Aradaki fark 100 gram bile degil, erkek 1800 ve kiz 1885. Fakat 3 hafta once oglum 1650, kizim 1485 idi cok az kilo almis oglum.
Benim de sol alt sag ust bebekler, bizim de kiz altta hiic goremiyoruz yuzunu gozunu :) Insallah bakalim bir sonraki randevum 36. haftamda; insallah o zamana az daha buyumus olurlar. Ben de ekim ayi annelerine katildim ama cok cok buyuk olasilikla eylul annesi olacagim :) Doktor 38+0'i gecirmeyiz diyor.
Hayırlısı olsun canım Aynı durum bende de var İlk doğumum normaldi bunda yapabilecek miyim diye nasıl olacak diye endişe başladı Dr banada yapabilirsin dedi ama İstanbul daki ne der bilemiyorum
Kızlar gecen gun linkini attığım pijama bugun geldi. Yeri cok guzel. Ben kizimda 2 tane uzun kollu almistim havalar sıcaktı cok terledim diye bu sefer 1 tane kisa kollu olsun istedim. Pijamanin uzerinde 209tl yaziyor. Indirimle 62tl dusmus. Birde esimde kupon vardi 47tl ye geldi. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Günaydın herkese
Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağımbenim için büyük gün
Karnımın kasılmasından uyuyamadım gece. Bebeğimin hareketlerini hissetmesem soluğu doktordan alırdım. Bugün yine aynı. Magnezyum da işe yaramıyor mu ne. NEfesim kesiliyor karnım sertleşince
Ben kullanmayacağım, kendi çamaşırlarımıza da kullanmıyorum. Sadece tül ve perdelere kullanıyorum.Kızlar bebeğe yumuşatıcı kullanıcak mısınız?
Selamm herkeseben de hastane çantamı hazırladım kızlar çok şükür, kafamı meşgul ediyordu sürekli. Diğer kıyafetleri de yıkadım ama henüz ütülemedim. Dolabı geldikten sonra yapıcam o işi de inşallah. Bu arada terlik arayanlar için ben böyle peluş pufuduk bir şey aldım, hem sıcak tutar malum ekim ayı olacak lohusanın ayakları üşümemesi lazım derler, hem de tatlış duruyor fikir olsun
Valla ben kullandım. Ne bileyim çok sert geldi bana sulardan mı bilemedimKızlar bebeğe yumuşatıcı kullanıcak mısınız?
Ayy çok geçmiş olsun tekrar.. Bende gripken hamileydim.. Hamile oldugumu bilmiodum ama doktora gebelik şüphesi olabilir diyerek ona göre ilaç istemistim ama icmemistimcidden hamileymisim megerse ayy bi de o ara sigara içiyordum.. Grip olduğumda nefes alamadığımı farkettim.. O sırada karar verdim sigarayi birakcam diye.. Gripken böyle nefes alamiyorsam büyük hastalikta nasil olurum diyerek bırakmıştım sigarayi.. Ama grip gecince denemek için iki uç tane denedim.. Tiksindim.. Bu da hamileliktendi sanrm.. Sonrada hiç icmedim şükür ki.. Bunu niye anlattm bende bilmiyorm bu da böyle bir anı olsun
Ben tum kiyafet alisverisini izmirde annemle yaptigimdan yikama,utu isi onda.Bugun yikamis sadece bebek sabun deterjaniyla.Utulemis bohca yapmis,yerlestirmis.Gelirken getiricek.Olur da bizimkiler erken gelmek isterse acil durumda ben de aldigim birer hastane cikisini yarin yikarim.Su hastane cantasi konusunda benden rahati yoktur heralde.Acil bisey olursa gidip alinir modundayim.Pamuguna,gogus ucu kremine kadar koymsk ne bileyim.Cok kasmiyorum ama tutuşursam da gidip alinir ya.
