2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar eslerinizden dogum hediyesi neler istiyeceksiniz bakalim
Eşim doğum hediyesi alacak, lafı geçiyor ama ne alacağı ya da ne seçeceğim daha belli değil, safir setleri beğeniyorum, gidip beraber seçeriz dedik. Son anda masraflara boğulup unutmaz isek.

Canm bende 32+2 de bebegim 35 lik gibiydi kilosu boyu. Oyle olunca erken dogma ihtimali mi oluyomus? Benm adetim filan kesin net tarihler doktor sadece tosun olacak dedi.

Adet tarihi de net olmadığı için öyle dedi sanırım 3 hafta sonra NST İçin çağırdı, bakalım ne diyecek.

5.15 de uyanıp cin gibi olmak neden?
Sonra bütün gün uykum gelecek.
Sanırım beden uykusuzluğa ve gece uyanmalarına hazırlıyor.

Öyle büyük hediyeler istemiyorum, sonuçta önemli olan düşünmesi çiçek bile getirse o mutlulukla bizim için yeter.
Sonuçta onu da külfet altına sokmamak lazım. Bunu istiyorum, şunu istiyorum bana mantıklı gelmiyor.

Maalesef sadece kendilerini düşünürler Barıştık ama yine de çok kırgınım ona

Çok şükür benim öyle fazla kasılmam olmuyor ondan başlatmadı galiba
Gereksiz yere kullandırmak istemiyordur canım ne güzel dün gece mesela 3 kere kramp girdi bacağıma normalde hiç olmuyordu ne zamandır sürekli ayağımın altını ovduk
Öyle görünüyor canım
Heyecan gittikçe artıyor
En heyecanlı keyifli zamanları bence hazırlıklar bir yandan kavuşma telaşı bir yandan

Günaydin kızlar. Normalde çok hareketli olan bebegim bugün cok sakin sabah hic hareket etmedi simdi arada bi oynuyor. Ise gitmek icin evdem çıktığımda vajinamda bi batma hissettim atada sol tarafım ağrıyor umarım bi sorun yoktur

Yorgun olunca da az hareket rdiyorlar. Dinlenmek icin uzandiginda hareketlenir meraklanma

Aynen ama o cicegi kendi dusunup getirse o bile yeter ama nerdee

Bir iki kere benim oldu bacak kasılmam ama geçti çok şükür o ağrıyı çok iyi biliyorum Rabbim yardımcın olsun

O sancı gelsin de 9 ayın sonunda bi şekilde çıkacak. Ve ne kadar zor doğarsa doğsun kucağımıza alınca acı agrı diniyor anında annelik koruma sahiplenme oluyor benim dikişlerim devam ediyordu ben bebeğim niye ağlamıyor bebeğime bakın diyordum sonra aglamaya başladı bebeğimi susturun bana verin lütfen diye bağırıyordum. Annelik çok değişik bi duygu değişimi

Benim 8 Ağustos Doğum günümdü eşim baget takı seti almış parça parça vereyim Doğumda bi parçasını takarım diye espri yaptı :)) yada ben yaptı sandım hahahaha şaka bi yana almasa da olur evet Doğum zor ama hediye olmasa da olur. Yanımızda destek olsunlar bizi üzmesinler lohusa lohusa üzmesinlerde. İlk Doğumda da takı seti almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…