2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Açıkçası benim annem de hep utulemis ve bu konularda çok titiz ve ben taa liseye kadar alerji tedavisi gördüm. Dünyada yaşayabilecek bi sistemimin oluşmasını engelledi bu durum. Halen bi sivri sinek isirca yumruk gibi şişiyor 2-3 hafta aynı şiddette kaşınmaya devam ediyor sonra etkisi azalıyo. Bu sadece bi örnekti o yüzden ben bu durumun zorluklarını çok yaşadım . Kırkı çıkana kadar da evde durmicam yani akşamları meleğimi alıp günlük rutinime devam edicem yürüyüşler yapıcam. İnşallah doğumdan sonra sağlığım gücüm kuvvetim yerinde olursa.

Haklısın canım olabiliyor dediğin gibi ama benim tahlilde bakteri değil de lökosit esteraz diye bişey pozitif çıkmış. Ph da 7 den 6 ya düşmüş. Önceden protein yoktu şimdi eser miktarda var gibi görünüyor. Hiç bir belirtim de yok. Yanma akıntı vs gibi. Bakalım manurol şase ve bol su iyi gelir umarım

Aricilikla ugrasan bir tanidik bizi ozellikle uyardi o mumsu seyleri yemememiz konusunda. Piyasadaki petek ballarin %90 inin mumsu yapilari tamamen kimyasal dedi. Ama o altigenimsi yapiyi ari yapiyormus. Acaba tam olarak nereyi ye dedi?

Aricilikla ugrasan bir tanidik bizi ozellikle uyardi o mumsu seyleri yemememiz konusunda. Piyasadaki petek ballarin %90 inin mumsu yapilari tamamen kimyasal dedi. Ama o altigenimsi yapiyi ari yapiyormus. Acaba tam olarak nereyi ye dedi?
Petekli bal dedi direk, haklısınız tabi herşeyimize bişey karıştı. Ama o kadar ileri derecedeki yanmam ne bulursam deniyorum varmış annemlerde yiyim dedim çevir çevir yutamadım zaten bi türlü, balın kendisini kaşıkladım artık

Mide yanmasindan duramiyorum ben de artik. Gece gunduz cok fena bir sey. Cozumu yok resmen :/

Gestasyonel diyabet yoktur umarim. Dr medikal bir sey oneemerdi mi? Gaviscon ya da reniee gibi

Bende de sertleşme topaklanma bacak ağrısı felan fazlasıyla oluyor Dr magnezyum verdi pek bı faydası olmadı İlk hamilelikte bu kadar olmuyordu inşallah erkenden doğmaz canım

Bır iki yudum süt içmeyi denesen canım Saraçoğlu diyordu

Bende utuluyorum. 3 yaşına kadar utulemeyi oneriyor uzmanlar.
Bence onun ütü ile ilgisi yoktur. 10 bayandan 9 u utuyu yapiyor. Bu durumda herkesin hasta olmasi gerek.
Gebelikte bal yenmesi önerilmiyor
Neden onerilmiyor

Bende ilk kez duyuyorum.ben her sabah az olsada ballı süt içiyorum
Ay benm ablam ilk gebelikte her gün pal pekmez polen arı sütü fındık ceviz yedi. Çocuk bir kuvvetli doğdu üç yaşında damacana taşımaya kalkıyordu ne kadar sağlıklı tartışılır. Otuz kilo almıştı ama hepsini verdi. Ben özellikle son üç ay bol süt muz kadar peynir yoğurt yemeye çalışıyorum. Haftasonlari kahvaltıda bal kaymak yiyorum normalde çok aram yok balla hastasonu yetio bana. Birde süt pişirdigimde üstündeki kaymagi yiyorum bebise kuvvet olsun kilo alsın diye. Balın zararı varmiki hiç doktorum soylemedi

Balı Kars tan aliyoruz bal bal ona eminimde sütü bilemiyorum ilkte çok süt içtim dişler falan saglikli maşallah kemik yapısı iyi ama ikincide bi usengeclik rahatlık geldi cok ihmal ediyorum beslenmeyi.kizda 26 kilo almıştım bunda simdilik 12 kilo dayım .yesem dert yemesem dert.

Bende utuluyorum. 3 yaşına kadar utulemeyi oneriyor uzmanlar.

Bence onun ütü ile ilgisi yoktur. 10 bayandan 9 u utuyu yapiyor. Bu durumda herkesin hasta olmasi gerek.

Neden onerilmiyor
Ben zaten sadece ütü yüzünden oldu demiyorum çok titiz aynı zamanda o yüzden ben sadece hastane çıkışlarını utulicem.

Açıkçası bal tuketmememizin nedeninj okumuştum ama şuan tam bilimsel bir açıklama aklımda kalmamış. İnternetten baksanız net bilgiye ulaşırsınız

Ben her iki gebeligimde de 9 ay boyunca sabah kahvaltisinda bal icine cevizleri attim ve balla birlikte yedim. Bir sıkıntı yasamadim.
Toksik bazı maddeler iceeiyormus diye hatırlıyorum .okudum ama şuan aklımda değil. Gerçi yediğimiz meyve sebzeler de ne kadar sağlıklı ki . Tüm bunları düşünürken insan yiyecek bişey bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…