Halilari vericem bir de yikatmaya haftaya.Bir de cam,kapi,pencere temizligine bir tur eve gelen ablayi alicam.Eylulde yine alirim.Perdeleri falan annem gelince yikarim utulerim ben dedi.Yarin evime kavusuyorum artik sukurler olsun
Valla tebrik ediyorum sakinliğini sanırım benim yapım pek müsait değil detaycı ve garanticiyim. Neyse ki hallettim şükür herseyi. Bende verdim bugün halıları eylül 15 gibi sererim temiz temiz diyorum zaten gelene kadar ay sonu olsa sancım gelirken ben halı sermeye başlarım
Mrb kizlar nasil gidiyor. Benmki iyi şukur ama sikintilarim var tabi kahvaltidan sonra kendimi hic iyi hissetmiyorum elim kolum dokuluyor ter basiyor bi fenalasiyorum yatiyorum anca kendime geliyorum. Bugun gun boyu kotuyum hep yatiyorum kontrolumuzde vardi bisey demedi doktor.seker felanmi var bende dedim baktik bisey yok dedi .bebegimizde iyi sukur ama biraz tombalak olucak galiba oda kafama takildi doktor normal dedi cok fazla degil dedi.boyu 42 cm kilosu 2450gr cikti..ben yinede kafama taktim
Ben sakin degilim tam tersi anksiyetem var benim ama bu canta olayi biraz fazla geliyor bana ki ben belki 2 gun kalirim bebelerle. Ya gecen gun instagramda bir liste yayinlamis biri,hastane cantasi diye okuyan,goren annenin doguma degil de sefere gittigini falan sanar.Alt tarafi 1 gece kalacaksin 5 tane hastane cikisina ne gerek var..1 gunde kakasi sirtina cikmayacak 1 gunluk bebeginBiri yun ikisi penye 3 bebek battaniyesi diyor ki eyluldeymis dogumu.Hani ulkeye konsere geliyor ya yabanci sanatcilar 50 bavulla bu da o hesap hastane en az 3 valiz
Eğer siz de iri yapiliysaniz normaldir. Benim de randevum gelecek Çarşamba heycanla beklemiyorumMrb kizlar nasil gidiyor. Benmki iyi şukur ama sikintilarim var tabi kahvaltidan sonra kendimi hic iyi hissetmiyorum elim kolum dokuluyor ter basiyor bi fenalasiyorum yatiyorum anca kendime geliyorum. Bugun gun boyu kotuyum hep yatiyorum kontrolumuzde vardi bisey demedi doktor.seker felanmi var bende dedim baktik bisey yok dedi .bebegimizde iyi sukur ama biraz tombalak olucak galiba oda kafama takildi doktor normal dedi cok fazla degil dedi.boyu 42 cm kilosu 2450gr cikti..ben yinede kafama taktim
O kadarı da çok fazla. Ben iki takım hastane çıkışı bebek için iki takım pijama kendim için koyucam. Evimle hastane arası 15 dk çok elzem bi ihtiyaç olursa eşim evden getirir. Ancak gereksiz şeyler götürmeyi düşünmüyorum meselaBen sakin degilim tam tersi anksiyetem var benim ama bu canta olayi biraz fazla geliyor bana ki ben belki 2 gun kalirim bebelerle. Ya gecen gun instagramda bir liste yayinlamis biri,hastane cantasi diye okuyan,goren annenin doguma degil de sefere gittigini falan sanar.Alt tarafi 1 gece kalacaksin 5 tane hastane cikisina ne gerek var..1 gunde kakasi sirtina cikmayacak 1 gunluk bebeginBiri yun ikisi penye 3 bebek battaniyesi diyor ki eyluldeymis dogumu.Hani ulkeye konsere geliyor ya yabanci sanatcilar 50 bavulla bu da o hesap hastane en az 3 valiz
Bugün bende tam dediğin gibiyim. Hiç halim yok. Yemek de yiyemiyorum. Yediğimi de çıkardım. Eşimde gece nöbete gidecek. Oğlumla tek kalıcam ne yapıcam bilmiyorumMrb kizlar nasil gidiyor. Benmki iyi şukur ama sikintilarim var tabi kahvaltidan sonra kendimi hic iyi hissetmiyorum elim kolum dokuluyor ter basiyor bi fenalasiyorum yatiyorum anca kendime geliyorum. Bugun gun boyu kotuyum hep yatiyorum kontrolumuzde vardi bisey demedi doktor.seker felanmi var bende dedim baktik bisey yok dedi .bebegimizde iyi sukur ama biraz tombalak olucak galiba oda kafama takildi doktor normal dedi cok fazla degil dedi.boyu 42 cm kilosu 2450gr cikti..ben yinede kafama taktim
