2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ooo maşallah bebiş çok güzel büyümüş. benim de 31+3 kilosu 2006 gr :)
yalnız kan değerin çok düşük bol bol takviye edici şeyler ye bence. bu dönemlerle bebekler iliğimizi kemiğimizi sömürüyor çünkü

Moralini bozma canım hayırlısıyla sağlıcakla doğacaklar inşallah bekleyecekler haftalarını Doktor her türlü durumu söylüyor elinden geldiğince sen başka doktora da görün tabi ki için rahat eder bir de sıklaştırmak randevuları da iyi yapmışsınBir de havuç suyu suya iyi geliyor diye biliyorum ama A vitamini durumundan az az tüketilmeli herhalde bir araştır yine ne olur ne olmaz en az 3 lt de su
Maşallah canım kilosu boyu harika kan değerine dikkat et doğuma doğru daha da önem kazanıyor çünkü sabah akşam demir hapı içiyorum ben mesela sana yeterli gelmedi mi
Az once sevgili braxton hicks geldi saskinim.
Düzensiz olursa sıkıntı yok canım bu haftalarda çok normal

Son düzenleme:

Benim kontroller 29 hafta 32 hafta 34 hafta şeklinde ilerliyor bence sizin de 2 hafta da biri gitmeniz gerekli siz kontrol süresinde bi bahane ile gidin bence. 10 gün kontrol süresi zaten sonra bi 10 gün sonrasında yine gidersiniz o zaman. Tam kaç hafta oldunuz şimdi?

Oy maşallah size bizimde 32 de 45 çıktı boyu uzun mu olacak ne?

Çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlar bende de oluyor o ağrı. Uzanıp bacak arasına yastık alıp dinlenin biraz

Son zamanlar da hergün birsey çıkıyor yeni yeni hastalıklar öğreniyoruz sonu güzel olsunda Allahın izniyle iyi kötü gönlerimiz geçiyor

İnşallah sağlıcakla zamaninda doğar bebişlerin

Bol su içmeyi oneriyor doktorlar bebeğin suyu için. Bir de havuç suyunu çok duydum

Hanımlar doktorum kan düşüklüğü için serum tedavisi yazdı . Daha önce böyle bi tedavi alan oldu mu değerlerinde iyileşme oldu mu merak ediyorum

Gerçekten öyle kuzum Aslında biraz özeleştiri yapıcak olursam bende biraz fazla alıngan oldum bu aralar ama ne yapayım ki hamileyim sonuçta uykusuz kalıyorum canım acıyor endişelerim var Belki oda bu durumdan rahatsız olup bazen kendine engel olamıyor olabilir ama daha fazla anlayışlı olmalı. Gerçekten dün akşam ben suçluydum adam ağzını açmadı ben biraz abarttım oda ondan sonra beni sinir etti

Şişme gibi bende hissediyorum ama damar değil benim direk kemik agrıyor

Kızlar doktordan geldik biz de. Kendi şehrimde değilim annemlerin yanındayım. Bugün 33+3 teyim. Daha önce 31+5 te gittiğim doktor 32+0 raporu vermedi. Bayramdan önceki son mesai günüydü. Bayram bittikten sonraki hafta gel ben sana istersen 32 hafta istersen 33 hafta raporu veririm demişti. Bugün farklı bi doktora gittim çünkü o hastanenin ultrason makinası çok kötüydü bebeğimi hiç göremedim. Nasılsa rapor veriliyormuş öyle diye önemsemedim açıkçası. Ama bugün doktor epey sıkıntı yaptı. SGK bunları takip ediyor dedi. Seni de ararlar beni de ararlar dedi. 34+0 da Alman gerekiyor artık rapor amaç o zaman da Doğum sonrası iznin azalacak dedi. Ne alakası var onu anlayamadım. Yani SGK siz sağlık ocağından veya sürekli gittiğiniz doktorda hangi sat ile kayıtlıysanız ona bakıyormuş. Sonra sıkıntı çıkarabiliyormuş. Benim biraz Canım sıkıldı. Sizler de sat.ı farklı söyleyip rapor alma gibi bişey yapmayın en iyisi. Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu

Hanımlar doktorum kan düşüklüğü için serum tedavisi yazdı . Daha önce böyle bi tedavi alan oldu mu değerlerinde iyileşme oldu mu merak ediyorum
Ben öyle bir tedavi görmedim. Sabahları aç karnına gyno ferro sanol iciyorum. Peşine iki saat bir şey yemiyorum. Demirle ilgili bir skintm olmadı.
Hangi demir ilacını kullanıyordun

Kafa karışıklığına sebep olabiliyor doktor çeşitliliği ama bazen insanın içi de rahatlıyor garanti oluyor
Ben bu doktorumu bulana kadar çok doktor değiştirdim başıma gelmeyen kalmadı. Kadın doktorlardan çok çok çektim o yüzden bu adamdan başkasına güvenemiyorum artık neyse bu doktor normal dedi doktorumla görüşene kadar idare edicem mecburen

Doktorun iyi bir doktorsa zaten sıkıntı yoktur canım güven doktoruna

Ben öyle bir tedavi görmedim. Sabahları aç karnına gyno ferro sanol iciyorum. Peşine iki saat bir şey yemiyorum. Demirle ilgili bir skintm olmadı.
Hangi demir ilacını kullanıyordun
Onu kullandım fayda olmadı maltofer şişe şeklinde kullaniyodum o da faydalı olmuyo günlük üç tane al dedi yarın da işte böyle türev bi ilacı damardan alıcam.insallah etkili olur

Sağlık ocağında kan testi yaptırmıştım bugün sonuçlar için gittim her şey yolunda bir tek d vitaminim düşüktü. Hemen sağlık ocağında istedim bir tane aldım. Günde 15 damla iç dedi
Güneşten alırsın demisti doktorlar alamamisim

Özeleştiri bende yapıyorum evet bazen fazlasıyla abartıyorum ama dediğin gibi bizde gebeyiz sonuçta ve hormonlar tavan ama özel bi dönemdeyiz o yüzden idare edilmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum.. ama hic alttan alınmıyoruz ona üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…