2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler

İçime taş oturdu, çok üzüldüm. Başın saolsun Allah sabır versin.

Allahım bol sabır versin

Canim benim... acini hayal bile edemiyorum Allah kalbine ferahlik versin insallah. Mesajda da sana yazdigim gibi o bu dunyaya gelip nefes aldi. Simdi cennette sizi bekleyecek sefaatciniz olacak cennet kusu Allah en kisa ve hayirli zamanda bu acinizi hafifletecek saglikli hayirli bir evlatla senlendirsin yuvanizi.

Ne desek kelimeler yetersiz. Evlatlarınız cennet kuşu olmuş ve bu çirkin dünyadan çok daha güzel bi yerde sizi bekliyor olacak. Allah sabır versin inşallah

Gecen misafirden kalan triliceyi ve coco star pastayi buzluga attim hepsi bana kaldi kilo yapacak diye cikardigimda hic bi degisiklik yoktu normal bi kek konulabilir

Kizlar nasil yorgunum ve nasil karin agrim var anlatamam basim da agriyor cozemedim sicaktan herhalde bugun hastane cantasina girecek bebek kiyafetlerini utuledim yerlestirdim keselere koyup esime de bir kac kez bak bu keseyi vereceksin diye ikaz da bulundum insallah verebilir. Bana hic guven vermedi nedense simdi de kendi geceliklerimi yikayip utuleyip yerlestiricem. Bebegin kalan kiyafetlerini de yarin hallederim yavastan diye dusundum. Bugun bayagi yordum kendimi sanirim ama pek bir sey de yapmadim. Nasil bu kadar yoruluveriyorum anlamiyorum

Bir de bu lohusa korsesini ne zaman giyicez? Dogumdan hemen sonra mi? Hastane cantasina koymaya gerek var mi?

Basin sagolsun. İnan yazmadim ama cok dua ettim. Hep aklimdaydi cok uzuldum. Allah sabir versin. Acini tahmin edebilirim buna ragmen yuregim sokuluyor. Ne desem tarifsiz senin icin biliyorum.

İşte bölüştürüp alındığında daha rahat oluyor ama erkekler bunu anlamıyor İyi olmuş ona anlasın birden almanın zorluğunu

Çok uzuldum canim Allah sabir versin imtihan dunyasindayiz isyan etme sakin buda senin imtihaninmis insallah tez zamanda kucagina alacagin hayirli evlat verir rabbim

Eşim işteydi haberi bile olmadı ki canım. Sonra kayınvaldem geldiğinde söyledi benim evime gelip çay içmiyor yengem niye çamaşırını gönderiyor diye kızdı kayınvaldem ben gönderdim deyince birşey demedi artık. O konuda benim kide asla ezdirmez beni sağolsun

İnşallah oda tam tersi çok sakin olur

Ya nedir bilmiyorum. Çok derinden sarsıldım inan. Basin sagolsun. Rabbim sizleri cennetinde kavustursun ins. Hayirla saglikla kucagina alacağın bir evlat nasip etsin sana.

Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim size sabır versin. Başınız sağolsun.

Cok üzüldüm cok rabbim sizlere sabir versin

Su içerken okuyordum, boğazım düğümlendi.... Ne desek ne yazsak boş. Allah sana sabırlar versin canım. Ne olur acını içine atma, ağla boşalt kendini. Tez zaman da sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim.

Bencede email hayat kurtarır. Kızım ilk 2 ay ağzını sürmedi. Denemediğim emzik kalmadı. Sonra bi alıştı bende biraz nefes alabildim

Allah size sabır versin ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…