2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben ortanca oğlumda saklattım ve bunda da kordon kabı saklatacagım ve buna ragmen asla tüplerimi bağlamayı düşünmedik eşimle. Tanıdık 2 cocugunu trafık kazasında kaybetti annesi deli gibi cocuk ıcın ugraştı olmadı kaç kere tüp bebek denediler o psıkolojıyle tutmadı. Kadın yasayan bir ölü. Tek cocujluları görunce kızıp bagırıyor. Yanı dünyanın Binbir hali Allah korusun. Baglatınca tup bebekten baska sansın yok o da kolay bır surec degıl. Allah yasatmasın ama ben korunmayı bıldıkten sonra neden dogurganlıgı bıtıreyım ki, eşim de korunsun

kilosu baya iyi imiş senin bebişin çalışmak sorun olmaz mı ? ben de dün aldım çalışabilir raporunu eğer çalışamayacak gibi olursan gel rapor verelim tekrar dedi eğer devam edeceksen de 37 de izin için rapor alırsın dedi. bu arada benm bebiş 1750 idi
baya maliyetli bişe olacak benim için hiç girişmeyeyim. daha bunun doğumu var hastane masrafı vs vs
Ben sanırım 2500 kg yu geçince yemeye başlarım garantici yapım gereği :))
ben de ufaktan günde 2 3 yemeye başlayacağım. bizim ailede genetik çocuklar hep 40. haftayı doldurup geliyor. hatta ben 44 üncü hafta yakın doğmuşum

Basından beri biraz önde gidiyor hatta eşim de 2 kiloyu geçmiştir diye tahmin de bulunmuştu bende bu ara doğru düzgün yemek yemedim neyden beslenecek ben vitamin falan da kullanmıyorum ne yedim ki ne beslensin demiştim. Almış yine kızcem cok şükür
Çalışmak evet zor oluyor ama Doğumdan sonra izin kullanmak istiyorum bizim bakıcı olacak çünkü anane babaanne degil ne kadar uzun süre birlikte kalabilirsek umudu ile direniyorum bebeğe zorluğu yok zorluğu bana oluyor maalesef.

Bend oğlumda 40 haftada zorla doğurdum gelmek bilmedi. Ama ne bileyim 32 33 haftalarda korkutuyor 2 hafta sonra bende kısmetse günde 6 7 tane yemeye başlarım :)) hurma da faydalı ama pek kalorili maşalllah

ben de ufaktan günde 2 3 yemeye başlayacağım. bizim ailede genetik çocuklar hep 40. haftayı doldurup geliyor. hatta ben 44 üncü hafta yakın doğmuşum
Bizim ailede de öyle . Açıkçası ben de anne karnında uzun kalmasını sağlıklı buluyorum çünkü yeğenlerimde 42. Haftada doğdu bağırsakları falan da çok saglikliydi kusma falan yasamadilar. O minicik bebekler gazı alttan pıt pıt yapiyodu yaa
Amma ve lakin hamilelikte zor

bakıcı ile ne kadar a anlaştınız ? ben kreş ile konuştum.
evet beklemek sıkıntı ama ya ha geldi ha gelecek ne zaman gelecek falan hep bi stres

hastaneye de zam gelmiş 3200 olmus dogum. Eylulde dogurursam, daha ucuz yani ama cocuga da erken doğ denmez. Ama ben ortancada gelen altınlardab azcık bozmustum. Evde duran altının bana faydası yok. O zamanda taksıtle yapmışlardı.. Bır öğretmen arkadasın oğlu lösemi oldu tek cocuktu kadın 1 yıl cocuk yapmaya ugrastı bebek dogunca hemen abıye ılıgı uydu ama kadın ne cektı..o yüzden herşeyden kıstım netice de taksit oluyor allahtan. Dogum parası hazır, kordon kanını da taksitle hallederiz.

bakıcı ile ne kadar a anlaştınız ? ben kreş ile konuştum.

evet beklemek sıkıntı ama ya ha geldi ha gelecek ne zaman gelecek falan hep bi stres

Oğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım az cok ortamları biliyorum 15 aylık başlayan cocuklar vardı sanırım bebek icin bakıcı daha uygun gibi. Ne kadar olsa kreş de cok cocuk oluyor algı bölünüyor. Tabi imkanlara göre değişir. Benim oğlum 3 senedir kreş artı bakıcı şeklinde sabah okula gidiyor saat 16:30 dan biz eve gelene kadar bakıyor kış dönemi 400 e bakıyordu yazın da 8 gibi bırakıp akşam 7 e kadar falan bakıyor 1400 ama kendi evinde bakıyor haftada 50 100 liralık alışveriş yapıyoruz yumurta peynir sebze süt gibi. Eger geç kalacak ise farkını veriyoruz falan.
Ama bebekle birlikte nasıl olacak henüz orasını konuşmadık

Bizim tek bebekle bile hata olabiliyor ki sizin İkizde ölçememe tabi olabilir ne kadar ki fark

Kizlar bizde doktorddan geldik. 32.hafta calisamaz raporumu aldim. Olgusumun boyu kilosu kafasi hep 1 hafta önden gidiyor doktor ablamız tosbik olacak dedi. Oysaki hamileligim boyunca hicbisey yiyemedim esim yoktu yalnz yasiyorum gunde bir ogunle gecistirdigim oldu vicdan azabi cekiyordum ama anladm ki bizim yediklerimizle cokta ilgisi yok bebislerin kilosunun boyunun. Toplamda 7 kilo almışım bende bunun cogunlugu bebekle plesenta dedi doktor.

Sag kasigimda bir haftadir geçmeyen bir ağrım vardi ilk olduğunda apandisit patliyo sandim. Ama bir haftadir agryo ayaktayken bacagimi saga dogru ayırınca filan yada yururken hep bi agri vardi. Kas krampi dedi doktorum magnezyumu 2 ye çıkar dedi. İnsallah ondandir da gecer.

Artık bebek de iyice agirlastigi için sinirlere de baskı yapıyo olabilir.

Iyice sıkışmışlardır artik dimi.Tabi bizde ölçüm iyice zorlasiyordur.Hele benimkiler altli ustlu.Alttakini hic goremedik daha.Sen de 34 u gordun ya her halukarda dogup saglikla toparlarlar merak etme.Moral bozma hic.Benim de haftaya carsamba kontrol.1 kiloyu gecmislerdir umarim.En son 3 bucuk hafta once 800duler.

Aynen ya her yaş daha zor geliyor canları sagolsun

Benm zaten ilki sezeryan olduğu icin buda sezeryan olcak. Tek korkum gelişimi tamamlamdan dogmasin sağlıklı doğsun bikac hafta erken olmasından bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…