2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bence 85 gram çok normal lütfen takılma canını sıkma ne güzel işte yakalamış kardeşini sizin fındık . 38 i görmeyi gerçekten inanıyor musunuz ya ben tek bebekle 35 i görsem modunda takılıyorum hep :)) çok sancım agrım oluyor baya da ağırlaştım.

Hayırlısı olsun canım Aynı durum bende de var İlk doğumum normaldi bunda yapabilecek miyim diye nasıl olacak diye endişe başladı Dr banada yapabilirsin dedi ama İstanbul daki ne der bilemiyorum

Açıkcası okuduklarımdan mı bilmiyorum çok tedirginim başka bi doktor daha mı görse diye düşünmeye başladım. 2 yakınım da oldu doktorları kesinlikle normal doğum yaptırmadı. Damar patlaması riski anne bebek kaybı çok duydum ödüm kopuyor

Ohh ne güzel yolda bulmuş gibi olmuş size güle güle giyin

Vay vay mis gibi bebek kokuları sarsın evi.

bende son kalan bi sepet çamaşırı vardı ütülenecek bugün ütüledim kaldırdım. Eve de temizlik aldım bugün. Kadın silip süpürüyor bende tülleri perdeleri yıka ütüle koltuk yastık yüzlerini yıka tak. Onu doldur bunu boşalt derken belim kopuyor su an da. Sanki ben sildim süpürdüm

Ben tum kiyafet alisverisini izmirde annemle yaptigimdan yikama,utu isi onda.Bugun yikamis sadece bebek sabun deterjaniyla.Utulemis bohca yapmis,yerlestirmis.Gelirken getiricek.Olur da bizimkiler erken gelmek isterse acil durumda ben de aldigim birer hastane cikisini yarin yikarim.Su hastane cantasi konusunda benden rahati yoktur heralde.Acil bisey olursa gidip alinir modundayim.Pamuguna,gogus ucu kremine kadar koymsk ne bileyim.Cok kasmiyorum ama tutuşursam da gidip alinir ya.
Halilari vericem bir de yikatmaya haftaya.Bir de cam,kapi,pencere temizligine bir tur eve gelen ablayi alicam.Eylulde yine alirim.Perdeleri falan annem gelince yikarim utulerim ben dedi.Yarin evime kavusuyorum artik sukurler olsun

Çok tatlıymış güle güle giyin

Kızlar bebeğe yumuşatıcı kullanıcak mısınız?
Valla ben kullandım. Ne bileyim çok sert geldi bana sulardan mı bilemedim

Hahha olsun bizde okuduk :)) hepimiz ara ara dökülüyoruz :))

Valla tebrik ediyorum sakinliğini sanırım benim yapım pek müsait değil detaycı ve garanticiyim. Neyse ki hallettim şükür herseyi. Bende verdim bugün halıları eylül 15 gibi sererim temiz temiz diyorum zaten gelene kadar ay sonu olsa sancım gelirken ben halı sermeye başlarım

Mrb kizlar nasil gidiyor. Benmki iyi şukur ama sikintilarim var tabi kahvaltidan sonra kendimi hic iyi hissetmiyorum elim kolum dokuluyor ter basiyor bi fenalasiyorum yatiyorum anca kendime geliyorum. Bugun gun boyu kotuyum hep yatiyorum kontrolumuzde vardi bisey demedi doktor.seker felanmi var bende dedim baktik bisey yok dedi .bebegimizde iyi sukur ama biraz tombalak olucak galiba oda kafama takildi doktor normal dedi cok fazla degil dedi.boyu 42 cm kilosu 2450gr cikti..ben yinede kafama taktim

Ben sakin degilim tam tersi anksiyetem var benim ama bu canta olayi biraz fazla geliyor bana ki ben belki 2 gun kalirim bebelerle. Ya gecen gun instagramda bir liste yayinlamis biri,hastane cantasi diye okuyan,goren annenin doguma degil de sefere gittigini falan sanar.Alt tarafi 1 gece kalacaksin 5 tane hastane cikisina ne gerek var..1 gunde kakasi sirtina cikmayacak 1 gunluk bebegin Biri yun ikisi penye 3 bebek battaniyesi diyor ki eyluldeymis dogumu.Hani ulkeye konsere geliyor ya yabanci sanatcilar 50 bavulla bu da o hesap hastane en az 3 valiz

Canım o ultrasonların yüzde yüzlük durumu yokki bebeğe 5 kg bu doğmaz diyip sezeryana alıyorlar bebek doğuyor 3250 yani bebeğin pozisyonuna göre bile değişiyor kafana takma dinlenmene bak.

O konuda haklısın cnm suyunu çıkartmaya ne gerek var bide şehir dışında doğurmayacağız evlere bi şekilde esler vs gidip de alabilir bile ki bence 5 takıma 3 battaniye gerek olmaz gerçekten

Eğer siz de iri yapiliysaniz normaldir. Benim de randevum gelecek Çarşamba heycanla beklemiyorum

O kadarı da çok fazla. Ben iki takım hastane çıkışı bebek için iki takım pijama kendim için koyucam. Evimle hastane arası 15 dk çok elzem bi ihtiyaç olursa eşim evden getirir. Ancak gereksiz şeyler götürmeyi düşünmüyorum mesela
Emzik
Göğüs pedi
Gibi şeyler . Bazı listeleri ben de okuyorum gerçekten çok fazla

Bugün bende tam dediğin gibiyim. Hiç halim yok. Yemek de yiyemiyorum. Yediğimi de çıkardım. Eşimde gece nöbete gidecek. Oğlumla tek kalıcam ne yapıcam bilmiyorum

Bir kalın bir penye battaniye götürmüştüm ben doğuma giderken., ama sezeryan da iki gece yatırıyorlar, üç takım ancak oluyor bebeğe. Ağız mendili beş tane, şapka bol almıştım yanıma. Hastane ne kadar temiz olabilir ki diye sık değiştirmiştim

Sen nerede yaaiyorsun canim?

Vallahi hak verdim bende teferruatlari atmaya calisiyorum mumkun olduğunca.. Hastaneye sadece kapi sus takcam.. Öyle abartiyi sevmiyorum ki zaten ben o sira susle pusle ugrascami düşünmüyorum devlette yaparsam zaten hic gerek yok.. belki bir iki poz foto cektiririm adet yerini bulsun diye.. O kadar.. Hastane çantasını nasil hazirlarim bilmiyorum ama.. Daha düşünmedim öyle.. Şu iki haftada beni hazirliklar bekliyor.. Bakalim neler yapabilecem

Ya cevremde dogum yapan en az 3 arkadasim abartma,cok bisey alma dedikleri icin rahatim.Tabi bir de bizimkilerin kuvezde kalma ihtimalleri var.Sık mekik dokuyabilirim ev-hastane arasi.

Ben de kısa kollu aldım üşürsem üzerime hırka alırım diye düşündüm

Bugün bebek kıyafetlerini yıkadım. Sadece kıyafeti değil tüm tekstili yıkadım
Üç beş bir şey var sanıyordum yıka Allah yıka bitmedi
Şansıma yağmur yağdı balkona aşamadım. Bir kurutmalık doldu. Bir de odaya ip gerdim astım mülteci evi gibi yarın hava güllük gülistanlık olursa bozulurum

Canim her hastane 2 gun yatirmiyor. Cogunlugu 1 gece yatiyor. Ben 1 gece yatmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…