Bugün doktorumdan mide yanmasına şöyle bir öneri geldi, petekli balı çiğneyip yutmak, içindeki mumsu yapı mideye koruyucu görevi görebilirmiş, miktar belirtmedi ama kaynadı arada... ben artık yanmadan öksürüp öğürmelere geçtim her yolu deniyorum, denemek isteyen verse yamacıma gelsin
Kızlar bugünkü kontrolümde idrar tahlili yapılmıştı. Sonuçlar geç çıktı doktorla konuşamadım ama hemşiresi aradı enfeksiyon varmış manurol şase verdi. Pazartesi de kültür vermem gerekiyormuş. Panik yapmamalıyım dimi normalmidir bu
Ben devlette yapmıştım birde, iki gün yatırmışlar dı. Hatta bebeğe işitme testini falan hastanede doktor gelip yapmıştı. Ben sezeryan olunca iki gün sanmıştım. İyi de olmuştu. Ağrı kesiciyi damardan verdikleri için çabuk toparladım. Çocuk da iki gün çocuk doktoru kontrole gelince içim rahat etmiştiCanim her hastane 2 gun yatirmiyor. Cogunlugu 1 gece yatiyor. Ben 1 gece yatmıştım
Bugün bebek kıyafetlerini yıkadım. Sadece kıyafeti değil tüm tekstili yıkadım
Üç beş bir şey var sanıyordum yıka Allah yıka bitmedi
Şansıma yağmur yağdı balkona aşamadım. Bir kurutmalık doldu. Bir de odaya ip gerdim astımmülteci evi gibi yarın hava güllük gülistanlık olursa bozulurum
İstanbul da çoğu kuzenim bende dahil sezeryanla hep 2 gece yattik.Canim her hastane 2 gun yatirmiyor. Cogunlugu 1 gece yatiyor. Ben 1 gece yatmıştım
Sanirim bendede var tahlil sonucu elimde dr a gösteremedim crs kontrolde gostericemKızlar bugünkü kontrolümde idrar tahlili yapılmıştı. Sonuçlar geç çıktı doktorla konuşamadım ama hemşiresi aradı enfeksiyon varmış manurol şase verdi. Pazartesi de kültür vermem gerekiyormuş. Panik yapmamalıyım dimi normalmidir bu
Bi şikayetim yoktu. Her ay idrar tahlili yapılıyor orda çıktıHerhangi bi sikayetin var miydi? Kontrolde mi çıktı?
Ben de bikaç gündür az içiyordum yaİstanbul da çoğu kuzenim bende dahil sezeryanla hep 2 gece yattik.
Bebek için 4-5 takim çok diye konuşulmuş ana bence çok değil.bende 4 takim götüreceğim.
Sanirim bendede var tahlil sonucu elimde dr a gösteremedim crs kontrolde gostericem
suyu az içiyordum hep o yüzden.3 gündür suya abandım.
Yağmur çamur demedim bugün tüm kıyafetler battaniyeler yıkandıBen de melegimin çamaşırlarını yikicaktim bugün tam caliskanligim tutmuştu ama hava yağmurluben de en iyisi biraz daha koltukta uzanayim diyorum yoksa bugün kesin halledicektim
Ben melegime aldığımız her şeyin etiketini vs kesmiştim daha önceden arada çıkartıp seviyorum onlarıYağmur çamur demedim bugün tüm kıyafetler battaniyeler yıkandıheryer mis gibi koktu ütü kaç günde biter bilemiyorum
Oğlumun bebeklik zibinlarini çıkardım ekstradan çok duygulandıminsallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi
Göğüs pedi bencede gerek olursa canım... benim ilk doğumum da 3 gün sutum gelmemişti ve zaten rabbimde ona göre sütünü verirmiş ki ilk baş bebek depolanmış birşekilde doğarmışEğer siz de iri yapiliysaniz normaldir. Benim de randevum gelecek Çarşamba heycanla beklemiyorum
O kadarı da çok fazla. Ben iki takım hastane çıkışı bebek için iki takım pijama kendim için koyucam. Evimle hastane arası 15 dk çok elzem bi ihtiyaç olursa eşim evden getirir. Ancak gereksiz şeyler götürmeyi düşünmüyorum mesela
Emzik
Göğüs pedi
Gibi şeyler . Bazı listeleri ben de okuyorum gerçekten çok fazla
Evet ilk gün öyle goguslerden akacak kadar gelmiyomuş . Doğum yapan herkes öyle söylüyo.Göğüs pedi bencede gerek olursa canım... benim ilk doğumum da 3 gün sutum gelmemişti ve zaten rabbimde ona göre sütünü verirmiş ki ilk baş bebek depolanmış birşekilde doğarmış
Canım çok geçmiş olsun belirti yasıyormuşumKızlar bugünkü kontrolümde idrar tahlili yapılmıştı. Sonuçlar geç çıktı doktorla konuşamadım ama hemşiresi aradı enfeksiyon varmış manurol şase verdi. Pazartesi de kültür vermem gerekiyormuş. Panik yapmamalıyım dimi normalmidir bu
Ya garip olan halen benim göğüslerden süt yada vb. Gelmedi normal mi bu durumEvet ilk gün öyle goguslerden akacak kadar gelmiyomuş . Doğum yapan herkes öyle söylüyo.
