Aynen canım bende babacıydım şimdi annemin sesini duyunca bile ağlayasım geliyorLafa gelince de bizim torunumuz demiyorlar mı Benim ki bir ara sey diyordu simdikiler daha bebek doğmadan kendileri hemen isim koyuyorlar bizim kayınvaldemiz kayınpederimiz koyardı. İyi yapıyorlar dedim bütün sıkıntıyı ben çekiyorsam başkası neden başkası isimini koysun ki Bir yardım olunca gelemezler bir sıkıntıda yoklar isime gelince biz babanneyiz derler. Benim ki o kadar eksiğimiz vardı bir kere demedi bir atlet alayım bende taki eşim onunla kavga edene kadar bir kere bir sormuyorsunuz çocuğunuz olucak birşeye ihtiyacınız varmı diye ondan sonra hergün sorar oldu ne eksiğiniz var alayım diye bana para vermeye başladı kızıma birşeyler al diye Almak istemedim çocuklarının başına yemin edince almak zorunda kaldım hiçbir anlamı yok ama eşimin hatırı için aldım. Benim annem hergün arar kızım sunu aldım bunu aldım gerek yok anne diyorum bu kadar esyayı ne yapacam diyorum olsun diyor kızıma herşeyi alıcam diyor
Canım sizin bebekler doğum pozisyonuna girmişler mi?
Aynen canım bende babacıydım şimdi annemin sesini duyunca bile ağlayasım geliyor❤ Lafa gelince de bizim torunumuz demiyorlar mıBenim ki bir ara sey diyordu simdikiler daha bebek doğmadan kendileri hemen isim koyuyorlar bizim kayınvaldemiz kayınpederimiz koyardı. İyi yapıyorlar dedim bütün sıkıntıyı ben çekiyorsam başkası neden başkası isimini koysun ki Bir yardım olunca gelemezler bir sıkıntıda yoklar isime gelince biz babanneyiz derler. Benim ki o kadar eksiğimiz vardı bir kere demedi bir atlet alayım bende taki eşim onunla kavga edene kadar bir kere bir sormuyorsunuz çocuğunuz olucak birşeye ihtiyacınız varmı diye ondan sonra hergün sorar oldu ne eksiğiniz var alayım diye bana para vermeye başladı kızıma birşeyler al diye Almak istemedim çocuklarının başına yemin edince almak zorunda kaldım hiçbir anlamı yok ama eşimin hatırı için aldım. Benim annem hergün arar kızım sunu aldım bunu aldım gerek yok anne diyorum bu kadar esyayı ne yapacam diyorum olsun diyor kızıma herşeyi alıcam diyor❤
Canım sizin bebekler doğum pozisyonuna girmişler mi?
Benimkide kendi bir isim beğenmiş ben bununla seslenicem diyo, kendin bilirsin dedimAynen canım bende babacıydım şimdi annemin sesini duyunca bile ağlayasım geliyor❤ Lafa gelince de bizim torunumuz demiyorlar mıBenim ki bir ara sey diyordu simdikiler daha bebek doğmadan kendileri hemen isim koyuyorlar bizim kayınvaldemiz kayınpederimiz koyardı. İyi yapıyorlar dedim bütün sıkıntıyı ben çekiyorsam başkası neden başkası isimini koysun ki Bir yardım olunca gelemezler bir sıkıntıda yoklar isime gelince biz babanneyiz derler. Benim ki o kadar eksiğimiz vardı bir kere demedi bir atlet alayım bende taki eşim onunla kavga edene kadar bir kere bir sormuyorsunuz çocuğunuz olucak birşeye ihtiyacınız varmı diye ondan sonra hergün sorar oldu ne eksiğiniz var alayım diye bana para vermeye başladı kızıma birşeyler al diye Almak istemedim çocuklarının başına yemin edince almak zorunda kaldım hiçbir anlamı yok ama eşimin hatırı için aldım. Benim annem hergün arar kızım sunu aldım bunu aldım gerek yok anne diyorum bu kadar esyayı ne yapacam diyorum olsun diyor kızıma herşeyi alıcam diyor❤
Ne denir kiAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
Canım kabız yapmayacak her şey gider. Gidip bi çorba yapsan bile makbule geçer. Benim abimin eşi doğum yaptığında üç büyük şişe erik suyu götürdüm kabızlığı engelliyor diye o çok mutlu olmuştuHayirli sabahlar kizlar bi arkadasim dogum yapti ilk zamanlar ne gider serbet falan sanirim ama onuda nasil yapilir bilmiyorum yada baska ne olabilir
