur okiedog marka cantalar
Ondan bir tanede bende var. Nedeni anlamiyorum ama 1 haftadır saat 4 bucuk 5 arasi uyaniyoruz. Ayaklarini uzerime uzatiyor vuruyor bir sekilde uyandiriyor. Acıktığını düşünerek gözler kapalı kalkıp süt getiriyorum. Biberonu veriyorum sütünü icince ayagimda salliyorum. Allahtan direnmiyor. 15 dk içinde uyuyor. Tabi benim uyku dağılıyor. Zaten yarim yamalak uyuyorum. Sabah 7 bucuk 8 de ayakta. Oyuncaklari alip geliyor yataga. Kendi oynarken benide dahil etmeye caliyor. Galiba birde 2 yas sendromu var. Isim zor.Ben afacan bı tane. Önce sabah çişini yapıyor ama donunu cekemio anne donumu çek dio. Sonra yatağa ya lego yada arabalari tasio bı yarm saat oynuo yanımda gobegimde araba sürüyor al bebek oyna diyip karnımın üstüne bırakıyor. Sonra baslio anne karnım cooookkk acikti lütfen mama ver demeyeher ne kadar gözümü acamasamda yuvarlanarak iniom yataktan sabahin yedisinde uyanıyor en geç sekiz kahvaltı saatimiz. İnşallah ikinci bebiş uykucu olur
Ben sezeryanla oldum. Spinal oldum. Cok rahat gecti. Cekilmez bir agri yaşamadım. Dogru durust yatmadim bile. Oturma odasinda 1 hafta uzandim dikislerime dikkat ettim. Hastaneden cikinca 1 kez bile agri kesici almadim. Sıkıntım 1 gun oldu oda ilk ayaga kalktıgımda ve karnima bastirdiklarimda. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma anlatildigi gibi degilİyi akşamlar hanımlar. Kızlar benim kız hala ters duruyor doktor pozisyonunu tam bulmuş zor döner dedi daha önce sezeryan olanlar ne gibi zorlukları var acaba?
Çok sağol canım böyle örnekleri götünce içim rahatlıyorOndan bir tanede bende var. Nedeni anlamiyorum ama 1 haftadır saat 4 bucuk 5 arasi uyaniyoruz. Ayaklarini uzerime uzatiyor vuruyor bir sekilde uyandiriyor. Acıktığını düşünerek gözler kapalı kalkıp süt getiriyorum. Biberonu veriyorum sütünü icince ayagimda salliyorum. Allahtan direnmiyor. 15 dk içinde uyuyor. Tabi benim uyku dağılıyor. Zaten yarim yamalak uyuyorum. Sabah 7 bucuk 8 de ayakta. Oyuncaklari alip geliyor yataga. Kendi oynarken benide dahil etmeye caliyor. Galiba birde 2 yas sendromu var. Isim zor.
Ben sezeryanla oldum. Spinal oldum. Cok rahat gecti. Cekilmez bir agri yaşamadım. Dogru durust yatmadim bile. Oturma odasinda 1 hafta uzandim dikislerime dikkat ettim. Hastaneden cikinca 1 kez bile agri kesici almadim. Sıkıntım 1 gun oldu oda ilk ayaga kalktıgımda ve karnima bastirdiklarimda. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma anlatildigi gibi degil
İyi akşamlar hanımlar. Kızlar benim kız hala ters duruyor doktor pozisyonunu tam bulmuş zor döner dedi daha önce sezeryan olanlar ne gibi zorlukları var acaba?
