2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Eminsin dimi organik olduğuna? Aman dikkat et canım ya.. Gerekirse kınayla filan boya istersen.. Sakincali diye duymustum çünkü

ben en başından beri ön beyazları kapatmak için kendim evde boyadım 5-10 dk renk almasını bekleyip yıkadım .
4. ayından sonra organik boya ile komple 30 dk tutarak boyadım .dr 4. aydan sonra organik ile boyatabilirsin demişti.
Eylül ortası gibide kuaföre organik boya ile komple boyatıcam .

Eminsin dimi organik olduğuna? Aman dikkat et canım ya.. Gerekirse kınayla filan boya istersen.. Sakincali diye duymustum çünkü
organik olup olmadığını daha önce boyatan biri anlar zaten organikte koku yok .hatta benim çok hoşuma gitti sonrasındada artık organik ile boyatırım .

organik olup olmadığını daha önce boyatan biri anlar zaten organikte koku yok .hatta benim çok hoşuma gitti sonrasındada artık organik ile boyatırım .

Ay valla en son 4 sene önce kolestonla zirvede biraktm ben boyamayi daha da hiç boyamadım.. Koleston da aşırı kimyasal sanrm.. Bende dogumdan sonra boyasam mi ya bayagidir boyamadm valla.. Bak gene aklımı çeldiniz

36 37 haftaya kadar değişir demişti benim doktorum canım sürekli dönüyor minikler

ben boyamadım ama organik boyalar var yapılabiliyor

Ay valla en son 4 sene önce kolestonla zirvede biraktm ben boyamayi daha da hiç boyamadım.. Koleston da aşırı kimyasal sanrm.. Bende dogumdan sonra boyasam mi ya bayagidir boyamadm valla.. Bak gene aklımı çeldiniz
beyazın yoksa doğum , emzirme sonrası aklını çeleriz şimdi gerekli değilse boşver ne boyayacaksın .
benim beyazlarım çook çok fazla yoksa ellemez tek renk bir kere boyatıp bırakırdım da kadın milleti işte en kolay değişiklik boya diye sarılıyoruz boyaya .

Valla Allah kolaylık versin hamileliğe herkesin vücudu farklı tepkiler veriyo bi çok şeyin nedenini doktorlar da aciklayamiyo. Ne desen hamilelikte normal diyolar
Evet ağızlarına sakız etmişler. Şu şikayetim var normal, bu oldu e normal. Bende artık hiç söylemiyorum sinirim bozulacağına, zaten normal diyecek

Beyazim yok.. Dogumdan sonra yaparim yapsam da.. Degisiklik istedim birden.. Siz konuşuncabakalm dogumdan sonra hevesim kalirsa yapcem

Bugun uyudum havada serin.. Kasık agrimda cok yok.. Bugun evi toparlicam valla.. İyice dağıldı ev
Benimde planım evi süpürmek . Artık üst komşum ve karşı komşum geldi öyle saat birde ikide ev supuremicem
Burda da yağmur var yani serin bu da temizlik için en uygun hava olduğu anlamına geliyo benim için de

Ben kalkiyom artik.. Hadi bismillah

Ben ramazanda boyattim. Boyatabilirsin canim. Organik boya ile boyatabilirsin dedi doktorum.

Bende artık normal doğum olsun diye ısrar etmiyorum bebek sağlıklı olsunda önemli olan bu. Kayınvaldem eşimi doğururken doğum esnasında aşırı zorlama sonucu sol kolunda damara zarar vermişler eşim kolunu hava kaldırmakta zorlanıyor bunu görünce hiçbir doğum şeklinin önemli olmadığını anladım gerçekten önemli olan tek sey bebeğimin sağlığı inşallah normal olur ama olmazsada çokta önemli değil

Ben kalkiyom artik.. Hadi bismillah
Allah kolaylık versin

Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama doktorların şuanda bir daglik sorunu yokken sezaryenden bahsetmesi hoş değil bence. Eğitimde bize evet iri bebekler çatıdan gecemeyebilir ve sezaryene karar verilebilir doğum esnasında .ancak 3ooo gr lık bir bebeğinde kolu omuzu vs takılabilir. Bunu siz düşünmeyin ebeler ve doktorlar tüm bu durumlara nasıl müdahale edeceğini bilir.
Eğer bir sağlık sorunu varsa mesela rahim ağzı yetmezliği gibi gibi... O zaman sezaryen olacağı bellidir . Bana da şimdiden soruyorlar normal mi sezaryen mi diye . Ben de henüz dogurmadjm malum bebeğim nasıl gelmek isterse sağlıkla öyle gelir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…