Haklısın canım ama işte zoruma gidiyor onunda çocuğu biraz dikkat etsin zaten gerginlik var üzerimde ister istemez insan biraz daha düşünceli olur. Geldim klimayı açtım yatağıma uzandım şarkı dinliyorum sakinleşmek için eve gelirse bu sinirle çok büyük kavga edicem bebeğime zarar veririmKonu nedir bilmiyorum ama şu durumda hıcbır konu ya da eşin bebeğinden önemli değil. Sakin ol ve onu düşün. Usg videosunu ya da resmını ac. Herşey düzelir gelip geçer, boştan yere bebeği üzüp kasmakla kendini suçların. Sabret şurda az bir zaman sonra gerekeni yaparsın eşine, hıncını alırsın. Biraz sakin bebek herşeyden herkesten önemli şu an. Ben hamileliğimde en yakınımı kaybettim ama cenazede bile elim karnımda dua ettim, acımı tam yaşayamadım bile bebege birsey olmasın dıye... Salla gitsin erkeklerin dediklerinin 3 unu duy 7 sını unut
O ağrı olduğu zaman hissetmemek zor bence. Uykudan kaldırıyor insanı
Ben kendimi yorunce hissettiriyor hemen. Dikkat et sende. Ev isi bitmiyor cunku. Benimde kasiklarimda ozellikle bir agri var iki gundur sorma. Yorulunca bir de (egilip kalkmak cok yoruyor) regl sancisi gibi basliyor agrilar.O zmn yok bende daha.. Çünkü bu ara uykudan bile zor uyanıyorum
Aslında çok iş değil demişsin bir deCam silmedim canim.. Dün annem camlari sildi.. Tülleri yikadi asti sagolsun.. Bugun sadece salonun koltuklarini sildim.. Ama öyle aşırı yormadan yaptim kendimi.. Cok girilmedigi için salona aşırı tozlu ve pis degildi o yuzden bezi sürdüm geçtim öyle.. Yeri sildim viledayla bi de toz aldim.. Aslnda çok iş değil.. Arada dinlendim filan hatta.. Ama yinede yoruldum tabimutfak daha cok yoruyor ya.. Dikilerek iş yapiosun ya o kötü ediyo.. Mutfaktada dün elim kolum kalkamadi.. Valla yedigimiz tabaklar bile duruyodu oralari toparladim.. Sonrada oturdum asagi
Ben kendimi yorunce hissettiriyor hemen. Dikkat et sende. Ev isi bitmiyor cunku. Benimde kasiklarimda ozellikle bir agri var iki gundur sorma. Yorulunca bir de (egilip kalkmak cok yoruyor) regl sancisi gibi basliyor agrilar.
Aslında çok iş değil demişsin bir devalla ben yemek yapınca bile yoruluyorum
Ben de bugun cok kotuyum hazimsizlik gaz var midemde...rennie ictim azcik duzeldi gibi oldu geri basladi...hic istahim da yokVe şuan midemdenmi neden bilmiyorum hiçbirşey yiyemiyorum çok kötüyüm
Umarım biraz sakinleşmişsindir Canım. Eşler ne yazık ki empati kuramıyor bizlerle. Kendimizi geçtim de onların da evlatları olan bi can taşıyoruz ama nafile. Uyumaya çalışın biraz. Güzel anılar düşünmeye çalışın. La havle çekin bol bolKızlar eşimle tartıştım sinirden sancım başladı sinirlemince bunun olması normal mi?
Doktor bana çamaşır asiyorum diye o kadar çok kızdı ki sakın haa dedi ne ipe çamaşır asmak ne üst dolaplara uzanmak. Doğum katında hep 30 haftalık hamileler dolu hepsi erkenden sancim var diye geldiler dedi. Son zamanlara geldik az disimizi sıkmak lazımKendini nıye bu kadar heder ediyorsun canım. Allah korusun yanlış bir hareketle ya da yorgunlukla bebege birsey olsa, ay evim temiz olsun mu ya da kadının yaptıgı işi begenmedım mı diyeceksin. Ben de kadının yaptıgınız cogu ısı begenmıyorum ama alıyorum dogum öncesi de tüm temızlıge alcam.koca karnımla ne cam ne koltuk silebilirim. Kendini dusunmuyorsan bebegıni düşün. Ben sadece yavas yavas kışlık yaptım o da 5 kg domates ten fazlaya gitmedim. Bebegın utulerını bıle 1 haftada yavas yavas yaptım. Cogu arkadasım doguma dogru ev temuzlıcem temizlik yapcam dıye erken dogurdu.bu zamanlarda yukarı uzanmak fazla iş yapmak tehlikeli aman dikkat. Ben süpürge bıle yaparken artık zorlanıyorum ki koltuk camı dusunemıyorum
Ben sleepy natural yeni dogan aldim. Uni baby den farki yok. Saf su ve pamuk. Fiyati uni baby e gore daha uygun. Uni baby aşırı pahalı.kızlar iyi akşamlar joker'de yenidoğan ıslak pamuk mendillerde indirim var. Bilginiz olsun. linki aşağıda
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Eğilip kalkma hiç yapamıyor m karnıma sancı giriyor. Korkuyorum evi toplarken yerdeki herseyi oğlumdan istiyorum. Hadi oğlum bunları toplayalim çizgi film acicam. Hadi oğlum bitsin işler meyve yiyelim falanBen kendimi yorunce hissettiriyor hemen. Dikkat et sende. Ev isi bitmiyor cunku. Benimde kasiklarimda ozellikle bir agri var iki gundur sorma. Yorulunca bir de (egilip kalkmak cok yoruyor) regl sancisi gibi basliyor agrilar.
Doktor bana çamaşır asiyorum diye o kadar çok kızdı ki sakın haa dedi ne ipe çamaşır asmak ne üst dolaplara uzanmak. Doğum katında hep 30 haftalık hamileler dolu hepsi erkenden sancim var diye geldiler dedi. Son zamanlara geldik az disimizi sıkmak lazım
Bugün misafirim gelicekti dedim evi supureyim. onların da işi çıkınca gelemeyecekleri için aradılar ben de tabiki ev supurmeyi yarına erteledimYaa benim ev büyük bu yaptigim iş öncekilere göre hicbisey ya ondan öyle diyombi sefer hiç unutmam.. Sabah 9da basladim gece 1 de bitirmistim bu evin işini ama dip köşe
Şimdi abartmiyorum.. Şu an hal dağınık ev ama umursamiyorum.. Elimden geleni yapiyorum.. Dahasini da yapamam.. Limitimin dışında
Bugün misafirim gelicekti dedim evi supureyim. onların da işi çıkınca gelemeyecekleri için aradılar ben de tabiki ev supurmeyi yarına erteledimaz önce yoğurt mayaladim ve çamaşır katladim kendimle gurur duyuyorum öyleyse bu şartlarda sana madalya takmak lazım
Canm bende 32+2 de bebegim 35 lik gibiydi kilosu boyu. Oyle olunca erken dogma ihtimali mi oluyomus? Benm adetim filan kesin net tarihler doktor sadece tosun olacak dedi.Aayyyy bugünn kontrole gittik her şey güzel çok şükür bebek 33. Hafta değil de 34_35 hafta gibi gelişimi önde Bi hafta önce gelebilir dedi. Zaten son adet tarihim belli değil tam bir muamma bakalım ne zaman gelecek. Zaman geçtikçe iyice stres artıyor.
Nasııııııl doğuracağmmmm düşüncesi
Ben arabami degistir diyordum ama birikimi baska yonde kullandk o hayal olduKizlar eslerinizden dogum hediyesi neler istiyeceksiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?