Benim kadın dogumcum her ay kan ve idrar ister. Aile hekimi de tamam der yapar, hatta ben gecen ay kontrole giderken yaotırmayı unuttum. Kadın dogumcum nerde sonucları dedi. Hemen burda yaptır dedi. Özel hastane bir sürü tutar. Ben size sonucu whats apptan atarım dedim tamam dedi. Aile hekimim çok iyi zaten gebelerde her ay tahlil hakkı varmış. Aile hekimi drunU haklı 1 ayda demır düşebilir idrarda enfeksıyon olabılır dıyor. O kadar beyefendi ki, şeker yüklemesi yapılırken ben kötü olmuştum tansiyona bıle o baktı. Hemşiresini hasta normale dönene kadar eve yollama dedi. İzlem tarıhını ben hep unuturum hemşire arar. Ne olur şu tarihe kadar gelin, yoksa cezası var bize. Gebe takibini sıkı tutuyorlar dedi... Mesela diğer dru çok övuyorlar ama o Dr benımkı kadar ılgili değil hasta yuzune bıle bakmıyor. Bence hastası az olan Dr her zaman daha iyi oluyor. Yıllar önce başka bir yerde ben aile hekiminş şikayet etmiştim hemen il sağlıktan beni aramışlardı, anında aile hekimim degıstım. Şimdi ister saglıknocagıbızdan ister netten değişebiliyor.. Ben hatta biten magnorm demır hapını bıle aile hekimine yazdırıyorum. Eşim eve agrı kesici sı de yazdır dedı. Yazamam dedi sistemde gebe kaydınız var sadece size parola izin var dedi. Tahlil yapmayan drları degıstırmemekte gec bıle kalmışsınız. Aile hekimliği öenmlı bebek asıllarını onlar hatırlatıyor
Biliyorum canim. Bizim ebemiz bize hic sorun çıkarmıyor. Hatta bu aşıları önerdi. Bazi illerde yapmiyorlar.Rota aşısı devletin zorunlu yaptığı aşılar kapsamında değil. Anne aşıyı parayla alır getirir, hemşire hanıma rica edilir hemşire yapar.. Ama aşı çizelgesindeki mecburi aşıları zaten kendileri haber veriyor ve siz demeden yapıyorlar. Rota, menenjit aşıları parayla alınıp yapılan asılar
Evet gidicez inşallah canım eşim zaman bulabilirseCanım alakasız olacak ama ikametgahı da aldırmadıysanız onun için de İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gidilmesi lazım, yoksa para cezası vardı diye biliyorum.
Geçmiş olsun canım bence dinlenmeye çalış şimdiden sancının olması normal mi doktorun birşey dedi mi bu konuda? Benim daha sancım başlamadı ama sanki yavaş yavaş başlıyacak gibime geliyorgünaydııın kızlar nasılsınız? 10 gündür falan buralarda yokum. insan gerçekten eksikliğini hissediyormuş. en son bıraktığım yerden sonra o kadar çok yazılmış ki hepsini okuyamadım
geçen haftadan beri günde 2-3 kez sancılanıyorum. sizde de oluyor mu? nst'ye girince bebek sakinleşiyor karnım aşırı gevşiyor ama normal zamanda top gibi toplanıyor bir tarafa. ben bebek hareketi sanıyordum onu ama meğer sancıymış. çalışabilir raporu alıp çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle çalışamayacağım sanırımsizde durumlar nedir?
Rabbim sabır versin canım, çok üzüldüm..Allah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
artık yavaş yavaş başlayabilir normal dedi. düzensiz arada sırada oluyorsa sorun değil ama düzenli ve sık oluyorsa mutlaka gel dediGeçmiş olsun canım bence dinlenmeye çalış şimdiden sancının olması normal mi doktorun birşey dedi mi bu konuda? Benim daha sancım başlamadı ama sanki yavaş yavaş başlıyacak gibime geliyor
Rota aşısı devletin zorunlu yaptığı aşılar kapsamında değil. Anne aşıyı parayla alır getirir, hemşire hanıma rica edilir hemşire yapar.. Ama aşı çizelgesindeki mecburi aşıları zaten kendileri haber veriyor ve siz demeden yapıyorlar. Rota, menenjit aşıları parayla alınıp yapılan asılar
günaydııın kızlar nasılsınız? 10 gündür falan buralarda yokum. insan gerçekten eksikliğini hissediyormuş. en son bıraktığım yerden sonra o kadar çok yazılmış ki hepsini okuyamadım
geçen haftadan beri günde 2-3 kez sancılanıyorum. sizde de oluyor mu? nst'ye girince bebek sakinleşiyor karnım aşırı gevşiyor ama normal zamanda top gibi toplanıyor bir tarafa. ben bebek hareketi sanıyordum onu ama meğer sancıymış. çalışabilir raporu alıp çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle çalışamayacağım sanırımsizde durumlar nedir?