Bir kalın bir penye battaniye götürmüştüm ben doğuma giderken., ama sezeryan da iki gece yatırıyorlar, üç takım ancak oluyor bebeğe. Ağız mendili beş tane, şapka bol almıştım yanıma. Hastane ne kadar temiz olabilir ki diye sık değiştirmiştimBen sakin degilim tam tersi anksiyetem var benim ama bu canta olayi biraz fazla geliyor bana ki ben belki 2 gun kalirim bebelerle. Ya gecen gun instagramda bir liste yayinlamis biri,hastane cantasi diye okuyan,goren annenin doguma degil de sefere gittigini falan sanar.Alt tarafi 1 gece kalacaksin 5 tane hastane cikisina ne gerek var..1 gunde kakasi sirtina cikmayacak 1 gunluk bebeginBiri yun ikisi penye 3 bebek battaniyesi diyor ki eyluldeymis dogumu.Hani ulkeye konsere geliyor ya yabanci sanatcilar 50 bavulla bu da o hesap hastane en az 3 valiz
Nispeten daha iyi olur canım. Süt üretirken vücuda ter basıyor resmen.Emzirirken yine iyice kış olacakdaha iyi sanki
Siveno doye bir marka var tamamen dogal icerik onun bebe camasir sabununu aldim ben de icim rahat yikadij :) dalan da katkisiz, dogal camasir sabunuBenim hicbi fikrim yok.. Ama simdilik sadece deterjani aldım. Ihtiyac olursa alirim dedim
Sen nerede yaaiyorsun canim?Ben tum kiyafet alisverisini izmirde annemle yaptigimdan yikama,utu isi onda.Bugun yikamis sadece bebek sabun deterjaniyla.Utulemis bohca yapmis,yerlestirmis.Gelirken getiricek.Olur da bizimkiler erken gelmek isterse acil durumda ben de aldigim birer hastane cikisini yarin yikarim.Su hastane cantasi konusunda benden rahati yoktur heralde.Acil bisey olursa gidip alinir modundayim.Pamuguna,gogus ucu kremine kadar koymsk ne bileyim.Cok kasmiyorum ama tutuşursam da gidip alinir ya.
Halilari vericem bir de yikatmaya haftaya.Bir de cam,kapi,pencere temizligine bir tur eve gelen ablayi alicam.Eylulde yine alirim.Perdeleri falan annem gelince yikarim utulerim ben dedi.Yarin evime kavusuyorum artik sukurler olsun
Ben sakin degilim tam tersi anksiyetem var benim ama bu canta olayi biraz fazla geliyor bana ki ben belki 2 gun kalirim bebelerle. Ya gecen gun instagramda bir liste yayinlamis biri,hastane cantasi diye okuyan,goren annenin doguma degil de sefere gittigini falan sanar.Alt tarafi 1 gece kalacaksin 5 tane hastane cikisina ne gerek var..1 gunde kakasi sirtina cikmayacak 1 gunluk bebeginBiri yun ikisi penye 3 bebek battaniyesi diyor ki eyluldeymis dogumu.Hani ulkeye konsere geliyor ya yabanci sanatcilar 50 bavulla bu da o hesap hastane en az 3 valiz
Bir kalın bir penye battaniye götürmüştüm ben doğuma giderken., ama sezeryan da iki gece yatırıyorlar, üç takım ancak oluyor bebeğe. Ağız mendili beş tane, şapka bol almıştım yanıma. Hastane ne kadar temiz olabilir ki diye sık değiştirmiştim
Sen nerede yaaiyorsun canim?
Ben de kısa kollu aldım üşürsem üzerime hırka alırım diye düşündümSaglikla kullan. Ekim ayi dusunuldugu gibi soguk olmuyor. Ben 10 ekimde dogum yaptim. Sicaktan cok bunalmıştım. Pijamalarimi uzun kollu aldigim icin bin pisman olmustum. Annemler evin her iki balkon kapisini acik tutuyordu. Kasim basina dogru sogudu hava. O yuzden bu sefer pijamami kisa kollu aldim.
Canim her hastane 2 gun yatirmiyor. Cogunlugu 1 gece yatiyor. Ben 1 gece yatmıştımBir kalın bir penye battaniye götürmüştüm ben doğuma giderken., ama sezeryan da iki gece yatırıyorlar, üç takım ancak oluyor bebeğe. Ağız mendili beş tane, şapka bol almıştım yanıma. Hastane ne kadar temiz olabilir ki diye sık değiştirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?