2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şükür canım sıkıntısız geri dönmüşsünüz bazen dinlenme haline geçebiliyorlar
Ve şuan midemdenmi neden bilmiyorum hiçbirşey yiyemiyorum çok kötüyüm
Büyüdükçe üste çıkıyor ve mide yanması şişkinlik bir şey yedirmiyor canım
Kızlar eşimle tartıştım sinirden sancım başladı sinirlemince bunun olması normal mi?
Canım bebeğinden önemli bir şey yok dua oku bol bol derin derin nefes egzersizi yap uzan dinlen
Yorulmuştur annesi uyku moduna geçmiştir korkma o bastı batmalar herkeste oluyor
Yerim onu yeri rahat şimdi dönüp duruyor
Kızlar sizinde çok afedersiniz vajinazın üst tarafında ağrı varmı?
Bazen batma ağrı hissediyorum canım baskıda olabiliyor normal sanırım bu haftalarda herkes aynı şikayetlerde bulunmuş

Kizlar eslerinizden dogum hediyesi neler istiyeceksiniz bakalim
Ben de sipariş üzerine hediye aldırmak istemiyorum. Kendi düşünsün istiyorum ama biliyorum Doğumda hediye alındığından haberi bile yoktur. Biraz da Doğum yapan kadının çektikleri sıkıntılar günahlarını temizler ya, ödülümü bu dünyada istemek istemiyorum canları sağolsun

Benim çok şiddetli yaa oradaki kemikte aşırı ağrı var yeni değil yanı uzun zamandır bu ağri var gün geçtikçede şiddetleniyor

32 den 34. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım fazlasını dr da istemedi 34. te gelince nst ye alıcam halen başı aşağıda senin oturman bile iyi değil yatar pozisyonda dinlenmen lazım sürekli.daha fazla çalışamazsın dedi bu iki haftayıda mecburen aldım yıllık izinler bitmedi arkadaşlar izinde .benimde niyetim öyleydi zaten 34+0 da izne ayrılırım .
haftası dolmadan arada izne çıkamıyormuşuz 34+5 te mesela rapor açmıyor 35+0 ı bekliyorlarmış .

32+0 da 1950 gr ve 42.5 cm .haftası ile uyumlu .
planlı sezeryanı 38,5 da yapıyoruz dedi .o arada kendi karar verirde normal gelmek isterse şimdilik engelin yok duruma göre gününe karar veririz dedi .sezeryan derse 10/10/2019 neden olmasın .

valla dr bana bugün özellikle tembihledi bu izinler size dinlenin diye veriliyor gebeler bunu evi düzene sokmak temizlemek gibi anlıyor sonra haftası dolmadan doğuma geliyorlar bebek küveze girincede süt derdi başlıyor yapmayın bunu diye söylendi .kızıma da tembihledi yorma anneni destek ol diye . babanada ilet söylediklerimi diyor :) ne kadar işe yarar bilmem tabii .

Kizlar eslerinizden dogum hediyesi neler istiyeceksiniz bakalim
valla ben doğum sonrası 6 ay ücretsiz izin alıcam bu dönemde en büyük hediye çoçuğun yanında kalmam.krediler çocuk okul masrafı derken hiç birşey istemiyorum .Allah çalışma için güç kuvvet versin yeter .

Sabah eşim beni anneme birakirken yolda yine kustum.. Ama nasil kusma.. Midem bombos ya zehir gibi oldu.. 3 gundur sabahlari kustum hep.. Bende korktum.. Hemen hastaneye geldik.. Gece uyanip atistirma yapamiyorum diye öyle oluyo sanrm.. Çünkü doktor onemli bisey yok dedi.. Mide koruyucuyu icmiodum onu icmemi soyledi.. Ultrasona girdik.. Oglumu gördüm.. Allaha şükür yolunda herşey ilk defa yuzunu gözünü bu kadar net gördüm annesinin kuzusunu hicbiseyden haberi yok bi de esniyo orada sıpa..bi bilse anası neler çekiyor ama pozisyon almamis daha.. Bildigin tam üstte midemin ordaymis.. O da seni kusturur dedi doktor.. İki hafta sonra döner insallah gelmisken tahlil verdim.. 2 saate cikcak onu bekliyorum.. Sonrada eve gitcem insallah