Hayirli sabahlar kizlar bi arkadasim dogum yapti ilk zamanlar ne gider serbet falan sanirim ama onuda nasil yapilir bilmiyorum yada baska ne olabilir
Melek olduAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
O zaman sıkıntı yok herkesin vücud yapısı farklı sonuçta herkeste sancı olmaya bilirartık yavaş yavaş başlayabilir normal dedi. düzensiz arada sırada oluyorsa sorun değil ama düzenli ve sık oluyorsa mutlaka gel dedi
günaydın canım iyi sayılırız sonlara doğru ağrılar sancılar uykusuzluklar derken geçiyor zaman ben çalışabiliri aldım ama sancım falan var gidebildiğim kadar işe gitmem gerek çünkü sonrasında bunun dönüşü var bi de. sancı başladı ufaktan neredeyse hergün bir kaç defa geliyo bebek top gibi karnım kaskatı oluyor memelerimden süt ufaktan gelmeye başlamıştı zaten arada bi geliyodu. şimdi tek gögüsümden neredeyse hergün geliyor ama yine az tabigünaydııın kızlar nasılsınız? 10 gündür falan buralarda yokum. insan gerçekten eksikliğini hissediyormuş. en son bıraktığım yerden sonra o kadar çok yazılmış ki hepsini okuyamadım
Al bendende o kadar. Allah kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, annem istanbulun bir ucunda ben bir ucundayım. haftada 10 günde bir gelir kalır her işimi yapar gider. Ben gel ama yapma diye çok söylerim kıyamaz. 3 yıldır evliyim kayınvalıdem 10 dk uzaklıkta bir gün gelip bir işime yardımı dokunmamıştır buna hamilelik de dahil . Bana söyler temizliğin olunca çağır gelelim yardıma diye. Ben nasıl çağırayım seni yani düşünüyorsan buyur gel evimin anahtarı da dahil sende var. Ama insanın kendi annesi oyle mi ciğeri yanıyor sana ah ah .. Evlenmeden önce babama çok düşkündüm evlendikten sonra anneme karşı asla dayanamıyorum ..Canım benim annem sehir dışında Allah başımdan eksik etmesin 2 günlüğüne düğün için gelmişti hemen kalkıp halılarım falan vardı ben evde yokken yıkamıştı ben yapamam diye. Dün bana turşu yapıp göndermiş bebek doğmadan yeki içinde kalmasın diye❤Kayınvaldem 2 sk ilerimde oturuyor aramızda çok iyi ama bir kere bile geleyim evini toplayayım dememiştir işim var yapamıyorum diyince yapma birşey olmaz diyip duruyor. Bel ağrıları bildiği halde ne o nede eltim bir kere demediler ki gelip bir süpürge vurulalım eve demişler yaptırmam ama lafın gelişi olsa bile insan istiyor ki desinler. Allah bin defa eşimden razı olsun o bana herşeyi yapıyor ama Allah onların eline düşürmesin
benim göğüslerimdeki gerginlik de gitti iyice. hafif beyaz bi şeyler var ama süt değil sanırım. Allah kolaylık versin sana da canım vaktinde gelir inşallah bebişler.günaydın canım iyi sayılırız sonlara doğru ağrılar sancılar uykusuzluklar derken geçiyor zaman ben çalışabiliri aldım ama sancım falan var gidebildiğim kadar işe gitmem gerek çünkü sonrasında bunun dönüşü var bi de. sancı başladı ufaktan neredeyse hergün bir kaç defa geliyo bebek top gibi karnım kaskatı oluyor memelerimden süt ufaktan gelmeye başlamıştı zaten arada bi geliyodu. şimdi tek gögüsümden neredeyse hergün geliyor ama yine az tabi
Bende zaten doktorum var özel de diye kasmamıştım ama bebek icin kısın aşılar icin iyi olur diye yaptırdım gün gelir doktora gitmek istemeyiz bebek takibi yapılsın diye
Aynen canım bende babacıydım şimdi annemin sesini duyunca bile ağlayasım geliyorAl bendende o kadar. Allah kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, annem istanbulun bir ucunda ben bir ucundayım. haftada 10 günde bir gelir kalır her işimi yapar gider. Ben gel ama yapma diye çok söylerim kıyamaz. 3 yıldır evliyim kayınvalıdem 10 dk uzaklıkta bir gün gelip bir işime yardımı dokunmamıştır buna hamilelik de dahil . Bana söyler temizliğin olunca çağır gelelim yardıma diye. Ben nasıl çağırayım seni yani düşünüyorsan buyur gel evimin anahtarı da dahil sende var. Ama insanın kendi annesi oyle mi ciğeri yanıyor sana ah ah .. Evlenmeden önce babama çok düşkündüm evlendikten sonra anneme karşı asla dayanamıyorum ..
günaydııın kızlar nasılsınız? 10 gündür falan buralarda yokum. insan gerçekten eksikliğini hissediyormuş. en son bıraktığım yerden sonra o kadar çok yazılmış ki hepsini okuyamadım
Canım sizin bebekler doğum pozisyonuna girmişler mi?Bende de sancı kasılma var.. Demek ki haftamiza göre başlaması gerekiyor diye düşünüyorum artık yavaş yavaş. Dinlenmeye çalış geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?