Ben kızımınkileri 2 yaşına kadar utulemistim ama 5 yaşına kadarda herşeyini ayri yikadim.Ben melegime aldığımız her şeyin etiketini vs kesmiştim daha önceden arada çıkartıp seviyorum onları
Ben havalar düzelince artık ertelemicem ama ütü yapmicam .sadece hastane çıkışlarını utulicem. Öyle alışmasın çünkü hayatta yapamam
Eğer yaparsam da sadece göbeği düşene kadar yaparım ,kendi iç camasirimi da dikislerim düşene kadar yapabilirim bilemedim
Ben ilk gebeliklerde süt gelmeme durumu falan oluyor diye göğüs masajı öğrendim süt miktarını çok hızlı bir şekilde%40 oranında arttiriyormus. Ben bu kadar hızlı olacağına inanmamıştım o yüzden 24. Haftada hafif hafif yapmaya başlamıştım hızla göğüslerim büyüdü sonra süt gelmeye başladı . Ben de hemen uyarmayi bıraktım şimdi küçüldüler ama 38. Haftada tekrar yapmaya baslicam . Hatta doğum sancıları yaşarken göğüs masajı yapmak hem doğumu destekleyici etki yapıyormuş hem de meleğim doğduğunda sütsüz kalmaz inşallah. Şuan benim de goguslerimde her hangi bir süt belirtisi akıntı vs yok.Ya garip olan halen benim göğüslerden süt yada vb. Gelmedi normal mi bu durum
Bende dört takım artı iki tulum koydum. Çünkü bu sefer doğum yapacağım hastane evime uzak ve dört yasindaki oğluma eşim evde bakicak. Yani ha diyince onu getir bunu getir demek yerine fazlaca aldm yanima. Kendime orta boy valiz bebeğe bebek çantası yetti . İki gün yatıcam çünkü. Çıkış yapacağımız gün eşim puseti alıp gelcek inşallah.İstanbul da çoğu kuzenim bende dahil sezeryanla hep 2 gece yattik.
Bebek için 4-5 takim çok diye konuşulmuş ana bence çok değil.bende 4 takim götüreceğim.
Sanirim bendede var tahlil sonucu elimde dr a gösteremedim crs kontrolde gostericem
suyu az içiyordum hep o yüzden.3 gündür suya abandım.
Aynı durumdayim ilk bebeğim karnimda çok hareketli diodum ama bu tam fırlama yaramaz bı kedi gibi çıkış yolu ario sanki her yerden dayanıyor zolruyor. Canımı çok acıtıyor. Hele bı doğsun minciklicam onu. Erken dogurcam diye ödüm patliyorBirde kızlar benimki bu sıralar karnımda okadar hareketli ki bazen sanci oluyor
Bacaklarıma vuruyor göbeğim çatlayacak gibi
Sanki çıkacak gibi baskısı vardiğer hamileligim de böyle olmamıştım sanki bu erken gelecek gibi hele bide yürüyeyim
Çarpık çarpık yürüyorum birak yuruyemiyorummmmm
Sizde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?