- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Sezeryan için gün verdi mi doktorunuz. Benim de ilki sezeryan olduğu için sezeryan olacak. Henüz tarih vermediBenm zaten ilki sezeryan olduğu icin buda sezeryan olcak. Tek korkum gelişimi tamamlamdan dogmasin sağlıklı doğsun bikac hafta erken olmasından bişey olmaz
Masallah ben bir balkon yikama ve yemekle nakavt ouyorum. Sicak mahvediyor.Ooyy oyyy kaynatmissiniz.. Hanimlar valla sezeryan normal farketmez.. Bebekler sağlıklı olsun yeter bence.. Bi de ben bana negatif enerji veren kisilerle pek gorusmemeye gayret ettim hamilelik suresince.. Faydasini da gördüm.. En iyisi herseye karisan insanlarla mesafe koymak araya.. Sonraa ohh kafa rahat
Daha yeni oturdum desem inanir misinizevi toparladim supur sil toz al banyolar yemek... Canim çıktı sonrada börek sardim sonunda sardim 10 yufka sardim yaa.. Ama bir 10 yufka daha sararsam icim rahat eder
Masallah ben bir balkon yikama ve yemekle nakavt ouyorum. Sicak mahvediyor.
Merhaba, bildiğim kadarı ile 32+0’da alınabiliyor doğum izni için rapor ama daha öncesinden ihtiyacınız varsa 5 günlük rapor da alınabilir belki ya da doktorunuz son adet tarihinizi ona uygun belirtebilir belki.Kizlar 31+1 de rapor alabiliyor muyuz dogum izni icin??
23 unde kontrolum var gidince sorayim. İs yerim erken ayirdi stresli bir isim oldugu icin deMerhaba, bildiğim kadarı ile 32+0’da alınabiliyor doğum izni için rapor ama daha öncesinden ihtiyacınız varsa 5 günlük rapor da alınabilir belki ya da doktorunuz son adet tarihinizi ona uygun belirtebilir belki.
Aradaki fark 100 gram bile degil, erkek 1800 ve kiz 1885. Fakat 3 hafta once oglum 1650, kizim 1485 idi cok az kilo almis oglumOğlumu 3 yaşında kreşe başlatmıştım az cok ortamları biliyorum 15 aylık başlayan cocuklar vardı sanırım bebek icin bakıcı daha uygun gibi. Ne kadar olsa kreş de cok cocuk oluyor algı bölünüyor. Tabi imkanlara göre değişir. Benim oğlum 3 senedir kreş artı bakıcı şeklinde sabah okula gidiyor saat 16:30 dan biz eve gelene kadar bakıyor kış dönemi 400 e bakıyordu yazın da 8 gibi bırakıp akşam 7 e kadar falan bakıyor 1400 ama kendi evinde bakıyor haftada 50 100 liralık alışveriş yapıyoruz yumurta peynir sebze süt gibi. Eger geç kalacak ise farkını veriyoruz falan.
Ama bebekle birlikte nasıl olacak henüz orasını konuşmadık
Bizim tek bebekle bile hata olabiliyor ki sizin İkizde ölçememe tabi olabilir ne kadar ki fark
Benim de sol alt sag ust bebekler, bizim de kiz altta hiic goremiyoruz yuzunu gozunu :) Insallah bakalim bir sonraki randevum 36. haftamda; insallah o zamana az daha buyumus olurlar. Ben de ekim ayi annelerine katildim ama cok cok buyuk olasilikla eylul annesi olacagim :) Doktor 38+0'i gecirmeyiz diyor.Iyice sıkışmışlardır artik dimi.Tabi bizde ölçüm iyice zorlasiyordur.Hele benimkiler altli ustlu.Alttakini hic goremedik daha.Sen de 34 u gordun ya her halukarda dogup saglikla toparlarlar merak etme.Moral bozma hic.Benim de haftaya carsamba kontrol.1 kiloyu gecmislerdir umarim.En son 3 bucuk hafta once 800duler.
