2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün doktorumdan mide yanmasına şöyle bir öneri geldi, petekli balı çiğneyip yutmak, içindeki mumsu yapı mideye koruyucu görevi görebilirmiş, miktar belirtmedi ama kaynadı arada... ben artık yanmadan öksürüp öğürmelere geçtim her yolu deniyorum, denemek isteyen verse yamacıma gelsin

Ben ben ben aynen bende oksurup öguruyorum.. Ama dikkat ettim bikac gundur hava serin ya kokular kötü yapmiyo beni.. O yüzden mide sorunum da azaldi.. Galiba beni hep sicak mahvedio

Herhangi bi sikayetin var miydi? Kontrolde mi çıktı?

Canim her hastane 2 gun yatirmiyor. Cogunlugu 1 gece yatiyor. Ben 1 gece yatmıştım
Ben devlette yapmıştım birde, iki gün yatırmışlar dı. Hatta bebeğe işitme testini falan hastanede doktor gelip yapmıştı. Ben sezeryan olunca iki gün sanmıştım. İyi de olmuştu. Ağrı kesiciyi damardan verdikleri için çabuk toparladım. Çocuk da iki gün çocuk doktoru kontrole gelince içim rahat etmişti

Kesin güneş açar yarın.. Murphy malum bi sefer yastik yorgan yikadim ve sitede camasir asmak yasak.. Bende kurusun diye balkona camasir teline koydum.. Anam bi baktim hava bozuldu.. Sonra düzeldi.. Bi baktim rüzgar çıkmış... Ucuyordu neredeyse yorgan.. Sonra bi koku geldi biri mangal yapiyo.. Temiz temiz kokcak diye hayalini kuruyodum ben halbuki Kirk yilda bir balkona bisey kurutmaya koydum hersey ust uste geldibende bu hafta tekrar yastik yorgan yikiycam diyodum havalar düzelir insallah

Canim her hastane 2 gun yatirmiyor. Cogunlugu 1 gece yatiyor. Ben 1 gece yatmıştım
İstanbul da çoğu kuzenim bende dahil sezeryanla hep 2 gece yattik.
Bebek için 4-5 takim çok diye konuşulmuş ana bence çok değil.bende 4 takim götüreceğim.

Sanirim bendede var tahlil sonucu elimde dr a gösteremedim crs kontrolde gostericem
suyu az içiyordum hep o yüzden.3 gündür suya abandım.

Ben de bikaç gündür az içiyordum ya suyu çok içmeye başladım hemen inşallah bir sorun olmaz

Ben de melegimin çamaşırlarını yikicaktim bugün tam caliskanligim tutmuştu ama hava yağmurlu ben de en iyisi biraz daha koltukta uzanayim diyorum yoksa bugün kesin halledicektim
Yağmur çamur demedim bugün tüm kıyafetler battaniyeler yıkandı heryer mis gibi koktu ütü kaç günde biter bilemiyorum
Oğlumun bebeklik zibinlarini çıkardım ekstradan çok duygulandım insallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi

Ben melegime aldığımız her şeyin etiketini vs kesmiştim daha önceden arada çıkartıp seviyorum onları
Ben havalar düzelince artık ertelemicem ama ütü yapmicam .sadece hastane çıkışlarını utulicem. Öyle alışmasın çünkü hayatta yapamam
Eğer yaparsam da sadece göbeği düşene kadar yaparım ,kendi iç camasirimi da dikislerim düşene kadar yapabilirim bilemedim

Göğüs pedi bencede gerek olursa canım... benim ilk doğumum da 3 gün sutum gelmemişti ve zaten rabbimde ona göre sütünü verirmiş ki ilk baş bebek depolanmış birşekilde doğarmış

Göğüs pedi bencede gerek olursa canım... benim ilk doğumum da 3 gün sutum gelmemişti ve zaten rabbimde ona göre sütünü verirmiş ki ilk baş bebek depolanmış birşekilde doğarmış
Evet ilk gün öyle goguslerden akacak kadar gelmiyomuş . Doğum yapan herkes öyle söylüyo.

Canım çok geçmiş olsun belirti yasıyormuşum
Bilmem ama doktorum bir keresinde bana temizlikle alakalı olabilir tahlil yapılacak bölge bazen temiz olmadığında tahlil hayali olabiliyormus sonraki tahlillerimde dikkatle yapmistim.

Ben kızımınkileri 2 yaşına kadar utulemistim ama 5 yaşına kadarda herşeyini ayri yikadim.
Göbek düşene kadar degilde 40 i çıkıp dış ortama bağışıklık kazanana kadar utulemenizde fayda var.zaten bi basmalik minnacik iç badiler.

Birde kızlar benimki bu sıralar karnımda okadar hareketli ki bazen sanci oluyor
Bacaklarıma vuruyor göbeğim çatlayacak gibi
Sanki çıkacak gibi baskısı var diğer hamileligim de böyle olmamıştım sanki bu erken gelecek gibi hele bide yürüyeyim
Çarpık çarpık yürüyorum birak yuruyemiyorummmmm
Sizde durumlar nedir

Ya garip olan halen benim göğüslerden süt yada vb. Gelmedi normal mi bu durum
Ben ilk gebeliklerde süt gelmeme durumu falan oluyor diye göğüs masajı öğrendim süt miktarını çok hızlı bir şekilde%40 oranında arttiriyormus. Ben bu kadar hızlı olacağına inanmamıştım o yüzden 24. Haftada hafif hafif yapmaya başlamıştım hızla göğüslerim büyüdü sonra süt gelmeye başladı . Ben de hemen uyarmayi bıraktım şimdi küçüldüler ama 38. Haftada tekrar yapmaya baslicam . Hatta doğum sancıları yaşarken göğüs masajı yapmak hem doğumu destekleyici etki yapıyormuş hem de meleğim doğduğunda sütsüz kalmaz inşallah. Şuan benim de goguslerimde her hangi bir süt belirtisi akıntı vs yok.

Bende dört takım artı iki tulum koydum. Çünkü bu sefer doğum yapacağım hastane evime uzak ve dört yasindaki oğluma eşim evde bakicak. Yani ha diyince onu getir bunu getir demek yerine fazlaca aldm yanima. Kendime orta boy valiz bebeğe bebek çantası yetti . İki gün yatıcam çünkü. Çıkış yapacağımız gün eşim puseti alıp gelcek inşallah.

Aynı durumdayim ilk bebeğim karnimda çok hareketli diodum ama bu tam fırlama yaramaz bı kedi gibi çıkış yolu ario sanki her yerden dayanıyor zolruyor. Canımı çok acıtıyor. Hele bı doğsun minciklicam onu. Erken dogurcam diye ödüm patliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…