2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Vücut almadı mı almıyor maalesef canım güneşi çok görmüyoruz da sürekli güneşlenemiyoruz da zararlı
Moralimin bu kadar dipte oldugu bir anda kargo geldi.Abim ve yengem magnet acacak yaptirip gondermisler 100 taneye yakin.Tum gunun patlamasini yasayip bir guzel agladim.Hala da tutamiyorum kendimi.
Yaa ne güzel düşünülmüş canım güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah Kendini üzme lütfen gayet iyiler doktor erken oalbilir derken şimdiden bahsetmiyor ki kuzum daha da alacaklar kilolarını her şey yolunda gidecek güzel düşünelim güzel olsun
Gerçekten sabah akşam adama dua ediyorum herşeyimizle çok ilgileniyor
Allah razı olsun mesleğini severek yapan insanlardan

Benim raporumda 33+0 ve çalışamaz yazıyor

Benim raporumda 33+0 ve çalışamaz yazıyor
Senin ki karısık olmus bıraz. Kanunda 32.haftada ya dogum ıznıne ayrılırsın ya da kendinde güç görüyorsan çalışır raporu alırsın yazıyor. Mutlaka 32.hafta 32 artı 0...sekreterın dedıgı.. Mesela 32 de çalısır raporu aldın ama 34 te agrın arttı dogum ıznıne ayrılırsın bunun ııcn de drdan belge alacaksın... 32 de izne ayrılırsan sadece dogum sonrası 8 hafta ızın oluyor 2 ay yani. Ama 32 de çalısır raporu alıp 37 ye kadar calısırsan, 8 hafta dogum sonu iznin ve 5 haftayı da aktarıyorsun 13 hafta edıyor. Tutkı 38 de dogurdum artı 2 haftada dogum sonuna ekleniyor ve 15 hafta izinli oluyorsun. Aslında burada çok fazla konusuldu dogum ızın tarihi..... Hatta ben öğretmenlerin yazın cakısır raporu alamayacağını burda öğrendim.

benim de bayrama denk geldi 32. haftam. 2 gün sonra gittim hastaneye. kendileri sat 2 gün sonrasıymış gibi raporu yazmışlar. genel olarak yapılan bişey bu sanırım :)

İşte bende o kemik kısmını söylüyorum tam canım. Kemiklerde çok ağrı oluyor yaaa
Demek ki aynı yerlerimiz ağrıyor. Ben tedirgin olmadım ama bence normaldir çünkü düşünsene bebeğin7 ayda aldığı kilo kadar son 2 ayda kilo alıyor. Birden büyüyorlar yani kemikler napsın

Canım benim doktorum 31+6 da bile kabul etmedi yada 32+1 olsun dedim senin günün 32+0 o gün olacak bu resmî rapor dedi. Bence siz riske atmayın 170 SGK dan bilgi alın. Rapor verdi doktor paramı almak icin sıkıntı olmaz değilmiş gibisine

Canım ben 29+3 de 1450 dedi doktor ki bizim basından beri ilerde bence bebeklerin kilosu gelişimi gayet iyi. Havuç suyunu bende çok duymuştum dene. Doktor 3 hafta sonrasını dediğine göre zaten en az 3 hafta doğmasını da beklemiyor demek ki bu sürede baya büyür minikleriniz proteini yeşillik ile tüketince bebek inanılmaz kilo alıyor. Kesinlikle deneyin her gün akşam yemeğine et salata ekle. Bi gün köfte bi gün et sote bi gün balık gibi İnan çok farkedecek.

Moralimin bu kadar dipte oldugu bir anda kargo geldi.Abim ve yengem magnet acacak yaptirip gondermisler 100 taneye yakin.Tum gunun patlamasini yasayip bir guzel agladim.Hala da tutamiyorum kendimi.

Ayy çok güzel bi sürpriz olmuş. Bizim konseptimizde yıldızlı fil

Demek ki aynı yerlerimiz ağrıyor. Ben tedirgin olmadım ama bence normaldir çünkü düşünsene bebeğin7 ayda aldığı kilo kadar son 2 ayda kilo alıyor. Birden büyüyorlar yani kemikler napsın
Bendede ayni sıkıntılar var batma seklinde kramp giriyor arada kuyruk sokumum ve belimde ağrıyor

Merhaba, hangi ülkedesiniz? Pusetler oto koltuğu olarak da kullanılan şeyler değil mi aynı zamanda:/ bilmiyorum ben

Puset anne karnindaki pozisyona en yakin durusu sagliyormus.Bize iki buklum gibi geliyor ama olmasi gereken yenidoganda o sıkışıklıkmış.Oyle okumustum.
Bana da çok rahatsız geliyordu hep, bel ağrısı yapar bebeğe diye düşünüyordum hep.

