Biran bende tam ideal kayınvalde dedim ama desenize onunda bizimkilerden bir farkı yokmuşKayınvalıdenın maddi durumu ıyı ama bana bır çöp yapmaz ama oğluna akıl vermekte cok iyidir. Oğluna akıl verir ama 2 kere dogurdum gelınıne bırsey almıslıgı yoktur. Sadece olanlara tam altın takar o kadar
Ramazandan beri var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bebek büyüdükçe dikisler geriliyor ve agri yapıyor dedi. Ve anladığım kadariyla doguma kadardevam edecek. Hic gecmedi cunku. Birde benim ilk dogumum daha 2 yıl gecmedi.Kızlar sizinde çok afedersiniz vajinazın üst tarafında ağrı varmı?
Whatsapptan yaz canımDoktorum bu hafta tatile gitti şansıma☹ Arkadaşına yönlendirmişti ona simdi mesaj attım cevabını bekliyorum
Yazdım normal dedi büyümeye bağli oluyormuşWhatsapptan yaz canım
Ben de ilk doğumda kendi düşünsün zaten ev borcu cocuk tup bebek yazık masraf olmasın dedim. Hem de ben anneler gununden 5 gun önce dogurdum. Adam elini kolunu sallayarak geldi. O kadar üzüldüm ki tabı bır de lohusa psikolojisi.. Kendı Babam oğlum ben bıle 30 yıl once annene cıcekle cıkolata yaptırdım deyince bizimki utandı. Kaynanam bile bıraz toplansın kız ıstedıgı herseyı alcan dedı. Bana da ne istersen aldır dedı. Ben ama o kadar Uzuldum ki ıs arkadaslarım cıcek yolluyor komsu cıcek yolluyor benım öküz sap gıbı... Bir de o gün davasını baska arkadasına vermıs sürekli telde konusuyor. Benı dogum haneye indiriyorlar insan guzel vedalasır. Nerde muvekkılım ıkna olmuyor onu ikna etmem lazım dedi vın gıttı. Brn bakakaldım. Hemşire kacıncı cocuk dedı. İlk dedım. O kadar Uzuldum ki zaten lohusa sendromu 1 hafta konusmadım. Sonra lafı bile gecmedi. Uyanık dogum gunum ikisini bir araya getirdi tabı hem dogum hediyesi hem dogum gunu hediyesi yuzuk kupe kolye 3 lü set almış. Teseşkkur ettim nıye sevinmedin dedi. Ben pahalı sey istemedim tek bir cıcek ya da gUel söz bekledim dedim. Sen en özel anda telefonda muvekkılıne karım doguruyor diyemiyorsun dedım. 1 hafta trıp attım... 2.dogum erken oldu biz zaten hastaneye apar topar gıttık. Bir ara kayboldu meger önceden almış kalın bır bilezik. Kaynanam hemen nıye Trabzon almadın dedi. Anne bunu zor aldım dedı... 3. Ye bırsey demeyeceğim dıyorum ama dusunme yetileri yok. Kaynanam o gun dıyokı telde doguma az kaldı söyle sunu al de. Parayı dusunme artık işlerı ıyı. Sen hep ucuz yollu olsun dersin bak 10 yılınız bitiyor hem evlilik hem dogum hediyesi olur dedi. Ben de kendi düşünsün anne dedim. Kızım o da babası gıbı anlamadın mı 10 yılda. Aklına bile gelmez gene üzülürsün dedi. O zaman sen söyle dedım. Tamam dedı.
Aynen öyle, annem bana diyor ki kızım hiç naz yapmadın bir şey istemedin 2 ayın ya kaldı ya kalmadı biraz nazlan bize :))) Nazlanayım da ne yapayım onu da bilmem karakterimde yok. Hep ben iyyim modundayım.Sinirlenince bebeklerde hissediyor bence.. bana da oluyor. Sakın kalmamız lazım ama etraf bizden daha gebe
Yazdım normal dedi büyümeye bağli oluyormuş
Yeni nesil kaynana yükleniyoraslnda kiz içinde erkek içinde insan kiyamiyor.. O kadar besliyorsun buyutuyorsun.. Sonra uçup gidiyor evden.. Insan nasil kiskanir üzülür.. Ay yazarken agladm yine
Bütün gece kızım uyumadı yaa eşimle 3.30 da barıştık ondan sonra uyudu benden daha çok üzgündü☹
İçini rahatlatmıştır en azından bak bence de ona bağlı aşırı şiddetli olursa yine söylersinYazdım normal dedi büyümeye bağli oluyormuş
Kayınvalıdenın maddi durumu ıyı ama bana bır çöp yapmaz ama oğluna akıl vermekte cok iyidir. Oğluna akıl verir ama 2 kere dogurdum gelınıne bırsey almıslıgı yoktur. Sadece olanlara tam altın takar o kadar
Boyle boyle kaynana olunuyormus demek kionlar da gelindi bir zamanlar simdi nasil kaynanalik yapiyorlar dememek lazimmis
Ya daha minigim karnimda onu elin kiziyla nasil paylasirim dusunemiyorumoglan annesi adaylari olarak kayinvalideleri bir nebze anliyor muyuz ne
Aynen öyle, annem bana diyor ki kızım hiç naz yapmadın bir şey istemedin 2 ayın ya kaldı ya kalmadı biraz nazlan bize :))) Nazlanayım da ne yapayım onu da bilmem karakterimde yok. Hep ben iyyim modundayım.
