damar atıyor gibi oluyor bazen ağrı hafif var dolgunluk hissediyorum ben bi deKızlar sizinde çok afedersiniz vajinazın üst tarafında ağrı varmı?
annem de bana diyor bırak yapsın etsin alsın falan diye en son çıkıştım biraz sen böyle yetiştirdin beni ne yapayım dedim güçlü ol erkek eline bakma kendi ayakların üstünde dur diyen sendin dedim haa bence iyi yapmışsın ama bu söylediklerini yapamıyorum karakterim değil dedim haklısın dedi. bi de diyo aferim iyi yetiştirmişim elime sağlıkAynen öyle, annem bana diyor ki kızım hiç naz yapmadın bir şey istemedin 2 ayın ya kaldı ya kalmadı biraz nazlan bize :))) Nazlanayım da ne yapayım onu da bilmem karakterimde yok. Hep ben iyyim modundayım.
Son güne kadar bile değişir diyorlar canım bulur bulur merak etme akıllı bıdıklarBenim var 1 aydık oluyor bazen Regl agrısı gibi ama geçiyor sonra
Sorma yer bollugundan sanırım düzgün yolunu bulsun da bi
Kusma da çok kötü ya( ben çok bulantı cektim ama kusmadan geldim bugüne kadar çok şükür. İnsallah sizinde sonuçlar iyi çıkar
Bende sabah sağlık ocağında verdim kanı idrarı zor bela
Olsun olsun oğluna aldırsa da birsey. Bizim kayınvalidenin çorba kaynatmak aklına gelmez
Armut dibine düşermiş bizim oğlan icin bende çok çabalıyorum ama babasının yolunda maalesef huyu suyu cevapları örnek alıyor
Kız yarım alsa çeyrek alsa da birsey salllnarak gelip babaanne anane olacak bizimkiler
Kizlar belli basli kokular sizlerin de hosuna gidiyor mu? Inanilmaz koklayasim geliyor. Su aralar favorilerim biomarks catlak kremi kokusu (her kremi surdukten sonra koklayip duruyorum ellerimi yikamadan once) yagmur sonrasi toprak kokusu, insaat boya kokusu, bazi deterjan kokulari
Bütün kokular rahatsz ediyor beni.. Özellikle sıcak havalarda aşırı yoğun geliyor burnuma.. Serin havalarda daha rahatm.. Kokusuz şeyleri seviyorum ben
Boya kokusu dedin de bana da sova kokusu beton kokusu guzel geliyorAgir yemek kokulari, bunaltici kokular vs beni de rahatsiz ediyor. Ama boyle bazi garip kokulari koklayasim var.kan degerlerime baktirayim tekrar ben
Boya kokusu dedin de bana da sova kokusu beton kokusu guzel geliyor
Yok cnm tam vaktiBenimde bugun kasıklarımda felaket baskı ve agri var. Ayaga kalkinca sanki bebek asagi dusecek gbi hissediyorum ayaga kalkmak istemiyorum. Döndü mu acaba bebek. Daha erken sanki dönmesi için
Suyu artirmak icin bol su ic. Suyu unutma sakin. Bir de sekerli yeme.Kontrolden geldik.Kucuk olanin suyu biraz azalmis digerine nazaran.Daha erken alabiliriz bebekleri dedi duruma gore.Kontrol altinda olucaz bakalim.Moralim bozulmadi degil.Erken alabiliriz dedi 3 hafta sonraya gun verdi.Hem daha erken alabiliriz diyor kontrol altinda olucaz diyor, hem de 3 hafta sonraya gun veriyor.2 hafta yapalim onu biz dedim.Baska doktora da gorunucem haftaya.Her hafta gidicem yani doktora...Pozisyon da degismisler.Baslari asagidaydi.Birbirlerine donmusler.Minigin yuzunu zaten hic gormedik te digeri de gostermedi bu defa.1540 gram biri, digeri 1360 gram olmuslar.Insallah bundan sonrasi yolunda gider.Suyu dayanir hic olmazsa 35 e kadar.
Suyu artirmak icin bol su ic. Suyu unutma sakin. Bir de sekerli yeme.
Ani seker yukselmesi de su azalmasina sebep oluyor. O nedenle. Direkt etkisi olmasa dolayli bir etkisi oluyorSu zaten 2 bucuk litre iciyodum.Daha da arttiricam.Sekerli yenmemesi gerekitigini bilmiyodum ama artik onu da agzima koymam.