Ayyy inşallah benimkine de fayda eder Allah razı olsun seve seve dinlerim kızıma da dinleticemHayırlısı olsun inşallah sizin için, umarım gönlünüze
göre olur. İNŞİKAK suresi var içerisinde secde ayeti geçiyor, bebeğin secde şeklini almasına vesile oluyormuş. Eğer aklınıza uyuyorsa dinlemenizi tavsiye ederimdaha önce sezaryen olanlar da tecrübelerini aktarırlar zannımca
İnşallah canımAyyy inşallah benimkine de fayda eder Allah razı olsun seve seve dinlerim kızıma da dinleticem
Benm eşimin ailesi üst katta ama onlar pek gelmez biz cikariz zaten şuan memleketteler. Benm ailem de habersiz gelmez zaten.Ben acmasamda bahcenin anhatari var onlarda garajdan griyolar malesef evimde zemin kat:)tak tak arka kapıdan vurunca duymazdan gelemiyorun
İki yaş sendromu anamizi aglatti bizim üç yaş sendromu ayrı. Biz şimdi dört sendromu na girdik galiba yada abi olcak diyemidir bilmiom son iki üç aydır acayip agliyor herşeye sabrım tukeniyor. Şimdi diyorum ki iki yaş sendromu nda ne varmış kiOndan bir tanede bende var. Nedeni anlamiyorum ama 1 haftadır saat 4 bucuk 5 arasi uyaniyoruz. Ayaklarini uzerime uzatiyor vuruyor bir sekilde uyandiriyor. Acıktığını düşünerek gözler kapalı kalkıp süt getiriyorum. Biberonu veriyorum sütünü icince ayagimda salliyorum. Allahtan direnmiyor. 15 dk içinde uyuyor. Tabi benim uyku dağılıyor. Zaten yarim yamalak uyuyorum. Sabah 7 bucuk 8 de ayakta. Oyuncaklari alip geliyor yataga. Kendi oynarken benide dahil etmeye caliyor. Galiba birde 2 yas sendromu var. Isim zor.
Ben sezeryanla oldum. Spinal oldum. Cok rahat gecti. Cekilmez bir agri yaşamadım. Dogru durust yatmadim bile. Oturma odasinda 1 hafta uzandim dikislerime dikkat ettim. Hastaneden cikinca 1 kez bile agri kesici almadim. Sıkıntım 1 gun oldu oda ilk ayaga kalktıgımda ve karnima bastirdiklarimda. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma anlatildigi gibi degil
Benm sezeryan olcak ama bebeğim ters ayaklar kasıkta doktor keseyi fazla zorluo yirtabilir su gelir erken doğum olabilir dedi. Bende okuyum bebeğime sayısı varmı peki insikak suresininHayırlısı olsun inşallah sizin için, umarım gönlünüze
göre olur. İNŞİKAK suresi var içerisinde secde ayeti geçiyor, bebeğin secde şeklini almasına vesile oluyormuş. Eğer aklınıza uyuyorsa dinlemenizi tavsiye ederimdaha önce sezaryen olanlar da tecrübelerini aktarırlar zannımca
İki yaş sendromu anamizi aglatti bizim üç yaş sendromu ayrı. Biz şimdi dört sendromu na girdik galiba yada abi olcak diyemidir bilmiom son iki üç aydır acayip agliyor herşeye sabrım tukeniyor. Şimdi diyorum ki iki yaş sendromu nda ne varmış kiinsan bazen içinde yaşadığı durum çıkılmaz bir dert sanıyor ama içinden çıkıp dışardan baktığımızda aslında o kadar zor olmadığını görüyoruz. Sabır lazım ama bazen bende tukeniyor. Bende spinal sezeryan olmuştum yine istiyorm inşallah bebeğin doğduğu anı görmek koklamak öpmek sesini ilk duymak bunlar çok güzel. Benm oğlum doğduğunda çok ağladı sol yanagima getirdiler üç kere öptüm ve sustu Allah'ım dedim işte benm bebegim bu ben opunce susuyor beni tanıyor . Oyyy oyyyy duygulandım yine
