2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ben çıktım şimdi kontrolden, bebeğim dönmüş çok şükür kafası aşağıdaydı plasentanın yeri de uygun böyle giderse normal doğum yapabilirsin dedi şahin bey inşallah son anlarda süpriz olmazsa normal olucak ama olur da sezeryan olursa da sorun değil sağlıkla gelsin de senin de güzel haberlerini bekliyorum

Saglikla kullan. Ekim ayi dusunuldugu gibi soguk olmuyor. Ben 10 ekimde dogum yaptim. Sicaktan cok bunalmıştım. Pijamalarimi uzun kollu aldigim icin bin pisman olmustum. Annemler evin her iki balkon kapisini acik tutuyordu. Kasim basina dogru sogudu hava. O yuzden bu sefer pijamami kisa kollu aldim.

Uff sorma.. Bildigin cereyan yaptiriyorum.. Hasta olsam yandim valla.. Öbür türlü tek cam açınca da nefes alamiyorum sanki ins hasta olmadan biter bu süreç
İnşallah sen olmazsın
Ben oldum. Önce boğaza başladı şimdi öksürük hapşırık falan..
Terle kuru terle kuruu sonuç bu

Güle güle kullanın canım. Bitmiş o pijamalar

Ay şu an İstanbul anadolu yakasında öyle güzel bir yağmur ve serinlik var ki, inşallah diğer şehirlerde bunalan herkese her anneye uğrasın bu serinlik, bereketli yağmur olsun❤

Evet valla.. Nasil rahatladm anlatamam.. Bayagi bunaliyordum kac gündür.. Mevlam hemen serinletti

İnşallah sen olmazsın
Ben oldum. Önce boğaza başladı şimdi öksürük hapşırık falan..
Terle kuru terle kuruu sonuç bu

Esimle savaş veriorm zaten.. O camı kapatiyor ben açıyorum hasta olcam diye söyleniyor nasip artik.. Olursam da şansa.. Nefes alamiyorm cam açık olmadan napim
Bu arada geçmiş olsun.. Simdi mi rahatsızsn gecti mi yoksa?

Ay ben hep uzun kollu aldım.. Hiç sicak olabilecegi ihtimalini düşünmedim.. Bi kisa kollu takim daha mi alsam iyiki dedin valla.. Bakayim ben uygun biseyler.

Ben de melegimin çamaşırlarını yikicaktim bugün tam caliskanligim tutmuştu ama hava yağmurlu ben de en iyisi biraz daha koltukta uzanayim diyorum yoksa bugün kesin halledicektim

Kesin hallederdik uyusukluk kanimda var bnm valla.. Bebek olunca hizlaniyormus el kol.. Oyle diyolar ama bakalm nasip bende bugunu pas geçtim.. Pztye hazirlaniyorum.. Bi 10 yufka daha ins azimle ilerliyorum

Güle güle kullanın canım. Bitmiş o pijamalar
Sagol canim.
Ay ben hep uzun kollu aldım.. Hiç sicak olabilecegi ihtimalini düşünmedim.. Bi kisa kollu takim daha mi alsam iyiki dedin valla.. Bakayim ben uygun biseyler.
Canim belki ile gore degisir ama havalar eskisi gibi degil. Ben denizlide yasiyorum. Ekimde kara kis gelmiyor. Bebek icin bide dogalgazi actilar. 2 balkonu actilar onunde oturdular. Bayılacaktım sicaktan. Dusun dogumdan 20 gun sonra balkonda tursu yapmistim

Bebegin camasirlarinin etiketlerini kestim attim makineye yikaniyor. Smdi cikarlar asacagim. Faha onceden yikadiklarimla utuleyecegim. Hastane cantasi icin kullanacagim valizi de yikadim temizledim ona yerlestirecegim. Bu arada bi kahve keyfi yapayim dedim Daha yemek yapacagim. Hava bugun biraz daha serin allahtan. Simdiden yorulmus hissediyorum

Bizde de tam tersi eşim açıyor ben kapatıyorum gece terlesem de illa üşürüm sabaha karşı

Sağol canım benim 3 gündür hastayım boğazla başladı öksürük ve burun akıntısı ile devam sizler dikkat edin

Neyse artık bakalım ekim istanbulda nasil geçecek ama ben yinede kisa kollu da bakayim.. Olmadi sonra giyerim bu ara bayagi harcadm.. Harcayacak yer ariyorum galiba

Arap atı gibiyiz.. Son düzlükte açılıyoruz haftaya da ben bu işleri halletcem insallah

Ayy çok geçmiş olsun tekrar.. Bende gripken hamileydim.. Hamile oldugumu bilmiodum ama doktora gebelik şüphesi olabilir diyerek ona göre ilaç istemistim ama icmemistim cidden hamileymisim megerse ayy bi de o ara sigara içiyordum.. Grip olduğumda nefes alamadığımı farkettim.. O sırada karar verdim sigarayi birakcam diye.. Gripken böyle nefes alamiyorsam büyük hastalikta nasil olurum diyerek bırakmıştım sigarayi.. Ama grip gecince denemek için iki uç tane denedim.. Tiksindim.. Bu da hamileliktendi sanrm.. Sonrada hiç icmedim şükür ki.. Bunu niye anlattm bende bilmiyorm bu da böyle bir anı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…