Canım geçen perşembe günü gittik 32+6 da doktor kilosu 2200 boyuda 45 cm çok iyi dedi doktor bakalım. Valla doktor bakınca kahkaha attı ki çok sakin bir adamdır normalde doktor senin leğen kemiğinin üzerine oturmuş ayaklarını da uzatmış dönecek gibi görünmüyor dediYine de son güne kadar bekliyecez bakalım benim kız tembel yaa kim uğraşacak dönücem kanala girecem başaşağı duracam o kadar yol gidesim gelmiyor diyordur Doktor amca beni direk alsın beni yormasın diyordur
bi ara döndü sonra yine yan yatmaya başladı içimde taklalar atıyor bazen ama dünden beri vajinamda bir baskı var ya ayağı ya kafası bilemiyorum sürekli damar atıyor orada sankiCanım sizin bebekler doğum pozisyonuna girmişler mi?
Canım bende de oluştu galiba . henüz dr muayene olmadım alttan ama bi dönem inanılmaz kabızlık yaşadım o dönem hissettim şimdi tuvalete biraz bile ıkınma olsa o basıncı hiss diyorum. Afedersiniz ama aynadan baktım vajina kısmı baya yeşil damar damar olmuş. Normal doğum yapamamaktan korkuyorumBenimde sağolsun baskı ile varis yaptığı icin normal Doğum durumu karışık kendi doktorum söyledi ama içime çok sinmedi başka bir doktora daha gideceğim 3 Eylül de
Çok güzelmiş canım güle güle giyKızlar gecen gun linkini attığım pijama bugun geldi. Yeri cok guzel. Ben kizimda 2 tane uzun kollu almistim havalar sıcaktı cok terledim diye bu sefer 1 tane kisa kollu olsun istedim. Pijamanin uzerinde 209tl yaziyor. Indirimle 62tl dusmus. Birde esimde kupon vardi 47tl ye geldi. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
Magnezyumu tek mi içiyorsun belki 2 ye çıkarır ben tatile çıktığımdan beri 2 kere içiyorum karnımda toplanmalar olduğu için doktora gittiğimde soracağım yeniden nasipse 1e düşüreyim mi diyeGünaydın herkese
Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağımbenim için büyük gün
Karnımın kasılmasından uyuyamadım gece. Bebeğimin hareketlerini hissetmesem soluğu doktordan alırdım. Bugün yine aynı. Magnezyum da işe yaramıyor mu ne. NEfesim kesiliyor karnım sertleşince
Maşallah canım çok güzel1766 gram 42 cm olmuşuzGüzel fotoğraf alamadık dürtükledikçe suratını ekşitip saklandı küçük sıpacım, baş aşağı duruyo popoyu sağa sırtı sola yaslamış. Ayakları bağımsızlığı ilam etmiş her yerde
Kullanmayacağım canım bizlere bile önerilmiyor bakma kullanıyoruzKızlar bebeğe yumuşatıcı kullanıcak mısınız?
Ben baston alacağım nasipse bebek arabasını canım sanırım ayrıca puset almak gerekecek daha sağlıklı diyorlar çünküKizlar hastaneye puset goturcek misiniz? Çıkarken bebegi içine koymak için? Çok kararsz kaldm. Evle hastane arasi 10 dakika filan. Normal dogum yaparsam kucağımda battaniyenin içinde getiririm diyordum. Kimileri puset götüreceğini yazmis emin olamadm.
Şeker oranı var canım bir de maden suyu kadar yararı olduğunu sanmıyorum bence maden suyuna limon dilimle öyle bir dene gayet güzel oluyorKızlar meyveli soda içmek sakıncalı mı frutti falan? Sade soda hiç içemiyorum mallesef
Philips avent aldım emziği canım 240 ml lik olanı yine philips avent cam biberon aldım ihtiyaç duyarsak Dr browns 150 ml lik alacağım ama camı çok pahalı zamlanmış belki pp alırım onuKızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Maşallah canımBugün görüş günüydü
Kızım 1700 gram olmuş herşey yolunda şükür.
Şuan makat geliş ama doktor çok değişir daha pozisyonu dedidönüyor zaten sık sık döner doğuma kadar
Söylenecek söz yok içime öküz oturdu mesajlarını yeni gördüm canımAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
Canım magnezyum tek kullanıyorsan doktoruna danışarak 2ye çıkar istersen bir de bol bol su iç dinlenmeye çalış kalsiyum da al magnezyum kalsiyum dengesizliği de yapabiliyormuş toplanma sertleşme günde bir kaç kere oluyorsa normal demişti doktorum benimde oluyor güzel düşünelim güzel olsungünaydııın kızlar nasılsınız? 10 gündür falan buralarda yokum. insan gerçekten eksikliğini hissediyormuş. en son bıraktığım yerden sonra o kadar çok yazılmış ki hepsini okuyamadım
geçen haftadan beri günde 2-3 kez sancılanıyorum. sizde de oluyor mu? nst'ye girince bebek sakinleşiyor karnım aşırı gevşiyor ama normal zamanda top gibi toplanıyor bir tarafa. ben bebek hareketi sanıyordum onu ama meğer sancıymış. çalışabilir raporu alıp çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle çalışamayacağım sanırımsizde durumlar nedir?