Ben hastaneden çıktım . Ertesi gün hastaneye bebegimi gormeye gittim.(bebegim 2 gun kuvezde kaldi) 2.gun kapı çaldı kapıyı ben açtım komsum şok olmustuÇok sağol canım böyle örnekleri götünce içim rahatlıyorAblam normal doğum yaptı ve üstelik dikişsiz 1 hafta yataktan kalkamadı baya sancısı vardı. Sanki biraz bu insanın vücuduna bağlı yoksa çok sezeryan olupta aynı gün içinde yürüyen de var Rabbim yardım eder inşallah
Bazen tahammülüm kalmıyor. Ama sabrediyorumİki yaş sendromu anamizi aglatti bizim üç yaş sendromu ayrı. Biz şimdi dört sendromu na girdik galiba yada abi olcak diyemidir bilmiom son iki üç aydır acayip agliyor herşeye sabrım tukeniyor. Şimdi diyorum ki iki yaş sendromu nda ne varmış kiinsan bazen içinde yaşadığı durum çıkılmaz bir dert sanıyor ama içinden çıkıp dışardan baktığımızda aslında o kadar zor olmadığını görüyoruz. Sabır lazım ama bazen bende tukeniyor. Bende spinal sezeryan olmuştum yine istiyorm inşallah bebeğin doğduğu anı görmek koklamak öpmek sesini ilk duymak bunlar çok güzel. Benm oğlum doğduğunda çok ağladı sol yanagima getirdiler üç kere öptüm ve sustu Allah'ım dedim işte benm bebegim bu ben opunce susuyor beni tanıyor . Oyyy oyyyy duygulandım yine
Normalde devlete gitmediğim için gitsem tahlil yaparlarmı ilgilenirlermi ki bazen doktorlar aşırı kompleksli davranabiliyorlar ondan çekiniyorum açıkçası canım ters birşey söylerse kafama takarım çünkü benBen bayram öncesi devlet hastanesine bağlı polikliniğe kadin doğuma gittim gebelikte 8.ayim dr kan idrar tahlillerine bakılmasını istedi diye söyledim birsuru tetkikte talepte bulunmuş.
bende halsizim gebelikte normal, hava sicak evet ama daha bi bitap hissediyorum kendimi birkaç tahlilimde eksiklik çıktı az su
İciyormusum onu anladim diğerlerini crs kontrolde dr a gostericem.drun dediğin halde tahlil istemiyorsa bence sende direk hst randevu al tetkik ver.bebek iyidir evet ama senin değerlerin iyimi acaba eksik fazlalik varmi bakilmali.bazi dr lar her ay düzenli tahlil istiyor.
Benim doktoruma ben nezaman pozisyonunu sorsam daha döner şimdiden kesin olmaz diyor canım hatta şuan olması gerektiği gibi durduğu halde kesin birşey söyleyemem sonlarda önemli pozisyonu demişti içini ferah tut doğru pozisyonu alır inşallahİyi akşamlar hanımlar. Kızlar benim kız hala ters duruyor doktor pozisyonunu tam bulmuş zor döner dedi daha önce sezeryan olanlar ne gibi zorlukları var acaba?
Benm sezeryan olcak ama bebeğim ters ayaklar kasıkta doktor keseyi fazla zorluo yirtabilir su gelir erken doğum olabilir dedi. Bende okuyum bebeğime sayısı varmı peki insikak suresinin
İnşallah döner daha önce de yazmıştınız dinlenin bol bolBenm sezeryan olcak ama bebeğim ters ayaklar kasıkta doktor keseyi fazla zorluo yirtabilir su gelir erken doğum olabilir dedi. Bende okuyum bebeğime sayısı varmı peki insikak suresinin
Allah kabul etsin dualarınızıİnşirah suresi normalde de okuyorum ben içim daraldikca.. Ve çok faydasini gördüm diyebilirim.. İki ayetinde üst üste her zorlukla kolaylik vardir diyor en sonunda da rabbine yönel diyor.. Doğum esnasında okunması gerekir aslında.. Ve bebek doğumda ruhlar aleminden dünya alemine geçtiği için konusulmamasi konusulsa da güzel şeyler soylenmesi gerekirmis.. Hipotalamusa kaydoluyormus orada konusulanlar.. Ben hep bildigim sureleri okuycam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?