İçime taş oturdu, çok üzüldüm. Başın saolsunAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
Allahım bol sabır versinAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Ne desek kelimeler yetersiz. Evlatlarınız cennet kuşu olmuş ve bu çirkin dünyadan çok daha güzel bi yerde sizi bekliyor olacak. Allah sabır versin inşallahAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Bebe yağı almadım canım zeyinyağı sütüyle masaj yapacağım özellikle Ayvalıktan aldım bu tatilde sonrada asit oranı bayağı düşük yağla devam edeceğim. Sudokremi önermem içeriği çok masum değil Desitin ve Hametan bu konuda iyi
Canım hemen hemen bu haftaya kadar belli oluyor diye biliyorum belki çok ince farketmemişsindir zaten sonrada aşağıya doğru iniyor
Henüz hazırlamadım Eylül gibi düşünüyorum nasipse canım
Çok hafif kullanışlı model bence canım
İnsanları dinleme canım kordon dolanmasının sakıncası yok farketmeden dolanabilir ondan ayrılıyorlar çabucak aklında soru işareti kalmasın sırt üstü yatmadığın sürece sağ sol farketmiyor sadece solumuza daha çok yatmamızı öneriyorlar kan akışı için
Yelek hırka ekstra giydirilir ama nasıl alışırsa öyle gidiyor kat kat giydirmeye gerek yok gibi bizim ev hep sıcaktır uzun kol çıtçıtlı ve altlık ya da ince hastane çıkışlarının içi üstüne tulum falan giydirebilirim
Harika olmuş canım ellerine sağlık hazır gibi
36-37.haftadan sonra sanki daha uygun canım doğumu açılmayı kolaylaştırıyor ya
Bizim asistan 31+3 den sonra falan verebilirim demişti yanlış hatırlamıyorsam canım özeller tarihle oynayabilir
Kek buzlukta oluyor mu canım çok merak ediyordum bende diğerlerini yapacağım da
Gecen misafirden kalan triliceyi ve coco star pastayi buzluga attim hepsi bana kaldi kilo yapacak diye cikardigimda hic bi degisiklik yoktu normal bi kek konulabilirBebe yağı almadım canım zeyinyağı sütüyle masaj yapacağım özellikle Ayvalıktan aldım bu tatilde sonrada asit oranı bayağı düşük yağla devam edeceğim. Sudokremi önermem içeriği çok masum değil Desitin ve Hametan bu konuda iyi
Canım hemen hemen bu haftaya kadar belli oluyor diye biliyorum belki çok ince farketmemişsindir zaten sonrada aşağıya doğru iniyor
Henüz hazırlamadım Eylül gibi düşünüyorum nasipse canım
Çok hafif kullanışlı model bence canım
İnsanları dinleme canım kordon dolanmasının sakıncası yok farketmeden dolanabilir ondan ayrılıyorlar çabucak aklında soru işareti kalmasın sırt üstü yatmadığın sürece sağ sol farketmiyor sadece solumuza daha çok yatmamızı öneriyorlar kan akışı için
Yelek hırka ekstra giydirilir ama nasıl alışırsa öyle gidiyor kat kat giydirmeye gerek yok gibi bizim ev hep sıcaktır uzun kol çıtçıtlı ve altlık ya da ince hastane çıkışlarının içi üstüne tulum falan giydirebilirim
Harika olmuş canım ellerine sağlık hazır gibi
36-37.haftadan sonra sanki daha uygun canım doğumu açılmayı kolaylaştırıyor ya
Bizim asistan 31+3 den sonra falan verebilirim demişti yanlış hatırlamıyorsam canım özeller tarihle oynayabilir
Kek buzlukta oluyor mu canım çok merak ediyordum bende diğerlerini yapacağım da
Basin sagolsun. İnan yazmadim ama cok dua ettim. Hep aklimdaydi cok uzuldum. Allah sabir versin. Acini tahmin edebilirim buna ragmen yuregim sokuluyor. Ne desem tarifsiz senin icin biliyorum.Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
