2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biran bende tam ideal kayınvalde dedim ama desenize onunda bizimkilerden bir farkı yokmuş

[/QUOTE]
Kızlar sizinde çok afedersiniz vajinazın üst tarafında ağrı varmı?
Ramazandan beri var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bebek büyüdükçe dikisler geriliyor ve agri yapıyor dedi. Ve anladığım kadariyla doguma kadardevam edecek. Hic gecmedi cunku. Birde benim ilk dogumum daha 2 yıl gecmedi.

Okudum bunu.. Buradan biri demisti.. Takip ediyorum.. Annemde sütün gelmezse pes etmicez hep emzirceksin demişti.. Öyle emmiyor diye bırakmak yok demişti.. Doktorda aynisini demiş.. Bazi bilgileri eksik olsada annelerimizin yine her dediklerinde biseyin dogruluk payı oluyor işte..

Bende dogumdan sonra 'anayım ben ana!' diye alnıma yazdircam belki o zmn dediklerim çıkar

Ramazandan beri var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bebek büyüdükçe dikisler geriliyor ve agri yapıyor dedi. Ve anladığım kadariyla doguma kadardevam edecek. Hic gecmedi cunku. Birde benim ilk dogumum daha 2 yıl gecmedi.
[/QUOTE]
Benim ilk doğum olucak dikişim falan yok ki. Demekki dikişten benim ki

Bunu söyleyecek bi kaynana bu bile bisey

Sinirlenince bebeklerde hissediyor bence.. bana da oluyor. Sakın kalmamız lazım ama etraf bizden daha gebe
Aynen öyle, annem bana diyor ki kızım hiç naz yapmadın bir şey istemedin 2 ayın ya kaldı ya kalmadı biraz nazlan bize :))) Nazlanayım da ne yapayım onu da bilmem karakterimde yok. Hep ben iyyim modundayım.

Yazdım normal dedi büyümeye bağli oluyormuş

Cidden hersey normal bu gebelikte yav bende de yorulunca bi de geceleri oluyor canım.. Benim hatta afedersin dudaklari bile sızlıyor.. Bende olur heralde dedim buyutmedim.. Sanrm doğuma kadar hersey normal seyirde gitcek doktorlara göre

Yeni nesil kaynana yükleniyor aslnda kiz içinde erkek içinde insan kiyamiyor.. O kadar besliyorsun buyutuyorsun.. Sonra uçup gidiyor evden.. Insan nasil kiskanir üzülür.. Ay yazarken agladm yine

Boyle boyle kaynana olunuyormus demek ki onlar da gelindi bir zamanlar simdi nasil kaynanalik yapiyorlar dememek lazimmis

Ya daha minigim karnimda onu elin kiziyla nasil paylasirim dusunemiyorum oglan annesi adaylari olarak kayinvalideleri bir nebze anliyor muyuz ne

Bütün gece kızım uyumadı yaa eşimle 3.30 da barıştık ondan sonra uyudu benden daha çok üzgündü☹

Bende sinirlenince bebek öyle hareketler yapiyo ki.. iyice geriliyorum ne ben uyuyorum ne bebek yine de biz kendimizi ve bebeğinizi düşünüp sakın kalmalıyız canım boşver sende umursama.. üzülünce de değişmiyorlar nasıl olsa

Bi tanidik iki erkek çocuğu vardi.. Daha simdiden en cok beni sevceksiniz diye tembihliyormus bu tam şirret kaynana olacak modeli

Gelin kaynana topragindan derler ya.. Bizde huyundan suyundan aliyoz demekki kaynanalarimizin en korktugum şey bu.. Ama dikkat ediyorum hemen hemen herkes az bucuk da olsa kaynanasinin bi huyunu alıyor ne yazikki

Aynen öyle, annem bana diyor ki kızım hiç naz yapmadın bir şey istemedin 2 ayın ya kaldı ya kalmadı biraz nazlan bize :))) Nazlanayım da ne yapayım onu da bilmem karakterimde yok. Hep ben iyyim modundayım.

Ben agrım sızım olunca söylüyorum söylemiyorum ama bise istemiyorum. Söylüyorum işte gerisini de kendileri düşünüp yapsın. Ama nerdeee illa diyeceksin ki ben bunu istiyorum gerçi bazen o bile kar etmiyor

Gelin kaynana toprağından olurmuş derler evet ama ben olmak istemiyorum. Allah yazdıysa bozsun benzeyecek bise varsa ne olursa olsun çocukların hep beni sevsin daha ne isterim annelerine sırt dönmeyen çocuklar.. benim için güzel olurdu ama dua ediyorum mutlaka benimde hatalarım olacaktır ama Allah merhametsiz etmesin beni

Kimse istemiyor ki.. Ama gerçekten bir huy mutlaka benziyor.. Bende bile var kaynanamin bi huyu.. Objektif sekilde görüyorum yani bende istemiyorum ama dedigin gibi en azindan merhametsiz olmayalim.. Şimdi diyorum oğlum zaten hep sever beni.. Oğlum eşiyle mutlu olursa bende mutlu olurum.. Gormesem de olur.. Ama o zmna geldigimde nasil olurum garantisini veremiyorum bide hatasiz olmama gibi bisey olmuyor ki.. Her yemi nesilde yeni yeni huylar peyda oluyor.. Bizim kaynana zamanlarimizda kim bilir nasil bi yasanti tarzi olacak.. Ayak uydurmak mesele onlara.. Insallah becerebiliriz

Kızlar sizinde çok afedersiniz vajinazın üst tarafında ağrı varmı?

Benim var 1 aydık oluyor bazen Regl agrısı gibi ama geçiyor sonra

Yerim onu yeri rahat şimdi dönüp duruyor

Bazen batma ağrı hissediyorum canım baskıda olabiliyor normal sanırım bu haftalarda herkes aynı şikayetlerde bulunmuş

Sorma yer bollugundan sanırım düzgün yolunu bulsun da bi

Kusma da çok kötü ya ( ben çok bulantı cektim ama kusmadan geldim bugüne kadar çok şükür. İnsallah sizinde sonuçlar iyi çıkar
Bende sabah sağlık ocağında verdim kanı idrarı zor bela

Olsun olsun oğluna aldırsa da birsey. Bizim kayınvalidenin çorba kaynatmak aklına gelmez

Bu erkekler tam odun Yontamiyoruz resmen Allah guc kuvvet versin de oglumu ince ruhlu, dusunceli yetistirebileyim. Gelin artik bir dua eder bana. Ay aman yok ben melegimi evlendiremem

Armut dibine düşermiş bizim oğlan icin bende çok çabalıyorum ama babasının yolunda maalesef huyu suyu cevapları örnek alıyor

Kız yarım alsa çeyrek alsa da birsey salllnarak gelip babaanne anane olacak bizimkiler

Ben görmesemde olur diyemiyorum Allah hiç bir anneyi evladıyla sınamasın. Onlar mutlu olsun yeter tabi kii ama gelin gelmese de olur oğlumu görmek isterim ama inşallah uyum sağlayabiliriz tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…