2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Telaş ettirmiş miniğiniz ama şükür hersey yolundaymış. Bellide agrınız varmış ya o sebeple bebek de hissedip durulmuştur. Rabbim hep iyi haberlerini aldırsın

Bende dün sağ tarafımda, sırtım ve karnım acayip ağrısı sancı girdi.uykumdan uyandırdı öyle bir ağrı Böbrek ağrısı mı ne ağrısı çözemedim de. Ağrı kesici içtim o rahatlattı biraz. Yavaş yavaş başlıyor sanki ağrı.

Bende şu an ortadan ikiye ayrıldım diyebilirim salonu bitirdim çok şükür.. Mutfağın da dünden kalan bulasiklarini temizledim toparladim.. Canım çıktı bebegim de rahatsiz oldu bence bu yorgunluğa.. Anca iki haftada toparlicam bu evi galiba parça parça.. Yapmiyim diyorum.. Aslinda ev aşırı pis bi ev değil ama içim rahat etmiyor.. Kadın tutsam gene içim rahat etmiyor.. Ki ben misafirin bile mutfagima girmesini sevmiyorum.. Daha cok karisiyor mutfak o zmn baskasinin yaptgi işi zor begeniyorum huyum kurusun.. Naapcam ben bu huyla bilmiyorum ama koltuklarim ışıl ışıl oldu salonum parlıyor resmen

Ben daha bisey hissetmiyorum.. Sadece geceleri kasıklarim ağrıyor.. Sabah geciyor.. Yaa ben kendimi dinleyemiyorum ya.. Dogum baslasa anlamam heralde

Kizlar 3 gundur bebegim hareket ettikce vajinamda baski oluyor sanki her an disari cikacakmis gibi bir his oluyor bu durum normal mi yoksa erken dogum belirtisi falan olabilir mi? sancim agrim falan yok..
Canim panikleme normal bebegin kafasi aşağıda oldugunda oluyor. Doktor beni uyardi kafasi asagida baski yapar korkma dedi.
Benimki en son doğum pozisyonuna girmişti kafası ile baskı yapıyor yani sanırım halen kafası yarın anlayacağız .bazen bende bu sefer daha çok baskı yaptı ne oluyor diye panikliyorum normaldir herhalde .
Normal canim kafa asagida diye baski yapiyor

Kendini nıye bu kadar heder ediyorsun canım. Allah korusun yanlış bir hareketle ya da yorgunlukla bebege birsey olsa, ay evim temiz olsun mu ya da kadının yaptıgı işi begenmedım mı diyeceksin. Ben de kadının yaptıgınız cogu ısı begenmıyorum ama alıyorum dogum öncesi de tüm temızlıge alcam.koca karnımla ne cam ne koltuk silebilirim. Kendini dusunmuyorsan bebegıni düşün. Ben sadece yavas yavas kışlık yaptım o da 5 kg domates ten fazlaya gitmedim. Bebegın utulerını bıle 1 haftada yavas yavas yaptım. Cogu arkadasım doguma dogru ev temuzlıcem temizlik yapcam dıye erken dogurdu.bu zamanlarda yukarı uzanmak fazla iş yapmak tehlikeli aman dikkat. Ben süpürge bıle yaparken artık zorlanıyorum ki koltuk camı dusunemıyorum

Sakin ol dusunme baska bir sey dusun. Ac bir video internetten izle.

Cok sacma gelecek belki ama ben youtube dan kahkaha atan insanlar ve bebekleri izleyip kahkaha atmaya basliyorum.
Hiçbirşey sarmıyor beni yaaa kafamdan çıkartamıyorum çığlık ata ata ağlamak istiyorum resmen

Cam silmedim canim.. Dün annem camlari sildi.. Tülleri yikadi asti sagolsun.. Bugun sadece salonun koltuklarini sildim.. Ama öyle aşırı yormadan yaptim kendimi.. Cok girilmedigi için salona aşırı tozlu ve pis degildi o yuzden bezi sürdüm geçtim öyle.. Yeri sildim viledayla bi de toz aldim.. Aslnda çok iş değil.. Arada dinlendim filan hatta.. Ama yinede yoruldum tabi mutfak daha cok yoruyor ya.. Dikilerek iş yapiosun ya o kötü ediyo.. Mutfaktada dün elim kolum kalkamadi.. Valla yedigimiz tabaklar bile duruyodu oralari toparladim.. Sonrada oturdum asagi

Hiçbirşey sarmıyor beni yaaa kafamdan çıkartamıyorum çığlık ata ata ağlamak istiyorum resmen
Konu nedir bilmiyorum ama şu durumda hıcbır konu ya da eşin bebeğinden önemli değil. Sakin ol ve onu düşün. Usg videosunu ya da resmını ac. Herşey düzelir gelip geçer, boştan yere bebeği üzüp kasmakla kendini suçların. Sabret şurda az bir zaman sonra gerekeni yaparsın eşine, hıncını alırsın. Biraz sakin bebek herşeyden herkesten önemli şu an. Ben hamileliğimde en yakınımı kaybettim ama cenazede bile elim karnımda dua ettim, acımı tam yaşayamadım bile bebege birsey olmasın dıye... Salla gitsin erkeklerin dediklerinin 3 unu duy 7 sını unut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…