İşte bölüştürüp alındığında daha rahat oluyor ama erkekler bunu anlamıyorBenimki de erken diyordu.. Şu bir ayda 4000e yakın para harcayinca bi tuhaf olduben dedim sana sona birakmayalim diye dedim ama dinlemedin dedim.. Şimdi herseyi almak zorundayiz.. Ki aslnda aldigim çok fazla bi kiyafet filan da yok.. Valla ben gene tutumlu davranmaya calisiyorum.. Kendi keyfi bilir istediklerimi bir bir alcam insallah
Çok uzuldum canim Allah sabir versin imtihan dunyasindayiz isyan etme sakin buda senin imtihaninmis insallah tez zamanda kucagina alacagin hayirli evlat verir rabbimAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Eşim işteydi haberi bile olmadı ki canım. Sonra kayınvaldem geldiğinde söyledi benim evime gelip çay içmiyor yengem niye çamaşırını gönderiyor diye kızdı kayınvaldem ben gönderdim deyince birşey demedi artık. O konuda benim kide asla ezdirmez beni sağolsunBöyle bır durumda eşinin araya girip anne kız yıkayamaz demesi gerekirdi. Eşim tamam zor bela yardım eder ama ben haklıysam annesine asla ezdırmez. Bır kere kızkardesım hatun kıçını devirip oturuyordu, ben yardım ediyordu. Söyle kızına çıksın odasından iş zamanı yardım etsin, beni çağırdı otur hayatım evın kızı otursun gelin çalıssın yok öyle dunya dedı. Kaynanam sorun cıkmasın dıye kızını cagırdı.. Şimdi hele hamıle hamıle bana anasıgılın çamasırını yıkatacak.
İnşallah oda tam tersi çok sakin olurBenimki kendini halı sahada zannediyor. İlk aylar sakindi son iki aydır canımı okuyor. Karakterini çok merak ediyorum. İlk oğlum bu bebeğime göre kanrimda daha sakindi hareketliydi ama nazikti . Dört yaşını bitirmek üzere şimdi asla oturmayi bilmiyor düz duvara tirmaniyor. İkinci karnimda halay çekiyor tek kale maç yapıyor resmen doğunca nasıl olur bilemem artk. ,
Ya nedir bilmiyorum. Çok derinden sarsıldım inan. Basin sagolsun. Rabbim sizleri cennetinde kavustursun ins. Hayirla saglikla kucagina alacağın bir evlat nasip etsin sana.Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim size sabır versin. Başınız sağolsun.Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Cok üzüldüm cok rabbim sizlere sabir versinAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Su içerken okuyordum, boğazım düğümlendi.... Ne desek ne yazsak boş. Allah sana sabırlar versin canım. Ne olur acını içine atma, ağla boşalt kendini. Tez zaman da sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim.Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Ben hamile halimde ev tasidim da ne gorumcem ne kayinvalidem gelmedi sonra hazir eve cay icmeye geldiler hic sikinti degil bana nasil davranilirsa bende oyle davranirim
Emzik hayat kurtaran benceolmazsa olmazim. İlk oğlum yirmi ay emdi. Herkes ay kocaman olmuş biraktir artk diye gıcık yorumlar yaptı.herkes konuşsun anca ben tek başıma büyüttüm oğlumu gün geldi eşim gelene kadar wc ye gitmedigim oldu kimse gelip bakalım sen dinlen demedi. İnsanlar anca hala emzik mi emiyor. Ay hala ayağında mi salliyorsun. Yok üç yaşına gelmiş niye bezi birakmamis. İlkinde kimseyi sallamadm bunda hiç sallamam hatta laf söyleyen olursa direk bombalamayi düşünüyorum. Benm oğlan da nedense hiç ucuz emzikleri emmedi bitek aventibegendi üç ayda bi hep yeniledik baya para gomduk emzikleri iyki var yani emzik olmasa napardik. Bundada aldım iki tane memeyi tutup süt emmeyi öğrensin sonra hemen tikicam yine ağzına
Cnm ben hiç yaptırmadım sağlık ocağında hatta 7 aylık hamile ilken zorla kaydımı açtı hiç arayıp da sormaz. Ama su anda bunun icin doktora gitmek istemiyorum. Aksilik olursa giderim diyorum
Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?