- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- 103
ooo maşallah bebiş çok güzel büyümüş. benim de 31+3 kilosu 2006 gr :)Kizlar bugün doktora gittik tam 32 haftaligiz 2014 Gr olmis kilosu ve boyu da 45.64 cm olmuş . Resmen selvi boylu bir pıtırcık. Sadece miyomum biraz büyümüş o biraz üzdü ama meleğim gayet saglikliymis .kan değerlerim düşük 9 çıktı. Dr serum tedavisi uygulicaz demişti. Şimdi sonucumu görmesi için bekliyorum
Moralini bozma canım hayırlısıyla sağlıcakla doğacaklar inşallah bekleyecekler haftalarınıKontrolden geldik.Kucuk olanin suyu biraz azalmis digerine nazaran.Daha erken alabiliriz bebekleri dedi duruma gore.Kontrol altinda olucaz bakalim.Moralim bozulmadi degil.Erken alabiliriz dedi 3 hafta sonraya gun verdi.Hem daha erken alabiliriz diyor kontrol altinda olucaz diyor, hem de 3 hafta sonraya gun veriyor.2 hafta yapalim onu biz dedim.Baska doktora da gorunucem haftaya.Her hafta gidicem yani doktora...Pozisyon da degismisler.Baslari asagidaydi.Birbirlerine donmusler.Minigin yuzunu zaten hic gormedik te digeri de gostermedi bu defa.1540 gram biri, digeri 1360 gram olmuslar.Insallah bundan sonrasi yolunda gider.Suyu dayanir hic olmazsa 35 e kadar.
Maşallah canım kilosu boyu harika kan değerine dikkat et doğuma doğru daha da önem kazanıyor çünkü sabah akşam demir hapı içiyorum ben mesela sana yeterli gelmedi miKizlar bugün doktora gittik tam 32 haftaligiz 2014 Gr olmis kilosu ve boyu da 45.64 cm olmuş . Resmen selvi boylu bir pıtırcık. Sadece miyomum biraz büyümüş o biraz üzdü ama meleğim gayet saglikliymis .kan değerlerim düşük 9 çıktı. Dr serum tedavisi uygulicaz demişti. Şimdi sonucumu görmesi için bekliyorum
Düzensiz olursa sıkıntı yok canım bu haftalarda çok normalAz once sevgili braxton hicks geldisaskinim.
Kontrolden geldik.Kucuk olanin suyu biraz azalmis digerine nazaran.Daha erken alabiliriz bebekleri dedi duruma gore.Kontrol altinda olucaz bakalim.Moralim bozulmadi degil.Erken alabiliriz dedi 3 hafta sonraya gun verdi.Hem daha erken alabiliriz diyor kontrol altinda olucaz diyor, hem de 3 hafta sonraya gun veriyor.2 hafta yapalim onu biz dedim.Baska doktora da gorunucem haftaya.Her hafta gidicem yani doktora...Pozisyon da degismisler.Baslari asagidaydi.Birbirlerine donmusler.Minigin yuzunu zaten hic gormedik te digeri de gostermedi bu defa.1540 gram biri, digeri 1360 gram olmuslar.Insallah bundan sonrasi yolunda gider.Suyu dayanir hic olmazsa 35 e kadar.
Kizlar bugün doktora gittik tam 32 haftaligiz 2014 Gr olmis kilosu ve boyu da 45.64 cm olmuş . Resmen selvi boylu bir pıtırcık. Sadece miyomum biraz büyümüş o biraz üzdü ama meleğim gayet saglikliymis .kan değerlerim düşük 9 çıktı. Dr serum tedavisi uygulicaz demişti. Şimdi sonucumu görmesi için bekliyorum
Çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlar bende de oluyor o ağrı. Uzanıp bacak arasına yastık alıp dinlenin birazBenimde kafasi alttaydi ama kanala girmemisti dr seninki gbi rahat oldgu icin boyle daha zamanimiz var simdiden kanala girmesine gerek yok dedi. Cok erken dedi. Ama bugun farkli agrilar hissedince acaba girdi mi diye telas ettim. Ayaga kalkmak hic istemiyorum inan oyle baski hissediyorm
Son zamanlar da hergün birsey çıkıyor yeni yeni hastalıklar öğreniyoruz sonu güzel olsunda Allahın izniyle iyi kötü gönlerimiz geçiyorCidden hersey normal bu gebelikte yavbende de yorulunca bi de geceleri oluyor canım.. Benim hatta afedersin dudaklari bile sızlıyor.. Bende olur heralde dedim buyutmedim.. Sanrm doğuma kadar hersey normal seyirde gitcek doktorlara göre
Benim demir bağlama oranım da yüksek alıyorum ama vücudum dagitmjyo depoluyoMaşallah canım kilosu boyu harika kan değerine dikkat et doğuma doğru daha da önem kazanıyor çünkü sabah akşam demir hapı içiyorum ben mesela sana yeterli gelmedi mi
Kontrolden geldik.Kucuk olanin suyu biraz azalmis digerine nazaran.Daha erken alabiliriz bebekleri dedi duruma gore.Kontrol altinda olucaz bakalim.Moralim bozulmadi degil.Erken alabiliriz dedi 3 hafta sonraya gun verdi.Hem daha erken alabiliriz diyor kontrol altinda olucaz diyor, hem de 3 hafta sonraya gun veriyor.2 hafta yapalim onu biz dedim.Baska doktora da gorunucem haftaya.Her hafta gidicem yani doktora...Pozisyon da degismisler.Baslari asagidaydi.Birbirlerine donmusler.Minigin yuzunu zaten hic gormedik te digeri de gostermedi bu defa.1540 gram biri, digeri 1360 gram olmuslar.Insallah bundan sonrasi yolunda gider.Suyu dayanir hic olmazsa 35 e kadar.
