Eşim doğum hediyesi alacak, lafı geçiyor ama ne alacağı ya da ne seçeceğim daha belli değil, safir setleri beğeniyorum, gidip beraber seçeriz dedik. Son anda masraflara boğulup unutmaz isek.
Canm bende 32+2 de bebegim 35 lik gibiydi kilosu boyu. Oyle olunca erken dogma ihtimali mi oluyomus? Benm adetim filan kesin net tarihler doktor sadece tosun olacak dedi.
Öyle büyük hediyeler istemiyorum, sonuçta önemli olan düşünmesi çiçek bile getirse o mutlulukla bizim için yeter.
Sonuçta onu da külfet altına sokmamak lazım. Bunu istiyorum, şunu istiyorum bana mantıklı gelmiyor.
Umarım biraz sakinleşmişsindir Canım. Eşler ne yazık ki empati kuramıyor bizlerle. Kendimizi geçtim de onların da evlatları olan bi can taşıyoruz ama nafile. Uyumaya çalışın biraz. Güzel anılar düşünmeye çalışın. La havle çekin bol bol inşallah hatasını anlar eşiniz
Eşimin doğumda yanımda olup olamayacağı bile belli değil mesleği gereği.
Eşim çok anlayışlı sağ olsun evde olduğunda yeterince ilgili alakalı ben yanımda olmasından başka bişey istemiyorum
Gereksiz yere kullandırmak istemiyordur canım ne güzel dün gece mesela 3 kere kramp girdi bacağıma normalde hiç olmuyordu ne zamandır sürekli ayağımın altını ovduk
Günaydin kızlar. Normalde çok hareketli olan bebegim bugün cok sakin sabah hic hareket etmedi simdi arada bi oynuyor. Ise gitmek icin evdem çıktığımda vajinamda bi batma hissettim atada sol tarafım ağrıyor umarım bi sorun yoktur
Günaydin kızlar. Normalde çok hareketli olan bebegim bugün cok sakin sabah hic hareket etmedi simdi arada bi oynuyor. Ise gitmek icin evdem çıktığımda vajinamda bi batma hissettim atada sol tarafım ağrıyor umarım bi sorun yoktur
Öyle büyük hediyeler istemiyorum, sonuçta önemli olan düşünmesi çiçek bile getirse o mutlulukla bizim için yeter.
Sonuçta onu da külfet altına sokmamak lazım. Bunu istiyorum, şunu istiyorum bana mantıklı gelmiyor.
Gereksiz yere kullandırmak istemiyordur canım ne güzel dün gece mesela 3 kere kramp girdi bacağıma normalde hiç olmuyordu ne zamandır sürekli ayağımın altını ovduk
En heyecanlı keyifli zamanları bence hazırlıklar bir yandan kavuşma telaşı bir yandan
Aayyyy bugünn kontrole gittik her şey güzel çok şükür bebek 33. Hafta değil de 34_35 hafta gibi gelişimi önde Bi hafta önce gelebilir dedi. Zaten son adet tarihim belli değil tam bir muamma bakalım ne zaman gelecek. Zaman geçtikçe iyice stres artıyor.
Nasııııııl doğuracağmmmm düşüncesi
O sancı gelsin de 9 ayın sonunda bi şekilde çıkacak. Ve ne kadar zor doğarsa doğsun kucağımıza alınca acı agrı diniyor anında annelik koruma sahiplenme oluyor benim dikişlerim devam ediyordu ben bebeğim niye ağlamıyor bebeğime bakın diyordum sonra aglamaya başladı bebeğimi susturun bana verin lütfen diye bağırıyordum. Annelik çok değişik bi duygu değişimi
Benim 8 Ağustos Doğum günümdü eşim baget takı seti almış parça parça vereyim Doğumda bi parçasını takarım diye espri yaptı :)) yada ben yaptı sandım hahahaha şaka bi yana almasa da olur evet Doğum zor ama hediye olmasa da olur. Yanımızda destek olsunlar bizi üzmesinler lohusa lohusa üzmesinlerde. İlk Doğumda da takı seti almıştı
Bizim kızce yine döndü dün gece herhalde tuvalette gidince mideme doğru bi baskı oldu normalde benim midem epeydir boştaydı. Aksama doğru anlarım ayaklarından yönü ne oldu bakalım fingirdek kaçıncıya döndü