Açıkçası 31+5 te gittiğim doktor kafamı karıştırdı. Bayramdan sonraki hafta 32+0ı epey geçmiş olacaktık. Öncesinde gittim o yüzden. Ben de öğretmenim. Nasılsa Doğum sonrasına yaz tatili ekleme yapılmayacak diye biraz rahat davrandım sanırım. Her halükarda 1 Eylül’de çalışamaz durumda olurum ve Doğum sonrası 8 haftalık izin kullanırım yeter diye düşündüm. Bilemiyorum müdürüme yolladım bişey demedi tamam dedi umarım SGK da sıkıntı çıkarmaz

benim de bayrama denk geldi 32. haftam. 2 gün sonra gittim hastaneye. kendileri sat 2 gün sonrasıymış gibi raporu yazmışlar. genel olarak yapılan bişey bu sanırım :)
İşte benim tek sıkıntım bayram değil. Bi kaç gün geç kaldım gitmek için. Uçak raporu ve çalışamaz raporunu tek seferde alabileyim diye. Umarım sıkıntı olmaz sonra

Su 30 haftada 3 defa balik yedim.Biri gecen hafta alabalik digerleri levrekti.Ne alayim ?Somon tuketin diyorlar.Metro marketlerde oluyor.Hangi baligi yiyeyim ? Havuc suyunu da haftada 2 gun icicem.Havucun seker orani biraz yuksek.Doktor seker,tatli tamamrn kes dedi

Olabilir canım doktoru suçlamak değil de doğrusunu öğrenmek için arasam iyi olabilir

Ben oğlumda gelişim geriliği vardı çentik deniyor bebeği besleyen damarlardan biri gelişmedi ve kan akışı yavaştı bu sebeple hep geriden geliyordu. 3 hafta gerilik olursa Sezeryan ile alırız demişlerdi 1250 gramdı 2hafta 5 gün geriydi doktor lama çimi yok o et balık yenecek demişti. Sabah kıymalı yumurta öğlen köfte akşam et ızgara gibi saçma bi şekilde manyaga bağlayıp et yemiştim ve 1 haftada 200 gram alması beklenirken 600 gram almıştı ve sezeryan planı iptal olmustu. Ben o tarihe kadar hic et balık yemiyordum çocukluğumda gencligimde falan hiç yemezdim oğlumda 32 hafta hamilelikten sonra yemeye başladım yani. Balık olarak da somon ve levrek yiyordum bu hamileliğimde de hamsi ve levrek yedim hep somon bu sene iyi değil dedi aldığımız yer.

Olabilir canım doktoru suçlamak değil de doğrusunu öğrenmek için arasam iyi olabilir

Şimdi değil de para alacağın zaman sorun çıkar bide iş işten geçmiş olur uğraşamayacağın zamanlarda bide bunlarla koşturma

Et hayatimda yemedigim kadar yedim.Ama madem ise yariyor yarindan itibaren ne kadar et ,balik varsa yemege baslayayim.Kavanozda kavurmalar var oyle buyuk konustum ki kurbanda 2 3 hafta kokusunu duymak istemiyorum dedim bide salata malzemeleri de alayim.Ben varsa yoksa yogurt yiyorum.Gunde nerdeyse yarim kilo.Biraz da salataya yukleneyim.Sagolasin canim tavsiyeler icin.Insallah sifa.olsun bebeklere.Dursunlar iceride 34-35 e kadar bari.

Hanımlar doktorum kan düşüklüğü için serum tedavisi yazdı . Daha önce böyle bi tedavi alan oldu mu değerlerinde iyileşme oldu mu merak ediyorum
Merhaba, ben birkaç sene önce almıştım, ilaçlarla hiç yükselmemişti değerim, sonra hematolog bir seferlik serum tedavisi vermişti, ondan sonra düzelmişti değerlerim.

Bende ağlaya ağlaya yiyordum valla ( protein ile calsiyumu karıştırma ama en az 2 saat ara ver cnm insallah sendr faydasını görürsün bolca dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…