Gerçekten öyle kuzumBende sinirlenince bebek öyle hareketler yapiyo ki.. iyice geriliyorum ne ben uyuyorum ne bebekyine de biz kendimizi ve bebeğinizi düşünüp sakın kalmalıyız canım boşver sende umursama.. üzülünce de değişmiyorlar nasıl olsa
Anladım canım inşallah normale döner az bir zaman kaldı vücut normale dönecek elbet hamilelikte bazı hormonlar baskılıyor işteBenim demir bağlama oranım da yüksek alıyorum ama vücudum dagitmjyo depoluyo
Bir nebze olsun rahatladım birde kendi doktorum dışında başka doktorla görüşmekte istemiyorum.İçini rahatlatmıştır en azından bak bence de ona bağlı aşırı şiddetli olursa yine söylersin
Şişme gibi bende hissediyorum ama damar değil benim direk kemik agrıyordamar atıyor gibi oluyor bazen ağrı hafif var dolgunluk hissediyorum ben bi de
annem de bana diyor bırak yapsın etsin alsın falan diye en son çıkıştım biraz sen böyle yetiştirdin beni ne yapayım dedim güçlü ol erkek eline bakma kendi ayakların üstünde dur diyen sendin dedim haa bence iyi yapmışsın ama bu söylediklerini yapamıyorum karakterim değil dedim haklısın dedi. bi de diyo aferim iyi yetiştirmişim elime sağlık
Kafa karışıklığına sebep olabiliyor doktor çeşitliliği ama bazen insanın içi de rahatlıyor garanti oluyorBir nebze olsun rahatladım birde kendi doktorum dışında başka doktorla görüşmekte istemiyorum.
Ben öyle bir tedavi görmedim. Sabahları aç karnına gyno ferro sanol iciyorum. Peşine iki saat bir şey yemiyorum. Demirle ilgili bir skintm olmadı.Hanımlar doktorum kan düşüklüğü için serum tedavisi yazdı . Daha önce böyle bi tedavi alan oldu mu değerlerinde iyileşme oldu mu merak ediyorum
Ben bu doktorumu bulana kadar çok doktor değiştirdim başıma gelmeyen kalmadı. Kadın doktorlardan çok çok çektim o yüzden bu adamdan başkasına güvenemiyorum artık neyse bu doktor normal dedi doktorumla görüşene kadar idare edicem mecburenKafa karışıklığına sebep olabiliyor doktor çeşitliliği ama bazen insanın içi de rahatlıyor garanti oluyor
Doktorun iyi bir doktorsa zaten sıkıntı yoktur canım güven doktorunaBen bu doktorumu bulana kadar çok doktor değiştirdim başıma gelmeyen kalmadı. Kadın doktorlardan çok çok çektim o yüzden bu adamdan başkasına güvenemiyorum artık neyse bu doktor normal dedi doktorumla görüşene kadar idare edicem mecburen
Onu kullandım fayda olmadı maltofer şişe şeklinde kullaniyodum o da faydalı olmuyo günlük üç tane al dedi yarın da işte böyle türev bi ilacı damardan alıcam.insallah etkili olurBen öyle bir tedavi görmedim. Sabahları aç karnına gyno ferro sanol iciyorum. Peşine iki saat bir şey yemiyorum. Demirle ilgili bir skintm olmadı.
Hangi demir ilacını kullanıyordun
Gerçekten öyle kuzum☹ Aslında biraz özeleştiri yapıcak olursam bende biraz fazla alıngan oldum bu aralar ama ne yapayım ki hamileyim sonuçta uykusuz kalıyorum canım acıyor endişelerim varBelki oda bu durumdan rahatsız olup bazen kendine engel olamıyor olabilir ama daha fazla anlayışlı olmalı. Gerçekten dün akşam ben suçluydum adam ağzını açmadı ben biraz abarttım oda ondan sonra beni sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?