Canım suyu çok iç bebegın suyunu direk etkiliyor ben gunde 4 lt ıcıyorum hele bu sıcaklarda rahat ıcıluyor. Akrabanın gelini az su ıctıgı ıcın dru kızdı, içemiyorum dedi erken dogurdum. Su önemli. Tek gebelıkte ben en son 16 gun once gıttım, dün de gıttım. Biz 1 aydır 2 haftada bır gorunuyor uz bence ikiz hamıleleıklerse de süre kısalmalı. Iyı yapmıs sın başka dra da gitmekle.Kontrolden geldik.Kucuk olanin suyu biraz azalmis digerine nazaran.Daha erken alabiliriz bebekleri dedi duruma gore.Kontrol altinda olucaz bakalim.Moralim bozulmadi degil.Erken alabiliriz dedi 3 hafta sonraya gun verdi.Hem daha erken alabiliriz diyor kontrol altinda olucaz diyor, hem de 3 hafta sonraya gun veriyor.2 hafta yapalim onu biz dedim.Baska doktora da gorunucem haftaya.Her hafta gidicem yani doktora...Pozisyon da degismisler.Baslari asagidaydi.Birbirlerine donmusler.Minigin yuzunu zaten hic gormedik te digeri de gostermedi bu defa.1540 gram biri, digeri 1360 gram olmuslar.Insallah bundan sonrasi yolunda gider.Suyu dayanir hic olmazsa 35 e kadar.
Benimde bugun kasıklarımda felaket baskı ve agri var. Ayaga kalkinca sanki bebek asagi dusecek gbi hissediyorum ayaga kalkmak istemiyorum. Döndü mu acaba bebek. Daha erken sanki dönmesi için
evet 3 haftada bir kontrol sizin için çok .benimde bugün dü kontrolüm 2 hafta sonra gel dedi .artık 2 hafta aralıklarla istiyor görmeyi .Kontrolden geldik.Kucuk olanin suyu biraz azalmis digerine nazaran.Daha erken alabiliriz bebekleri dedi duruma gore.Kontrol altinda olucaz bakalim.Moralim bozulmadi degil.Erken alabiliriz dedi 3 hafta sonraya gun verdi.Hem daha erken alabiliriz diyor kontrol altinda olucaz diyor, hem de 3 hafta sonraya gun veriyor.2 hafta yapalim onu biz dedim.Baska doktora da gorunucem haftaya.Her hafta gidicem yani doktora...Pozisyon da degismisler.Baslari asagidaydi.Birbirlerine donmusler.Minigin yuzunu zaten hic gormedik te digeri de gostermedi bu defa.1540 gram biri, digeri 1360 gram olmuslar.Insallah bundan sonrasi yolunda gider.Suyu dayanir hic olmazsa 35 e kadar.
Aynı şeyi Dr da demişti idrarının rengi asla sarı olmayacak cok cok acık sarı hatta su rengi gıbı. Cok su ıcersen asla idrar enfeksıyonu olmassın dedı hakikaten bu gebelıgımde hıc idrar yolu enf olmadım. Dıger ikisinde olmustum ve antibiyotik kullanmıştım. Bana da 4 kt yetmiyor. Sucu çok mutlu 2 gune bir su getırıyor hadı ablacım sen tak sebıle dıyorum... O kadar ki gece 3 kere kalkıp su ıcıyorum... Sabah uyanıp 2 koca bardak içip yatıyorum.... Dr suyu bol içersen anı şeker yukselmelerın de olmaz. Ben bunda kısmadım dondurmada yiyorum haftada ıkı kere kunefe yerim. Dun aclık şekerim 65 cıktı. Su gıbısı yok vallaAni seker yukselmesi de su azalmasina sebep oluyor. O nedenle. Direkt etkisi olmasa dolayli bir etkisi oluyor ☺ 2.5 lt bu sicak havalarda az bence cnm. Gerci ben her yeri Antalya gibi degerlendiriyorumbana 4 lt bile bana misin demiyor. İdrarinin rengi sariysa ictigin su yetmiyordur. Nitekim bebeklerinde surekli amniyon sivisi degisiyor bu haftalarda daha cok suya ihtiyac duyuyorlar.
Ben 30. Haftadan önce gittiğimde baş aşağı pozisyondaydı. Doktora sordum doğum pozisyonu mu almış oluyor diye. O da hayır onunla ilgisi yok. Bebekler böyle daha rahat durdukları için bu pozisyona geçerler diye. TelaşlanmaBenimde bugun kasıklarımda felaket baskı ve agri var. Ayaga kalkinca sanki bebek asagi dusecek gbi hissediyorum ayaga kalkmak istemiyorum. Döndü mu acaba bebek. Daha erken sanki dönmesi için
Benimde kafasi alttaydi ama kanala girmemisti dr seninki gbi rahat oldgu icin boyle daha zamanimiz var simdiden kanala girmesine gerek yok dedi. Cok erken dedi. Ama bugun farkli agrilar hissedince acaba girdi mi diye telas ettim. Ayaga kalkmak hic istemiyorum inan oyle baski hissediyormB
Ben 30. Haftadan önce gittiğimde baş aşağı pozisyondaydı. Doktora sordum doğum pozisyonu mu almış oluyor diye. O da hayır onunla ilgisi yok. Bebekler böyle daha rahat durdukları için bu pozisyona geçerler diye. Telaşlanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?