2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şikayet mi etseniz yaa. O kadar aile hekimi koydular isimlerini. Hem ebenizin hem doktorunuzun sizi takip etmesi lazım. Beni de ararlar takip ederler hep

Valla kimi kime şikayet edeceksin ki hepsi ayrı terane kimindem duyuyorum çok ilgiliymiş ben hiç gebe izlemi adına birsey görmedim

Bende sık sık kan vermiyorum. Ne gerek varki. Ebe 2-3 ayda bir istiyor.

Yani doktorum tahlil istiyor mesela.. 1 ay önceden yapildiysa yapmiyor aile hekimi.. Bende ayda bir tahlil yaptirmiyorum doktor ne zmn derse zaten.. Ama onu bile yapmiyo bi ay oncesini göster diyor kendi isteğime göre zaten hiç tahlil yaptrmadm ki

Öbür dünyada şefaatçi olcaklar sana.. Çok çok üzüldüm.. Ağlıyorum su an.. Allah bol sabır versin.. Allah dayanma gücü versin.. Rabbim sana toparlanma gücü versin

İşte bölüştürüp alındığında daha rahat oluyor ama erkekler bunu anlamıyor İyi olmuş ona anlasın birden almanın zorluğunu

Aynen.. Ben dedim hep.. Indirimde olan şeyleri.. Dinlemedi.. Gerçi simdide indirimlere bakmaya çalışıyorum.. Bundan baska napabilirim ki.. Bekle aliriz daha var diye diye son zmnlara getirdi.. Şimdide kendi burnundan geliyo.. Hahayt kendi bilir

Tüylerim diken diken oldu rabbim yar ve yardımcınız olsun sabırlar versin canım başınız sağolsun çok üzüldüm

Canım başın sağolsun. Uzun zamandır foruma girmiyordum girer girmez mesajını gördüm çok üzüldüm. Allah sana yakınlarına sabır versin.

Ay canm benm başin sagolsun rabbim sana bol sabirlar versin..insallah bidaha yasatmaz

Başınız sağ olsun canım, Rabbim sabır versin size

Canım alakasız olacak ama ikametgahı da aldırmadıysanız onun için de İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gidilmesi lazım, yoksa para cezası vardı diye biliyorum.

Ama yapıyormuş adam en azından Yinede çok güzel yapıyorsun de zamanla daha da temiz yapar

Ben aile hekimine bile girmiyorum. Direk ebeye gidiyorum. O hal ediyor. Sonrada kanımı alıyor. Saglik ocaklari islerine geldigi gibi davraniyor galiba. Ben cok memnunum ebemizdende doktorumuzdanda. Arkadasim orduda bebeğine rota aşısını yapmadı ebe. Sikayet et dedim. Aradi saglik bakanligini ebeyi tuttular. Yapmak zorunda degil istegine bagli dediler. Kiz hastaneye dokroruna goturdu asi için

Ne desekte senin acını hafifletmiyecek canım biliyorum Rabbim sana da eşine de sabrını versin inşallah bu yaşadığın son evlat acısı olur Allah size saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Gerçekten hiç günahları yok biz onları düşünüyoruz onların umrunda olmuyor sonrada böyle paçaları tutuşuyor işte. Benim ki bunu alalım diyordum bebek erken gelebilir o iki dklık iş ben onu sen hastanedeyken de alırım şunu şöyle yaparım diyip duruyordu taki ben trip atıp küsene kadar Sonra kendisi liste yap alalım diyip durdu

Benim kadın dogumcum her ay kan ve idrar ister. Aile hekimi de tamam der yapar, hatta ben gecen ay kontrole giderken yaotırmayı unuttum. Kadın dogumcum nerde sonucları dedi. Hemen burda yaptır dedi. Özel hastane bir sürü tutar. Ben size sonucu whats apptan atarım dedim tamam dedi. Aile hekimim çok iyi zaten gebelerde her ay tahlil hakkı varmış. Aile hekimi drunU haklı 1 ayda demır düşebilir idrarda enfeksıyon olabılır dıyor. O kadar beyefendi ki, şeker yüklemesi yapılırken ben kötü olmuştum tansiyona bıle o baktı. Hemşiresini hasta normale dönene kadar eve yollama dedi. İzlem tarıhını ben hep unuturum hemşire arar. Ne olur şu tarihe kadar gelin, yoksa cezası var bize. Gebe takibini sıkı tutuyorlar dedi... Mesela diğer dru çok övuyorlar ama o Dr benımkı kadar ılgili değil hasta yuzune bıle bakmıyor. Bence hastası az olan Dr her zaman daha iyi oluyor. Yıllar önce başka bir yerde ben aile hekiminş şikayet etmiştim hemen il sağlıktan beni aramışlardı, anında aile hekimim degıstım. Şimdi ister saglıknocagıbızdan ister netten değişebiliyor.. Ben hatta biten magnorm demır hapını bıle aile hekimine yazdırıyorum. Eşim eve agrı kesici sı de yazdır dedı. Yazamam dedi sistemde gebe kaydınız var sadece size parola izin var dedi. Tahlil yapmayan drları degıstırmemekte gec bıle kalmışsınız. Aile hekimliği öenmlı bebek asıllarını onlar hatırlatıyor

Rota aşısı devletin zorunlu yaptığı aşılar kapsamında değil. Anne aşıyı parayla alır getirir, hemşire hanıma rica edilir hemşire yapar.. Ama aşı çizelgesindeki mecburi aşıları zaten kendileri haber veriyor ve siz demeden yapıyorlar. Rota, menenjit aşıları parayla alınıp yapılan asılar

Erkek milleti.. Tuhaf vesselam

Allah sana ve eşine sabırlar versin, inşallah sabrın sonunda hayırlı evlatlar versin kucağınıza...

Bizde tuzlu tatlı kurabiye börek 2 çeşit yine bir de ben açma yapıp atacağım hiç tatlarında değişiklik olmuyor o vakit kekte atayım ben ya zaten buzluğum sanki büyük derin dondurucu her şeyi atmaya çalışıyorum daha köfte yapacağım 3 kg kadar
Gecen misafirden kalan triliceyi ve coco star pastayi buzluga attim hepsi bana kaldi kilo yapacak diye cikardigimda hic bi degisiklik yoktu normal bi kek konulabilir
Harika canım bunu çok istiyordum normal bir kek en azından gelecek misafire ilk dönemler çıkarılsa börekle kurabiyeyle yeter bize ya sonrasında ilave ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…