magnezyumu iki kullanıyorum canım,cuma günü kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel olur her şey hepimiz içinCanım magnezyum tek kullanıyorsan doktoruna danışarak 2ye çıkar istersen bir de bol bol su iç dinlenmeye çalış kalsiyum da al magnezyum kalsiyum dengesizliği de yapabiliyormuş toplanma sertleşme günde bir kaç kere oluyorsa normal demişti doktorum benimde oluyor güzel düşünelim güzel olsun
Gün içinde 1 tane maden suyunu da ihmal etme canım sanırım düzensiz sancılar başlaması normal sık sık olması sadece sıkıntılı olabilirmiş inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında kucağımıza alalımmagnezyumu iki kullanıyorum canım,cuma günü kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inşallah güzel olur her şey hepimiz için
Midem almıyor canım öylede denedim sanırım çocukluk travası içemiyorumÇok güzelmiş canım güle güle giy
Magnezyumu tek mi içiyorsun belki 2 ye çıkarır ben tatile çıktığımdan beri 2 kere içiyorum karnımda toplanmalar olduğu için doktora gittiğimde soracağım yeniden nasipse 1e düşüreyim mi diye
Maşallah canım çok güzel
Kullanmayacağım canım bizlere bile önerilmiyor bakma kullanıyoruz
Ben baston alacağım nasipse bebek arabasını canım sanırım ayrıca puset almak gerekecek daha sağlıklı diyorlar çünkü
Şeker oranı var canım bir de maden suyu kadar yararı olduğunu sanmıyorum bence maden suyuna limon dilimle öyle bir dene gayet güzel oluyor
Philips avent aldım emziği canım 240 ml lik olanı yine philips avent cam biberon aldım ihtiyaç duyarsak Dr browns 150 ml lik alacağım ama camı çok pahalı zamlanmış belki pp alırım onu
Maşallah canım
Söylenecek söz yok içime öküz oturdu mesajlarını yeni gördüm canımRabbim sizlere sabır versin başınız sağolsun Size şefaatçi olacak melekleriniz
Canım magnezyum tek kullanıyorsan doktoruna danışarak 2ye çıkar istersen bir de bol bol su iç dinlenmeye çalış kalsiyum da al magnezyum kalsiyum dengesizliği de yapabiliyormuş toplanma sertleşme günde bir kaç kere oluyorsa normal demişti doktorum benimde oluyor güzel düşünelim güzel olsun
İnşallah kafasıdır canım dönüyorsa iyi benimki yerinden kıpıldamıyorbi ara döndü sonra yine yan yatmaya başladı içimde taklalar atıyor bazen ama dünden beri vajinamda bir baskı var ya ayağı ya kafası bilemiyorum sürekli damar atıyor orada sanki
Anladım canım yapacak bir şey yok magnezyumunu süt ürünlerini içmeyi ihmal etme o eksik kalacakMidem almıyor canım öylede denedim sanırım çocukluk travası içemiyorum
Canım bende de oluştu galiba . henüz dr muayene olmadım alttan ama bi dönem inanılmaz kabızlık yaşadım o dönem hissettim şimdi tuvalete biraz bile ıkınma olsa o basıncı hiss diyorum. Afedersiniz ama aynadan baktım vajina kısmı baya yeşil damar damar olmuş. Normal doğum yapamamaktan korkuyorumyarın randevum var sorucam doktoruma. İnşallah engel değildir ve inşallah doğumdan sonra mudahalesiz düzelir.
Canimmm seni hicbir cümle teselli etmez biliyorum acının tarifi yok çünkü rabbim sana sabir ihsan eylesin... cennet meleklerin sana gerçek dünya da sefaat edecekler inan söylemesi bile zor basın sağolsun rabbim sabır güç versin sanaAllah herkesten razı olsun...
Oğlumu kaybettik.
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Duasında yer veren herkese teşekkürler
Zaten gece süt içmeden uyumuyorum asla ayran falan baya içiyorum da inşallah karşılıyordurAnladım canım yapacak bir şey yok magnezyumunu süt ürünlerini içmeyi ihmal etme o eksik kalacak
İyi yapıyorsun canım karşılıyordur elbet peynir yoğurtta ilave alıyorsan yeterlidirZaten gece süt içmeden uyumuyorum asla ayran falan baya içiyorum da inşallah karşılıyordur
Maşallah canım çok güzel gelişimi haftası artık son sürece girmiş gibisinMerhaba herkese
Bugün randevum vardı. Nsty girdim hiç sancı yokmus
2200 gr 46 cm 35 haftalıkmis
Artık iki haftada bir gel dedi doktor. Magnezyuma devam.
İki hafta sonra gittiğimde doğum seklini konuşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?