Ben de ilk doğumda kendi düşünsün zaten ev borcu cocuk tup bebek yazık masraf olmasın dedim. Hem de ben anneler gununden 5 gun önce dogurdum. Adam elini kolunu sallayarak geldi. O kadar üzüldüm ki tabı bır de lohusa psikolojisi.. Kendı Babam oğlum ben bıle 30 yıl once annene cıcekle cıkolata yaptırdım deyince bizimki utandı. Kaynanam bile bıraz toplansın kız ıstedıgı herseyı alcan dedı. Bana da ne istersen aldır dedı. Ben ama o kadar Uzuldum ki ıs arkadaslarım cıcek yolluyor komsu cıcek yolluyor benım öküz sap gıbı... Bir de o gün davasını baska arkadasına vermıs sürekli telde konusuyor. Benı dogum haneye indiriyorlar insan guzel vedalasır. Nerde muvekkılım ıkna olmuyor onu ikna etmem lazım dedi vın gıttı. Brn bakakaldım. Hemşire kacıncı cocuk dedı. İlk dedım. O kadar Uzuldum ki zaten lohusa sendromu 1 hafta konusmadım. Sonra lafı bile gecmedi. Uyanık dogum gunum ikisini bir araya getirdi tabı hem dogum hediyesi hem dogum gunu hediyesi yuzuk kupe kolye 3 lü set almış. Teseşkkur ettim nıye sevinmedin dedi. Ben pahalı sey istemedim tek bir cıcek ya da gUel söz bekledim dedim. Sen en özel anda telefonda muvekkılıne karım doguruyor diyemiyorsun dedım. 1 hafta trıp attım... 2.dogum erken oldu biz zaten hastaneye apar topar gıttık. Bir ara kayboldu meger önceden almış kalın bır bilezik. Kaynanam hemen nıye Trabzon almadın dedi. Anne bunu zor aldım dedı... 3. Ye bırsey demeyeceğim dıyorum ama dusunme yetileri yok. Kaynanam o gun dıyokı telde doguma az kaldı söyle sunu al de. Parayı dusunme artık işlerı ıyı. Sen hep ucuz yollu olsun dersin bak 10 yılınız bitiyor hem evlilik hem dogum hediyesi olur dedi. Ben de kendi düşünsün anne dedim. Kızım o da babası gıbı anlamadın mı 10 yılda. Aklına bile gelmez gene üzülürsün dedi. O zaman sen söyle dedım. Tamam dedı.

Kayınvaldenize bayıldım Maşallah sizi baya düşünüyor

Doktoruna bir yaz canım seni rahatlatacak bir şeyler söyleyecektir genelde büyümeden doğuma hazırlanmasından vücudun diyorlar
Doktorum bu hafta tatile gitti şansıma☹ Arkadaşına yönlendirmişti ona simdi mesaj attım cevabını bekliyorum

Son düzenleme:

Okurken sinirlendim.. Benimki de almaz heralde.. Bi iki kere dedim çiçek al diye ama artık demiycem bakiyim naapcak.. Aklina gelmez zaten de biri dürterse anca alır.. Ins oglum ince dusunceli bi erkek olur.. Yani anlamiyorum.. Peygamber efendimiz eslerine nasil nazik davranirmis.. Keske onu ornek alsalar.. Bunlar hanzo geldi hanzo gidecek.. Erkek doguracaklar bunlari görelim ona göre erkek çocuk yetistirelim.. Biz duzeltmezsek bu sorunlar aile hayatlarimizda hep olur.. Gerci erkek çocuklari babadan ne goruyorsa onu oluyorlar genelde.. İnsallah becerebilirim onu yetistirmeyi

Bana da mantıklı gelmiyor.. kendisi düşünebilse yeter. Ilkinde hiç bise yapmadı bunda da beklemiyorum bile

Bu erkekler tam odun Yontamiyoruz resmen Allah guc kuvvet versin de oglumu ince ruhlu, dusunceli yetistirebileyim. Gelin artik bir dua eder bana. Ay aman yok ben melegimi evlendiremem

Yeni nesil kaynana yükleniyor aslnda kiz içinde erkek içinde insan kiyamiyor.. O kadar besliyorsun buyutuyorsun.. Sonra uçup gidiyor evden.. Insan nasil kiskanir üzülür.. Ay yazarken agladm yine

Kayınvaldenize bayıldım Maşallah sizi baya düşünüyor
Kayınvalıdenın maddi durumu ıyı ama bana bır çöp yapmaz ama oğluna akıl vermekte cok iyidir. Oğluna akıl verir ama 2 kere dogurdum gelınıne bırsey almıslıgı yoktur. Sadece olanlara tam altın takar o kadar

Onlar güzel seyleri örnek almazlar keşke efendimizin milyonda bir davranışını örnek alsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…