2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Haklısın canım ama işte zoruma gidiyor onunda çocuğu biraz dikkat etsin zaten gerginlik var üzerimde ister istemez insan biraz daha düşünceli olur. Geldim klimayı açtım yatağıma uzandım şarkı dinliyorum sakinleşmek için eve gelirse bu sinirle çok büyük kavga edicem bebeğime zarar veririm

O zmn yok bende daha.. Çünkü bu ara uykudan bile zor uyanıyorum
Ben kendimi yorunce hissettiriyor hemen. Dikkat et sende. Ev isi bitmiyor cunku. Benimde kasiklarimda ozellikle bir agri var iki gundur sorma. Yorulunca bir de (egilip kalkmak cok yoruyor) regl sancisi gibi basliyor agrilar.

Aslında çok iş değil demişsin bir de valla ben yemek yapınca bile yoruluyorum

Ben kendimi yorunce hissettiriyor hemen. Dikkat et sende. Ev isi bitmiyor cunku. Benimde kasiklarimda ozellikle bir agri var iki gundur sorma. Yorulunca bir de (egilip kalkmak cok yoruyor) regl sancisi gibi basliyor agrilar.

Anlayamiyorum ki ben.. Geceleri kasık ağrım oluyor ama gündüz öyle bisey nadir oluyor.. Ama sancı nasıl oluyor hiç bilmiyorm

Aslında çok iş değil demişsin bir de valla ben yemek yapınca bile yoruluyorum

Yaa benim ev büyük bu yaptigim iş öncekilere göre hicbisey ya ondan öyle diyom bi sefer hiç unutmam.. Sabah 9da basladim gece 1 de bitirmistim bu evin işini ama dip köşe

Şimdi abartmiyorum.. Şu an hal dağınık ev ama umursamiyorum.. Elimden geleni yapiyorum.. Dahasini da yapamam.. Limitimin dışında

Aayyyy bugünn kontrole gittik her şey güzel çok şükür bebek 33. Hafta değil de 34_35 hafta gibi gelişimi önde Bi hafta önce gelebilir dedi. Zaten son adet tarihim belli değil tam bir muamma bakalım ne zaman gelecek. Zaman geçtikçe iyice stres artıyor.
Nasııııııl doğuracağmmmm düşüncesi

Kızlar eşimle tartıştım sinirden sancım başladı sinirlemince bunun olması normal mi?
Umarım biraz sakinleşmişsindir Canım. Eşler ne yazık ki empati kuramıyor bizlerle. Kendimizi geçtim de onların da evlatları olan bi can taşıyoruz ama nafile. Uyumaya çalışın biraz. Güzel anılar düşünmeye çalışın. La havle çekin bol bol inşallah hatasını anlar eşiniz

Doktor bana çamaşır asiyorum diye o kadar çok kızdı ki sakın haa dedi ne ipe çamaşır asmak ne üst dolaplara uzanmak. Doğum katında hep 30 haftalık hamileler dolu hepsi erkenden sancim var diye geldiler dedi. Son zamanlara geldik az disimizi sıkmak lazım

Ben sleepy natural yeni dogan aldim. Uni baby den farki yok. Saf su ve pamuk. Fiyati uni baby e gore daha uygun. Uni baby aşırı pahalı.

Eğilip kalkma hiç yapamıyor m karnıma sancı giriyor. Korkuyorum evi toplarken yerdeki herseyi oğlumdan istiyorum. Hadi oğlum bunları toplayalim çizgi film acicam. Hadi oğlum bitsin işler meyve yiyelim falan kasık ağrısı bende bu hafta başladı yorulursam çok fena vuruyor. Ama en çok sırt ağrısı çekiyorum geceleri çok kötü oluyorum nefes alamıyorum resmen

Teyzemin kızı doguma gitmeden çamaşır asiyodum diyo ayy bilmiyorum.. Ben yapmazsam kim yapcak ki bu işleri temizlikci de tutsam mutlaka elim değecek.. Başka türlü olmaz ki.. Ne bileyim.. Cok evham yapmamaya calisiyorum ama kötü bisey olursa da üzülürüm ve kendimi de suclarim biliyorum.. Insallah şu iki haftayı atlatrsam hersey duzene girer Allahin izniyle

Ben de bugün dra gittim. Bebek doğum pozisyonu almıs baş aşagıda.. Kılo 2080 gram. 18 gunluk sürede az kılo almıs. Daha önce gıdınce 1930 ıdı. Dr ölçumler tam olamayabilir takılma buna dedı. Ben az almıs deyıp Uzuldum. Yok önde dedi.. Dr hep önde giden bebekler son haftalarda buyume hızları yavaşlayabılır dedi. Eger 3. 5 kg olursa normal yaparım dedi. Pozisyonu almıs. Yeri dar biraz zor döner ama belli olmaz dedi. Asla agır ev işi yapmak uzanmak agır kaldırmak yok dedi. Tabı bızı ma aile 2 cocuk bır koca görunce adam bana uzuluyor. Benım afacanlarla oynadı biraz tabi drun herşeyi ı karıstırdılar.. Kiloya takılma dedı. Gene boy ölçemedı hep buzulmus durdugu ıcın.. Ilknkez nsteye gırdım. Uyuyordu tabi benım oğlanlarda gırmek ıstedı onların sesine asırı tepki verdi. Acayıp harekwtlıydı çok yüksek rıtımluydı. Vurdukça ses artıyordu. Ben bu ara az yiyordum yıyımde bebek kılo alsın bıraz. Ben gene 4.5 kgyla devam.. Dr bey, Manken 3 cocuk lu anne olacagim diyorsun ha dedi. Adam karısına takmıs benım eşim de kadın dogumcu maşallah 25 kg aldı yeme dedım yedı yeme dedım yedı. Şimdide veremiyor kgları dedı.. Eşim de hemen yemiyor yemiyor hep kustu. Yoksa 25 kg alsın sorun değil dedi.. Dr da yemeye çalıs aclık sekerim sınırın Altında seker sorunu yok. Fazla karbonhidrat ve şekerden uzak dur, sana hersey serbest.. Ben gebeler de kgya takan bir drum dedi.

Bugün misafirim gelicekti dedim evi supureyim. onların da işi çıkınca gelemeyecekleri için aradılar ben de tabiki ev supurmeyi yarına erteledim az önce yoğurt mayaladim ve çamaşır katladim kendimle gurur duyuyorum öyleyse bu şartlarda sana madalya takmak lazım

Hahahha.. Valla aynen.. Dunyalari sirtlamisim gibi hissettim bende bugün ama oturdugumdan beri hiç kalkmadm valla.. Esime yaptiriyorum herseyi

Canm bende 32+2 de bebegim 35 lik gibiydi kilosu boyu. Oyle olunca erken dogma ihtimali mi oluyomus? Benm adetim filan kesin net tarihler doktor sadece tosun olacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…