Bi tanidik iki erkek çocuğu vardi.. Daha simdiden en cok beni sevceksiniz diye tembihliyormusbu tam şirret kaynana olacak modeli
Gelin kaynana topragindan derler ya.. Bizde huyundan suyundan aliyoz demekki kaynanalarimizinen korktugum şey bu.. Ama dikkat ediyorum hemen hemen herkes az bucuk da olsa kaynanasinin bi huyunu alıyor ne yazikki
Gelin kaynana toprağından olurmuş derler evet ama ben olmak istemiyorum. Allah yazdıysa bozsunbenzeyecek bise varsa ne olursa olsun çocukların hep beni sevsin daha ne isterim annelerine sırt dönmeyen çocuklar.. benim için güzel olurdu ama dua ediyorum mutlaka benimde hatalarım olacaktır ama Allah merhametsiz etmesin beni
Kızlar sizinde çok afedersiniz vajinazın üst tarafında ağrı varmı?
Yerim onu yeri rahat şimdi dönüp duruyor
Bazen batma ağrı hissediyorum canım baskıda olabiliyor normal sanırım bu haftalarda herkes aynı şikayetlerde bulunmuş
Sabah eşim beni anneme birakirken yolda yine kustum.. Ama nasil kusma.. Midem bombos ya zehir gibi oldu.. 3 gundur sabahlari kustum hep.. Bende korktum.. Hemen hastaneye geldik.. Gece uyanip atistirma yapamiyorum diye öyle oluyo sanrm.. Çünkü doktor onemli bisey yok dedi.. Mide koruyucuyu icmiodum onu icmemi soyledi.. Ultrasona girdik.. Oglumu gördüm.. Allaha şükür yolunda herşeyilk defa yuzunu gözünü bu kadar net gördüm annesinin kuzusunu hicbiseyden haberi yok bi de esniyo orada sıpa..bi bilse anası neler çekiyor ama pozisyon almamis daha.. Bildigin tam üstte midemin ordaymis.. O da seni kusturur dedi doktor.. İki hafta sonra döner insallah gelmisken tahlil verdim.. 2 saate cikcak onu bekliyorum.. Sonrada eve gitcem insallah
Ben de ilk doğumda kendi düşünsün zaten ev borcu cocuk tup bebek yazık masraf olmasın dedim. Hem de ben anneler gununden 5 gun önce dogurdum. Adam elini kolunu sallayarak geldi. O kadar üzüldüm ki tabı bır de lohusa psikolojisi.. Kendı Babam oğlum ben bıle 30 yıl once annene cıcekle cıkolata yaptırdım deyince bizimki utandı. Kaynanam bile bıraz toplansın kız ıstedıgı herseyı alcan dedı. Bana da ne istersen aldır dedı. Ben ama o kadar Uzuldum ki ıs arkadaslarım cıcek yolluyor komsu cıcek yolluyor benım öküz sap gıbı... Bir de o gün davasını baska arkadasına vermıs sürekli telde konusuyor. Benı dogum haneye indiriyorlar insan guzel vedalasır. Nerde muvekkılım ıkna olmuyor onu ikna etmem lazım dedi vın gıttı. Brn bakakaldım. Hemşire kacıncı cocuk dedı. İlk dedım. O kadar Uzuldum ki zaten lohusa sendromu 1 hafta konusmadım. Sonra lafı bile gecmedi. Uyanık dogum gunum ikisini bir araya getirdi tabı hem dogum hediyesi hem dogum gunu hediyesi yuzuk kupe kolye 3 lü set almış. Teseşkkur ettim nıye sevinmedin dedi. Ben pahalı sey istemedim tek bir cıcek ya da gUel söz bekledim dedim. Sen en özel anda telefonda muvekkılıne karım doguruyor diyemiyorsun dedım. 1 hafta trıp attım... 2.dogum erken oldu biz zaten hastaneye apar topar gıttık. Bir ara kayboldu meger önceden almış kalın bır bilezik. Kaynanam hemen nıye Trabzon almadın dedi. Anne bunu zor aldım dedı... 3. Ye bırsey demeyeceğim dıyorum ama dusunme yetileri yok. Kaynanam o gun dıyokı telde doguma az kaldı söyle sunu al de. Parayı dusunme artık işlerı ıyı. Sen hep ucuz yollu olsun dersin bak 10 yılınız bitiyor hem evlilik hem dogum hediyesi olur dedi. Ben de kendi düşünsün anne dedim. Kızım o da babası gıbı anlamadın mı 10 yılda. Aklına bile gelmez gene üzülürsün dedi. O zaman sen söyle dedım. Tamam dedı.
Bu erkekler tam odunYontamiyoruz resmen Allah guc kuvvet versin de oglumu ince ruhlu, dusunceli yetistirebileyim. Gelin artik bir dua eder bana. Ay aman yok ben melegimi evlendiremem
Kayınvalıdenın maddi durumu ıyı ama bana bır çöp yapmaz ama oğluna akıl vermekte cok iyidir. Oğluna akıl verir ama 2 kere dogurdum gelınıne bırsey almıslıgı yoktur. Sadece olanlara tam altın takar o kadar
Kimse istemiyor ki.. Ama gerçekten bir huy mutlaka benziyor.. Bende bile var kaynanamin bi huyu.. Objektif sekilde görüyorum yanibende istemiyorum ama dedigin gibi en azindan merhametsiz olmayalim.. Şimdi diyorum oğlum zaten hep sever beni.. Oğlum eşiyle mutlu olursa bende mutlu olurum.. Gormesem de olur.. Ama o zmna geldigimde nasil olurum garantisini veremiyorum bide hatasiz olmama gibi bisey olmuyor ki.. Her yemi nesilde yeni yeni huylar peyda oluyor.. Bizim kaynana zamanlarimizda kim bilir nasil bi yasanti tarzi olacak.. Ayak uydurmak mesele onlara.. Insallah becerebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?