2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bugün tüm gün sabahlıklı lohusa takımı baktım, sonunda alabildim. Sade bir model istiyordum, pierre cardin marka beğendiğim bir model, bir sitede 149a düşmüş, siteye üye olunca da 20 lira kupon verdi. 129a geldi. Resim ekliyorum beğenenler bakabilir. Kapıda ödeme istedim, ona da 5tl ekledi.

E devletten aile hekimini degistirebiliyosun ama açlık tokluk şekerine de 15 gün sonra tekrar baktirmasanda olur ama mesela kan değerlerine baktırmak gerekir

Yok onu misal olarak verdim.. Şeker de değil her gerekli olan şeyde 1 ay öncesine kadar yaptrdiysam yapmiyo bi daha.. Gidip şu sikayetim var kan verim desem yapmaz kesin.. Nabizdan bakip yapmissin sen bunu der

Cnm ben hiç yaptırmadım sağlık ocağında hatta 7 aylık hamile ilken zorla kaydımı açtı hiç arayıp da sormaz. Ama su anda bunun icin doktora gitmek istemiyorum. Aksilik olursa giderim diyorum

Cnm ben hiç yaptırmadım sağlık ocağında hatta 7 aylık hamile ilken zorla kaydımı açtı hiç arayıp da sormaz. Ama su anda bunun icin doktora gitmek istemiyorum. Aksilik olursa giderim diyorum

Ayy niye zorlaymis.. Benimki takip ediyor tam tersi.. Hemsireler zaten gun veriyor.. Ama oncesinden yaptiysam tahlil yapmiyo.. Senin doktor daha betermiş.. Niye böyle yapiyorlar anlamadm gitti

Bu tarz şeyleri yapar sağolsun. Dip köşe temizliği gereksiz buluyor galiba
Zaten hep öyledir gereksiz bulurlar ama bir yandan okadarda kafaları rahat işte çocuk olunca en aZından bu durumu hastalık derecesine getiren kadınlar heleki ben nasıl çözüme ulaştıracağım aşacağım bilmiyorum

Evde giymek için lcwdan da şunu beğendim gibi ama sizce güzel mi?Eki Görüntüle 2299917

Güzel görünüyor Canım hem diğer model hem de bu. Spor şeyleri daha çok seviyorum bende. Bu modele de bakmıştım da sonra lohusa lohusa acaba siyah giymesem mi zaten hey heylerim üstümde biraz renkli olsun bari diye vazgeçmiştim

Şikayet mi etseniz yaa. O kadar aile hekimi koydular isimlerini. Hem ebenizin hem doktorunuzun sizi takip etmesi lazım. Beni de ararlar takip ederler hep

Belki biz de biraz daha rahat insanlar haline geliriz. Ya da gelmek zorunda kalırız ya huyundan ya suyundan mevzusu

Ben çok denedim en sonunda, markette satılan wee baby nin kini emmişti. Onu da çok emmedi gerçi de uyurken az da olsa aldı en azından. Yoksa göğsümü yalancı meme olarak kullanıyordu.
Desene harap ve bitap düşüyordun çok zor gerçekten canım ya ben salla salla hi hihi durmazdı çocuk görmeye gelen olurdu yanlarına bile cikamadigim olmustu nefes bile aldirmazdi emzik gerçekten kurtarici

Evde giymek için lcwdan da şunu beğendim gibi ama sizce güzel mi?Eki Görüntüle 2299917
Bunun yarm kollusu var bende saten değil dimi bendeki penye esnek hamile kalmadan önce almıştım hala giyiyorum esnek olduğu için hatta hastaneye bile bunuda koydum yedek olarak düğmeli nasılsa rahat emzirlir diye düşündüm

Ben de siyah diye takıldım aslında bu gömlek pijamaları sevdim ama tam aradığım gibi bişey de bulamadım.

Evet esnek kumaş canım. Kasım da lohusa olacağız ya o zaman kısa kollu mu iyi olur, uzun mu ?

Bende sık sık kan vermiyorum. Ne gerek varki. Ebe 2-3 ayda bir istiyor.

Kızlar aile hekiminizden memnun değilseniz değiştirin. Hekimlerin labaratuar istek kotası oluyor ve hemen dolan bir şey. Kotayı aşınca uyarı alma ihtimalleri oluyor. Bazı doktorlar bu durumu umursamazken bazıları da kotayı aşmayım diye pek kan isteyemiyor. Değiştirince belki daha rahat bir doktora denk gelirsiniz.
Bir gebenin aylık kan ölçtürmesi normal bir durum. Ama bazı hasta ve yaşlılar öyle abartıyor ki, çok komik şeyler çıkıyor. 1 hafta önce baktığımız kanda kolesterol yüksek gelmiş, doktor hastayı dahiliyeye sevk etmiş. Hasta 1 hafta sonra geri geliyor, ben kan vereceğim diye. Eee neden diyor doktor.
Hasta 1 hafta iyice yürüyüş yapmış, kolesterol acaba düşmüşmüdür diye

E devletten aile hekimini degistirebiliyosun ama açlık tokluk şekerine de 15 gün sonra tekrar baktirmasanda olur ama mesela kan değerlerine baktırmak gerekir
Ay canım Allah senden razı olsun. Taşındık aylardır eşime yalvarıyorum ikameti aldıralım sonra aile hekimimizi değiştirelim diye. Böyle olduğunu sanıyorum hiç araştırmamışım da adamı bunaltıp duruyorum.senin mesajını okuyunca girdim 2dkda aile hekimimi değiştirdim. Çoookk teşekküürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…