2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah canım sevindim senin adına herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsinlerde inşallah en önemlisi o 4 senedir bu anı bekliyorum ben :) :) benimkide başı aşağıdaymış ama daha doğum için konuşmadık erken diye heralde bana bir şey demedi bakalım bir sonraki muaynede belki söyler bana da . idrarda sıkıntı çıktı dün kültür istedi onu verdim bakalım inşallah temiz çıkarda antibiyotik vermez

Suyu 3-3 bucuk litreye cikarticam.Bir de bol bol dinlenme diyor.Seminer falan gozjmde degil.Raporumu verdim bugun.Mudur de sanki ocak ayinu bir sekilde idare ederiz tarzinda bir sey dedi.

30+3 um.Doktorum kritik surec benim icin bitti dedi kilolari bakimindan.Biri 1350-1500 kusur tam hatirlamiyorum, kafa gitmisti o anda cunku bende.Kuvozde kalirlar bir sure sadece dedi kilo almalari icin.Ciger gelistirici vuruldum bugun 2 tane.Digerini de 2 hafta sonra vurulucam.Bakalim.Her sey insallah birazcik daha yolunda gider.

33+3 te rapor verilmiyor evet bende bugün öğrendim 34+0 yada 33+0 olacaksın .ee sen 32+0 da rapor almadıysan 32+0 dan 34+0 a olan 15 günün yanmışmı oldu .

Moralimin bu kadar dipte oldugu bir anda kargo geldi.Abim ve yengem magnet acacak yaptirip gondermisler 100 taneye yakin.Tum gunun patlamasini yasayip bir guzel agladim.Hala da tutamiyorum kendimi.
güzel seçim.bayılırım süprizlere.
ama sende moral bozmaya yer arıyorsun yahu dr 3 haftada bir gel desin sen çık 2 hafta sonra git benim içim rahat etmedi suyu arttırdım siz birdaha bi bakın de geç .parası ile değilmi kardeşim al randevunu git .benimkide bazen çok ilgili bazen yoğun yorgun savsaklıyor soracağımı sorup çıkıyorum .bebek iyi ya salla giyip geçiyorum .senin iki tane titizlenmekte haklısın elbet ama çaresi var sıkma canını .

Son düzenleme:
Canım moralini nıye hemen bozuyorsun, su içince bebegın suyu da artıyor. Sen bebeklerin kglarına takılma, sadece ne kadar cok anne karnında kalırlarsa o kadar ıyı olur. Bol bol bulgur pilavı muz kaşar peyniri ye. Hergun 2 muz ye. Suyu azalan arkadasım 40.haftada dogurdu tabı suyu arttırdı. Keşke 2 eylulde raporunu verseydin. Ben şu an 31 artı 3 üm ama drum 2 eylulde 32 çalısır raporu verecek... Gercı senın ikiz ya ızın de fazla olur donemi kapatırsın. Ama ben 32 de ayrılsam ızne, Aralık ortası okula başlamam gerek. Hıc gerek yok. Sen de anneni ya da Kayınvalıdenın yanına cagır canım. Artık yolculuk falan yapma. Evde ye iç yat. Bundan sonra ev ısı falan da yapma... Ben ıyıkı herseyım bıtırmişim dıyorum. Bir eylülde kadın alcam halıları yıkatcam oldu bitti... Cunku artık ıyıce yorulur olduk bugun hıcbırsey yapmadım yattım uzandım. Şimdi bır cesit yemek ve bir corba yapcam o da cocuklar ıcın, allahtan eşim yemek arayan bir adam degıl.

Benim gibi pimpirik,vesveseli biri icin tam gardı dusurme durumu ama bebekler etkileniyor biliyorum. O yuzden kafami dagitmaya calisiyorum,onlari strsese sokmamam gerekiyor.Zaten esimle karar verdik doguma kadat her hafta gidicem 2 doktora.Haftaya sali ya da carsamba baska doktora.Diger hafta kendi doktoruma.Ben kendim gidebilseydim ilk zamanlardaki gibi bin defa gitmistim doktora ki beta hcg yi atiyor mu diye 2 ser gunde bir 10 defa olcturmus biriyim kendi kafama gore kimseye demeden de agirlastim,tek gidemiyorum.

