2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayalimde canlandı ve gözlerim doldu yine en çok o kavuşma anı insanı ağlatıyor
Ay ne ağladm ben . Bebegimi öptüğüm an aglamaya başladım ameliyat bitti odama götürdüler giydirdiler bebegimi getirdiler emzirdim uyudu yatirdik millet telefon ediyo ben herkesle ağlaya ağlaya konuşuyorum. İlk defa hiç kimseden utanmadan bu mutluluk la ağladım

Allah kabul etsin dualarınızı ama inşirah ayrı. Benim dediğim inşikak suresi yine de bildiklerimizi okuyalım tabi faydası olacağına inanıyorum

İnşikakı bilmiyorum valla.. Bakayim hemen
Ben simdiye kadar sabaha doğru uyanik kaliyodum hep.. 3 4 gibi uyaniodum.. Tvde kanal7de ve beyaz tvde 5e doğru cüz dönüyor.. Açıyorum sesini dinliyorum ve mealini de takip etmeye çalışıyorum.. Sabaha karşı uyanik kalan olursa dinleyin bence

Benm kuranim seri çok şükür Meryem suresini çok okurum iffetli olsun kolay doğum olsun diye İbrahim suresi güzel ahlak için. Hatim de yaptım ama ilk gebeligimde yedi sekiz hatim yapmıştım bunda zor oluo evde çocuk olunca birde zor gecior insikak baslayim inşallah yarın .

Ayyyy aglicam şimdi

Ya kızlar siz tatli yemeden nasil duruyorsunuz. Ben resmen krize giriyorum. Tatlının ne oldugu onemli degil. Goflet cikolata dahi olur. Yeterki tatli olsun. Bu saatte krize girdim recel ekmek yedim. Kızımda 9 ay agzima tatli sürmedim. Bosuna dememisler ye tatlıyı doğur hakkiyi

Ya bende de bu ara basladi tatlı.. Enteresan.. Hiç canım cekmiyodu simdiye kadar.. Bu ara sicaklardan yeme duzenimde degisti.. Meyveyi azalattm belkide ondandr

Çok iyi yaa ne güzel üzerinizden büyük bir yük kalkmıştır. Bana da örnek bi çanta listesi oldu buradan faydalanayım hazırlarken inşallah. Meleklerimiz sağlıkla gelirler umarım

Bi bakın isterseniz. Madem kuran dinleme alışkanlığınız da var eğer internet falan varsa hergğn bi kere inşikak da dinleyebilirsiniz ya da okuyabilirsiniz

Maşallah yahu hayran kaldım size, sadece madden değil manen de hazırlık yapıyorsunuz bebeğinize. Bi din kültürü öğretmeni olarak kendimden utandım Allah kabul etsin inşallah

Bi bakın isterseniz. Madem kuran dinleme alışkanlığınız da var eğer internet falan varsa hergğn bi kere inşikak da dinleyebilirsiniz ya da okuyabilirsiniz

Aynen.. Bakcam mutlaka elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.. Biraz geriledi kuranim ama okudukça düzelir inşallah

Ben gebelikten önce ne çikolata ne tatlı önüme koysalar dahi yemezdim kolay kolay canım istemezdi sevmezdim ama son 3 4 aydır kendimi durduramıyorum neredeyse her gün tatlı yer oldum inşallah zararı olmaz engel olamıyorum çünkü kendime

Valla bende yiyiyorum. Yemeseydim uyuyamazdim.

İnşallah canım bakıyorum genelde bebeklerin çoğu doğru pozisyonda benimkinin hiç niyeti yok kendimi alıştırıyorum şimdiden

Ne guzel bugun herkes uyuyor galiba. Yine ayni saatlerde uyandim

Ben ayaktayım her zamanki gibi.. Kurulu saat 4te uyandirdi beni biraz internetten alisveris yaptim.. Bi de yine istifra ettim.. Yaa bu normal mi ya? Haftada bir mutlaka oluyo.. Canımı sıkıyor artık önümüzdeki hafta pztyi beklemeye çalışıyorum.. Galiba karacigerimde de sorun var.. Kaşıntı beni mahvediyor.. Moralim bozuldu okuyunca kolestaz gibi biseymis.. Erken doğum nedeniymis.. İnsallah onleyebilirim

Yok ben sana arkadaşım burdayım çok mükemmel uyuyomuşum gibi sivrisinek yüzünden uyandım o hırsla elimin tersiyle indirmişim yapıştı duvara

Eskiden top patlasa uyanmayan bunyem şimdi senin gibi sinek vızıltısına bile uyaniyor demekki analık yukleniyor bedenimize

Yok ben sana arkadaşım burdayım çok mükemmel uyuyomuşum gibi sivrisinek yüzünden uyandım o hırsla elimin tersiyle indirmişim yapıştı duvara

Kötüsünü düşünme. Gecen hafta o kaşıntı bendede vardı. Bacaklarımı kasimaktan yara ettim. internetten birsey okuma. Insallah vaktinde gelir. Internet bazen yaniltiyor. Onu okusam ben kanserim
Merhaba 32. Haftamdayım az yürüme ile aşırı bel ve kalçaya doğru bir ağrı oluyor normal mi acaba ve yorgunluk hali hep var
Gayet normal. Bebek büyüyor. Baskı yapiyor. Bundan sonra bu agrilar olacak malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…