Uff sorma.. Bildigin cereyan yaptiriyorum.. Hasta olsam yandim valla.. Öbür türlü tek cam açınca da nefes alamiyorum sanki ins hasta olmadan biter bu süreç
Kızlar gecen gun linkini attığım pijama bugun geldi. Yeri cok guzel. Ben kizimda 2 tane uzun kollu almistim havalar sıcaktı cok terledim diye bu sefer 1 tane kisa kollu olsun istedim. Pijamanin uzerinde 209tl yaziyor. Indirimle 62tl dusmus. Birde esimde kupon vardi 47tl ye geldi. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Günaydın herkese
Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım benim için büyük gün
Karnımın kasılmasından uyuyamadım gece. Bebeğimin hareketlerini hissetmesem soluğu doktordan alırdım. Bugün yine aynı. Magnezyum da işe yaramıyor mu ne. NEfesim kesiliyor karnım sertleşince
Kızlar gecen gun linkini attığım pijama bugun geldi. Yeri cok guzel. Ben kizimda 2 tane uzun kollu almistim havalar sıcaktı cok terledim diye bu sefer 1 tane kisa kollu olsun istedim. Pijamanin uzerinde 209tl yaziyor. Indirimle 62tl dusmus. Birde esimde kupon vardi 47tl ye geldi. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Günaydın herkese
Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım benim için büyük gün
Karnımın kasılmasından uyuyamadım gece. Bebeğimin hareketlerini hissetmesem soluğu doktordan alırdım. Bugün yine aynı. Magnezyum da işe yaramıyor mu ne. NEfesim kesiliyor karnım sertleşince
1766 gram 42 cm olmuşuz Güzel fotoğraf alamadık dürtükledikçe suratını ekşitip saklandı küçük sıpacım, baş aşağı duruyo popoyu sağa sırtı sola yaslamış. Ayakları bağımsızlığı ilam etmiş her yerde
Hele lohusalık döneminde acayip terliyodum bebek mevludunde önce bı mor elbise giymistim bı emzirdim kol altı göğüs altı hemen terlemis dışarı vurmuş nasıl utandim. Sabah duş almışım temiz giyinmisim ne çare ikinci elbisen beyazdır onu giydim hemen umreden almıştım bebegim olursa diye yıllarca sakladım mevlutte giydim çok hoş olmuştu. İnşallah yine giycem beyaz elbisemi Türkiye'de böyle güzel modeller yok çünkü ilk olarak mavi bı elbise düşünüyorum ikinci beyaz
Ay şu an İstanbul anadolu yakasında öyle güzel bir yağmur ve serinlik var ki, inşallah diğer şehirlerde bunalan herkese her anneye uğrasın bu serinlik, bereketli yağmur olsun
Selamm herkese ben de hastane çantamı hazırladım kızlar çok şükür, kafamı meşgul ediyordu sürekli. Diğer kıyafetleri de yıkadım ama henüz ütülemedim. Dolabı geldikten sonra yapıcam o işi de inşallah. Bu arada terlik arayanlar için ben böyle peluş pufuduk bir şey aldım, hem sıcak tutar malum ekim ayı olacak lohusanın ayakları üşümemesi lazım derler, hem de tatlış duruyor fikir olsun
Ay şu an İstanbul anadolu yakasında öyle güzel bir yağmur ve serinlik var ki, inşallah diğer şehirlerde bunalan herkese her anneye uğrasın bu serinlik, bereketli yağmur olsun❤
Ay şu an İstanbul anadolu yakasında öyle güzel bir yağmur ve serinlik var ki, inşallah diğer şehirlerde bunalan herkese her anneye uğrasın bu serinlik, bereketli yağmur olsun❤
Bir iş daha biter. Hastanenin kordon kanı saklama merkezıyle görüştüm. 1.oplumda para yoktu yaptırmadık. 2.oğlumda yaptırdık nasipse 3.oğlusun da saklanacak. Eşim zaten hatırlattı bu herşeyden önemli dedi. Anlaşmamız yaptık. Allah tabıkıde kullandırmayı nasip etmesin ama içim rahatladı