Aradaki fark 100 gram bile degil, erkek 1800 ve kiz 1885. Fakat 3 hafta once oglum 1650, kizim 1485 idi cok az kilo almis oglum.
Benim de sol alt sag ust bebekler, bizim de kiz altta hiic goremiyoruz yuzunu gozunu :) Insallah bakalim bir sonraki randevum 36. haftamda; insallah o zamana az daha buyumus olurlar. Ben de ekim ayi annelerine katildim ama cok cok buyuk olasilikla eylul annesi olacagim :) Doktor 38+0'i gecirmeyiz diyor.
Ben de bugün hava Serin diye evi süpürdüm sadece salon kalmıştı dedim azıcık dinleniyim koltukta uyumuşumOoyy oyyy kaynatmissiniz.. Hanimlar valla sezeryan normal farketmez.. Bebekler sağlıklı olsun yeter bence.. Bi de ben bana negatif enerji veren kisilerle pek gorusmemeye gayret ettim hamilelik suresince.. Faydasini da gördüm.. En iyisi herseye karisan insanlarla mesafe koymak araya.. Sonraa ohh kafa rahat
Daha yeni oturdum desem inanir misinizevi toparladim supur sil toz al banyolar yemek... Canim çıktı sonrada börek sardim sonunda sardim 10 yufka sardim yaa.. Ama bir 10 yufka daha sararsam icim rahat eder
38+4 de alır canim. Gunlerimiz 1 gun var. Benim 20 ekim ama pazara denk geldigi için 19 ekimde olacak. Seninde 19 ekim 38+4 sanirim. Ayni gun doğuracağız belkideSezeryan için gün verdi mi doktorunuz. Benim de ilki sezeryan olduğu için sezeryan olacak. Henüz tarih vermedi
MassallahBenm kuranim seri çok şükür Meryem suresini çok okurum iffetli olsun kolay doğum olsun diye İbrahim suresi güzel ahlak için. Hatim de yaptım ama ilk gebeligimde yedi sekiz hatim yapmıştım bunda zor oluo evde çocuk olunca birde zor gecior insikak baslayim inşallah yarın .
Ben de bugün hava Serin diye evi süpürdüm sadece salon kalmıştı dedim azıcık dinleniyim koltukta uyumuşumhep uykusuz olunca çok mutlu oldum uyuduğum için.
Ben de börek falan koymayı isterdim ama ne buzlukta ne de derin dondurucumda hiç yerim yok.
Derin dondurucumu küçük almıştım nasıl doldurabiliriz ki zaten diye ama köyden 5 kilo yağ 5 kilo peynir gelince Zaten yarısından fazlası doldu ben sadece 13 paket taze fasulye yapabildim bi de kurban etinden kıyma çektirip köfte attım ama fazla değil işte biraz daha yapsam iyi olur.
Canm hic moralini bozma gecen sene ikiz yegenlerim dogdu aralarinda hep 400-500 gram fark vardi cunku cift yumurtaydilar ve biri 3 gun gec dollenmisti. Ama doguma bir hafta kala doktor birbrni yakaladi kilolari ayni ikiside 2500 filan dedi bizde nasl sevindik. Bi dogdular ki biri 2100 biri 2600 doktor yanlislikla ayni bebegi iki kere olcmus farkli bebekler diye. Oyuzden ikizlerde ölçüm olarak cok yanlislik olabiliyo hic kafana takma. Birinin gelisip digerinin gelismemesi cok mumkun gelmedi bana. İcini ferah tutSelam kizlar, ben de doktordan geldim; oglum pek kilo almamis bu son haftalarda; kizim onu gecmis, biraz moralim bozuldu. Doktor iyi olcememis olabiliriz filan dedi ama bilemiyorum; umarim oyledir. Biraz sikis tepis duruyorlar tabii iceride artik, insallah ondan oyle olmustur.