Canım kayınvaldem istiyor ki hergün onlarda olalım normalde aramız çok iyi ama hamileliğim boyunca hiçbir hayrını göremedim. Zaten biraz düşünseler bizi yemekte yaparlar yardımda ederler. Çok şükür kimseye muhtaç değiliz Allah muhtaçta etmesin ama benim annem bu kadar koştururken sanki kadın mecburmuş gibi ilk bebekte kız tarafı yapar demesi beni sinir ediyor niye Allah korusun kötü denk gelirse çocuk bizim kimseye vermeyiz diyorlarsa yapsınlar bir zahmetİki tarafta henüz 1 çift çorap takıp gelmedi eline. Almasınlar da 2 parça eşya ile anane babaanne olmasınlar hepsini geçtim onca zor zamanım oldu bi çorba kaynatmadılar
Benim kız bi geçiyor sonra vazgeçip geri dönüyor sonra yine geçiyor sonra yine vazgeçiyor ben keyfine bıraktım süreci
Acini asla anlayamam ama gercekten cok cok uzuldum. Ne diyecegimi de bilemiyorum. Elimden tek gelen senin icin hep dua etmek olacak. Lutfen kendini kapatma paylas bizimle olur mu?Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Ayyy desene bunların hepsi aynıBenimde ilkinde bi tane zıbın almıştı 5 bilemedin 10 tlparası için değil tabi ama bu mudur yani bizde çocuk doğunca yapılır dedi doğdu hiç bise yok. Bise de takmadılar hiç bi ihtiyacını da almadılar. Annemde 10 çocuğa yetecek kadar doldurdu.. bi de onu kıskandı üstüne
Yok kuzum yaaa benim ki hep ters vaziyette doktor dönmeye niyeti yok dediSon gittiğimde kafası yukarıdaydı.. cuma günü randevum var belki geçmiştir bilemiyorum yazarım kontrolden sonra.. bana geçmedi gibi geliyor ama sanki ayaklarıyla sürekli kasiklarima baskı uyguluyor. Seninki geçti mi ya da kontrolün ne zaman ?
Benim ki direk bana söylemiyor ama ben Zeynep ismini çok seviyorum diğer çocuklarım koymadı falan hiç oralı olmadımBenimkide kendi bir isim beğenmiş ben bununla seslenicem diyo, kendin bilirsin dedimBebeğe aldığı ilk eşya gecen gün A101den bebek taburesi . Eşim eline almış gelmiş. Bu ne dedim annemin çok hoşuna gitmiş almış demez mi. Annen bi 12 ay rahat bekleyecek bebeği bunun üstünde görmesi için dedim estafrullahhhh gerçekten....
mesajı yeni görüyorum...Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Yok kuzum yaaa benim ki hep ters vaziyette doktor dönmeye niyeti yok dedi☺ 6 eylül de tekrardan gidicem inşallah
Canım geçen perşembe günü gittik 32+6 da doktor kilosu 2200 boyuda 45 cm çok iyi dedi doktor bakalım. Valla doktor bakınca kahkaha attı ki çok sakin bir adamdır normalde doktor senin leğen kemiğinin üzerine oturmuş ayaklarını da uzatmış dönecek gibi görünmüyor dediDaha zamanları var ama ya dönebilir bence.. doğum anında bile dönen bebekler oluyormuş.. kilosu falan nasıl önemli olan o bence normal doğum için engel değilse son ana kadar dönmesi beklenebilir
sağlıklı birey olmayacaktı belkide yazık hasta olsa eziyeti çok olacaktı , yabbim tez zamanda sağlıklı bir evlatla kucağını doldursun inşallah .Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Öyle zaten hep. Oh mis gibi tertemiz oldu Allah razı olsun diyorum. Ben tek başıma da yapardım ama seninle birlikte yapmak daha zevkli diyorumAma yapıyormuş adam en azındanYinede çok güzel yapıyorsun de zamanla daha da temiz yapar
En iyi o zamanla alışır erkekler hep övülmek isterlerÖyle zaten hep. Oh mis gibi tertemiz oldu Allah razı olsun diyorum. Ben tek başıma da yapardım ama seninle birlikte yapmak daha zevkli diyorumgidince arkasından bi daha geçiyorum napalım.
Canım kayınvaldem istiyor ki hergün onlarda olalım normalde aramız çok iyi ama hamileliğim boyunca hiçbir hayrını göremedim. Zaten biraz düşünseler bizi yemekte yaparlar yardımda ederler. Çok şükür kimseye muhtaç değiliz Allah muhtaçta etmesin ama benim annem bu kadar koştururken sanki kadın mecburmuş gibi ilk bebekte kız tarafı yapar demesi beni sinir ediyor niye Allah korusun kötü denk gelirse çocuk bizim kimseye vermeyiz diyorlarsa yapsınlar bir zahmet
Bari senin ki umut veriyor benimki yerinden kıpırdamıyorKıpırdarsam annem kesin beni normal doğuma sokar en iyisi umudunu kessin diye oturuyor
Öyleler hakikaten. Gazla çalışıyor çoğuEn iyi o zamanla alışır erkekler hep övülmek isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?