2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Onuda ihmal etmiyorum da bakalım bana hiç magnezyum için ilaç verilmedi yaa
Krampların durumuna göre söyleseydin canım doktorun aklına gelmeyebilir o kadar hastası var ki başlatmamıştır bence insanda belli aydan sonra eksikliği oluyor benim hatta karnımda sertleşmeden dolayı tatile giderken 2 doza çıkarayım mı dedim olur zararı yok emniyete almış olursun dedi hala bırakmadım son kontrole nasipse gidince 1 doza düşüreyim mi diyeceğim

Kizlar 3 gundur bebegim hareket ettikce vajinamda baski oluyor sanki her an disari cikacakmis gibi bir his oluyor bu durum normal mi yoksa erken dogum belirtisi falan olabilir mi? sancim agrim falan yok..
Benimki en son doğum pozisyonuna girmişti kafası ile baskı yapıyor yani sanırım halen kafası yarın anlayacağız .bazen bende bu sefer daha çok baskı yaptı ne oluyor diye panikliyorum normaldir herhalde .

Yorgun hissediyorsan dinlen tabi cnm ama evde kızınla kalırken de yorma kendini tabi

Merhaba herkese
Bugün randevum vardı. Nsty girdim hiç sancı yokmus

2200 gr 46 cm 35 haftalıkmis

Artık iki haftada bir gel dedi doktor. Magnezyuma devam.

İki hafta sonra gittiğimde doğum seklini konuşmak istiyorum

Oyy maşallah ne güzel büyümüş boyu posu da maşallah.

Kizlar 3 gundur bebegim hareket ettikce vajinamda baski oluyor sanki her an disari cikacakmis gibi bir his oluyor bu durum normal mi yoksa erken dogum belirtisi falan olabilir mi? sancim agrim falan yok..

Ayakları kasıklarımda iken benimde oluyordu. Bas asagıya dönünce rahatladım ayaklar çok daha hareketli çok sızlatıyordu

Çok şükür benim öyle fazla kasılmam olmuyor ondan başlatmadı galiba

Allahm size dayanma gücü versin. Başınız sağolsun. Size şefaat edecek iki melek var
Dualarımız seninle...

Ben demir ilaçları yüzünden kabızlık çektim şimdi bıraktım rahatladım . İnşallah sorun yaşamam valla bu ilk hamilelegim meğer annelerimiz neler neler yaşıyormuş ve köyde yaşayan kadınları düşünüyorum. Allah hepimize kolaylık versin

Meleklerimiz artık kocaman baskı yapması normal bende de oluyo hele o magnezyum u almadığım unuttuğum gün resmen sancı, kasılma yaşıyorum. Benim beklenen doğum tarihim 17 Ekim. Doktorlar normal diyo. Ayrıca kasıklarda tam ana damarlar var bebekler onlara baskı yapınca da öyle kasılmalar yaşanıyor

Bende de sertleşme ve kaburgaya baskı var. Resmen dayanıp kaburgami ittiriyor halbuki karnımın sol tarafında yer var oraya git .

Benimde oğlumda yapmıştı Demir ilaçları ama bu kez çok şükür diyelim bir sıkıntı olmadı korkmuştum acıkcası. Kesinlikle hamilelik kolay değil candan can çıkıyor aylarca bi beden de 2 can kolay mı?

Benimde yarin kontrolum var canim 32.hafta calisabilir raporu almak icin gitcem bakalim doktorum ne dicek. Baski yaptigi an benimde yuregim agzima geliyor insallah bir sorun yoktur...

Bende aynı hissediyorum. Günümüzde aynıymış sizinle.. benim randevum cuma günü gün geçtikçe bende çok baskı hissediyorum sanki bi anda doğuracakmışım gibi

selam kizlar, beni de bugun reflu mahvetti yine... gaviscon ictim, insallah iyi gelir.
Geçmişler olsun, ben de artık katlanamadığım içim aç karna mide koruyucu başladım yedi ayın sonunda, Pantpass adı doktorunuz da önerirse belki iyi gelir. Dört gündür ilk defa rahat ettim

Delirella okuyunca kaldım öyle, yutkunamadımm...
Nasıl teselli edilir insan böyle bir durumda, hangi kelime acını bir nebze hafifletebilir bilmiyorum...
Dua edeceğim senin için, Allahım kalbine ferahlık versin
Cennette iki meleğin oldu...
Rabbim sana ve eşine kolaylıklar versin...
İnan ne söyleyeceğimi bilemiyorum
Çok üzüldüm çok

Kızlar bugün rapor almaya gittim gitmeden önceden beri belim sırtım midem karnım
Zaten herkeste olduğu gibi kasilmalarimda vardi doktor daralan yeri itibari ile yer açıyor birazda aşağıda olduğundan kaynaklı dedi
Sanci ve ağrımdan dolayi nstye girdim 2 sefer kalp atışını duyamadık uyuyordu sanırım dedi ama salmadı 160 170lere çıkması lazımmış
Sabahtan beri hastanedeydin kerata oynamadı en sonunda saat 4 gibi gittik te şükür güzel bir grafik yakaladık ve rahatladık
Ama çok korktum bu arada 2 hafta önce 1730 gr iken şimdi 1937 gr mis bebegim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…