Ne yazık ki hayır canım 31+5 de falan 32 olarak ayarlayıp veriyor ama 31+0 da vermiyorKizlar 31+1 de rapor alabiliyor muyuz dogum izni icin??
Güzel bi bilgi oldu teşekkürler ama benim retinanın yirtilacagi varsa sanırım doğuma kalmadan tuvalette yirtili verecekGünaydıın herkeseebugün kontrol var erkenden birazdan çıkıcaz evden bizim kıpırdak napıyo bi görcez..
Geçenlerde gözlüğüm kırıldı yenisi için önce göz doktoruna muayeneye gittim, hamile olduğumu görünce normal mi doğurcan dedi ben de inşallah dedim, öyle söyleyince retina muayenesi yaptı daha ayrıntılı. Bazen normal doğumlarda ıkınma retina problemliyse sıkıntı olabiliyormuş göz için, eğer yolunuz düşerse aklınızda olsun bi baktırırsınıız
Eylül'ün 21 ila 25 arası 25 i 38 hafta bitimi oluyor.Sezeryan için gün verdi mi doktorunuz. Benim de ilki sezeryan olduğu için sezeryan olacak. Henüz tarih vermedi
Benimki beş çekmece bı çekmecede hosaflik taze meyve var kırmızı erik ve vişne taze fasülye var. Bi çekmece kurban eti . Birinde kemikler. En üst zaten hızlı dondurma bölümü ama orayada koyuyorum malzemeİyi yapmissin.. Valla bende dün oyleydim.. Uyumusum oglen 4e dogru uyandim vallabugün kendimi tembellige versem yine yapamazdım.. Dedim kalk basla.. Baslayinca zaten gerisi geliyo bende benim buzluk büyük de bu sene doldu niyeyse anlamadm kek poaca filan nasil sigdircam bilmiyorum neyse yapiyim ben bi duzenleyince çıkar yer elbet
Kızlar bu arada 32 hafta çalışabilir raporumu aldım. Kızcemiz de iyi maşallah 44 cm 2070 gram kilosu. Hislerimde haklı çıktım bebiş ayakları kasıkta İken yaptığı etki ile vajinamda varisler oluşmuş normal Doğuma engel degil dedi ama tüm okuduğum yerlerde anne kayıplarına kadar kötü sonuçlar olabileceği icin normal Doğum önerilmiyordu. Doktor şimdilik sıkıntı yok mutlaka şiştiği an uzan dinlen ayakta cok kalmak daha Fazla baskı ile daha cok agrı yapar dedi. Bakalım bizi neler bekliyor
Ölçümler o kadar farklı cikio ki doğumdan bı hafta önce farklı bı hastaneye gittim dediki bebek 2900 küçük biraz. Kendi doktorum aynı gün 3300 ölçtü bi hafta sonra 3850 doğdu oğlum. Yani önceki doktor baya rastgele ölçmüş her doktor her makina farklı ölçebilir. Aynı doktor aynı gün iki kere olcse farklı cikabilir bebeğin duruşuyla bile etkliniyor yani. Önemli olan bebeğin cigerlerinin gelisimi tamamlaması. Sağlık olsun yeter.Canm hic moralini bozma gecen sene ikiz yegenlerim dogdu aralarinda hep 400-500 gram fark vardi cunku cift yumurtaydilar ve biri 3 gun gec dollenmisti. Ama doguma bir hafta kala doktor birbrni yakaladi kilolari ayni ikiside 2500 filan dedi bizde nasl sevindik. Bi dogdular ki biri 2100 biri 2600 doktor yanlislikla ayni bebegi iki kere olcmus farkli bebekler diye. Oyuzden ikizlerde ölçüm olarak cok yanlislik olabiliyo hic kafana takma. Birinin gelisip digerinin gelismemesi cok mumkun gelmedi bana. İcini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?