33+3 te rapor verilmiyor evet bende bugün öğrendim 34+0 yada 33+0 olacaksın .ee sen 32+0 da rapor almadıysan 32+0 dan 34+0 a olan 15 günün yanmışmı oldu .
Ya bi önceki gittiğim doktor kafamı karıştırdı sinir oldum kendime ben 33+0 da rapor aldım bugün itibariyle güya. Adet tarihimi üç gün sonraya girdi. Bilemiyorum izin süreci nasıl işleyecek ücretsiz izne ayrılacağım için izin mevzusunu çok takmıyorom ama niye sağlık ocağındaki tarihinle rapor tarihin aynı değil derse SGK ne derim bilmiyorum

Doktorun iyi bir doktorsa zaten sıkıntı yoktur canım güven doktoruna
Çok çok iyi biri gerçekten. Bebeğimin böbreğinde açıklık vardı doktor o kadar rahatlatıcı konuştu ki hiç takıp üzülmedim geçer normaldır dedi gerçekten de geçen perşembe gittiğimiz de kapanmış tamamen dedi ster yaptırmıyor hiçbirşeyi

Kuzum onlar anlamıyorlar keşke hamileliğin zorluklarını gerçekten bilseler Bilseler zaten bizi el üstünde taşırlarda neyse

Senin hastane kasmış iyice. Dün ben sekreter sordum izni 32 yapacaksınız ama ben 33 olucam. Dogum haftasına ne yazacaksınız dedım. 39 da dogurursanız 38 yazcam dedi... Ya hocam ben bazılarında unutup haftayı dusmedım sorun cıkmadı dedi. Ama sen hatırlat dusururum dedi. Sgk sat mat sormuyor. Orada izne cıktıgı haftan yazıyor ve dogum belgesinde dogum haftan...sanki tarihte satını ya da hafta ı farklı gosterse ölür. Benım allahtan 6 gunluk fark var, zaten sekreter de dedı fazla olsaydı yapamadık dedı

Ne güzel canım böyle doktorlar gerekli bende memnunum doktorumdan çok şükür

Canım sıkma canını kiloları çok iyi. İnşallah kalabildikleri kadar çok kalırlar. Suyunun artması için de eğer yaşadığın şehirde taze meyve suyu sıkan yerler varsa havuç suyunu tavsiye ederim. Çok yakın bi arkadaşımın doktoru önerdi ve kendisinde oldukça işe yaradı

Moralimin bu kadar dipte oldugu bir anda kargo geldi.Abim ve yengem magnet acacak yaptirip gondermisler 100 taneye yakin.Tum gunun patlamasini yasayip bir guzel agladim.Hala da tutamiyorum kendimi.
Ayyy çok güzelmiş Bende magnet yerine tespih yaptırmayı düşünüyorum inşallah

Ya alt tarafı üç gün öncesini verdi ama nasıl moralimi bozdu anlatamam. Beni yalancı durumuna sokuyorsun da. Zaten sen benim hastam değilsin de. Beni bunun için aradıklarında ben ne diyeceğim de. Sinir oldum hasta bana sat.ı bu şekilde söyledi dersiniz dedim artık. İçim rahatladı yazdıklarınızdan sonra. Umarım sıkıntı çıkmaz

benimde idrarda sıkıntı çıktı. lokosit esteraz pozitifmiş. eser miktarda da protein varmış filan. manurol şase kullandım. kültür verdim sonucu bugün çıkıcak. inşallah sorun olmaz. erken doğum olur diye korkuyorum ya 36. haftayı bi görsem biraz daha rahatlayacagım valla son haftalar stresliymiş :)

Senin cakısır raporunda kaç hafta yazıyor. 32 artı 0 da calılıt ya da çalışamaz raporu verilir. Senşn kagıtta kaç hafta yazıyor. Insallah 32 yazmıştır. Cunku ızne ya da çalışmaya 33çhaftada rapor veriliyor, tabı benım drum 8 aydır ve öncesinde de yumurta takıbı yaptırdığım Dr oldugu ıcın benı 5 ya da 6 gun once gösterecek. Ama bende 32 artı 0 da çalısır raporu yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…